Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.12.2008 23:58:32
|
|
|
|
Čebel@
|
rebeka in zwer hvala vama ja mislite na naju.......grem v posteljo,saj spala itak ne bom nič.......se tipkamo ko se vrnem-upam da še 2 v 1........nočko punce in fajn klepetejte še namesto mene
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.12.2008 3:08:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 4:17:18
|
|
|
|
Vesnozaver
|
prevzemam dežurstvo....busi boli, pa ne morem spat kolumbo da vrocina pade cimprej majchy tebi in Hani posiljam pa naj dragi kar pride sem in nam pove, kako sta! Pa dobro jutro in lep dan!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 6:50:01
|
|
|
|
Balonchy
|
Jutro... MAJCHY - DRŽ SE!!! Oglasi se kej sunny prek sms-ov!!! kolumbo - kako je z vročino??? Vesnozaver - kaj pa s tvojim bušijem??? Jaz grem pa zdej na CTG v porodnišnico... Se oglasim popoldan, ko pridem domov (grem vmes še za kako uro v službo)...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 7:19:09
|
|
|
|
timy
|
Pozdravljene! 4. del - vsaka čast Majchy - drži se! Danes sem nastopila 32 teden, ne morem verjeti kako hitro gre
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.12.2008 8:19:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 8:26:43
|
|
|
|
zwer
|
jutro dečve ... Kolumbo upam, da je vse OK in je vročina padla, pa da ni kej hujšega. Majchy javi nam čimprej kako in kaj je. Vesnozaver pa upam, da buši ne buba več in lepo počivaš zdej Vsem veliko da vam pomagajo No jst sem dons šele ob 2:00 zjutri zaspala, poli ko sem ugasnla računalnik se mi ni dalo zaspat in sem ležala na kavču pa bulila v TV, zdej sem pa vsa ...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 8:54:41
|
|
|
|
petrap
|
jutro trebuškarce... vidm, da ste bile čez vikend hiper aktivne in smo že kar v novem delu... majchy - drži se , radi te mamo oz. vaju s haniko imamo kolumbo - upam, da je res sam virozica...poznam velik otrok k so zdaj bolni... punce jaz tud ekstra slabo spim...je prou grozno...komaj čakam, da bo konec vstajanja za službo...mam namreč zadnji delovni teden...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 9:03:57
|
|
|
|
zwer
|
petrap blagor tebi in čestitke hkrati ... jst še mesec in čevap moram čakat ... ampak sej bo, čeprav bi mi na trenutke pasalo mal dlje poležavat
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 9:06:32
|
|
|
|
petrap
|
zwer pol si zdaj v službi? mah saj jaz bi tud v bistvu mogla bit še točno mesec dni v službi...sam bom imela mal boniške, pa mal dopusta, pa itak so še prazniki, tko da se bo nekak izšlo...mam pa 8.1. začetek porodniške...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 9:09:17
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro bejbe! Kako smo? Učeri sem bla tolko lena, da se mi ni dalo niti ene vrstice napisat in tudi spat sm šla že ob 11h...Zdej se pa počasi odpravljam ne pregled. Joj Majchy, držim pestke, da bo vse v redu! Mojo cifro maš, tko, da lepo prosim, sporoči, kaj se dogaja s tabo, prav! petrap, čestitam za zadnji delovni teden! CSD, mi2 bova kar dnar vzela in ga porabla za tiste stvari, ki jih potrebujeva-tam v paketu hočeš nočeš morš vzet enih par brezveznih stvari, da prideš na tisti znesek-more bit točno do centa, k če ne, ti ne sprejme naročila. Nč, zdej grem, pa se tipkamo pole! Danes bom našo Maksi spozoznala! Lep
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 9:14:36
|
|
|
|
zwer
|
Sunny poročaj kako blo na pregledu ... midva sva se tut včeri pole pogovarjala, da bova vzela denar ker se najdejo cenejše zadeve drugje po trgovinah kot pa tm.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 9:28:20
|
|
|
|
petrap
|
CSD - ja midva bova tud vzela denar, ker mislm da več ali manj potrebujeva sam še kozmetiko, pa te stvari...ostalo že imava, tko da paket nikakor ne pride v poštev... danes mi gre vse po malem na k**** ... ne vem kaj je to
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 9:28:48
|
|
|
|
mala*
|
Majchy ja kaj pa je bilo to??Še dobro da sta šla...Danes verjetno ne boš brala ampak vama obema s Hano vseeno pošiljam: drugače pa ja, dobro jutro vsem skupaj!!KNe bom vas komentirala prav na veliko, v glavem vsem, ki imate danes pregled želim da lepo vidite vaše pikice, kolumbo pošiljam vama za čimprejšnje okrevanje balonchy hvala za kavico in dobro odpravi pri G!!!! ajvy očitno je vaša mala prava umetnica!!!Ja sej novo lepilo bo pa božiček prinesel !!!!!! Zdaj se grem pa najest in pol še 1x vse skozi, ob 17h mam pa izpit!!!!Tako da lepo prosim držite pesti zame da mi rata!!!! Pa saj se vam še kaj javim med učenjem!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 9:30:04
|
|
|
|
mala*
|
Še to ja, midva bova tudi vzela denar...Upam da v sredo dobim na pregledu papirje da potem lahko počasi to urejam...18.12 lahko začnem je pol še 60dni do PDP-ja... Zdaj pa RES učit!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 9:41:27
|
|
|
|
zwer
|
