|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
8.12.2008 7:24:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Da še malo pojamram. A ndraž bo danes doma, ker ima lažjo obliko laringitisauser posted image . Zaenkrat sem mu dala samo ventolin in je šel malo na mraz dihat, pa še malo mrzlega soka je popol. Upam, da ga mine.

user posted image user posted image user posted image user posted image za Andraža

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
8.12.2008 7:27:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!!!!

Sm misla najprej prebrat vse za nazaj pa kej pokomentirat, ampak ne rabim razlagat, da je to mission imposible ane user posted image ... Tko da bom zdej sam pojamrala, da smo mel hudo noč user posted image , tko približno, kot včeri ss. Mali se je drl, kot bi ga iz kože dajali pa nimam pojma zakaj. Oziroma se mi dozdeva user posted image ... mami je včeri spila kozarec kuhanega vina (vem ja grda sem, sej zdej ne bom več user posted image ). Oba z juretom sva bla v akciji, ker nocoj pa tud ziza, ne duda nista pomagali. Fuuul je jokal. Pol ga je jure mal nosil in je sicer zaspal v minuti, ampak kakor sva ga odložila (zraven mene seveda), spet tak jok, da je bla groza.

user posted image user posted image user posted image user posted image za Žankota, dobro v tem je da očitno pijanček ne bouser posted image user posted image .
Naty jaz ti res svetujem, da počasi nehaš dojit in za tiste 2x na dan uporabiš Allernovouser posted image ja ampak ponoči pa kaj???

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
8.12.2008 7:28:49   
Anonimen

user posted image

VID in HIJENCA VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV!!!!!

Tudi od nas.

Neposredna povezava do sporočila: 928
8.12.2008 7:33:49   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

user posted image

VID in HIJENCA VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV!!!!!

Tudi od nas.

user posted image user posted image user posted image  se pridružujemo čestitkam

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 929
8.12.2008 7:36:30   
barbaw
Jutro!

Včeraj ste pa še dolgo čvekale po tistem ko sem jaz odnehala. Mi je moj jamral, da se mu nič ne posvečam in .... tako da danes zvečer me ni. Na koncu bom z njim xx let in ne bi rada vsega pokvarila.
Bom probala prebrat za nazaj pa ne vem kako mi no zneslo, ker dobim obisk pa v vrtec grem na sestanek, pa še v trgovino moram skočit, potem pa že pride škrat iz vrtca. Danes bom imela bolj natrpan dan, pa še ogromno pranja imam, ker moram oprat pouštre in odeje.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 930
8.12.2008 7:40:51   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Remember me?? Verjetno bolj švoh user posted image  Glede na to, da ste v enem dnevu spravile skupaj takšno kopico postov!!!!!!!

Ne bom ne brala ne komentirala, ker zdajle res ne utegnem, mogoče jutri preletim. Pod pogojem, da se čimprej spakirate spat in ne "naštepate" preveč strani user posted image

No, naj vas vsaj pozdravim user posted image  

Danes smo s puncama krasile stanovanje: naredile smo kup obeskov iz hama perlic za na okna in za na smrečico, velika pika je naredila eno krasno pol lepljenko - pol risbo za na vhodna vrata, obe sta barvali "božičkove" nogavice user posted image  In še in še.

Sem ugotovila, da me je Anitka po št. postov že prehitela (po desni user posted image ), Estrella* mi pa tako tesno diha za ovratnik, da jo že prav čutim user posted image

Pošiljam vam kopico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ter seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vzemite, kar potrebujete oz. kar vam pripada user posted image

Mirno nočko vsem user posted image

Zakaja pa naj se te ne bi spomnile? Veš, da me ne pozabimo. Tisto upanje ti je/bo pa verjetno padlo v vodo, ker je še mene minilo, ko sem videla da so kljub pozni uri naštepale še in še postov.
Ste bile pridne s puncami user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 931
8.12.2008 7:40:53   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Spet je padel Miklavž pri noni. Varja je dobila pametnega kužka, Petja punčko Roxane, Gašper pa enga motorista na daljinca, ki ne dela, tako, da ga bo moral miklavž nazaj vzetuser posted image

user posted image user posted image  za Miklavža. Bo že nesel nazaj v trgovino samo ne vem, kako to otrok razume. user posted image
A je Roxanne večja od Petje?

