|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 19:59:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
   RE: Julijske čveke '08 V. del
7.12.2008 20:01:24   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ko ste glih pr horoskopih...mi smo pa "smrtonosna" kombinacija user posted image
Ati škorpijon, jaz ovnica, maladva pa bikeca - hudoo, kera že to razlaga? Me zanima kaj bo rekla user posted image

hudooooo user posted image tule je pa ati tisti z vodo ... tako oven kot bik sta trmoglavo znamenje; s tem da je oven bolj zaletav, biki pa trmasta gmota, ki se je ne da premakniti. Najbrž bo treba precej potrpljena z obeh strani user posted image Je odnos med staršema ornk strasten? user posted image

user posted image user posted image  točno tak, kot si napisala...najin odnos pa..z leti veš, da je tako in se "haltaš" v določenih situacijah, načeloma pa fajn peljeva. Ga je pa kr strah, ker ima tri rogove, to pa zmeraj reče. user posted image  Pri tamalih se že zdaj kažejo določene lastnosti, upam da jima bova kos user posted image

bosta, bosta ... čeprav morda ne zgleda tako, bikci rabimo veliko ljubezni s strani staršev, v tem najdemo svojo potrditev, pa vzpodbujat jih je treba k aktivnosti, smo nagnjeni k lenobi user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 602
7.12.2008 20:03:02   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Ta kombinacija je tudi najbrž huda: otroci: Mark škorpijon, Nina lev, Tian rak, potem pa mami devica, ati strelec.user posted image

vsi štirje elementi ... kul. Se pravi, da mami prizemljuje familijo, jasna stvar. Strelci so na zunaj morda čustveno nedostopni, ampak imajo pa radi otroke. Punčka zna biti navezana na očija.

08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 603
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 20:04:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
7.12.2008 20:05:39   
Anonimen
Jst bi tud, da mi poveste, kako je to stemi horoskopi - prosim - sej vem, mal se štulimuser posted image . Oči vodnar, mami riba, Luka rak. Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 605
7.12.2008 20:08:06   
Majuska

ja, to sem pa nekje prebrala, da se otrok bikec ful naveže na starše in točno to, da jih je treba mal vzpodbujat k aktivnostim,....ma ni panike, če je samo to. user posted image

a ti se ful na to spoznaš? a tud kako numerologijo obvladaš pol? ma kaj vem, jaz zmeraj rada kaj takega preberem, men je to tak fajn, za sprostitev bolj, kot pa smrtno resno user posted image user posted image

Ma neee, sploh ne obvladam dosti. Veliko knjig sem brala o astrologiji, ker me zanima bolj s psihološkega vidika, pa ljudje me zanimajo, kako se znak kaže v praksi. V resnici rabimo poznati svojo natalno karto, da se pove kaj konkretnega, to pa res nimam pojma.  Kar povem tule, je bolj posplošeno, a ne user posted image

O numerologiji nimam pojma user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 606
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 20:13:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
7.12.2008 20:19:08   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

halo čvekice!

nujno bi rabla nekoga, ki zna nemško pisat user posted image , ker bi rada naročila novalac v avstriji, pa ne znam napisat..piši kao govoriš pa tudi ne morm napisat user posted image

ni neko strokovno izrazje user posted image ..samo naročilo novalaca AR 7 komadov

pliiiiiiiiiissssssss, če bi katera bla pripravljena pomagat user posted image

js nisem pravi naslov za to. user posted image    Bi pa moj tole znal sam ga pa ni doma ker je še v službi. Predvidevam pa da bo prej ktera tukaj napisala predno on pride. user posted image   Drugače pa ti potem napišem a prav?

