|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
5.12.2008 22:40:29   
spps
pa smo dočakali prvo decembersko bebicouser posted image user posted image user posted image user posted image katja čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda,tudi novopečenemu očkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
5.12.2008 22:41:27   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 8.12., CE,  user posted image +8kg, 94 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
        (št.4 user posted image , št. user posted image 3)12.12., CE, user posted image +8kg, 126 cm    

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +9 kg, 101 cm

21.01
betty80 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., CE user posted image +10,5 kg, 91 cm

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 8.12., CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE, user posted image +8,5 kg, 99cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,5 kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12., CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE, user posted image +7 kg, 100 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +7 kg, 90 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image + 9 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., CE,  user posted image   +4,5 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 6 fantkov
user posted image  - 5 punčk
user posted image   - 11 presenečenj

Skupaj nas je 22 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image  Celjske in okoliške mamiceuser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
16.10.2008   Mandek         ZALA
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC
5.12.2008     katja_p           TJAŠA

< Sporočilo je popravil Dali* -- 5.12.2008 22:42:53 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
5.12.2008 22:42:32   
Dali*
Torej...december gre po planu...

martka...na vrsti si!!!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
5.12.2008 22:48:40   
_kathy_
ojoj, kak gre to hitr ... zdj sm že tretja ...user posted image
am ja martka, mami ... zdaj gre pa zares ... odločita se, katera gre prejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
5.12.2008 23:11:53   
Bethany
Pravkar vidla sms od Katje!! user posted image user posted image user posted image

bravo!!! točno dete!! user posted image user posted image

ČESTITKE!!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
6.12.2008 9:28:18   
Lolita23
kathy_p čestitke očku in mamici ter seveda mali miklvževi bebiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
6.12.2008 9:33:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Torej...december gre po planu...

martka...na vrsti si!!!
martka na raportuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
6.12.2008 11:46:57   
Lolita23
A martka se pa nič ne javi??? Punce morda pa to kaj pomeni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
6.12.2008 12:09:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

A martka se pa nič ne javi??? Punce morda pa to kaj pomeni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danes je pa res še ni bilo...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
6.12.2008 12:45:50   
brkn83
Čestitam katji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ter seveda tudi očku in Tjaši. No ampak tamala se je pa držala datuma.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
6.12.2008 16:32:33   
martka

V SG P se nama je danes, 5.12. ob 21.49. prvič privila v naročje najina princeska Tjaša, težka 3450 g in velika 50 cm. :)
Ponosna starša, Iztok & Katja

ČESTITKE, KATJA!!! user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
6.12.2008 16:40:27   
martka
Moj sin je zbolel... ima 38,5 vročine, antibiotik sumamed, vnetje zg. dihalnih poti...

pri meni se je vse že lepo začelo... sedenje na wc-ju, tiščanje navzdol, rahli pop. ...
potem pa začne princ bruhat, mu izmerim temperaturo in... vsi znaki se končajo in vsa pozornost gre njemu...
narava za vse poskrbi... zanimivo!
detece bo torej še nekaj časa (upam da ne preveč) na toplem...
tišči še vedno močno navzdol in kontrakcije maternice so tudi prisotne.... a ne več v taki meri kot prej...
sem govorila s prijateljico, ki je babica v Lj P... pravi, da lahko takšno stanje traja nekaj dni ali dve uri, a glede na Luka, bolj verjetno, da bo telo počakalo na primernejši čas. hmmm...
PREBERITE KNJIGO UMETNOST ROJEVANJA!!!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
6.12.2008 17:49:50   
Lolita23
martka za tvojega sineka enauser posted image .Se tvoj user posted image zaveda, da če bo on prišel nasvet ne bo bratec deležen take pozornosti, pa bo raje mal počakal, ampak upam, da ne predolgo.user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
6.12.2008 19:05:51   
martka
Lolita, najlepša Hvala!

se še kaj javim...

papa

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
6.12.2008 19:11:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: martka

Moj sin je zbolel... ima 38,5 vročine, antibiotik sumamed, vnetje zg. dihalnih poti...

pri meni se je vse že lepo začelo... sedenje na wc-ju, tiščanje navzdol, rahli pop. ...
potem pa začne princ bruhat, mu izmerim temperaturo in... vsi znaki se končajo in vsa pozornost gre njemu...
narava za vse poskrbi... zanimivo!
detece bo torej še nekaj časa (upam da ne preveč) na toplem...
tišči še vedno močno navzdol in kontrakcije maternice so tudi prisotne.... a ne več v taki meri kot prej...
sem govorila s prijateljico, ki je babica v Lj P... pravi, da lahko takšno stanje traja nekaj dni ali dve uri, a glede na Luka, bolj verjetno, da bo telo počakalo na primernejši čas. hmmm...
PREBERITE KNJIGO UMETNOST ROJEVANJA!!!
user posted image user posted image user posted image da bo čimprej zdrav,da ne bo bolan,ko bo mami v porodnišniciuser posted image
martka tud tvoj dan D je blizuuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
6.12.2008 23:09:30   
m a j c i k a
Pozdravljne punce!
Evo nas doma, prišli smo že v petek, 28.11. popoldne, vse je ok, sam mleka mamo za izvoz in naša pikica ne more tolko pojest, zize so mi pa zrastle mislim da za tri številke in jih veselo stiskam, tak da če katera rabi mleko,...........