Ah ne...nesel bo stric v NG, ker je Miklavž jutri tam in se bo probal zment, da mu da enga, ki delauser posted image , Roxane je pa za eno glavo manjša.
Sem se prej ustrašl v spalnici, kake lase ima Petja....ker seveda spi z njouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa bogat tale vaš Miklavž. Pri nas pa nosi suho sadje in kakšno sladkarijo vmes. Moja itak pove samo za sladkarijo, če jo kdo vpraša če je kaj dobila user posted image

Pri nas enako. Letos je dobil še smučarske rokavice. Dedek Mraz je v firmah 2x, božiček prinese kako igračo, pa še za RD dobi

Tvoji ot5roci so itak na lotu zadeli. user posted image  Andraž malo večji dobitek. user posted image  A imajo na firmi tusi spodnjo starostno mejo?

Neposredna povezava do sporočila: 932
8.12.2008 7:50:15   
Estrella*

Jutro!!!!

Sm misla najprej prebrat vse za nazaj pa kej pokomentirat, ampak ne rabim razlagat, da je to mission imposible ane user posted image ... Tko da bom zdej sam pojamrala, da smo mel hudo noč user posted image , tko približno, kot včeri ss. Mali se je drl, kot bi ga iz kože dajali pa nimam pojma zakaj. Oziroma se mi dozdeva user posted image ... mami je včeri spila kozarec kuhanega vina (vem ja grda sem, sej zdej ne bom več user posted image ). Oba z juretom sva bla v akciji, ker nocoj pa tud ziza, ne duda nista pomagali. Fuuul je jokal. Pol ga je jure mal nosil in je sicer zaspal v minuti, ampak kakor sva ga odložila (zraven mene seveda), spet tak jok, da je bla groza.

user posted image user posted image user posted image user posted image za Žankota, dobro v tem je da očitno pijanček ne bouser posted image user posted image .
Naty jaz ti res svetujem, da počasi nehaš dojit in za tiste 2x na dan uporabiš Allernovouser posted image ja ampak ponoči pa kaj???

edina, si mi besede vzeča z jezika. Naty, sem enakega mnenja, tako boš izločila mnogatero težavo, kar se tiči alergij, ker boš vsaj vedla kaj je pojedel in kaj bi bilo lahko krivo. Te občudujem, da se tako trudiš za njega, samo če se bodo noči vrstile(se mi zdi, da so se spet nabrojile)se res ne izplača tako matrat.

Andraž je že v elementuuser posted image za njega se ni za bat, izkoristi vsako stvar , da je še malo domauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 933
8.12.2008 7:50:20   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Da še malo pojamram. A ndraž bo danes doma, ker ima lažjo obliko laringitisauser posted image . Zaenkrat sem mu dala samo ventolin in je šel malo na mraz dihat, pa še malo mrzlega soka je popol. Upam, da ga mine.

Bogi Andraž user posted image user posted image user posted image . Boš imela varstvo za Aljo, ko boš imela družbo doma. Moj Videk je bil včeraj malo boljši, Ventolin mu dajem samo 1-2x na dan, nočem ga preveč filat s tem sranj***, pa tako še antibiotik jema, pa tisti singulair prašek, sami gift. Potem pa tako grema zopet k P na kontrolo.

Ja Andraž že čuva Aljouser posted image  Grlo je že skoraj OK, bomo še malo mrzlega popili in v roku 2urc, bi moglo biti sanirano.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 934
8.12.2008 7:52:46   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Spet je padel Miklavž pri noni. Varja je dobila pametnega kužka, Petja punčko Roxane, Gašper pa enga motorista na daljinca, ki ne dela, tako, da ga bo moral miklavž nazaj vzetuser posted image

user posted image user posted image  za Miklavža. Bo že nesel nazaj v trgovino samo ne vem, kako to otrok razume. user posted image
A je Roxanne večja od Petje?

Ah ne...nesel bo stric v NG, ker je Miklavž jutri tam in se bo probal zment, da mu da enga, ki delauser posted image , Roxane je pa za eno glavo manjša.
Sem se prej ustrašl v spalnici, kake lase ima Petja....ker seveda spi z njouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa bogat tale vaš Miklavž. Pri nas pa nosi suho sadje in kakšno sladkarijo vmes. Moja itak pove samo za sladkarijo, če jo kdo vpraša če je kaj dobila user posted image

Pri nas enako. Letos je dobil še smučarske rokavice. Dedek Mraz je v firmah 2x, božiček prinese kako igračo, pa še za RD dobi

Tvoji ot5roci so itak na lotu zadeli. user posted image  Andraž malo večji dobitek. user posted image  A imajo na firmi tusi spodnjo starostno mejo?

Ne,  darila dobijo vsi do 10 letauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 935
8.12.2008 8:22:39   
Anonimen

Jutro!

