|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: odnos z materjo
24.11.2008 17:01:52   
Nončika
Smo že tri ... midve z mojo mamo se kr neki prepirava za brezvezne stvari, v glavnem, ker ima ona predolg jezik in mi gre ful na živce, če se vtika v moje stvari. Če me pa že kaj vpraša in ji povem, pa pozabi in me pol še parkrat vpraša, me pa ful razkuri, ker že prvič ne posluša :) skratka, brezveze ...

se podpišem pod ta post. če pa kaj rečem je samo še huje. kriza. nasplošno.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.11.2008 17:06:29   
Anonimen
Z mami nism nikol mela posebi pristnega odnosa. Do smrti atka. Sedaj se pa res ful razumeve. Čist drgač k prej. Sploh sve se pa ful ful zbližale k je zbolela za rakom.
Sm bla bl atkova punčkauser posted image

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 24.11.2008 17:07:03 >

(odgovor članu RayBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
24.11.2008 21:51:10   
frutka_
Jaz imam super odnos s svojo mamico. Tudi z atijem. Vesela sem, da skupaj držimo, si pomagamo in se imamo radi. Opažam pa, po vaših postih, d aima večina mam slab odnos s hčerko. S sinom pa prav posesivnega. Posebnega. Malo bolanega. Zakaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.11.2008 0:40:40   
tweed
ima večina mam slab odnos s hčerko. S sinom pa prav posesivnega. Posebnega. Malo bolanega. Zakaj?

večinoma zato, ker je hči pač svojeglava in ne dela tako, kot jo mama uči (ali jo je učila), sin pa je itak "boys will be boys", pa mu je potrebno vse popedenat in ker nova oseba v njegovem življenju tega ne naredi dovolj zadovoljivo, pa pride do grdih pogledov in usajanja... Temu pa se potem reče, da ga noče spustit iz rok, kar se še posebno odraža tam, kjer je tašča že ostala sama...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.11.2008 11:11:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

ima večina mam slab odnos s hčerko. S sinom pa prav posesivnega. Posebnega. Malo bolanega. Zakaj? Ker je njen sin Bog, ker je gospodar, ker je ostal doma in drugi smo za njega hlapci, ničvredneži

večinoma zato, ker je hči pač svojeglava in ne dela tako, kot jo mama uči (ali jo je učila), sin pa je itak "boys will be boys", pa mu je potrebno vse popedenat in ker nova oseba v njegovem življenju tega ne naredi dovolj zadovoljivo, pa pride do grdih pogledov in usajanja... Temu pa se potem reče, da ga noče spustit iz rok, kar se še posebno odraža tam, kjer je tašča že ostala sama...

Ja nekako tako, čeprav je v mojem primeu pa ravno "tamlada" (user posted image )za njo oseba s svetniškim sijem nad glavo. Kar naredita onedva je časti vredno, kar smo naredili ostalo kdajkoli, ni nič vredno. Uh, ne želte si slišat moje zgodbe. Je preveč trpka, ampak sem se nekako sprijaznila, da tako pač je.
Pravijo, da se ne smeš sekirat za stvari, ki jih ne moreš spremeniti...dovolj sem imela pogovor z mamo, na koncu sem samo prišla do trpke resnice, da začnem končno živeti svoje življenje...brez nje... kakor je začela živeti  tudi moja sestra in ostalo sorodstvo..

< Sporočilo je popravil decembrka -- 25.11.2008 11:14:34 >

(odgovor članu tweed)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
25.11.2008 11:31:56   
Pikapolonica_
No, jaz se z mojo mamo razumem, nisva si pa 'blizu'. Če razumete. Mi je prav zanimivo, da je tak pristen odnos z Jakobom razvila, sem mislila, da njemu tudi ne bo mogla pokazat odnosa 'babica te ima rada', ampak ji super uspeva. Sem ful ponosna nanjo. Ker recimo ona zna besedo 'rada te imam' izkoristiti sebi v prid, kot recimo ''vso šolanje smo ti dajali denar, ker te imamo radi in sedaj boš naredila tako kot jaz hočem'' . Pa sem se dolgo sekirala, predenj sem si prišla gor, da je to dejansko v drugih familijah samoumevno in da ne potrebujem zdaj vsakič ji pet hvalospev, in da takega odnosa do svojega sina ne smem gojit. Jaz sem pri sebi te stvari popolnoma razčistila. Da nisem kriva, da je ona vso moje otroštvo delala v tujini, jaz pa nisem bila z njo, ampak doma pri babici, za vikende sem pa šla na Dunaj. Ampak tukaj je bil spet razlog od nje ''delam zato, da imaš TI vse in TI ne čutiš pomanjkanja''. Pozabila je verjetno, da sem jaz občutila pomanjkanje mame in se zato dollllggaaa leta nikjer nisem čutila dobrodošlo.
Ampak sva razčistile, imava prijeten odnos, tega da bova imele pa ljubeč odnos, pa verjetno ne bo dočakala ne ena, ne druga. Moram pa priznat, da je zadnjih nekaj let precej boljši, kot prej. Še vedno me pa vrže v luft njena izjava: ''sem ti rekla, če bi naredila po moje, bi bilo drugačeuser posted image user posted image user posted image ''