Leja je pravi cukrček, samo ena velika črna kepa las, edini prblem je da zaspi šele okrog dveh zjutraj in potem spi z vmesnimi obroki tja do treh štirih popoldan in konec! Pol bi se pa sam na zizi cartala in nosla!  Pa krčki so se začeli, juhu,..............

V glavnem porod ste pa tak skor v živo spremljale, ko sem se nazadnje javla so bli popadki na pet minut in postali so res boleči pa na srečo kratki, hitro sem poklicala babi in dedija da sta prišla pazit ta večjo, zbudila atija in ob pol treh sma bla že v porodnišnici, atija so poslale na kavo mene pa na CTg, pa kak ctg, nisem mogla več ne sedet ne stat ne dihat kr dol me je vleklo in sem rekla da moram pritiskat! ZDravnice itak da ni blo nikjer, na srečo sem dobla fenomenalno babico ŠTEFKO, ki je vzela stvari v svoje roke, takoj ko me je čula da bom začela pritiskat je priletela k men me odklopla s ctg-ja in rekla naj se potrudim pridet do porodne da grema kar rodit, tistih par korakov je blo najdaljših in najtežjih v življenju, popadki pa svinjski,......   nekako nama je uspelo, uležem se gor, mi dvigne vzglavje, razširi noge in reče sam takoj po partnerja, smo že čisto odprti! V naslednjem popadku sem začela pritiskat in napol oblečen zmeden ati je priletel v porodno čist bled kaj je narobe, babica je rekla vi ji sam glavo porinite naprej ker prihaja glavica in res v naslednjem popadku reče poglejte jo, velika črna kepica je odzunaj, nisma čakale naslednji popadek da se ne bi preveč raztgala in je rekla naj kar narahlo pritiskam in res še en popadek in buummmmmmmmmm, LEja je bla odzunaj, kakšno olajšanje sledi boste videle same in občutek ko ti jo prvič položijo na prsi in zajoka,... pa rezanje popkovine in iztisk plodovnice, potem pa grozne bolečine kot ob popadkih ko se začne maternica krčit, dobila sem še dva okrasna majhna notranja šiva in to je to! Vse skupaj je trajalo dobrih dvajset minut,......

Vas preberem ko pridem malo k sebi vsem ki ste v tem času že rodile iskrene čestitke, vsem ostalim pa čim krajše in manj boleče porodne zgodbice s srečnim koncem!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Lakota se oglaša, šibam, lp vsem in hvala da ste mislile na naju!!!!!!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
7.12.2008 9:05:05   
_kathy_
uuuu tole je blo pa brzinsko ... jao, ko bi še pri men blo tak.
Včeri sma bla na r.d. pri stricu. In seveda, smo imeli otroški vrtec, ker imamo sedaj 4 dojenčke. Vsi so me spraševal, kako sem se odločla, katero metodo lajšanja bolečin bom uzela. In pol sm rekla, da najvrjetneje nobene ... pa me z ene strani prestrašijo začudene oči in besede: "A boš lahk prestala brez protibolečinskih sredstev???!!To svinjsko boli!". Na drugi strani pa: "Bravo, mi smo bli tudi brez, pa je šlo. Vse se preživi." Halooooo???? Jst sm bla pol čist zmedena!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
7.12.2008 9:14:14   
spps

majcika,čestitke za eksprs poroduser posted image user posted image user posted image

kathy-ne se pustit prestrašit-eni imajo še posebej veselje strašit nosečnico pred porodm,drugo pa je,da porod vsaka mami na drgačen način doživlja-ti,vse kar moraš je poslušat osebje in sodelovat z njim,pa bo vse okuser posted image

.prvič je šlo,tudi sama bom šla naravno rodit,brez takšnih ali onakvih sredstev proti bolečima,pa vem,da bo šlo tud drugičuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
7.12.2008 9:28:50   
Katjusa
majcikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kapo dol za brzinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se cartejte in upam da se spanje kmalu uredi v nek stalen ritemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
7.12.2008 10:18:36   
spps
majcika,sem vidla slikce pri decemberkah-kakšna lepa bebica,z bujnimi laskiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
7.12.2008 10:29:57   
Lolita23
majcika česitke za za tako hiter in lep porod.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
7.12.2008 11:03:28   
Bethany
Jutro! user posted image

Katja mi je zjutraj sporočila svoje stanje:"Oj. Sporočam, da sem ok, mal me nožnica skeli zaradi šivov, ker sem se pretrgala. Sem pa cel vikend brez tamale, ker je na otroškem oddelku zaradi šuma na srčku, pa včeraj je plodovnico bruhala in je ne odpustijo pred ponedeljkom, ko pride zdravnik, dežurni pa tega ne delajo. Na črpalko poskušam vzpodbudit nastajanje mleka, sam je zaenkrat samo par kapljic. Drugač je bil zelo dolg in naporen porod, skor končan s CR, a pol ni blo treba. Kaj več, ko bomo doma :)"

Držimo pesti, da bosta s tamalo kmalu ok in doma!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
7.12.2008 11:04:09   
Bethany
Čestitke, Majčika!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
7.12.2008 11:07:39   
Lolita23
Paruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mamico katjo_p in njeno bebico tjašo.Za čimprejšen povratek domov, ter srečno družinsko življenje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
7.12.2008 12:12:10   
sonček85

V SG P se nama je danes, 5.12. ob 21.49. prvič privila v naročje najina princeska Tjaša, težka 3450 g in velika 50 cm. :)
Ponosna starša, Iztok & Katja

ČESTITKE, KATJA!!! in naj pride čim prej ponedeljek ,da vidiš malo in da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čakamo naslednjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?