|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
5.12.2008 18:18:04   
lana38
Kim80, tebe pa res že dolgo ni bilo med nami.user posted image

andreja2000, tvojemu user posted image  lepo razloži, da user posted image  ne razvijejo pravilne izgovorjave besed, če se z njimi ne pogovarjamo pravilno in potem naj on to pove tudi svoji mami. Verjetno ji bo on lažje povedal, kot pa ti. Pa saj je vendar razumen človek, si bo že dal kaj rečt. Mene bi to tudi zelo motilo. Za Evo in za sestro pa user posted image user posted image user posted image . Eva se je verjetno nalezla angine.

Mi smo bili pri Miklavžu in je bil Tim prav posrečen. Je bil najmlajši in je takoj šel dol na preprogo, sploh ga ni bilo nič strah, samo imel me je na očeh. Večji otroci so rabili precej več časa, da so šli dol. Potem sta pa z Blažem sama šla po darila.user posted image  Pa tako se je veselil tega paketa. Doma pa smo mu na internetu pokazali slike Miklavža in je kar veselo komentiral in se smejal. Verjetno je hotel povedati, da je on bil pri njem in mu je dal darilo.
LP

lana38

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
5.12.2008 19:54:49   
želva
Lana, lepo da vzdržujete trdadicijo z Miklavžem. Meni je ta mnogo ljubši kot Božiček. Dedek Mraz je pa izumrluser posted image
Pri nas doma praznujemo Miklavža in je meni najbiljši "stric". Pri nihovih doma pa Božička. Imamo vse lepo razdeljenouser posted image

Da z vami delim veselo vest, danes je rodila moja prijateljica fanta Ažbeta. Da mu še tukaj zaželim zanimivo popotovanjeuser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
5.12.2008 21:26:43   
pikica*
Pozdravček z moje strani!

Odkar sem v službi dnevi še hitreje letijo mimo, kot so prej. Tako ni nobenega časa za RR, pa tudi priznam, da sploh nočem doma prižigat svojega računalnika, ker itak v službi cel dan bulim v tist monitor in imam potem vsega skupaj dovolj. V službi pa itak ni časa, da bi prišla kaj pogledat sem gor.

Andreja2000, user posted image user posted image user posted image  za tvojo sestro. Držim pesti, da se po nekem čudežu stvari obrnejo na bolje.

Čestitke vsem slavljenčkom. Pa ne bom nič poimensko naštevala, ker res nisem na tekočem s temi datumi. No, za našega miškolina semuser posted image .

Torta...nisem pozabila na recept, ampak tale očka, ki mi ga obljublja, je polno zaposlen in potem malo pozablja. Menda ga dobim jutri na zabaviuser posted image .

Ja, jutri si bova končno privoščila en večerni izhod v dvoje. Povabljena sva na rojstni dan/prednovoletno zabavo. A ga sploh še znava zažuratuser posted image ?

Dobri možje....mi smo Miklavža danes preskočili, ker se Zoja res noro boji kakršnihkoli zamaskiranih zadev (maškare ipd. pri nas odpadejo). In sem ji tole Miklavževanje prihranila. Itak gremo pa v ponedeljek na Božička v moževo službo in bo revca že tam trpela. Že zdaj sama sebe bodri, da bo vse ok. Ampak za darilo se splačauser posted image .
Drugače pa pri nas nosi Dedek Mraz. No, v bistvu nosi Medek Mraz (Zoja nikakor noče razumet, da je to dedek in ne medek).

Kar se copat tiče....jaz sem pri Lovrotu opazila, da v Superfitkah čisto lepo stoji in bi že kar sam naredil kakšen korak, če je bos ali pa v mehkih copatkih pa ni šans. Tako da verjamem, da je nekaj na trdoti copatkov oz. po moje bolj v opori, ki jo ima nogica.