Včeraj ste pa še dolgo čvekale po tistem ko sem jaz odnehala. Mi je moj jamral, da se mu nič ne posvečam in .... tako da danes zvečer me ni. Na koncu bom z njim xx let in ne bi rada vsega pokvarila.
Bom probala prebrat za nazaj pa ne vem kako mi no zneslo, ker dobim obisk pa v vrtec grem na sestanek, pa še v trgovino moram skočit, potem pa že pride škrat iz vrtca. Danes bom imela bolj natrpan dan, pa še ogromno pranja imam, ker moram oprat pouštre in odeje.

bizzy ladyuser posted image

jaz sem pa danes čisto na off, ker za vikend nismo nič počivali bom pa danes bolj lenarilauser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
8.12.2008 8:26:36   
Anonimen
Estrella Anja sprašuje kdaj praznujemo RD od njenega fantauser posted image formula bi morala danes priti, uf kolk je moj užival ko je brskal za temi fantovskimi zadevami, sem rekla da naj si kar da duškauser posted image user posted image .

A danes pa dobite novo makino v Godovič?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 937
8.12.2008 8:31:01   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro! user posted image

Pa kaj ste ve nore, najdem vas na 38 strani user posted image , vidim, da ste resno vzele loč na ostale čveke user posted image

Evo midve z Manco sva se končno malce naspali in spočili, ampak mami ima še veliko noter za prinest user posted image , spanca mislim.
Včerajšnji dan je bil katastrofalen kar se Mančinega spanja tiče. Od zjutraj je spala 1x točno 30 minut in potem še 1x 10 minut  avtu. In to je bilo v celem dnevu vse user posted image .
Zvečer se je šla kopat malce prej in siver 19.30, tako da je potem pojedla malo mleka in ob 20.10 že spala. Seveda spet samo do 20.45, ko je bil spet tak neutalažljiv jok iz postelje, da je bilo za pop***. In potem nikakor ne več spat, samo jokat.
Zdej nej mi pa ena razloži, kaj je to: ko se končno umiri in zaspi, pri meni v naročju (seveda to traja kar nekaj časa-glede na to, da se zbudi v takem joku-kričanju, da je joj), zaspi kot ubita. Jo dam v njeno posteljo-jok, jo dvignem in nesem do moje postelje-spi. Pa mene ni zraven v postelji user posted image  Meni ni nič več jasno kaj se dogaja z našo Manco zadnje dni.

No HB sva potem po vseh mukah in uspavankah le zaspali. Manca seveda v svoji postelji, ker mami drugače enostavno ne spi nič, ker se boji, da se ne bi na Manco obrnila in ne upa zaspati.
In potem je naša miška danes pančala do: ne boste verjeli 6.35 user posted image

No sedaj sva že pojedli zajtrk, mami visi na RR, Manca pa se ukvarja z svojimi novimi igračami, ki jih ji je prinesel Miklavž. Je bil letos kar radodaren pri: domačih starih starših, starih starših od atija, prab babici, prab babici+deduju, botrih, sreicu, .... sem mislila, da ga bo recesija kaj dajala, ampak očitno je bila naša Manca res pridna, saj ji je veliko prinesel user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 938
8.12.2008 8:32:25   
Naty*

Jutro!!!!

edina, si mi besede vzeča z jezika. Naty, sem enakega mnenja, tako boš izločila mnogatero težavo, kar se tiči alergij, ker boš vsaj vedla kaj je pojedel in kaj bi bilo lahko krivo. Te občudujem, da se tako trudiš za njega, samo če se bodo noči vrstile(se mi zdi, da so se spet nabrojile)se res ne izplača tako matrat.

Andraž je že v elementuuser posted image za njega se ni za bat, izkoristi vsako stvar , da je še malo domauser posted image

edina še dobr, da si našla eno pozitivno stvar v vsem skupi user posted image user posted image user posted image user posted image , ja če bo po naju, pol res ne bo pjanček, ker sva oba bl švoh. Js sm včeri spila tist kozarec kuhanega vina, pa sm bla čist rdeča, pa kr jezik se mi je fecljal user posted image . Jure pa tud ni kak pivec (HB)user posted image .

Estrella ja mata obe prav, verjetno bi res lahk počas nehala, ampak si ne predstavljam, kako ponoči nehat. Sej čez dan sva midva že skor čist na off, ampak ponoči user posted image ....

Ma bo treba počas neki nardit, ker tole res ne gre več.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 939
8.12.2008 8:35:29   
Soncnica Sandra ***

user posted image

VID in HiJENCA VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV!!!!!

