Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 13:52:19
|
|
|
|
Anitka
|
Naš Gal pa sedaj preseneča s spanjem, saj spi že dobro urco . Bo ponči spet nagajal . Mi pa dobimo danes spet neke obiske in moram letet malce pospravit in pripravit nekaj za pod zob.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 13:56:54
|
|
|
|
mixi
|
ojla čvekice ma ste pa pridne, kolko ste načvekale od kar me ni blo tu. No danes mam priliko spet bit na netu in tako sem prišla malo napisat mi smo totalno fuč imamo že 6 dni 38,2 vročine zaradi zob seveda, resno že razmišljam da bi ji šla prerezat dlesni ker tako ne bo šlo več naprej, GH odkar jo j...... zobki ne je skoraj nič, razen juho meso z juhe pa korenček in kak sirček not pa še to samo par žličk. Če nič drugega imamo sončka. Končno mi je ratalo malo lepše spucat stanovanje. Pa še to jelke še nismo utegnili nardit jo bomo kmalu. Vsaj upam. Drugače pa se cartamo. In to je to. Sem upala da bom dobila doma net ma me bojo na telekomu ogulili za 200 evrov tako da bomo verjetno še malo počakali da pridemo k sebi pa še prazniki so vmes jaz pa brez ficka. No vsem skupaj želim lepe praznike pa da ste zdravi, srečni in vse kar si želite!!!! Upam da pridem do neta prej ko po novem letu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 13:59:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep sonček pozdrav kak lep dan je, ko se miška zbudi gremo ven. Še to se moram pohvalit Anja je spala od 20:20h in do 5h potem smo se podojile in do 7:45h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 14:00:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš Gal pa sedaj preseneča s spanjem, saj spi že dobro urco . Bo ponči spet nagajal . Mi pa dobimo danes spet neke obiske in moram letet malce pospravit in pripravit nekaj za pod zob. jaz od kar sem rodila ne prenesem obiskov še najmanj v večernjih urah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 14:26:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš Gal pa sedaj preseneča s spanjem, saj spi že dobro urco . Bo ponči spet nagajal . Mi pa dobimo danes spet neke obiske in moram letet malce pospravit in pripravit nekaj za pod zob. jaz od kar sem rodila ne prenesem obiskov še najmanj v večernjih urah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 14:28:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Lep sonček pozdrav kak lep dan je, ko se miška zbudi gremo ven. Še to se moram pohvalit Anja je spala od 20:20h in do 5h potem smo se podojile in do 7:45h za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 14:29:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš Gal pa sedaj preseneča s spanjem, saj spi že dobro urco . Bo ponči spet nagajal . Mi pa dobimo danes spet neke obiske in moram letet malce pospravit in pripravit nekaj za pod zob. jaz od kar sem rodila ne prenesem obiskov še najmanj v večernjih urah Jaz pa kakor kdaj - če se najavijo in se zmenimo je ok, kakšnih tečnih nenapovedanih pa ne maram
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 14:30:39
|
|
|
|
Anitka
|
Ja naš sonček se mi je pa malce prehladil in mu iz noska teče. Sva prej čistila noseka z baby vacom in je prav tečkast postal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 14:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš Gal pa sedaj preseneča s spanjem, saj spi že dobro urco . Bo ponči spet nagajal . Mi pa dobimo danes spet neke obiske in moram letet malce pospravit in pripravit nekaj za pod zob. jaz od kar sem rodila ne prenesem obiskov še najmanj v večernjih urah ah ne vas , obiskov ki mi pridejo ob 19h in mislijo viseti pri nas kar do 22h , sem se naučila če mi se kdo povabi na kavo rečem, da Anjo dajem spat ob 19h in če mislijo naj pridejo prej . Ker drugače ta folk, ki nima majhnih otrok sploh ni uvidevan, zgleda da so čisto pozabili, kako je to z majhniki vragci Estrella kdaj prideš na