Pa še naš vrtec. Zdaj se je Lovro že lepo navadil. Zjutraj sicer joka, ampak je potem menda ok, tako da zdaj že lepo je in tudi spi. Ampak mi je tale njegova skupina res katastrofalna. Zjutraj ga vozi mož in pravi, da je vsako jutro v tej igralnici ene 6 vzgojiteljic, ampak, ko ga prinese ga nobena noče vzet v rokeuser posted image . In je par dni nazaj ugotovil zakaj. Vse se bojijo, da bo začel jokatuser posted image  (so same povedale). Halo? Pa kakšne vzgojiteljice so to? Komaj čakam, da gre v drugo enoto.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
6.12.2008 0:33:17   
trdozimc
Joj, ste pa res čveke! user posted image  A že spet vse spite!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Da z vami delim veselo vest, danes je rodila moja prijateljica fanta Ažbeta. Da mu še tukaj zaželim zanimivo popotovanjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Kar se copat tiče....jaz sem pri Lovrotu opazila, da v Superfitkah čisto lepo stoji in bi že kar sam naredil kakšen korak, če je bos ali pa v mehkih copatkih pa ni šans. Tako da verjamem, da je nekaj na trdoti copatkov oz. po moje bolj v opori, ki jo ima nogica.

Ja, to sem tudi jaz opazila, ampak še vedno mislim, da je bolje, da otrok shodi, ko je res pripravljen, ne pa, ko se mu zdi, da ima dovolj opore, zato Iva nima čevljev v stanovanju - in valjda še ne hodi user posted image

Držim pesti, da Lovro pride čimprej v bolj uvidevno in ljubečo skupino!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
6.12.2008 9:03:12   
lana38
Naš Tim je tudi bos v stanovanju. Čevljev mu sploh še nisem obula. Ker ne hodi, zunaj ni na tleh. V vozičku pa je tako notri v pajacku in tistih toplih copatkih od pajacka. Bo že shodil, ko bo sam hotel. Mi ga niti ne držimo za roke, da bi šel. Ko se vstane, hodi sam ob opori, če mu je.
Ja, Miklavž je že mimo.

Čestitam vsem današnjim slavljenčkom!user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
6.12.2008 9:32:05   
botrca
user posted image

Vse najboljše Eva in Iva.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
6.12.2008 9:56:13   
želva
IVI in EVI vse najboljše in dobro žurko mamicamuser posted image user posted image .

In Ivi, da bi čimprej shodila, bosa, sevedauser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
6.12.2008 15:51:01   
želva
Da nas vržem nazaj na prvo stran, boste lažje našle in kaj napisaleuser posted image

Jaz tudi kar vztrajam pri robeezkah, čeprav me že prav matra tale nehoja.Sem ji ravno včeraj nove kupila.
Manca danes veselo štela enga medvedka Puja -tak za jahat, pa ful nekja špila muzika in se vrti. Je dobila za Miklavža od babice. Jaz se pa že cel dan ukvarjam, predvsem miselnouser posted image , s tole torto, kako in kaj, da bo lepša od "Vrtničnine." al kako.

Se pa Manca zdaj že sama spušča. Sploh na taveliki postli, ker ve da bo na mehko padla. Se postavi ob steno in naredi par korakov. Zdajle je isto naredila še v dnevni, ampak se hitro spusti nazaj na kolenauser posted image Mogoče pa le bo shodilauser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
6.12.2008 16:32:50   
tea78
Ivi in Evi vse najbojše še iz moje straniuser posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
6.12.2008 16:43:33   
Sulfinija
Andreja2000,držim ogromne petsi za tvojo sestrico naj kruto bolezen premaga in naj dolgo uživa v družbi svojihn najdražjih.

Ter tvoji Evi želim vse naj,naj ob prvem rojstnem dnevu.Tudi ti imaš danes praznik draga naša Andreja2000,ker si povila pred enim letom čudovito hčerkico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
6.12.2008 16:55:44   
Vrtnica79
Čestitke EVI in IVI ter ostalim za nazaj

user posted image

Kim80 lepo da si se oglasila po dooolgem časuuser posted image

Želva ne kompliciraj za torto, glavno da bo dobra! Al pa ti jo jaz naredim- ti samo reči. Pol pa ti jo po hitri pošti pošljemuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
6.12.2008 17:02:02   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Jaz tudi kar vztrajam pri robeezkah,

mi tudi, a ne kako so fajnuser posted image . Vana sama še ne hodi, švinglauser posted image in me drži za prst. In to cele dneve.......... auuu moj križ.

IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Joj, ste pa res čveke! user posted image  A že spet vse spite!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  a si imela nočno?