Čestitkam se pridružujejva tudi midve z Manco!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 940
8.12.2008 8:39:00   
Soncnica Sandra ***
user posted image

Jutro!!!!

Pol sva sicer spala do pol sedmih, kr vredu no... zdej se pa igra na puzlah, kot da ni blo nič narobe user posted image .

user posted image user posted image  zate in za Žana.
Naty, jaz se vem kaj pride našim hroščkom, da jih takole nakej zje***. Sam men so ful bogi, jz sem bla včerej kot ožeta cunja, se mi niti do RR ni uspel popoldan privlečt več

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 941
8.12.2008 8:39:34   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutrouser posted image

Mi smo krasno spali,  Anja me kar preseneča, spala je ponovno od 20h-5huser posted image user posted image user posted image potem smo papale in še potegnile do 7huser posted image user posted image user posted image . Ko bi vedla od česa je ta njen spanec odvisenuser posted image Mogoče pa sluti, da gre mami jutri žurat in ve da mora biti pridna pri atijuuser posted image

Grem kofi spit, potem pa malo za nazaj prečitatuser posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo Anja!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
8.12.2008 8:40:06   
Anonimen

Jutro!!!!

edina še dobr, da si našla eno pozitivno stvar v vsem skupi user posted image user posted image user posted image user posted image , ja če bo po naju, pol res ne bo pjanček, ker sva oba bl švoh. Js sm včeri spila tist kozarec kuhanega vina, pa sm bla čist rdeča, pa kr jezik se mi je fecljal user posted image . Jure pa tud ni kak pivec (HB)user posted image .

Estrella ja mata obe prav, verjetno bi res lahk počas nehala, ampak si ne predstavljam, kako ponoči nehat. Sej čez dan sva midva že skor čist na off, ampak ponoči user posted image ....

Naty veš moja Anja samo da spet začne normalno jesti GH podnevi (pa tudi ad. ml) se bomo tudi ponoči nehale dojiti. Mah ta moja muhasta špelca se kar malo zmišljuje, čakam samo da spet navali na hrano, potem pa res konec z dojenjem ponoči. Če se bo zbudila, bo dobila flaško. Zdaj pa ko mi skoraj nič ne je podnevi, pa bom zadevo malo upočasnila.

Ker pa Žanko veliko GH poje podnevi, mislim da ponoči ne potrebuje nič futranja. Tako in tako spite bolj tako tako, jaz ti res predlagam da mu probaš ponoči dat alernovo, pa boš vidla. Več pa potem v živouser posted image Kak kaže pri vas? Anja bo šla zdaj spat, računam da bi šle mal ven okrog 11-12h?

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
8.12.2008 8:40:53   
Estrella*

Estrella Anja sprašuje kdaj praznujemo RD od njenega fantauser posted image formula bi morala danes priti, uf kolk je moj užival ko je brskal za temi fantovskimi zadevami, sem rekla da naj si kar da duškauser posted image user posted image .

A danes pa dobite novo makino v Godovič?

Upam, da jo dobimouser posted image  Za RD bo prišlo po pošti. Računaj na 21.12user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
8.12.2008 8:41:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro! user posted image

Pa kaj ste ve nore, najdem vas na 38 strani user posted image , vidim, da ste resno vzele loč na ostale čveke user posted image

Evo midve z Manco sva se končno malce naspali in spočili, ampak mami ima še veliko noter za prinest user posted image , spanca mislim.
Včerajšnji dan je bil katastrofalen kar se Mančinega spanja tiče. Od zjutraj je spala 1x točno 30 minut in potem še 1x 10 minut  avtu. In to je bilo v celem dnevu vse user posted image .
Zvečer se je šla kopat malce prej in siver 19.30, tako da je potem pojedla malo mleka in ob 20.10 že spala. Seveda spet samo do 20.45, ko je bil spet tak neutalažljiv jok iz postelje, da je bilo za pop***. In potem nikakor ne več spat, samo jokat.
Zdej nej mi pa ena razloži, kaj je to: ko se končno umiri in zaspi, pri meni v naročju (seveda to traja kar nekaj časa-glede na to, da se zbudi v takem joku-kričanju, da je joj), zaspi kot ubita. Jo dam v njeno posteljo-jok, jo dvignem in nesem do moje postelje-spi. Pa mene ni zraven v postelji user posted image  Meni ni nič več jasno kaj se dogaja z našo Manco zadnje dni.