obisk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 14:33:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš Gal pa sedaj preseneča s spanjem, saj spi že dobro urco . Bo ponči spet nagajal . Mi pa dobimo danes spet neke obiske in moram letet malce pospravit in pripravit nekaj za pod zob. jaz od kar sem rodila ne prenesem obiskov še najmanj v večernjih urah Jaz pa kakor kdaj - če se najavijo in se zmenimo je ok, kakšnih tečnih nenapovedanih pa ne maram Pri nas obisk sploh ne vedo, kaj to pomeni da se predno pride pokliče to kar lepo pozvonijo na domofon in to je to . Moram pa priznati, da čisto nobenih obiskov ne rabim zvečer, ker sem. po celemu dnevu služabljenja svoji princeski tako utrujena, da mi paše samo ''masaža'' in počitek.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 14:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella je Alja kaj jedla? Moja je do zdaj 90 ml ad. mleka in 100 ml sadja in to je to . Ko se zbudi, pa dobi jogurt Moja draga je očitno ne skrivni dieti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 14:39:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro! Jaz sem pa danes čisto . Naša noč je bila katastrofalna. Manca je sicer zaspala 20.30. ampak se je zbudila 23.40 in potem fertik. Najprej se sploh ni mogla pomirit in nehat jokat, potem ko se je končno umirila, ni mogla zaspat in ko je končno zaspala pri meni v naročju je bila groza, samo da sem jo položola v posteljico je bil neutolažljiv jok. Niti to ni pomagalo, da bi pri meni v taveliki postelji spala. Okrog 2h ponoči je bila že tako utrujena, da mi je zaspala v naročju v moji postelji, vendar je morala biti moja roka ves čas pod njo. In ves čas je jamrala in jokala v spanju, tako da sva skupaj po nekaj minut dremali od 2-6ih. Potem zjutraj mi je pojedla par žlic kaše in spet gotovo in jok. Sm ji naredial flašo in je parkrat potegnila in spet gotovo Uglavnem zdeje je z eno muko spila cca.120ml AM in zaspala, vendar jo slišim na baby fonu, da spet jamra, da ne spi tako umirjeno. Uglavnem, jaz sem danes , moj dragi nič pa nič manj. Grem na hitro mal za nazaj prebrat, ampak ne vsega ker ste čist preveč ble aktivne včeraj zvečer Ojoj za lepši potek dneva. joooj joj te malčki nas bodo čisto izmozgali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 14:42:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Tak sonček je zunaj moja mačkica pa kar spi Vidim, da ni nobene za čvek pa grem pucat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 15:03:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella je Alja kaj jedla? Moja je do zdaj 90 ml ad. mleka in 100 ml sadja in to je to . Ko se zbudi, pa dobi jogurt Moja draga je očitno ne skrivni dieti Za malico (ko me ni bilo doma ) je pojedla 120g frutek, potem sem ji pa skuhala riž, bučke in piščanca+ juha, pa je pojedla cca 200g. Je bila kar pridna z ozirom na zajtrk Ja mogoče preveč posluša o najinih "kvazi" dietah, pa ti bo ona pokazala kako se stvari streže Sedaj sem sama, ostali so zunaj na sončku Obiski, nenapovedani mi gredo na živce, pozno pa nihče pri nas ne visi, jih je pol strah domov iti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 15:05:11
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz grem pa avto pucat,. ker ni več za sedet v njem Sem Andražu zagrozila, da ga bo naslednjič on , če bo še tako štalo delal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 15:16:23
|
|
|
|
aurora28
|
Dober dan! Še moja naloga, da se pofočkam v že 7. delu . POvejte mi ali je katera že uporabila pri kuhi za otroka maslo, kislo smetano ali navadno kravje mleko? Gledam recepte in Nove paparice in je dosti receptov za pripravo z maslom, pa se ne upam?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 15:46:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella je Alja kaj jedla? Moja je do zdaj 90 ml ad. mleka in 100 ml sadja in to je to . Ko se zbudi, pa dobi jogurt Moja draga je očitno ne skrivni dieti Edina, a je z vašim kakanjem sedaj vse ok? Naš je pa danes razen mlekca papal melono z banano in piškotkom, pa je pripravljeno pojedel
