|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
6.12.2008 15:47:23   
krtekxx
Zdravo, jaz sem pa imela v četrtek "pregled". Voda in kri super, moj trebuh raste, naslednji pregled pa imam 29.12. CTG? kaj je sploh to? No, naslednjič ga bom imea, če se slučajno ne srečava z mojim gin. že kaj prej. Je komentiral, da je naša pupa z glavo že globoko v medenici; jaz pa, da ji tam očitno ne paše, ker se velikokrat odriva od mojega kolka in poskuša rešiti.
Danes smo s fantoma šli mal smučat: najprej pol ure samega joka, potem pa samo vriskanje in jamranje, da gre prepočasi. Zdej mam pa mir, ker so šli naokoli pogledat, če jim je še kje kaj Miklavž prinesel. Ta mali (3,5) si je včeraj upal parklna celo pobožat in potem še njegov kožuh na hrbtu pocukat. Ko je enkrat parkel zapustil hišo, je pa bruhnil v tak jok, da ga pol ure nismo mogli potolažiti. Ampak se pa zdej ves čas hvali, kako je on parkelna pobožal.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 17:30:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4777
6.12.2008 18:45:17   
uršika***
Vidim da še vedno ni ne duha ne sluha o Ronji. user posted image  Da ni tale njena Lejla res malo pohitela.
Mima očitno nas je vse miklavž založil s sladkarijamiuser posted image  priden Miklavžuser posted image

Tole sem imela jaz tudi- alergijo po bušiju- me je srbel kot nor, pa čist rdeč, lisast in pikčast je bil. Sem zamenjala kremico(prej sem imela Enja, sedaj imam od Mustele), pa se je stanje umirilo in sedaj nimam več problemov.
Zdaj greva pa z dragijem v domači kinouser posted image - vedno potegne z neta kakšen film, da ga skupaj pogledava. Šibam

Očitno se bo zdaj kmalu začelo zares. Naši dragi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bodo počasi začeli prihajat na svet

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
6.12.2008 19:21:24   
khurde
Dober večer souser posted image !!!

Upam, da je Ronja še v enem kosu in da je samo orto zasedena zaradi Miklavža.

Včeraj sem v diabetični posvetovalnici dobila merilec glukoze in se trikrat dnevno špikam v prst. No, ker sem firbec, včasih tudi kaj vmes. user posted image  Tako da, Mima, pazi se kaj lepiš!!!user posted image

Krtekxx, se mi zdi, da nimaš kaj pogostih pregledov, mene zdaj pišejo na dva tedna. user posted image  Od ne vem katerega tedna nosečnosti dalje, se mi zdi, da od 30-ega.

No, še Zvezdico najdem, da ji kliknem na zaposlene, pol se pa zavalim pred tv.

Lep večer!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
6.12.2008 19:25:01   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Očitno se bo zdaj kmalu začelo zares. Naši dragi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bodo počasi začeli prihajat na svet

Ja,res. user posted image
Ampak malo jih pa še mormo not zadržat.user posted image
Upam, da je z Ronjo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 4780
6.12.2008 19:28:55   
pikapoka2
Jaz sem bila takrat ko sem imela probleme naročena vsak teden ali pa na 14-dni, drugače sem imela preglede na 4 tedne, zdaj zadnji pregled pa imam na 5 tedn. Imam ga v četrtek, ko sem pa bila nazadnje pri G mi je pa rekel, če bo naslednjič ok, se vidima zadnjič. Rok pa potem šele čez 3 tedne? user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
6.12.2008 19:35:07   
khurde
Aja. Jaz sem imela pa skoz na 4-5 tednov, potem ko sem imela pa predzadnji pregled, mi je pa sestra rekla, da je to zadnji pregled na tak razmak in da se bova po 30-em tednu bolj redno srečevali. Pa to je bilo preden so mi sploh posumili na nosečniško sladkorno, tako da ta cuker ni razlog za te bolj redne preglede.

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
6.12.2008 19:39:33   
VRTNICA84
Tudi jaz sem mela preglede na 4 do 5 tednov. Sedaj pa jih imam na 14 dni.
To se meni tudi zdi redko. Kak pa ste zadovoljne z pregledi oziroma ginekologi?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
6.12.2008 20:14:12   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

saša: men je miklavž prnesu čokolado,...mi je čist kul, sicer imam želje sam miklavž ne bi mogu tega uresničt,....tko da uni malih želja pa ni,..čokolada bo v redu. Kaj si pa ti dobila????

nič sva se z mojim spičla do konca ker spet neki štrajka k jaz ne vem zakaj, pa mi reče da sem tečna in vsa grozna - mi je pa živc poču - pa sem ga nahrulila - imam pa slabo vest ker je bil sin zdraven pa me je pršu on stisent namesto moža - pa dans mi sploh neki kontrira (mož) in zbija avtoriteto pri otrocih in po moje sem res bolj slabe volje!!!!

