|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
6.12.2008 19:49:19   
lučka 25
Kicsi, ja čestitam. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sayuri, kako lepo je videti dvoje dva korenjaka, ko odpirata darilca. Sem se čist raznežila.user posted image

WP, žal mi je.user posted image  

blanč, ampak do 22.12. se bo pa res vleklo. Naj gre čas hitro, da boš lahko čim prej videla svoje pikice.

lara, ne se pustiti. Zdaj se sprosti in uživaj. Pusti razne smotane zgodbe.

zarja, mene pa zmenek s kuglico čaka nalednji teden, ko imamo žurko. Bo tud zanmivo.user posted image  

mismis, ja naš miting se počasi a vseeno hitro približuje. Komaj čakam. ma te slabosti pa že požaugam (sprejmemuser posted image ) sam da vem da sem user posted image . Vse se da potrpet. Saj veš, da sta moj optimizem in volja tako velika, da mi ne pride nič do živega, če pa že pa za zelo kratek čas. Tko kot pri tebi.user posted image

baci, kaj pa vem. meni ni nikoli nobena inekcija v postopku povzročila slabosti. Ampak smo si pa resrazlični, lahko da tebi pa je kaj.

miška, ma da prideš na žurko, srečanje. Boš ubogala?user posted image

Vse ostale in ostali. Kako ste kaj vi? Mislim tudi na vas, nič bat.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
6.12.2008 19:53:17   
obayifo
mal sm vas prebrala za nazaj, vidm, da uživate v miklavžkih, mal zapravlate, zarja cajta user posted image ......
midva sva si šla pa danes iskat miklavžke v graz user posted image
pivo res dela, dons je biu folikel skor 24 velik! sam endometrij je bil pa 8,2. smo pa tokrat mal taktiko spremenil, ma da rata user posted image
za božič hočem pa user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
6.12.2008 19:54:15   
Goldy
ledenka - sam tolk za informacijo - kolk pa pride majica pridem....user posted image

kicsi - ti kar izkoristi razvajanje!user posted image

kruce - sem čisto pozabila pohvaliti tvojega kužona! U pedenen u nulo!

baci - držim pesti, da bo bolje in te ne bo več buši bolel.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
6.12.2008 19:56:02   
Goldy
lučka- a ni fajn, ko veš za kaj ti je slabo? user posted image  Jaz sem bila zdaj že par dni bre user posted image , danes po kosilu pa ni več šlo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
6.12.2008 19:57:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

lučka- a ni fajn, ko veš za kaj ti je slabo? user posted image  Jaz sem bila zdaj že par dni bre user posted image , danes po kosilu pa ni več šlo.

To je res, ko veš vzrok vse sprejmeš. user posted image
Sam tako kot je bilo danes (in se zgleda spet vrača) pa še nikoli ni blo. Bo treba it nekaj pojest.user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
6.12.2008 19:58:48   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

mal sm vas prebrala za nazaj, vidm, da uživate v miklavžkih, mal zapravlate, zarja cajta user posted image ......
midva sva si šla pa danes iskat miklavžke v graz user posted image
pivo res dela, dons je biu folikel skor 24 velik! sam endometrij je bil pa 8,2. smo pa tokrat mal taktiko spremenil, ma da rata user posted image

obi, nisem zdržala in sem ti že pri IUI puncah čestitala in ti bom še tu. Zdaj naj pa uspe in naj božiček prinese najlepše darilo, kar jih možnih in to je user posted image user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
6.12.2008 20:00:30   
zarja1

Obi super!!!!!!! Držim pesti, da zdaj pa res rata!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
PIVO JE ZAKON!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
6.12.2008 20:01:57   
zarja1
Goldy in Lučkauser posted image še malo pa bodo tudi slabosti mimo,user posted image pol bo pa bolj zbadanje v rebra......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
6.12.2008 20:07:01   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Goldy in Lučkauser posted image še malo pa bodo tudi slabosti mimo,user posted image pol bo pa bolj zbadanje v rebra......user posted image

Ja, pa tudi vsega si velsela. Boš videla. In to zelo kmalu. Sploh ne pomisliš, da bi se smilila sama sebi ampak samo veselo sprejmeš vse skupaj, ker veš zakaj.user posted image

Komaj pa čakam, ko bom lahko takole user posted image  uživala.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
6.12.2008 20:07:07   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

ledenka - sam tolk za informacijo - kolk pa pride majica pridem....user posted image

preveč user posted image  30 €, je pa kvalitetna. imajo jih tudi z drugimi potiski ali pa brez. sicer sem videla še nekje na netu cenejše, samo mi dizajn ni bil všeč - link je nekje na RR, nimam pojma, kje.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
6.12.2008 20:12:04   
miska73
Ajsi kje si pa kupila to majčko?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
6.12.2008 20:19:15   
obayifo
zarja bova skupaj držali in čakali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
6.12.2008 20:19:29   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Popek v BTCju, v stavbi med Lidlom in Emporiumom user posted image  imajo za moj okus še najlepše zadeve... eno fenomenalno zlato obleko sem gledala. sicer je nimam kam oblečt user posted image  ampak če bi slučajno po kakem naključju rabla večerno obleko, vem, kje jo najdem user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
6.12.2008 20:26:29   
Goldy
ajsi - hvala! Sem pričakovala nekaj takšnega. Sem mislila mojemu kupit za Božička (100% oči), pa sebi pa še dediju.....user posted image  Pa bom bankrotirala.