MALA velik sreče danes Midva drugače imava samo posteljco in banjico, bova pa začela zdej počasi nabavljat vse skupaj, tak da bova zapravla prvo denar, da ga pol od CSDja dobiva ... sva pa včeri vsaj seznam nardila kaj še vse rabiva Meni se pa danes tak nil ne da v službi ... sej zato pa tuki gor visim ... pa še vidi se da ni šefa v pisarni, sej če bi bil ne bi mogla bit, ker mi skoz za ramo gleda kaj delam na računalniku. No zdej grem pa res neki probat naredit
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 10:06:33
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Dobro jutro! Sem se skobacala iz postelje, busi boljse, sem bila pa pol noci tako no nisem se rabla tak napenjat zgleda, da mi kaj ni pasalo od tega kar sem pojedla. CSD - midva bova tudi peneze vzela, ker imava ze skoraj vse, kozmetiko in se nekaj malenkosti samo potrebujemo. zwer pa res nekaj malega naredit, ne prevec, ce ni sefa je treba skoristit mala: bomo drzali pesti popoldne!tu mas se enga pujsa za sreco
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 10:17:30
|
|
|
|
boma2
|
dobro jutro so kako ste kaj... ste pa čvekle... :) kje pa najdem 3 del?? sej bom našla... še 3 dni delovne jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 10:18:13
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver Dobro jutro! Sem se skobacala iz postelje, busi boljse, sem bila pa pol noci tako no nisem se rabla tak napenjat zgleda, da mi kaj ni pasalo od tega kar sem pojedla. CSD - midva bova tudi peneze vzela, ker imava ze skoraj vse, kozmetiko in se nekaj malenkosti samo potrebujemo. zwer pa res nekaj malega naredit, ne prevec, ce ni sefa je treba skoristit mala: bomo drzali pesti popoldne!tu mas se enga pujsa za sreco midva bova tudi peneze vzela... :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 10:28:01
|
|
|
|
zwer
|
jah sej ko šefa ni se da mal okol skakat, sam kaj ko mamo tolko dela, da se vn ne vidimo ... ampak bomo vseeno nekak izkoristil to da jih ne - če ne drugega si lahko seznam napišem in sprintam, ker pri nama nimam printerja, sem ga zaenkrat pustila doma, ker ga brat rabi za printat seminarske
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 10:30:11
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. No danes sem pa malo bolj pozna, sej vstala sem že prej sam se mi danes prav nič ne da. Sem tk utrujena, kot da bi ne vem kaj delala. Ampak danes bo vseen treba kaj delat. Aja, včeraj pa se vam potem nisem nič več javila, ker se je moj domislil, da bi šla na sejem (je v celju bil erotični sejem), no pa sva potem ugotovila, da ni nič kej pametnega. Domov sva prišla šele ob pol desetih, potem so me pa noge tk bolele, da sem šla k v postlo. Majchy - upam, da bo vse uredu s tabo in tvojo . Držim pesti. petrap - saj tale teden ti bo izredno hitro minil, potem boš pa tudi ti lahko doma uživala zadnje tedne. sunny - lepo opravi na pregledu, potem pa le javi, kako je bilo. Mala - držim pesti danes zate. Verjamem, da ti bo šlo. No midva bova tudi kar denar vzela. Js bom papirje začela urejati okoli 20., ker je takrat ravno 60 dni.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 10:34:28
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ena mora dežurat ponoč obvezno ......mi mamo spet nočno kopanje, ker ma tamau 40 vročine ....on bi se sicer vozu zdele z motorjem pa 100 na uro bi parkiral vse tamale avtomobilčke, samo da nebi blo treba u banjo....jst bom lepo cel teden doma, dons bom mojga poslala, da nese listke za porodniško u firmo, da še to pošlihta in da je pol urejeno. Zjutraj pa spet k pediatru...na zadnje smo bli prejšn pondelk Grem zdej gledat kva delata po kopalnici. boga.... :( Držim pesti, da se čimpreje pozdravita...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 10:35:59
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap jutro trebuškarce... vidm, da ste bile čez vikend hiper aktivne in smo že kar v novem delu... majchy - drži se , radi te mamo oz. vaju s haniko imamo kolumbo - upam, da je res sam virozica...poznam velik otrok k so zdaj bolni... punce jaz tud ekstra slabo spim...je prou grozno...komaj čakam, da bo konec vstajanja za službo...mam namreč zadnji delovni teden... sva že dve, če bo vse ok.. Imam zadnji delovni dan 11.12.2008 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 10:36:49
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Jutro... MAJCHY - DRŽ SE!!! Oglasi se kej sunny prek sms-ov!!! kolumbo - kako je z vročino??? Vesnozaver - kaj pa s tvojim bušijem??? Jaz grem pa zdej na CTG v porodnišnico... Se oglasim popoldan, ko pridem domov (grem vmes še za kako uro v službo)... mljask mlajsk ... kavicaaaa
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 10:43:34
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina dober dan! vidm da je zatišje k je nedelja, no jaz sem vam obljubla fotke kako smo okrasil stanovanje, ekola lepo se mejte se slišmo jutr ko pridem od Ginekologinje, držte pesti da mi podaljša bolniško . držimo pesti zate... :)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?