Moški - kdo bi jih razumel - pa so tako preprosti k pasul - jaz sicer vem zakaj je moj tak - k bo hujšat treba - moj ma vsake 2 meseca čistilno dieto eto pa se bliža dan de in pol je ful grozen - za popizdt - sine pravi da je oči tiste 14 dni bolan k je večinoma samo hrenovke jajca in solato pa še prav mauser posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
6.12.2008 20:18:43   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Saša ti pa ne nori naokol- vsaj takrat ko lahko se malo spočij, ne pa da še ponoči pečeš kruh. Te bo trebauser posted image po pizdici nagiuser posted image , pa privezat nekam. Saj ti bo bebika kar ven padla, če se boš tko naprezala. plidna botuser posted image

Miklavž mi je pa prinesel kinderjajčko, set kuhalnic, pa 6 čokolad, pa pomaranče, pa še dinarčkeuser posted image user posted image  pa za Alena je že tut kapico prineseluser posted image

Bi počivala pa ne morem - ma je grozno. Če ležim mam popadke, če trapam okol se premikam k pingvin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   moje2 sončka sta že v postelji - kaj pa vaši - Mož pa spet za tv - bog ne daj da bi pregoru tvuser posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4785
6.12.2008 21:09:11   
uršika***
Saša si se že potolažla? Te bom še jaz bemčkalauser posted image user posted image user posted image user posted image , da ne boš žalostna.
Haha, sej po porodu mu boš pa lohka vrnla milo za žajfo, ko boš ti hujšala, pa boš tečna na njegauser posted image
Zdaj bi mu morala pa povedat, da imaš pravico bit tečna, ker si noseča!!!! In to že tretjičuser posted image
Grem še nekaj pomaranč požretuser posted image user posted image user posted image  sicer sem dans že štiri- pa jih vsak dan ene 6, drugače nisem zdravauser posted image user posted image user posted image . Upam, da jih ima Alen tudi rad in da se ne kremži preveč v trebuhuuser posted image

Preglede imam od sedaj naprej na 14 dni- tko naj bi imele vse nosečke
Čudno Krtexx, da te je naročil tako pozno, sploh če je pupa globoko zasidrana tam spodaj????

Mirno noč vam želim, se tipkamo jutri

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
6.12.2008 21:13:18   
snikolina
Vidim, da Ronje še vedno ni na spregled. Očitno se res nekaj dogaja pri njej. Upam, da nič hujšega.

Jaz pa imam sedaj pregled vsak teden. Zanimivo a ne, kako so G-ji razlikujejo med seboj.

grem še malo pred tv, neki me hoče trebušček bolet-upam, da je samo prebavauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nočka

Neposredna povezava do sporočila: 4787
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 21:14:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4788
6.12.2008 23:56:13   
khurde
Niia, si pa imela izletov poln dan!!! Fajn, da so se ti tako posvetili v Postojni! Do Tosame pa še nisem prilezla, čeprav grem večkrat mimo, samo kar pozabim...

Glede špikanja. To dobiš en tak aparatek, vstaviš testni listek, potem imaš pa še kao en sprožilec, ki ima mini iglico not in jo dnevno menjaš. In v bistvu samo prst prisloniš na ta sprožilec (taka mini palčka), pa pritisneš, malo te špikne, dobiš kapljico in jo daš na un listek, ki gleda iz avtomata. V bistvu ful simpl, pa nič se ti ne pozna nikjer. Tudi čutiš nič kaj veliko, blazinice so pa kot da ne bi nič počela z njimi.

Samo jaz imam zdaj ene probleme s tem aparatom, moram v ponedeljek klicat tja, ker mi ful čudno kaže. Ker sem pač firbec in moram stvari stestirat na začetku, sem si v pol minute zmerila kri petkrat, po dvakrat iz enega špikanja in trikrat iz drugega (je ful majhna luknjica in se takoj zaceli) in mi je pokazalo glukoze v razponu 2,0 - kot da bi mi pokazalo pet vrednosti med npr. 6 in 8. user posted image  In to je že ful velik razpon, se mi zdi.