Neposredna povezava do sporočila: 608
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 20:24:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 20:31:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 610
7.12.2008 20:36:07   
majar.
25 stran???!!!!
dobre ste!!
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 20:39:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
7.12.2008 20:46:44   
maja24
Dejte še men napovedat horoskop;jest sm lev,Eli pa moj sta pa rakca

Rebeca sm vidla,jauser posted image

HD jest tut tebe lada mamuser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 613
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 20:50:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 614
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 20:51:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 615
7.12.2008 20:52:48   
Anonimen
majuska, hvala ti! to pa da bosta mamica in sin bolestno navezana mi je pa že zdej jasn user posted image bom poskušala stvar držat na normalni distanci, sam se poznam... težka bo...

levinja, kaj to boš zase naročila?a je ceneje? kolk je cena prosim? a pošljejo v slovenijo? kaj pa poštnina. joj sem ti zdej dala vprašanj user posted image hvala ti

Neposredna povezava do sporočila: 616
7.12.2008 20:53:23   
metuljcek321
'Cer!

Anja spancka - je bila cista koma, danes smo bili 2 x na sprehodu, prej je imela popoldanski maraton vrescanja, cebljanja in spuscanja mehurckov ---- ma, jo je kar odneslo v dezelo sanjuser posted image

Jaz sem si ze privoscila malce razvajanja v kopalnici, zdajle je pod tus skocil se moz. Medtem, ko ga cakam, da se "spolira," in potem odposljeva slikice za novoletne cestitke (vam jo pokazem ju3, mava se nekaj za spedenat), sem se skocila na preljubi RR. Tiste, ki ste delale preko imikimi-ja, a je katera ze dobila slikice? Vem, da jih bo dala razvit Blacky, pa katera se? hd, si se ti ze odlocila za najljubso?

user posted image  za zobke, Inigo & sasi oz. ta maucka.

neboglasnica - midva sva umila (v bistvu kar zavrela) eno gumasto zirafico (jaz ji pravim Rafko - zirafkouser posted image  user posted image  user posted image ), ki je za grist. Prej je piskala, zdaj seveda ne vecuser posted image  Ah ja. Je pa silno moderna, saj jo ima tudi Harlow Madden, hcerkica Nicole Ritchie - evo, tule (sem glih zadnjic videla):
user posted image

In se linkec, ce bi katera brala: http://justjared.buzznet.com/2008/11/28/harlow-madden-toy-giraffe/

Pa nasa zirafica:
user posted image

Jo ima se katera? Nasa najbolj uziva, ce ima celo glavo v ustih in potem nori, vpije, vresci, in je nasploh cist outuser posted image  user posted image  user posted image

rebeca, tole z 12-imi urami v zmrzovalniku pa prvic slisim. Thanks za info, bomo poskusili ... da ne bomo glih demolirali vse piskajoce/pojoce ipd. zivalice.

Razlaga imena Tilen: http://sl.wikipedia.org/wiki/Egidij

lex, user posted image  za uspesno izvedeno surprise party! Glavni ste. Se veselimo slikic.

mojcek, okna v spalnici ponoci ne odpirava, ker bi zmrznili. Vedno prezracim zjutraj.

populis, Almera & ostale ... naj bo mirna noc!

maja, WBuser posted image

In se ---- prej cist pozabila ... jao, jao, jao ... lili, osa & pigama:
user posted image

Zdaj pa veselo cvekat, prav?

Ajd, bejbike, night, night, men se ful miga - je Proud Mary po TV ... oujeeee ...

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 7.12.2008 20:56:23 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 617
7.12.2008 20:55:24   
Anonimen
aja gosta hrana: ja luka zelo lepo je, morm rečt da redko kaj pade iz ust, malo še izplazi jeziček, ampak ni sile. skratka je kot odrasli. do sedaj je jedel jabolko, korenje in krompir in vse z enakim veseljem pojedel, ampak je pa tak, dokler žlica hodi bo jedel, ko pa umaknem, se pa tudi nič ne razburja. zgleda, da mu zaenkrat sicer paše, sam ne tak da bi prosil še. no sej, počasi bo.

blacky: vse mam razmetano, jutr pa ZIHR pride patronažna. no vsaj zdi se mi user posted image

