khurde
|
Jutro, hvala za kavico. Jaz sem tudi dobro spala danes, sem bila do nekaj minut do desete v postelji, spat sem šla malo pozneje, okoli enih. Jaz sem pa na začetku ful na wc hodila ponoči, sedaj pa nič, ampak se ne pritožujem. Samo včasih mi je vroče, čeprav ne grejeva spalnice in imava sedaj, ko je dež in ni tako mrzlo, oken priprt. Pol se pa zbudim, da vodo pijem, samo imam itak flašo zraven, tako da se trudim, da se ne predramim preveč. Za Ronjo je pa res že malo čudno, da se ne oglasi. Ker večinoma se mi zdi, da je povedala vnaprej, če je imela bolj busy vikend. Aja, Vrtnica, drugače sem pa jaz bolj tko-tko zadovoljna z mojo G. Sem imela pri njej 2 UZ-ja, za tretjega, ki naj bi ga imela nekako sedaj, bi morala plačati. Ok, sej je res, da ZZZS krije samo 2, samo tistih 5 minut, da pogleda, če je vse ok, bi pa lahko riskirala. Samo sedaj, ko je ena druga G na 3D UZ rekla, da je otrok prevelik (prej moja sploh ni pomislila, da bi me dala na test za glukozo, dokler ji ni druga dala izvidov), pa je zadnjič celo pogledala na UZ. Pa še na začetku mi je rekla, da bova malo bolj pazili na železo, pa kak test več naredili, ker sem že dolgo vegi, pa tudi iz tega ni bilo nič. Sem imela dvakrat vzet hemoglobin, od ene sedmega meseca dalje mi je padel pod 110, tako da sedaj železo jem. Niia, jaz sem imela zadnjič po zajtrku, ko mi je sestra merila, tudi nizek sladkor, 5,0 se mi zdi ali 5,2, pa so mi vseeno dali ta aparat. Ja, sej jutr pa moram poklicat v ambulanto zaradi teh rezultatov, ker pomoje v pol minute ne more variirat za kar 2!
|