Drugače sem pa jaz imela samo eno testiranje, eno vrednost povišano, pogovor o prehrani s sestro čez dva dni, potem pa srečanje z zdravnico, ki mi je kar dala to za meriti. Ful je odvisno od zdravnika, ker sem brala po netu, da enim pa po prvem testiranju, kjer je bila ena vrednost povišana, niso nič naprej "delali", enim so samo dieto predpisali... Tu pri nas kar nekako avtomatsko dobiš mašinco za merit, se pa navadiš, samo jaz si kar budilko po jedi naštimam, da ne pozabim, ker je treba 90 minut po jedi izmerit.

Neposredna povezava do sporočila: 4789
7.12.2008 9:29:12   
sasa78
dobro jutro,

skuhala sem vam dišečo kavico ali pa dober čajček.

Moji so šli delat klobase - men to ne paše - jh, seveda sedaj pol sem pa nora na suhe user posted image user posted image user posted image .

Noč je minila dokaj mirno, sem samo 5x vstala in šla na WC.

Ronja - upam da si dobro - nas skrbi zate zato se čimprej javi? A nima nobena tel. številke od nje?

Urška - hvala za tolažbo, sem bla tako razkurjena da bi mu vrat zavila  - zdej je že malo boljše
Vidm da poješ dost pomaranč - mene tako peče zgaga da je joj - sem pol k un zmaj v reklami - pa donata tud ne pijem, k me pol še bolj prežene, pa že tako grem vsak dan po 5x na WC. Se raje izogibam kislim stvarem, čeprv kumarc bi p pojedla na tone user posted image user posted image user posted image user posted image

No včerej smo šli še po miklavža k moji mami in smo se spotoma zapeljali čez novo mesto - središče in moram priznat da tako okrašenega mesta v mojih 30 letih še nisem vidla - kako mora biti šele LJ lepa.

Zaenkrat lep pozdrav se oglasim kasneje

aja krtekxx - jaz mam preglede na 1 teden - mi je že tečno skoz tm bit - bi mela raj na 14 dni

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
7.12.2008 9:29:14   
pikapoka2
Dobro jutro!

Še ajate?user posted image
Da še jaz odgovorim na včerajšnje vprašanje. Jaz sem z mojim G ful zadovoljna, edino tale izjava, da se samo še enkrat vidiva mi je malo user posted image .
Bom v četrtek povedala, kaj mi bo rekel.

Zdaj grem pa malo popapcat.user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
7.12.2008 9:31:18   
Zvezdica
Jutro.

Vidim, da še vse spite.... tudi jast sem potegnila do 9ih, ker je moj sinko ostal pri babiciuser posted image . Ne vem kaj mu je zadnje čase ampak meni to kar paše, ker že tko skoraj nič ne spim, spat hodim pozno, ker prej ne morem zaspat, zbujam se 6x za lulat... no sej este in ja, če lahko spim do 9ih je meni uaaaaaaaaaaaaauser posted image . Prej ni nikoli ostajal nikjer, zdaj pa vsak ta drug vikend.

Še tole za lepše jutro

http://user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
7.12.2008 10:20:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

dobro jutro,

skuhala sem vam dišečo kavico ali pa dober čajček.

Moji so šli delat klobase - men to ne paše - jh, seveda sedaj pol sem pa nora na suhe user posted image user posted image user posted image .

Noč je minila dokaj mirno, sem samo 5x vstala in šla na WC.

Ronja - upam da si dobro - nas skrbi zate zato se čimprej javi? A nima nobena tel. številke od nje?

Urška - hvala za tolažbo, sem bla tako razkurjena da bi mu vrat zavila  - zdej je že malo boljše
Vidm da poješ dost pomaranč - mene tako peče zgaga da je joj - sem pol k un zmaj v reklami - pa donata tud ne pijem, k me pol še bolj prežene, pa že tako grem vsak dan po 5x na WC. Se raje izogibam kislim stvarem, čeprv kumarc bi p pojedla na tone user posted image user posted image user posted image user posted image

No včerej smo šli še po miklavža k moji mami in smo se spotoma zapeljali čez novo mesto - središče in moram priznat da tako okrašenega mesta v mojih 30 letih še nisem vidla - kako mora biti šele LJ lepa.

