Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:11:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako čveke, zdaj pa gremo lepo pančat, drugače bomo jutri z valjarjem dobile po bučah Šit, saj res, da je nekaj Špelin@ grozila Pa okvirjev imamo, da je joj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:12:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo zdej mi je pa ratal še na Shrani.si nekaj naložit. Da probam če mi bo ratal slikco prpopat. Iiiiiiiiiiii lepo Kako setrica ima rada bratca. Daj svojga angažiraj še za enega, a vidiš kako je lepo Sj bi če ne bi bilo CR Kolegica je imela 3CR 15 mesecev po 2CR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:12:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako čveke, zdaj pa gremo lepo pančat, drugače bomo jutri z valjarjem dobile po bučah Šit, saj res, da je nekaj Špelin@ grozila Pa okvirjev imamo, da je joj To pol ni tak prekršek za valjar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:12:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako čveke, zdaj pa gremo lepo pančat, drugače bomo jutri z valjarjem dobile po bučah Lahko nočko in dolgo spite Hvala na lepih željah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:12:49
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo zdej mi je pa ratal še na Shrani.si nekaj naložit. Da probam če mi bo ratal slikco prpopat. IIII kolk sta cortkana!!!Kako se obnaša Tiana do Erazma?Tu zgleda, da ga obožuje Kakor kdaj. Včasih je full nežna in se igra z njim, ga zabava, drugič pa rine vanj, mu jemlje igrače in mu teži tok časa da rata tečen. Jo še vedno mal ljubosumje razganja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:13:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako čveke, zdaj pa gremo lepo pančat, drugače bomo jutri z valjarjem dobile po bučah Šit, saj res, da je nekaj Špelin@ grozila Pa okvirjev imamo, da je joj To bo olajšalna okoliščina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:13:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo zdej mi je pa ratal še na Shrani.si nekaj naložit. Da probam če mi bo ratal slikco prpopat. IIII kolk sta cortkana!!!Kako se obnaša Tiana do Erazma?Tu zgleda, da ga obožuje Kakor kdaj. Včasih je full nežna in se igra z njim, ga zabava, drugič pa rine vanj, mu jemlje igrače in mu teži tok časa da rata tečen. Jo še vedno mal ljubosumje razganja. Naš tud rine v Aljo in se igra z njenimi igraćami, samo ljubosumen pa ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:14:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo zdej mi je pa ratal še na Shrani.si nekaj naložit. Da probam če mi bo ratal slikco prpopat. Iiiiiiiiiiii lepo Kako setrica ima rada bratca. Daj svojga angažiraj še za enega, a vidiš kako je lepo Sj bi če ne bi bilo CR Kolegica je imela 3CR 15 mesecev po 2CR Sej verjetno bi jaz isto lahko zanosila zdej samo potem bi imela avtomatično CR
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:14:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako čveke, zdaj pa gremo lepo pančat, drugače bomo jutri z valjarjem dobile po bučah Šit, saj res, da je nekaj Špelin@ grozila Pa okvirjev imamo, da je joj To pol ni tak prekršek za valjar To je pa za
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:14:21
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo zdej mi je pa ratal še na Shrani.si nekaj naložit. Da probam če mi bo ratal slikco prpopat. Iiiiiiiiiiii lepo Kako setrica ima rada bratca. Daj svojga angažiraj še za enega, a vidiš kako je lepo Sem že enkrat napisala da jaz bi, sam on je zaprl pipco. Mogoče ga prepričam čez nekaj let.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:14:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo zdej mi je pa ratal še na Shrani.si nekaj naložit. Da probam če mi bo ratal slikco prpopat. Iiiiiiiiiiii lepo Kako setrica ima rada bratca. Daj svojga angažiraj še za enega, a vidiš kako je lepo Sj bi če ne bi bilo CR Kolegica je imela 3CR 15 mesecev po 2CR Sej verjetno bi jaz isto lahko zanosila zdej samo potem bi imela avtomatično CR A ti upaš na vaginalni????