No HB sva potem po vseh mukah in uspavankah le zaspali. Manca seveda v svoji postelji, ker mami drugače enostavno ne spi nič, ker se boji, da se ne bi na Manco obrnila in ne upa zaspati.
In potem je naša miška danes pančala do: ne boste verjeli 6.35 user posted image

No sedaj sva že pojedli zajtrk, mami visi na RR, Manca pa se ukvarja z svojimi novimi igračami, ki jih ji je prinesel Miklavž. Je bil letos kar radodaren pri: domačih starih starših, starih starših od atija, prab babici, prab babici+deduju, botrih, sreicu, .... sem mislila, da ga bo recesija kaj dajala, ampak očitno je bila naša Manca res pridna, saj ji je veliko prinesel user posted image

SS sam da si se malo spočilauser posted image user posted image user posted image user posted image ko bo človek vedu, kaj bi rade imele te naše babureuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
8.12.2008 8:44:21   
Estrella*

Jutro!!!!

Naty, štalo ponoči imaš itak že, tako da ne bo nič novega, ko boste iskali način za pomiritev. Če bo lačen, pa allernova. Mislim, da bo nekja časa kriza, se bo pa vse uneslo tako, da kar korajžno v to, saj ne bo dosti slabše kot že jeuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 946
8.12.2008 8:46:36   
Estrella*

user posted image

Jutro!!!!

Pol sva sicer spala do pol sedmih, kr vredu no... zdej se pa igra na puzlah, kot da ni blo nič narobe user posted image .

user posted image user posted image  zate in za Žana.
Naty, jaz se vem kaj pride našim hroščkom, da jih takole nakej zje***. Sam men so ful bogi, jz sem bla včerej kot ožeta cunja, se mi niti do RR ni uspel popoldan privlečt več

Punce, glede teh nočnih izpadov, sem pa čisto bosa, ker nišem imela takih izkušenjuser posted image Verjetno ni nič takega, da bi vi2 lahko vplivali  na to.Kaj pa če premakneta posteljco na drug konec ali pa jo obrneta za 180st???

Neposredna povezava do sporočila: 947
8.12.2008 8:48:03   
Estrella*

Dobro jutrouser posted image

Mi smo krasno spali,  Anja me kar preseneča, spala je ponovno od 20h-5huser posted image user posted image user posted image potem smo papale in še potegnile do 7huser posted image user posted image user posted image . Ko bi vedla od česa je ta njen spanec odvisenuser posted image Mogoče pa sluti, da gre mami jutri žurat in ve da mora biti pridna pri atijuuser posted image

Grem kofi spit, potem pa malo za nazaj prečitatuser posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo Anja!!!!

user posted image user posted image user posted image Anja tudi obvlada spanje, samo če hočeuser posted image . Za Manco pa tudi en velik user posted image user posted image user posted image , ker se je vsaj malo oddolžila mamici.

Neposredna povezava do sporočila: 948
8.12.2008 8:55:58   
Estrella*
anitka in barbaw: smo na +98user posted image user posted image user posted image Včerajšni maraton je bil uspešenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 949
8.12.2008 9:00:30   
špelin@
Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vaše bolančke - Estrella*, jana81, hijenca,... Za nazaj nisem šla nič brat, nekaj postov sem slučajno oplazila z očesom user posted image  A se je **** kaj oglasila? Pa mya26 in valentina2006?

Jaz sem čisto na tleh... Tole nespanje (ponoči večino časa teži, zbudi še zadnje čase že ob 5h in je sploh konec), problemi ob hranjenju (ko je treba dobesedno tlačit vanj, da vsaj 100 g poje, flašo z mlekom je popolnoma zavrnil, nazadnje je mleko spil pred točno 1 tednom), zahtevnost čez dan, kar naprej bolan, mož prihaja iz službe šele zvečer, mala pika trmari, velika je raztresena in moram vse mislit namesto nje, dom moram ohranjati v vsaj toliko pospravljenem stanju, da ne hodimo po svinjariji, treba je poskrbet za hrano,... Najbolj od vseh še razumem malo, ker je najbolj prikrajšana in sem prav vesela, ko pride ponoči k meni, da se vsaj takrat lahko malo crklja - kolikor Gregi takrat ne tečnari... Joj, punci sta bili prve mesece res bolj naporni od Gregija, ampak po petem, šestem mesecu je bila z njima milina, če odštejem uspavanje na rokah!!!!!!!!

Aja, Gregi poje na dan od 500 do maksimalno 750g GH, očitno ima res dober izkoristek... Poleg tega spije preko dneva 2-3 deci razredčenega soka in ponoči še 2 deci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?