rovar_ka
|
ksenci - sej ne vem al bi se jokala al smejala zarad tega kar se je tvojemu zgodilo . Bogi revež, pa moški, ko so sploh občutljivi na te stvari se mi zdi. Je pri ženskah čist drugače Dzanika - jeeeeeej za zobek Pa super, da niste imeli nobenih težav, priden Jan IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: dzanika no in da povem še najvažnejše danes. Mi imamo pa zobek! Blacky zajčka zajčka bi. In sploh se mu ni nič poznalo da mu raste. Se mi zdi da je še bolj priden. In mislim da bo kmalu še druga enkica ven prišla. Sej to da se čuti da je š**** že prebila dlesni se šteje kot da je že ne? In zdej tut naj nebi bilo več hudo. Verjetno je najhuje ko leze ven ne? Dzanika, si vidla, kako grdo besedo si uporabila, da ti je kar zvezdice naredilo. Šp.ičk.a! Tititi.....čeprav je to res čisto normalna beseda.Samo kak sem se matrala, da bi ugotovila, kaj si napisala, še dobro, da se v citiranju izpiše. blacky, ti si pravi mojster, kaj vse ne pogruntaš, meni tud nikak ni šlo v glavo kera kletvica bi lahko bla Metuljček - kak mate lepo okrašeno, mi nimamo še čisto nič. Se morem malo v akcijo spravit, nakupit navlake, pa slike morem dat razvit za voščilnice. Sej v bistvu komaj čakam, da bom vse to rihtala, samo kr odlašam iz dneva v dan s temi nakupi in urejanji, da lahko sploh začnem. Pa še nekaj, kaj to vaju ati slika, al si same pozirata z samosprožilcem? Ker recimo mene ni na nobeni sliki, če se sama ne slikam. Ma kje se bo moški spomnil, da bi naju kaj slikal Luštni sta, obe Pa ježek se mi ful dopade Zgleda tak fajn mehki HD - me veseli, da dragi ni pozabil na obletnico, ker to da moški česa takega ne pozabi je potrebno na koledar zapisat. Si mu v zameno ponudla kako jagodo? lunica - kak je lep Luka in kak lepo čiča, pikec mali inigo - jeeeeej, tudi Brin je dobil zobek Pa čestitke za 5 mesecev - kak gre hitro ne? Majuska - ti ko si taki ekspert, še meni, še meni plis: jaz oven, moj riba, Tia lev IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 još nešto a ma kira ponoč v spalnici okno odprto? Niti slučajno, lahko zmrznemo Ne, res, jaz ko radiator izklopim zvečer pa zaprem vrata spalnice, je čez par ur tak hladno not, da ga morem spet vklapljat. Če pa bi okno odprla, je 123 mrzlo, kaj šele da bi pustila čez noč - bi vsi bli ledene kocke Zakaj pa sprašuješ?
< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 7.12.2008 21:18:51 >