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.11.2008 11:53:18   
uwaga
Jaz se z mami krasno razumem. Radi počvekava, če katera kaj potrebujeva si pomagava. Obožuje svoja vnuka, onadva pa njo. Tudi z atijem imam zelo dober odnos.
Me kar malo razžalosti, ko berem vaše zgodbe kako se ne razumete.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.11.2008 12:27:58   
ronja
Opažam pa, po vaših postih, d aima večina mam slab odnos s hčerko. S sinom pa prav posesivnega. Posebnega. Malo bolanega. Zakaj?

zato, ker še niso bile zrele in pripravljene za imet otroke, ko so jih imele. In potem je vse prišlo prehitro, one pa niso imele časa odrast in predelat svojih traum iz otroštva, ker so bile preveč zaposlene samo s tem, da je družina preživela, da je bilo vse narejeno... Težko duhovno rasteš ob utrujajočem delu, pogosto odsotnem možu in malih otrocih... Pač je prvo, da jih zrihtaš. Potem pa pozabiš, da je sploh kaj narobe. Pride za tabo, ampak nekatere potem v srednjih letih ne najdejo več moči in ne vidijo več smisla, da bi se zdaj s tem spopadale...
Moja mami pravi, da se zdaj ne splača več. Da če bi bila še z očetom, bi se splačalo, da bi tako lahko rešila zakon. Sem ji tupila, da se še vedno splača zaradi nje same, ampak če ona tega ne čuti, pravi da preveč boli in da noče it v to, kadar ima svetel trenutek, da sploh prizna, da je kaj... To je njena odločitev in ker je odrasla oseba, jo moram spoštovat (njeno odločitev). Zato ji zdaj ne tupim več.
Naj živi, kakor ji paše, mi je je po svoje škoda, ampak tu ne morem nič. Sama pa jo zdaj gledam tako, da mi pri tem ni hudo, ne pričakujem nič od nje in se ne sekiram, če spremeni plane, če dela razlike... nekako sem se "dvignila" nad to, tako da vidim vzroke za to vedenje in potem me vedenje ne jezi več. Tako ima tudi ona več od mene. Je pa res, da bom pop* takoj, ko bom videla, da kaj takega nadaljuje pri mojih otrokih - recimo če bi delala razlike, tega ji pač ne bom pustila. Vem, da otroku ni strašno hudo zato, če babica dela razlike, če jih starši ne, ampak vseeno v moji pristonosti tega ne bom dopustila p apika.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.12.2008 20:50:49   
mischa
tudi pri meni je tako da se z mami razumem,blizu pa si nisva.
ko sem bila majhna se mi je pogosto zdelo,da dela razlike med mano in bratom-v mojo škodo.recimo on je vedno imel žepnino,jaz pa nikoli.tisti denar za malico sem potem šprala in v šoli nič jedla,da sem lahko šla med vikendom ven.včasih mi pa še za malico ni dala.spominjam se tudi,da enkrat za rojstni dan nisem dobila nič od strašev (so mi rekli da bom dobila kasneje),v resnici pa sem darilo dobila šele čez 10 mesecev,ko sem domov prinesla odlično spričevalo.pa še to mi je šlo vedno na živce,da je mama pred drugimi vedno hvalila brata kako je priden v šoli,mene pa nikoli,čeprav sem vedno imela boljše ocene.Sicer sta bila oba mama in oče precej skulirana,kot pa sedaj ugotavljam si nikoli nista prav vzela časa za naju in se posvetila nama z bratom.saj smo hodili na morje in vse to,ampak, hm ne znam razložit,nista se z nama pogovarjala o pomembnih stvareh,nista naju usmerjala in spodbujala.
kakorkoli vse zgoraj opisane zadeve so daleč za mano in sedaj se ob spominu na to nasmehnem.to v renici ni nič v primerjavi s tem,kar nekateri doživljajo (zlorabe ipd.).tudi mami se je do mene spremenila,čutim da me ima res rada in kakšno leto nazaj sva se celo prvič objeli in poljubili,kar je bilo prej zame nepredstavljivo.to sem vedno pogrešala,ker sem tak človek da rabi telesne dotike in sem večkrat videla,da je to v drugih družinah samoumevno.zaradi tega mi je bilo recimo tudi vedno težko objet prijateljico,ampak sedaj sem se tega navadila.in enkrat sem se v trenutku slabosti celo zjokala pred njo,ko sva se s fantom na mrtvo skregala. lahko samo rečem,da jo mam res zelo rada (tega v puberteti recimo nisem čutila) in upam da se najin odnos še izboljša.