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:14:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo zdej mi je pa ratal še na Shrani.si nekaj naložit. Da probam če mi bo ratal slikco prpopat. Iiiiiiiiiiii lepo Kako setrica ima rada bratca. Daj svojga angažiraj še za enega, a vidiš kako je lepo Sem že enkrat napisala da jaz bi, sam on je zaprl pipco. Mogoče ga prepričam čez nekaj let. To se pa spomnim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, Sem dobila sms, da moram na raport. Evo mene, vse je ok. Samo mi imamo sedaj praznike pa solske pocitnice pa nimam tok casa za racunalnik. Zdravje je bolje. Pa tle vse pod kontrolo... Jaz sem ostala se na 5 delu tam zadnjih 10 strani tako da nimam pojma kaj se dogaja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:15:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo zdej mi je pa ratal še na Shrani.si nekaj naložit. Da probam če mi bo ratal slikco prpopat. Iiiiiiiiiiii lepo Kako setrica ima rada bratca. Daj svojga angažiraj še za enega, a vidiš kako je lepo Sem že enkrat napisala da jaz bi, sam on je zaprl pipco. Mogoče ga prepričam čez nekaj let. Bomo držale pestke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:15:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako čveke, zdaj pa gremo lepo pančat, drugače bomo jutri z valjarjem dobile po bučah Šit, saj res, da je nekaj Špelin@ grozila Pa okvirjev imamo, da je joj To pol ni tak prekršek za valjar To je pa za
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:15:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako čveke, zdaj pa gremo lepo pančat, drugače bomo jutri z valjarjem dobile po bučah Šit, saj res, da je nekaj Špelin@ grozila Pa okvirjev imamo, da je joj To pol ni tak prekršek za valjar To je pa za Še jajčka prosim na oko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:16:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Sem dobila sms, da moram na raport. Evo mene, vse je ok. Samo mi imamo sedaj praznike pa solske pocitnice pa nimam tok casa za racunalnik. Zdravje je bolje. Pa tle vse pod kontrolo... Jaz sem ostala se na 5 delu tam zadnjih 10 strani tako da nimam pojma kaj se dogaja. O, lej jo , me veseli, da si bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:16:01
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo zdej mi je pa ratal še na Shrani.si nekaj naložit. Da probam če mi bo ratal slikco prpopat. Iiiiiiiiiiii lepo Kako setrica ima rada bratca. Daj svojga angažiraj še za enega, a vidiš kako je lepo Sj bi če ne bi bilo CR Kolegica je imela 3CR 15 mesecev po 2CR Sej verjetno bi jaz isto lahko zanosila zdej samo potem bi imela avtomatično CR zakaj avtomatično? zakaj so ti pa naredili cr, če nisem preveč firbčna..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:16:23
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo zdej mi je pa ratal še na Shrani.si nekaj naložit. Da probam če mi bo ratal slikco prpopat. Iiiiiiiiiiii lepo Kako setrica ima rada bratca. Daj svojga angažiraj še za enega, a vidiš kako je lepo Sem že enkrat napisala da jaz bi, sam on je zaprl pipco. Mogoče ga prepričam čez nekaj let. Sem šele potem vidla, da je tole letel na Tally.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:16:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo zdej mi je pa ratal še na Shrani.si nekaj naložit. Da probam če mi bo ratal slikco prpopat. Iiiiiiiiiiii lepo Kako setrica ima rada bratca. Daj svojga angažiraj še za enega, a vidiš kako je lepo Sj bi če ne bi bilo CR Kolegica je imela 3CR 15 mesecev po 2CR Sej verjetno bi jaz isto lahko zanosila zdej samo potem bi imela avtomatično CR A ti upaš na vaginalni???? Ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:16:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Sem dobila sms, da moram na raport. Evo mene, vse je ok. Samo mi imamo sedaj praznike pa solske pocitnice pa nimam tok casa za racunalnik. Zdravje je bolje. Pa tle vse pod kontrolo... Jaz sem ostala se na 5 delu tam zadnjih 10 strani tako da nimam pojma kaj se dogaja. samo, da si OK. Pa uživaj v družinsi idili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:17:31
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem urejala slikce, sem razposlala vabila. vsem pa nisem, ker jih ni blo na seznamu. naj mi sporoči... Jaz nisem nič dobila.A nisem frendica? Sesil, mene tudi nimaš na seznamu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:18:10
|
|
|
|
sesil
|
endomy is back
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:18:26
|
|
|
|
*Tiana*
|
Zdej grem pa jest tud spat. Lahko noč in upam da vam hrošči pustijo spat celo noč brez prebujanj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 23:18:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako čveke, zdaj pa gremo lepo pančat, drugače bomo jutri z valjarjem dobile po bučah Šit, saj res, da je nekaj Špelin@ grozila Pa okvirjev imamo, da je joj To pol ni tak prekršek za valjar To je pa za Še jajčka prosim na oko A bi bilo to dovolj?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?