Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 11:57:55
|
|
|
|
Pupa7
|
ma o kaki nagradni igri ti to hahahahaahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 11:59:34
|
|
|
|
spps
|
yassy,kakšen pa imaš Rh -faktor ?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:00:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma o kaki nagradni igri ti to hahahahaahaha NE BI VEDLA
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:01:58
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma o kaki nagradni igri ti to hahahahaahaha NE BI VEDLA ma kaj se dereš hahahaahaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:04:22
|
|
|
|
Yassy
|
spps-pojma nimam,...krvi sploh se nismo pregledali, ko sem klicala sestro tu v slo, se je sam za glavo prijela, pa rekla ja kaj a so iz marsa al kaj,...zgleda da ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:07:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy spps-pojma nimam,...krvi sploh se nismo pregledali, ko sem klicala sestro tu v slo, se je sam za glavo prijela, pa rekla ja kaj a so iz marsa al kaj,...zgleda da ja sej te bo jutr dala na odvzem-tud zarad rh skupine,da če si negativna,da dobiš v 28.tednu injekcijo v rito
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:07:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma o kaki nagradni igri ti to hahahahaahaha NE BI VEDLA ma kaj se dereš hahahaahaa ker imam čas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:08:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy dam vodo za kavo gor zavret,....pa sem cist pozabla na njo,...evo je ze vse vn povrelo pa se loncek sam kuha bravo moji mozgani tud to se zgodi ps.: oa nisi edina
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:10:05
|
|
|
|
Yassy
|
spps- jupi,...se bojim da jo bom ugriznila, ce mi da enekcijo v rito ze ko so mi kri vzeli ko sem bla mlajsa me je 7 medicinskih sestr drzalo da je blo sploh mogoce vzet kri,...hehehehehehehehehhe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:12:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy spps- jupi,...se bojim da jo bom ugriznila, ce mi da enekcijo v rito ze ko so mi kri vzeli ko sem bla mlajsa me je 7 medicinskih sestr drzalo da je blo sploh mogoce vzet kri,...hehehehehehehehehhe jaz sem med tistimi,ki morajo dobit injekcijo se pa spomnim,ko sem v prvi nosečnosti šla po injekcijo,pa si začnem rokav zavihovat vZD,pa mi sestra reče,ne v rokav,hleče dol
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:12:59
|
|
|
|
Yassy
|
pupa- sem pozabla,...lusna slikice,...mas lepga busija n sej vem da me ene ze kur.... da nej se jst kako slikco pokazem,...evo bom rekla danes sestri da me poslika, pa bo net mojster spps al pa katera druga mojstrica dala gor slikice,...prosim se manjka zraven
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:13:37
|
|
|
|
spps
|
zdajle se pa moje ime mal precveč ponavlja.bo že menda čas.da se spakiram vstran od compa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:14:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy pupa- sem pozabla,...lusna slikice,...mas lepga busija n sej vem da me ene ze kur.... da nej se jst kako slikco pokazem,...evo bom rekla danes sestri da me poslika, pa bo net mojster spps al pa katera druga mojstrica dala gor slikice,...prosim se manjka zraven ni problema
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:14:48
|
|
|
|
Pupa7
|
yassy pazi se krvosesov v ponedeljek hahahaha mal te strašim, pezdelca, pa sej ni nč tazga hahahahaha pa če bi mene na kafe povabla bi te spomnla da že vre hahahaha jaz pa sem ta cajt zašila mojmu luknjo v žepu, da ne bo veš drobiža po štumfah iskal hahahahahahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:15:17
|
|
|
|
Yassy
|
spps-ja moja svakinja je nardila enako ce se prav spomnim, ko sem bla na krvodajalski, da mi je rekla da imam skupino A rh pa naj bi bil +, ce je to to, ce me seveda spomin ni zapustil