Aja, Miklavž je tudi pri nas hodil, Parklja pa letos ni bilouser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
7.12.2008 0:04:06   
Vrtnica79
Tako zdaj pa že lahko čestitam današnjim slavljenkam

MANCA in ALJA VSE NAJ, NAJ

user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
7.12.2008 9:10:03   
lana38
Čestitke slavljenkam!user posted image user posted image

Včeraj zvečer sem vas samo prebrala, pisala pa nisem. Bom se pa danes malo potožila. V četrtek sva šli s taščo v trgovino, da je izbrala darilo za Tima za Miklavža, ker pač ni vedela, kakšna velikost bi naj bila in kaj naj kupi. Pa Blaža sploh ni omenjala, jaz sem pa mislila, da pač za njega že ve in zato nič ne reče. Včeraj popoldan pa smo šli na obisk in pogledat, kaj je prinesel Miklavž k babici. Pa Blaž ni dobil nič. Si morete misliti, kako mu je bilo. Lahko bi mu vsaj eno čokolado nastavila, če misli, da je že velik za to. Čokolado bi sigurno z veseljem pojedel. Jaz vem, da sem bila stara že čez 20 let, pa sem bila vedno vesela čokolade, ki mi jo je prinesel Miklavž.
No, pa sem se izkašljala.
Blaž in ati sta šla danes smučat na Areh, da se Blaž malo pripravi na šolo v naravi. V četrtek že gre.
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
7.12.2008 9:53:27   
loncica
Lana, to pa res ni bilo najbolj lepo. Jaz sem stara 23 let, pa mi pri stari mami še vedno nosi miklavž. Pa sem še vedno veselauser posted image . Jah ni kaj, eni imajo pač čudna načela. Moja druga, že pokojna stara mama je samo meni dala darilo oz. denar za rojstni dan, sestri pa nikoli. Tako, da vidiš, da ni pri vas edini primer.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
7.12.2008 9:58:30   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Čestitke slavljenkam!user posted image user posted image

Včeraj zvečer sem vas samo prebrala, pisala pa nisem. Bom se pa danes malo potožila. V četrtek sva šli s taščo v trgovino, da je izbrala darilo za Tima za Miklavža, ker pač ni vedela, kakšna velikost bi naj bila in kaj naj kupi. Pa Blaža sploh ni omenjala, jaz sem pa mislila, da pač za njega že ve in zato nič ne reče. Včeraj popoldan pa smo šli na obisk in pogledat, kaj je prinesel Miklavž k babici. Pa Blaž ni dobil nič. Si morete misliti, kako mu je bilo. Lahko bi mu vsaj eno čokolado nastavila, če misli, da je že velik za to. Čokolado bi sigurno z veseljem pojedel. Jaz vem, da sem bila stara že čez 20 let, pa sem bila vedno vesela čokolade, ki mi jo je prinesel Miklavž.
Blaž in ati sta šla danes smučat na Areh, da se Blaž malo pripravi na šolo v naravi. V četrtek že gre.
LP

Hvala.

Tole je pa res grdo od tašče. Jaz sem še vedno vesela Miklavža in kaj ga ne bil bil majhen fant. Mislim, da bi to njemu mnogo več pomenilo kot Timu. Pa ne zdaj, da bi moglo biti ravno obratno, ampak Tim se še ne zaveda. Oba bi morala nekaj dobiti. Res škoda, da je bil razočaran. Saj tašča se pa vrjetno ne zaveda kaj je naredilauser posted image

Jaz danes malo uživam, je želvak odpeljal Manco, sta šla v trgovino in potem vrjetno na en "kofe", da sem lahko malo pospravila, se nališpala, nalakirala...Sem lepa, kolikor je nosečnica lahkouser posted image

Alja, lepo praznujte. Upam, da nas Nian vsaj prebere še kaj. Morda se pa danes oglasi.

Torta je uspela, no, ena. sem hotla naredit okroglo torto in na njej še eno v obliki pikepoke. Okrogla je lep, pikapoka je pa cela zver ratala. Tako, da sem jo kar posebej na krožnik dalauser posted image Se vidi, da ne pečem pogosto. Važna je namerauser posted image Poslikala sem, bom tud prilepila, ko bodo čisto dokončane.Čakam še ene rožice za na torto.

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
7.12.2008 10:08:28   
botrca
user posted image

Vse najboljše Manca in Alja.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
7.12.2008 12:06:04   
Vrtnica79
Lana user posted image , res eni ne razmišljajo kako se počuti otrok ki ostane brez darila. Tudi jaz še zdaj rada vidim če mi kaj prineseuser posted image .