< Sporočilo je popravil mischa -- 5.12.2008 20:57:38 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
5.12.2008 21:15:22   
tame
No, jaz pa se z mojo mamo super razumem. Vse ji lahko zaupam, pa tudi ona meni. Že od malega je tako, ima pa mami tudi krasen odnos z mojo sestro. Mislim, da sta si še bolj blizu, ker preživita velik del dneva skupaj. Mislim, da je moja mama edina oseba, ki točno ve kdaj imam kakšen problem, kdaj me kaj matra, boli,... Je oseba, ki me najbolj pozna in brez besed me razume.  

(odgovor članu mischa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
5.12.2008 21:32:20   
piule
jaz moje matere nemorem videt skoraj lahko rečem da jo sovražim ker mi je naredila več slabega kot dobrega..nimam stikov že 2 leti in jig niti ne želm imet...nima niti namena da bo moj otročiček-mam rok januarja,vedel da ona sploh obstaja....
težko ampak resnično!!zavidam pa potihem čist vsaki ki ma dober odnos s svojo mamouser posted image

(odgovor članu tame)
Neposredna povezava do sporočila: 36
5.12.2008 21:58:09   
zmajaz
Tudi jaz bi se uvrstila k tistim, ki z mamo nimajo najboljšega odnosa. Da bi rekla, da sem ravno neke travme doživljala v otroštvu, sicer ne morem reči, saj mi nikoli ni nič manjkalo, so pa določene stvari, ki jih mami zamerim in zaradi katerih najin odnos ne bo nikoli tisti pristen. Recimo: vedno je imela raje mlajšo sestro kot mene, kar je zelo očitno kazala z razlikami, ki jih je delala med nama. Če sem na primer jaz v gimnaziji prinesla slučajno domov dvojko, je bil ogenj v strehi in same grožnje, kaj bo, če bo še kaka. Če jo je prinesla sestra, pa jo je mama tolažila, da saj bo drugič boljše, da jo bo že popravila. user posted image  Pa vedno sem bila za vse kriva jaz, pa če sem bila ali ne - nikoli se ni prej prepričala. Če bi na te razlike pozabila, pa ji zelo zamerim tudi to, da me ni nikoli za nič znala pohvaliti. Kadarkoli sem kaj naredila, je vedno našla nekaj kar pa nisem, da me je kregala zaradi tistega - če sem pospravila skoraj celo hišo recimo, je na primer rekla - ja zakaj pa nisi stopnic pobrisala. Tako da sem si velikokrat sama pri sebi mislila, da je itak vseeno če kaj naredim ali ne, ker v vsakem primeru bom kregana za nekaj drugega, kar pa nisem naredila - saj se vedno še kje kaj najde. Dejansko ji je bilo nemogoče ustreči.

Poleg tega je bila cele dneve slabe volje in s sestro sva ji večinoma bili odveč in v napoto. Po poklicu je profesorica in ko je prišla domov iz šole je želela samo imeti mir pred celim svetom. Dejansko je bilo tako, da - ne da človeka vprašaš: "kaj si pa ti danes tako slabe volje" - mi smo njo vprašali "kaj si pa ti danes tako dobre volje", če je slučajno bila dobre volje - saj je bilo to nekaj nenavadnega zanjo. Tudi ko sva bili najstnici - v obdobju, ko si marsikateri starš želi, da bi imel več stika z otrokom, pa se ta sam umika, sva ji bili odveč. Da naju ne bi rabila gledati v dnevni sobi, nama je kupila majhen TV za v najino sobo. Če sva potem recimo gledali TV v dnevni sobi (ker je bil tam večji), naju je - kljub temu, da smo recimo vsi želeli gledati isti film (ne da bi medve hoteli gledati eno stvar ona pa drugo in bi jo pri tem ovirali) - naganjala, da naj greva gledat v svojo sobo, saj nama je zato kupila TV. Prav v napoto sva ji bili.