zarja - aha, v vsakem obdobju je nekaj, se dogaja. user posted image  Pa bomo preživeli. user posted image

lučka - jaz tudi komaj čakam user posted image .

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
6.12.2008 20:28:16   
Goldy
ajsi - no, bom mal še po večernih oblekah pošnofala. Mogoče bom šla konec januarja na neko gala zadevo in bo treba nekaj fensi gor dat.user posted image  Upam, da ne bom zaradi cen omedlela.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
6.12.2008 20:39:13   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Popek v BTCju, v stavbi med Lidlom in Emporiumom user posted image  imajo za moj okus še najlepše zadeve... eno fenomenalno zlato obleko sem gledala. sicer je nimam kam oblečt user posted image  ampak če bi slučajno po kakem naključju rabla večerno obleko, vem, kje jo najdem user posted image  

Sem upala, da je kaj takega, kar obstaja tudi v Celju.
To pa verjetno ne bi vedela, če kje v CE prodajajo podobne majčke.
Bi mi zelo prav prišlo za eno darilce.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
6.12.2008 21:25:09   
blanč
obi božiček bo sigurno prinesel najlepše darilce.
Miška malo po internetu pobrskaj jih je kar nekaj takih majčk.Jaz sem pa dobila iz sejma enga lepega butterfly-jauser posted image user posted image
Mismis ata je na dopustu in zato imam tako pozno pregleduser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
6.12.2008 21:33:37   
zarja1

zarja bova skupaj držali in čakali user posted image user posted image user posted image

ti boš malo pred mano, ne?

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
6.12.2008 21:38:36   
zarja1
ta je dobra 9 months all inclusive, stane pa 17 eur...

noče fotke prilepit....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
6.12.2008 21:47:01   
blanč
http://www.svet-majic.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=330&category_id=11&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=33

tukaj imajo ful dobre majčke tudi za tiste, ki niso nosečkeuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
6.12.2008 22:00:54   
Goldy
blanč - te majice so tudi luštne, sam ko nimajo z dolgimi rokavi.user posted image

zarja - to sem že videla na sliki, ful dober, sam ne vem kje dobit.user posted image

miška73 - v CE pa res ne vem, če imajo te majčke. Škoda, ne?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
7.12.2008 0:31:14   
bbpikica
Večer in lahkonoč vsem samo toliko da mal pogledam kako ste.
Kicsi ja toje pa res lepo Miklavževo darilo čestitam k zarokiuser posted image , saj si rekla ja aneuser posted image

Mismis pri nas je trenutno hišni red takle: tastara muca je na vrhu šteng in vse z viška opazuje, če se ji pa mače preveč približa pa mal pihne da greuser posted image , tasrednja je sparkirala v kopalnico in je kao užaljena, če pa zagleda mače pa renči in piha ko user posted image , malo mače pa kraljuje po celem stanovanju in se prov mal sekira za une dveuser posted image . A možek je pa nakupu garderobe za cel let, ja si pa rešena nakupovanja zanj za nekaj časauser posted image , pa upam da je tud zate poskrbel ne sam zaseuser posted image user posted image

Obi zdaj naj pa sam še Božiček dokonča kar je Miklavž začeluser posted image

Goldy in Lučka upam da bo kmalu konec vajinis slabosti in bo ostala samo prečudovita nosečnost

Blanč si že dojela kaj se ti dogaja?

Miška kako si pa ti kaj?

Zarja ti greš pa tudi kmalu po tvoje pingote naj tudi tebi Božiček prinese najlepše darilo

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
7.12.2008 6:41:29   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj. Danes, ko ima Kruce nadeljsko vam pa jaz kuham kavo

user posted image

pa še malo hrane

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
7.12.2008 9:46:05   
lučka 25
Dobro jutro user posted image

mismis, lepo skrbiš za nas, ko ima kruce nedeljsko spanje (vsaj enkrat na teden mu pa pripada to user posted image ).

Kje ste vse? Vas je sonček zvabil ven? Pri nas pa je megla, bo treba kar kam malo višje, da bomo lahko do sončka prišli. Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
7.12.2008 10:17:26   
Bumo
Dobro jutro vsem puncam. Lepo nedeljo.
Mismis, kava zgleda nesramno dobra....mmmm 

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?