Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:04:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw je danes vrgla puško v koruzo Sigurno jo je kak radiatorček zapeljal v posteljo Ko bi vsaj. Bom šal počasi na Gričk. Me Jaka danes je...be A Jaka je bil tisti radiatorček... ti falot mali, kdaj se bo vnesel Ma boš že prišla na svoj račun. Vse se vrača, vse se plača Kako? Da bo imel istega otroka kot je on zdaj? A jaz pa sem dobila takega ker sem jezikala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:04:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw je danes vrgla puško v koruzo Sigurno jo je kak radiatorček zapeljal v posteljo Ko bi vsaj. Bom šal počasi na Gričk. Me Jaka danes je...be Kaj je pa ušpičil? Bi mulca lahko .... ne uboga ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:05:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj delaste na 7. delu? pridne čceke. sedi 5! mi smo se potepali, zbrali smo dnevno, zdej se še odločamo...ma verjetno jo bomo vzeli. grem pogledat slikce na 6. del Kakšno ste izbrali? češnjevo barvo, nizka omarica dolga cca 150 cm, pa še ena maljhna 60 cm, le malo višja. pol pa še za na steno 4 poličke. Kakšna bo pa cena? cena pa je 470e A boš pofotkala ko jo dobiš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:05:22
|
|
|
|
sesil
|
jana, lepa frizurca in stas. za krst
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:05:28
|
|
|
|
barbaw
|
Danes pa ne bom naklofala malo manj kot 300 postov. Tisto včeraj je bil moj rekord.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:05:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@; ko vidim čveke z nad 10 000 posti, smo me prava milina Kako se je Gregi odrezal, danes pri mizi??? Eh, popoldne je težil, ampak smo nekako stlačili vanj eno minimalno dozo... Kako pa Alja? Če si že pisala, oprosti, nisem brala za nazaj 810ml/g je danes konzumirala, bila znossna. Stanje na licih se je poslabšalo, širi se pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:06:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj delaste na 7. delu? pridne čceke. sedi 5! mi smo se potepali, zbrali smo dnevno, zdej se še odločamo...ma verjetno jo bomo vzeli. grem pogledat slikce na 6. del Kakšno ste izbrali? češnjevo barvo, nizka omarica dolga cca 150 cm, pa še ena maljhna 60 cm, le malo višja. pol pa še za na steno 4 poličke. Kakšna bo pa cena? cena pa je 470e Pa sta to vzela slovensko robo ali kaj uvoženega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:06:40
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj delaste na 7. delu? pridne čceke. sedi 5! mi smo se potepali, zbrali smo dnevno, zdej se še odločamo...ma verjetno jo bomo vzeli. grem pogledat slikce na 6. del Kakšno ste izbrali? češnjevo barvo, nizka omarica dolga cca 150 cm, pa še ena maljhna 60 cm, le malo višja. pol pa še za na steno 4 poličke. Kakšna bo pa cena? cena pa je 470e A boš pofotkala ko jo dobiš? bom, ampak to bo šele sredina januarja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:06:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj delaste na 7. delu? pridne čceke. sedi 5! mi smo se potepali, zbrali smo dnevno, zdej se še odločamo...ma verjetno jo bomo vzeli. grem pogledat slikce na 6. del Kakšno ste izbrali? češnjevo barvo, nizka omarica dolga cca 150 cm, pa še ena maljhna 60 cm, le malo višja. pol pa še za na steno 4 poličke. Kakšna bo pa cena? cena pa je 470e A boš pofotkala ko jo dobiš? viel, viel zu viel Jaz nisem zmožna tud 100 eu dat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:07:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@; ko vidim čveke z nad 10 000 posti, smo me prava milina Kako se je Gregi odrezal, danes pri mizi??? Eh, popoldne je težil, ampak smo nekako stlačili vanj eno minimalno dozo... Kako pa Alja? Če si že pisala, oprosti, nisem brala za nazaj 810ml/g je danes konzumirala, bila znossna. Stanje na licih se je poslabšalo, širi se pa ne O, fino je pojedla Ej, a ta izpuščaj moraš s čim mazat?? Ti boga pikica, no
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:07:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj delaste na 7. delu? pridne čceke. sedi 5! mi smo se potepali, zbrali smo dnevno, zdej se še odločamo...ma verjetno jo bomo vzeli. grem pogledat slikce na 6. del Kakšno ste izbrali? češnjevo barvo, nizka omarica dolga cca 150 cm, pa še ena maljhna 60 cm, le malo višja. pol pa še za na steno 4 poličke. Kakšna bo pa cena? cena pa je 470e A boš pofotkala ko jo dobiš? bom, ampak to bo šele sredina januarja. saj ne bomo nikamor pobegnile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:07:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj delaste na 7. delu? pridne čceke. sedi 5! mi smo se potepali, zbrali smo dnevno, zdej se še odločamo...ma verjetno jo bomo vzeli. grem pogledat slikce na 6. del Kakšno ste izbrali? češnjevo barvo, nizka omarica dolga cca 150 cm, pa še ena maljhna 60 cm, le malo višja. pol pa še za na steno 4 poličke. Kakšna bo pa cena? cena pa je 470e A boš pofotkala ko jo dobiš? viel, viel zu viel Jaz nisem zmožna tud 100 eu dat Tako bo stanje pri meni čez cca 3m
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:07:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes pa ne bom naklofala malo manj kot 300 postov. Tisto včeraj je bil moj rekord. Danes si nekaj štrajkala Drug teden boš mogla not prinašat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:07:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos avtosedež je Nania je super krasen v BC v akciji za 49 EUR , mi je Naty svetovala tako da zdaj imata Žan in Anja enkat avtosedež, samo naš je rdeč Cote pa boste vidle na večerji za odličen nakup