Pa še to - niti slučajno nisva bili težavni: v šoli sva bili odličnjakinji, učili sva se samostojno, kot najstnici nisva nikoli ponočevali okoli .... Z nama ni imela skoraj nobenih skrbi. Zato me še zdaj bolijo njene priljubljene besede, kadar sva jo kaj razjezili (za kake brezvezne malenkosti): "kaj sem se bogu zamerila, da me je kaznoval s takimi otroci". user posted image user posted image user posted image   Teh besed ne bom pozabila nikoli. Ne spomnim pa se, da bi kdaj slišala od nje besede: "rada te imam", "ponosna sem nate" ..., da bi me kdaj objela ... Prepirala pa se z njo sicer nisem kaj velikega (sestra se je dosti več), ker se mi enostavno ni zdelo vredno - ker njenega mišljenja itak ne bi mogla spremeniti, kadar se v čem nisva strinjali, in sem se raje umaknila in se zadovoljila s tem, da sem sama pri sebi vedela, da imam prav.

Ko sem bila stara 21 sem se pa praktično odselila k fantu, s katerim še nisva bila niti dolgo skupaj (danes pa je moj mož). Takrat je obupno iskala način, da bi me imela pod kontrolo in videlo se je, kako jo razžira, ker ve, da mi ne more nič - prav nič. Imela sem svoja finančna sredstva (štipendija plus delo prek ŠS), zato tudi če bi rekla, da mi ne bojo več dali denarja za stanovanje v LJ, kjer sem študirala, bi jaz pač rekla - v redu, pa nič, bom že sama zmogla. Drugega aduta pa tudi ni imela.

Danes se normalno obiskujeva, normalno pogovarjava, ampak pristnega odnosa mati-hči pa nimava in ga nikoli ne bova imeli. Se je že zgodilo, da mi je očitala, da je nimam dovolj rada ... Pa saj je ne morem imeti - ne more dobiti vrnjene ljubezni, če je nikoli ni dala. Žal. V srcu me je verjetno vedno imela rada, vendar pa tega nikoli ni znala pokazati, zato tudi jaz ne morem njej. Še dobro, da sem imela zlatega očeta, ki ga imam še zdaj iskreno iskreno rada. Do mame pa ne čutim nič niti približno podobnega. Žal mi je, da je tako, a tako pač je in zdaj je prepozno, da bi lahko kaj spreminjala. S tem sem se tudi že zdavnaj sprijaznila in me ne prizadane več.

Drugače pa tudi mene kar stisne ob misli, da bi kdaj moja mala srčica slučajno kdaj tako čutila do mene, kot jaz do svoje mame. Vem samo to, da bom naredila vse, kar je v moji moči, da ne bo tako.

Uf, sem se razpisala. user posted image

(odgovor članu tame)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.12.2008 8:35:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Tudi jaz bi se uvrstila k tistim, ki z mamo nimajo najboljšega odnosa. Da bi rekla, da sem ravno neke travme doživljala v otroštvu, sicer ne morem reči, saj mi nikoli ni nič manjkalo, so pa določene stvari, ki jih mami zamerim in zaradi katerih najin odnos ne bo nikoli tisti pristen. Recimo: vedno je imela raje mlajšo sestro kot mene, kar je zelo očitno kazala z razlikami, ki jih je delala med nama. Če sem na primer jaz v gimnaziji prinesla slučajno domov dvojko, je bil ogenj v strehi in same grožnje, kaj bo, če bo še kaka. Če jo je prinesla sestra, pa jo je mama tolažila, da saj bo drugič boljše, da jo bo že popravila. user posted image  Pa vedno sem bila za vse kriva jaz, pa če sem bila ali ne - nikoli se ni prej prepričala. Če bi na te razlike pozabila, pa ji zelo zamerim tudi to, da me ni nikoli za nič znala pohvaliti. Kadarkoli sem kaj naredila, je vedno našla nekaj kar pa nisem, da me je kregala zaradi tistega - če sem pospravila skoraj celo hišo recimo, je na primer rekla - ja zakaj pa nisi stopnic pobrisala. Tako da sem si velikokrat sama pri sebi mislila, da je itak vseeno če kaj naredim ali ne, ker v vsakem primeru bom kregana za nekaj drugega, kar pa nisem naredila - saj se vedno še kje kaj najde. Dejansko ji je bilo nemogoče ustreči.

Istouser posted image  Jaz imam pa brata, ki je še vedno zlati sinko.