Želva, pa le pripopaj fotke gor da vidimo tvojo mojstrovino. A da uživaš danes malo brez M. user posted image paše malo, ne!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
7.12.2008 13:19:30   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Kaj pa naj jaz rečem moj Jan je leto star (bo jutri) pa od babice in dedija moje tašče in tasta ni dobil do zdaj nič.

< Sporočilo je popravil botrca -- 7.12.2008 13:20:08 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
7.12.2008 16:38:35   
loncica
Botrca, enakouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
7.12.2008 17:05:15   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Botrca, enakouser posted image

Welcome to clubuser posted image .

Enim pač niti bog ne more pomagat pa četudi so verni in hodijo redno v cerkev, kajne?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
7.12.2008 20:33:22   
vetrnica
pozdravljene

od kar spet hodim v službo kar zmanjka časa za rr, oziroma preberem še kaj, pišem pa bolj malo. V varstvo smo se bolj ali manj uspešno uvedli oz se še uvajamo. Problem je tudi v tem, da je bila prejšnj teden Zoja 3 dni doma, ker se je prehladila in je zdravnica rekla, da naj bo raje preventivno nekaj časa doma.Sicer je na negi ostal očka, tako da ni bila ravno z mano, ampak je zdaj spet problem v varstvu. No, bo že.

lana38 - enih ljudi pa človek res ne more razumet. Če je že pripravljala za Miklavža za enega, pa ja ni tak problem še ene čokoladice al pa kakšno malenkost pripravit za drugega user posted image . Upam, da je tudi sama opazila, kaj je naredila in bo vsaj drugo leto Miklavž pinesel za oba.

Manca, Alja  - vse najboljše. Vse najboljše tudi vsem ostalim, ki so praznovali v preteklih dneh.

Zoja praznuje sicer jutri, a smo kar danes naredili "žurko". Povabljeni so bili ožji sorodniki na kosilo in torto. Bilo je kar vredu, le na koncu je Zojo že spanec matral. Sem se pa tudi sama preizkusila v peki tort in sem z moževo pomočjo naredila metuljčka. Bom poskusila jutri prilepit kakšno slikco.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
8.12.2008 8:58:20   
Raho
Vsem decembrčkom naj se uresničijo vse skrite želje. Naj bodo zdravi in veseli in naj razveseljujejo tudi naslednje leto tiste, ki jih imajo najraje.

Ker me baše čas je to skupna čestitka za vse decembrčke.

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
8.12.2008 9:03:05   
loncica
Raho wb. Daj še kaj več napiši, Smo te že fejst pogrešale.

Botrca, si me prav nasmejala s svojo izjavo. Sicer malce bittter sweet, ampak drži kot pribito.

Mi smo pa bolni, prvič. Mali grdo kašlja. Vročine nima, iz nosa mu ne teče, samo kašlja. Sem ga včeraj kar k dežurni peljala, da ni slučajno pljučnica, pa so pljučka čista. Kaj sploh dati proti kašlju. Kupila sem mu en sirup za izkašljevanje, še kaj?

Jaz sem danes obupno spala, sem se zbudila z glavobolom. Ne vem kako bom  premagala tale dan.

Lp

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
8.12.2008 9:06:04   
želva
Dobro jutrouser posted image

Jan in Zoja vse najboljše!

Mi smo preživeli žurko, M je čist navdušena ko je imela tok gostov. Cel čas je  si je sam stregla z klubske mize, smokije v eni roki, v drugi piškot, pa še salamo, kumarice,. je samo hodila okoli mize in imela samoposrežno.Sem mislila, da jo bo kaj šraufalo, ko se je tok basala, pa nič.Moja mama je rekla, da bo sigurno bruhalauser posted image Na koncu si je še s pivom postregla(zaprtim seveda)user posted image . Pridejo tudi slikice.

Zvečer sem mogla doste kar spodit domov, ker niso hotli ituser posted image Tile brez otrok res ne zastopijo, da gredo malčki zvečer spat in rabijo svoj počitek. Sploh pa v takem malem stanovanju, ko v eni sobi spimo zravn pa je dnevna in se vse sliši.

Skaana, torta je bila odlična. Testo sem naredila po svoje, nutelin namaz v 2 plasteh in v enem marmelado. Res dobro! Ni bila najlepša, je bila pa zelo dobra.

Vedno več nas je!

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?