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:07:59
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella a ti imaš celo hišo opremjeno?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:08:23
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj delaste na 7. delu? pridne čceke. sedi 5! mi smo se potepali, zbrali smo dnevno, zdej se še odločamo...ma verjetno jo bomo vzeli. grem pogledat slikce na 6. del Kakšno ste izbrali? češnjevo barvo, nizka omarica dolga cca 150 cm, pa še ena maljhna 60 cm, le malo višja. pol pa še za na steno 4 poličke. Kakšna bo pa cena? cena pa je 470e Pa sta to vzela slovensko robo ali kaj uvoženega? sej nisva še vzela. imava namen še v lesnino, če ugledava še kaj boljšega, drugače greva to iskat v harvey norman. ni slovenska.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:08:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes pa ne bom naklofala malo manj kot 300 postov. Tisto včeraj je bil moj rekord. Danes si nekaj štrajkala Drug teden boš mogla not prinašat A da bi? Bo naju Špelin@ z valjarjem okrog lovila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:08:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj delaste na 7. delu? pridne čceke. sedi 5! mi smo se potepali, zbrali smo dnevno, zdej se še odločamo...ma verjetno jo bomo vzeli. grem pogledat slikce na 6. del Kakšno ste izbrali? češnjevo barvo, nizka omarica dolga cca 150 cm, pa še ena maljhna 60 cm, le malo višja. pol pa še za na steno 4 poličke. Kakšna bo pa cena? cena pa je 470e A boš pofotkala ko jo dobiš? viel, viel zu viel Jaz nisem zmožna tud 100 eu dat Tako bo stanje pri meni čez cca 3m rada verjamem. Včaih sem tako jezna, ker nikoli nisem bila v takem šitu z denarjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:08:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj delaste na 7. delu? pridne čceke. sedi 5! mi smo se potepali, zbrali smo dnevno, zdej se še odločamo...ma verjetno jo bomo vzeli. grem pogledat slikce na 6. del Kakšno ste izbrali? češnjevo barvo, nizka omarica dolga cca 150 cm, pa še ena maljhna 60 cm, le malo višja. pol pa še za na steno 4 poličke. Kakšna bo pa cena? cena pa je 470e A boš pofotkala ko jo dobiš? bom, ampak to bo šele sredina januarja. saj ne bomo nikamor pobegnile do maja smo zihr vsak dan tu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:09:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes pa ne bom naklofala malo manj kot 300 postov. Tisto včeraj je bil moj rekord. Danes si nekaj štrajkala Drug teden boš mogla not prinašat A da bi? Bo naju Špelin@ z valjarjem okrog lovila. Lovila že mogoče, ujela pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:09:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj delaste na 7. delu? pridne čceke. sedi 5! mi smo se potepali, zbrali smo dnevno, zdej se še odločamo...ma verjetno jo bomo vzeli. grem pogledat slikce na 6. del Kakšno ste izbrali? češnjevo barvo, nizka omarica dolga cca 150 cm, pa še ena maljhna 60 cm, le malo višja. pol pa še za na steno 4 poličke. Kakšna bo pa cena? cena pa je 470e A boš pofotkala ko jo dobiš? bom, ampak to bo šele sredina januarja. saj ne bomo nikamor pobegnile do maja smo zihr vsak dan tu Pa še res je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:09:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj delaste na 7. delu? pridne čceke. sedi 5! mi smo se potepali, zbrali smo dnevno, zdej se še odločamo...ma verjetno jo bomo vzeli. grem pogledat slikce na 6. del Kakšno ste izbrali? češnjevo barvo, nizka omarica dolga cca 150 cm, pa še ena maljhna 60 cm, le malo višja. pol pa še za na steno 4 poličke. Kakšna bo pa cena? cena pa je 470e A boš pofotkala ko jo dobiš? viel, viel zu viel Jaz nisem zmožna tud 100 eu dat Tako bo stanje pri meni čez cca 3m rada verjamem. Včaih sem tako jezna, ker nikoli nisem bila v takem šitu z denarjem nimaš prave službe, da ne bi bila v šitu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:10:45
|
|
|
|
jana81
|
edina komaj čakam da vidim cotke, ziher si kupila kej fancy šmansi estrella pa kaj se zdej to loteva Alje? barbaw sej kak dan pa lahk maš dopust. naš ati Nejca spravlja spat, sam ne kaže kej preveč obetavno da b zaspal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:10:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj delaste na 7. delu? pridne čceke. sedi 5! mi smo se potepali, zbrali smo dnevno, zdej se še odločamo...ma verjetno jo bomo vzeli. grem pogledat slikce na 6. del Kakšno ste izbrali? češnjevo barvo, nizka omarica dolga cca 150 cm, pa še ena maljhna 60 cm, le malo višja. pol pa še za na steno 4 poličke. Kakšna bo pa cena? cena pa je 470e A boš pofotkala ko jo dobiš? viel, viel zu viel Jaz nisem zmožna tud 100 eu dat Tako bo stanje pri meni čez cca 3m rada verjamem. Včaih sem tako jezna, ker nikoli nisem bila v takem šitu z denarjem nimaš prave službe, da ne bi bila v šitu Imam občutek, da kolkor bi imela bi bilo sedaj premalo Če mi da kdo 100 000 eu, bi jih sprašila dok si reko keks
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:11:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 edina komaj čakam da vidim cotke, ziher si kupila kej fancy šmansi estrella pa kaj se zdej to loteva Alje? barbaw sej kak dan pa lahk maš dopust. naš ati Nejca spravlja spat, sam ne kaže kej preveč obetavno da b zaspal. Zakaj? Da lahko preberete za nazaj?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?