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 7.12.2008 20:58:07 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
7.12.2008 21:00:10   
Anonimen
inigo, si dobila pike?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 619
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 21:12:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 21:13:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 621
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 21:13:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 622
7.12.2008 21:14:40   
rovar_ka
ksenci - sej ne vem al bi se jokala al smejala zarad tega kar se je tvojemu zgodilouser posted image . Bogi revež, pa moški, ko so sploh občutljivi na te stvari se mi zdi. Je pri ženskah čist drugačeuser posted image

Dzanika - jeeeeeej za zobekuser posted image Pa super, da niste imeli nobenih težav, priden Januser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

no in da povem še najvažnejše danes. Mi imamo pa zobek!    Blacky zajčka zajčka bi.    In sploh se mu ni nič poznalo da mu raste. Se mi zdi da je še bolj priden.    In mislim da bo kmalu še druga enkica ven prišla. Sej to da se čuti da je š**** že prebila dlesni se šteje kot da je že ne?  In zdej tut naj nebi bilo več hudo. Verjetno je najhuje ko leze ven ne? 

Dzanika, si vidla, kako grdo besedo si uporabila, da ti je kar zvezdice naredilo. Šp.ičk.a!  Tititi.....čeprav je to res čisto normalna beseda.Samo kak sem se matrala, da bi ugotovila, kaj si napisala, še dobro, da se v citiranju izpiše.

blacky, ti si pravi mojster, kaj vse ne pogruntaš, meni tud nikak ni šlo v glavo kera kletvica bi lahko blauser posted image user posted image

Metuljček - kak  mate lepo okrašeno, mi nimamo še čisto nič. Se morem malo v akcijo spravit, nakupit navlake, pa slike morem dat razvit za voščilnice. Sej v bistvu komaj čakam, da bom vse to rihtala, samo kr odlašam iz dneva v dan s temi nakupi in urejanji, da lahko sploh začnem. Pa še nekaj, kaj to vaju ati slika, al si same pozirata z samosprožilcem? Ker recimo mene ni na nobeni sliki, če se sama ne slikam. Ma kje se bo moški spomnil, da bi naju kaj slikal user posted image

Luštni sta, obeuser posted image Pa ježek se mi ful dopadeuser posted image Zgleda tak fajn mehkiuser posted image

HD
- me veseli, da dragi ni pozabil na obletnico, ker to da moški česa takega ne pozabi je potrebno na koledar zapisat. Si mu v zameno ponudla kako jagodo?user posted image

lunica - kak je lep Luka in kak lepo čiča, pikec maliuser posted image

inigo - jeeeeej, tudi Brin je dobil zobekuser posted image Pa čestitke za 5 mesecev - kak gre hitro ne?

Majuska - ti ko si taki ekspert, še meni, še meni plis: jaz oven, moj riba, Tia lev

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

još nešto  a ma kira ponoč v spalnici okno odprto?

Niti slučajno, lahko zmrznemouser posted image Ne, res, jaz ko radiator izklopim zvečer pa zaprem vrata spalnice, je čez par ur tak hladno not, da ga morem spet vklapljat. Če pa bi okno odprla, je 123 mrzlo, kaj šele da bi pustila čez noč - bi vsi bli ledene kockeuser posted image

Zakaj pa sprašuješ?

< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 7.12.2008 21:18:51 >

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 623
7.12.2008 21:15:10   
Anonimen
eh sej niso ble pike, tak rečem user posted image živčki iz baby centra so bli.

neki mi povejte, gledam, berem, da vsem zrastejo naprej sprednje enkice, kako to da sta lukcu zrasla dva zobka čist kontra... ???

Neposredna povezava do sporočila: 624
7.12.2008 21:16:26   
Anonimen
Ker recimo mene ni na nobeni sliki, če se sama ne slikam. Ma kje se bo moški spomnil, da bi naju kaj slikal

pazi se zdaj punca, danes bo prišel gor in razložil, zakaj te še ni slikal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?