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 15:47:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella je Alja kaj jedla? Moja je do zdaj 90 ml ad. mleka in 100 ml sadja in to je to . Ko se zbudi, pa dobi jogurt Moja draga je očitno ne skrivni dieti Za malico (ko me ni bilo doma ) je pojedla 120g frutek, potem sem ji pa skuhala riž, bučke in piščanca+ juha, pa je pojedla cca 200g. Je bila kar pridna z ozirom na zajtrk Ja mogoče preveč posluša o najinih "kvazi" dietah, pa ti bo ona pokazala kako se stvari streže Sedaj sem sama, ostali so zunaj na sončku Obiski, nenapovedani mi gredo na živce, pozno pa nihče pri nas ne visi, jih je pol strah domov iti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 15:48:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem pa avto pucat,. ker ni več za sedet v njem Sem Andražu zagrozila, da ga bo naslednjič on , če bo še tako štalo delal Joj, zdaj si me spomnila - moj avto je tudi bereit za pucanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 15:50:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dober dan! Še moja naloga, da se pofočkam v že 7. delu . POvejte mi ali je katera že uporabila pri kuhi za otroka maslo, kislo smetano ali navadno kravje mleko? Gledam recepte in Nove paparice in je dosti receptov za pripravo z maslom, pa se ne upam? Mi še nismo, mislim pa, da ne bi smelo škoditi, če bi ga malce uporabila. In kako kaj drugače Gal? Spi ponoči, pridno papa?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 17:20:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ho,hoj! Da se še jst pofočkam na 7ici . Me ni blo doma smo bli pr mojih starših in smo kumi zdej domu pršli. Sva šla včeraj z mojim na žur s šihtam in je blo super. Vidka pa sva dala spat pr mojih doma, pol sva šla pa tud mi2 prespat k mojim. Še dobr da je bil žur prnas v OŠ v moji vasi. Tko, sam tolk. Se javim še za lahko noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 17:22:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dober dan! Še moja naloga, da se pofočkam v že 7. delu . POvejte mi ali je katera že uporabila pri kuhi za otroka maslo, kislo smetano ali navadno kravje mleko? Gledam recepte in Nove paparice in je dosti receptov za pripravo z maslom, pa se ne upam? Jst to že vse že dolg časa uporabljam, pa mu ni blo nč. Jst sm mu provala tud drgač vse dat tud tist kar je"določeno" pr kerih mescih lohk začneš kaj dajat oz. dodajat. Experimentiram pač, pol pa vidm kaj mu odgovarja. Do zdaj je vse ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 17:54:50
|
|
|
|
Estrella*
|
Danes so pa vse zmatrane . Jaz sem delala slovenščino za 1razred, pa avto sem za silo posesala in popucala. Avtosediža sta oprana, prevleki se sušita, ju3 montiram v avto . Se grem malo namakat v banjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 18:28:03
|
|
|
|
Estrella*
|
Iz mojim namakanje ni bilo nič, zato ne bit fovš . Se je sine vrinil Tako, da sem sedaj obsojena na dokončanje moževega poskusa likanja. edina: daj se pzanimaj koliko košta ura aerobike in štartava v petek. Matej je rekel: končno sta se spravile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 18:35:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes so pa vse zmatrane . Jaz sem delala slovenščino za 1razred, pa avto sem za silo posesala in popucala. Avtosediža sta oprana, prevleki se sušita, ju3 montiram v avto . Se grem malo namakat v banjo U ti si bila pa pridna danes . Za namakanje v banji pa sem ti kar malce favš, sicer ti pa nimam kaj biti, saj imam doma tudi jacuzzi in sem si sama kriva, če ga ne skoristim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?