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:15:38
|
|
|
|
novo
|
Lep sobotni dan! Kak fajn, da je vikend, da lahko malo poklepetam.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:16:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy spps-ja moja svakinja je nardila enako ce se prav spomnim, ko sem bla na krvodajalski, da mi je rekla da imam skupino A rh pa naj bi bil +, ce je to to, ce me seveda spomin ni zapustil boš jutri vse izvedela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:16:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Lep sobotni dan! Kak fajn, da je vikend, da lahko malo poklepetam. oooooooo.zgublljena,kje se skrivaš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:17:10
|
|
|
|
tasa_m
|
se že to. Šla sem po smetano ja, pa pridem gor pa mi reče, da ni vedo da ni gobic. nisem šla več dol, sem se nardila koda ne slišim in hop na RR spps- juhuhu, bomo čvekali. Samo da so ti podaljšali. Zdaj pa držimo še pesti za helimašo pa smo popolne, no pol pa pridem jaz na vrsto. Mam do 12. bolniško. Sicer pa naj se ne špilajo, ker se bom jaz tud začela DRET pa bodo vidli ki je doma! hehe Moj pa veselo kuha, taak diši, ampak kak kos tortice od mame_milchy bi mi tud zapasal..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:17:43
|
|
|
|
Yassy
|
pa sej ves da so vrata vedno odprta za kafe,..za vse cvekice, dobrodosle,...pa kr hitr da zaprem k je mraz,...me zebe,... Pupa- tud ce me spomnes ne pomaga, morem vmes se kej nardit, pol pa pozabm tud na to da si me spomnla ,..prav nasa mami ce se sploh se spomnem da glavo na ramenih nosm,...sem rekla da ne nism cist 100%, bom pa preverla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:18:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 yassy pazi se krvosesov v ponedeljek hahahaha mal te strašim, pezdelca, pa sej ni nč tazga hahahahaha pa če bi mene na kafe povabla bi te spomnla da že vre hahahaha jaz pa sem ta cajt zašila mojmu luknjo v žepu, da ne bo veš drobiža po štumfah iskal hahahahahahahahaha kk si žleht jaz mojmu ne bi zašila-bi točn vedla.ke bi morala kaj drobižapoiskat-v nogavicah
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:18:07
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy pupa- sem pozabla,...lusna slikice,...mas lepga busija n sej vem da me ene ze kur.... da nej se jst kako slikco pokazem,...evo bom rekla danes sestri da me poslika, pa bo net mojster spps al pa katera druga mojstrica dala gor slikice,...prosim se manjka zraven yassy hvala moj pravi da sem orka acca kit ubijalec hahahahahaha ponoč hahahaha ko mui kak krak stegnem čez trebuh hahahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:18:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Lep sobotni dan! Kak fajn, da je vikend, da lahko malo poklepetam. ti se kr vkluči v debato
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:18:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Yassy pupa- sem pozabla,...lusna slikice,...mas lepga busija n sej vem da me ene ze kur.... da nej se jst kako slikco pokazem,...evo bom rekla danes sestri da me poslika, pa bo net mojster spps al pa katera druga mojstrica dala gor slikice,...prosim se manjka zraven yassy hvala moj pravi da sem orka acca kit ubijalec hahahahahaha ponoč hahahaha ko mui kak krak stegnem čez trebuh hahahahahaha povej tvojmu možu-da so zadnji trije meseci najbolj fini za pridobivanje teže-kako ti bo pa potem rekel
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:19:05
|
|
|
|
novo
|
mene čaka poln stroj perila, za obesit, oprat, bla, bla. Kot da ne veste. Vsak dan me pa vedno bolj panika, ker sam čakam, kdaj bodo brcike. Sm čez dan skoz aktivna, tak da zvečer, ko se umirim, nekaj dni ni bilo nič. Pa pol jutranjo presenečanje, preden vsako jutro grem v službo (se mi ne da več) polna aktivnost. Bi kr ležala in uživala ob akrobacijah, a še za enkrat dolžnost kliče.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?