Zaenkrat lep pozdrav se oglasim kasneje

aja krtekxx - jaz mam preglede na 1 teden - mi je že tečno skoz tm bit - bi mela raj na 14 dni

saška flaška,a  si čist pozabila nameuser posted image user posted image user posted image
pa kaj se pustiš mdecu,date sprovocira?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
7.12.2008 10:24:34   
uršika***

Jutro.

Moja noč je bila pa tako mirna, kot že dolgo ne. Sem spančkala od 11 do 7 zjutraj brez lulanjauser posted image user posted image user posted image

Pa kakšne G-je imate ve to???? Od 36 tedna dalje naj bi imele preglede vsak teden- imam tisti nosečniški koledarček, kjer vse gor piše in moj G dela vse po tem koledarčku.
Pikapoka kako da se bosta samo še enkrat videlauser posted image

Saša meni pa ravno pomaranče umirijo zgago. Če pojem kakšno čokolado al pa dveuser posted image , moram gor še hitro pojest nekaj pomaranč. Me je pa do sedaj samo enkrat zgaga ful pekla in sicer ko sem jedla tiste dobre čokoladne napolitankice- Mignoni. Sem mislila, da bom kr umrlauser posted image
A v NM je tudi kakšen sejem? Imajo že kaj stojnic? Al je tako kot vsako leto?
Iz kje točno si?

A si ni Ronja napisala številke od Ulle pa Zvezdice? Imam občutek, da ni več 2v1user posted image
Kje pa je Ulla???????
lp od mene.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
7.12.2008 10:57:25   
Zvezdica
jast mam številko sam od ulle, pa sončka, pa od niie. Tko da od ronje nimam.

Mene tud tak filing daje uršika, da je šla Lejla mal prezgodaj ven. Daj če ma katera njeno št. naj mi jo sporoči pa jo jast pkl.

LP

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4795
7.12.2008 11:02:45   
Ploha
nubena nima od Ronje številke, saj mislim da,...lahko da jo imajo njene junijke lanske user posted image ,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 11:16:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4797
7.12.2008 11:37:58   
khurde
Jutro,

hvala za kavico.

Jaz sem tudi dobro spala danes, sem bila do nekaj minut do desete v postelji, spat sem šla malo pozneje, okoli enih. Jaz sem pa na začetku ful na wc hodila ponoči, sedaj pa nič, ampak se ne pritožujem. Samo včasih mi je vroče, čeprav ne grejeva spalnice in imava sedaj, ko je dež in ni tako mrzlo, oken priprt. Pol se pa zbudim, da vodo pijem, samo imam itak flašo zraven, tako da se trudim, da se ne predramim preveč. user posted image

Za Ronjo je pa res že malo čudno, da se ne oglasi. Ker večinoma se mi zdi, da je povedala vnaprej, če je imela bolj busy vikend.

Aja, Vrtnica, drugače sem pa jaz bolj tko-tko zadovoljna z mojo G. Sem imela pri njej 2 UZ-ja, za tretjega, ki naj bi ga imela nekako sedaj, bi morala plačati. Ok, sej je res, da ZZZS krije samo 2, samo tistih 5 minut, da pogleda, če je vse ok, bi pa lahko riskirala. Samo sedaj, ko je ena druga G na 3D UZ rekla, da je otrok prevelik (prej moja sploh ni pomislila, da bi me dala na test za glukozo, dokler ji ni druga dala izvidov), pa je zadnjič celo pogledala na UZ. Pa še na začetku mi je rekla, da bova malo bolj pazili na železo, pa kak test več naredili, ker sem že dolgo vegi, pa tudi iz tega ni bilo nič. Sem imela dvakrat vzet hemoglobin, od ene sedmega meseca dalje mi je padel pod 110, tako da sedaj železo jem.

Niia, jaz sem imela zadnjič po zajtrku, ko mi je sestra merila, tudi nizek sladkor, 5,0 se mi zdi ali 5,2, pa so mi vseeno dali ta aparat. Ja, sej jutr pa moram poklicat v ambulanto zaradi teh rezultatov, ker pomoje v pol minute ne more variirat za kar 2!

Neposredna povezava do sporočila: 4798
7.12.2008 11:38:51   
khurde
Aja. Cifre nimam pa nobene.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
7.12.2008 12:06:04   
Zvezdica
tkole je.... dajmo si res vsaka vsaj eno št pridobit, pa v takih primerih javit.

Sicer pa tudi AQ ni nič na spregled, pa ulla je mrknlauser posted image . Kje sta  punci?

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?