Pa še to - niti slučajno nisva bili težavni: v šoli sva bili odličnjakinji, učili sva se samostojno, kot najstnici nisva nikoli ponočevali okoli .... Z nama ni imela skoraj nobenih skrbi. Ne spomnim pa se, da bi kdaj slišala od nje besede: "rada te imam", "ponosna sem nate" ..., da bi me kdaj objela ... Prepirala pa se z njo sicer nisem kaj velikega (sestra se je dosti več), ker se mi enostavno ni zdelo vredno - ker njenega mišljenja itak ne bi mogla spremeniti, kadar se v čem nisva strinjali, in sem se raje umaknila in se zadovoljila s tem, da sem sama pri sebi vedela, da imam prav.

Istouser posted image

Danes se normalno obiskujeva, normalno pogovarjava, ampak pristnega odnosa mati-hči pa nimava in ga nikoli ne bova imeli. Se je že zgodilo, da mi je očitala, da je nimam dovolj rada ... Pa saj je ne morem imeti - ne more dobiti vrnjene ljubezni, če je nikoli ni dala. Žal. V srcu me je verjetno vedno imela rada, vendar pa tega nikoli ni znala pokazati, zato tudi jaz ne morem njej.

Istouser posted image

Še dobro, da sem imela zlatega očeta, ki ga imam še zdaj iskreno iskreno rada.

Jaz pa še tega nimam.user posted image  Je (bil) pijanec in ga sploh nočem videt.

Do mame pa ne čutim nič niti približno podobnega. Žal mi je, da je tako, a tako pač je in zdaj je prepozno, da bi lahko kaj spreminjala. S tem sem se tudi že zdavnaj sprijaznila in me ne prizadane več.

Istouser posted image

Drugače pa tudi mene kar stisne ob misli, da bi kdaj moja mala srčica slučajno kdaj tako čutila do mene, kot jaz do svoje mame. Vem samo to, da bom naredila vse, kar je v moji moči, da ne bo tako.

Mi se nenormalno veliko lupčkamo, pa stiskamo.user posted image

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
6.12.2008 9:06:57   
Primoza
Ali pa kontra, kar je v kakšnem primeru boljeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.12.2008 9:08:03   
Primoza
Seveda - partnerja lahko zamenjaš. Simbol dandanašnjega razmišljanja.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 6.12.2008 9:09:13 >

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 40
6.12.2008 10:48:05   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77
Mi se nenormalno veliko lupčkamo, pa stiskamo.user posted image

Mi tudi. user posted image  Pa non-stop ji govorim, da jo imam rada - četudi še ne razume. Ampak si mislim, da če se ji bom že zdaj navoadila to govoriti, ji bom tudi pozneje, tako da se ne bo nikoli glede tega spraševala, kot sem se jaz. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
6.12.2008 19:34:04   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR
Seveda - partnerja lahko zamenjaš. Simbol dandanašnjega razmišljanja.

Simbol dejstva.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 42
6.12.2008 19:47:34   
Kodrček
Lep pozdrav!

Jaz se s svojo nisem nikoli razumela. Že od malega me je non stop poniževala,govorila bedarije,tepla.Mlajšo je pa crkljala in vse drugo. Najbolj me je bolelo,ko sem ji za materinske dneve iz šole nosla stvari,ki smo jih izdelali,pa jih je pred menoj vrgla v smeti,sestrino pa še dandanes hraniuser posted image . In za vsako sem poslušala,da sem ko tta pa tta teta,da ji je žau da me ni zadušila,ko me je rodila,da sem js kriva za vse,da ona trpi. Ne razumem jo. Nikoli ji nisem delala težav,zmeraj sem delala vse doma,vsi so me hvalili. Ona pa ne. Niti enkrat mi ni rekla da me ima rada,ali da bi me objela,nikoli. Ko sem dopolnila 18.let,sem končno lahko kam zvečer šla ven s prijatelji žurat. Me je čakala, in ko sem prišla,se drla ki sem bla,s kom, ****,****,ka jo sramotimuser posted image . Ko sem našla prvega fanta,je govorila kak drekač je zihr ni nč bolši od mene in take bolane fore. Kasneje sem se tako preselila  k njemu. Mi je bilo zelo lepo z nejgovo mamo,kr je bila ljubeča do mene, me objemala,devala lupčke ko sem kej postorila ali kar tako. Dokler še tu ni šlo navzdol. Berite temo Začaran krog...

Nimam sreče v življenju,res.user posted image

Povrh me je še fotr od malega mlatiu da sm bla skoz plava,ona pa na to nič ni rekla,še rekla je,dej jouser posted image .

(odgovor članu rolada)
Neposredna povezava do sporočila: 43
6.12.2008 23:05:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kodrček

Lep pozdrav!

Jaz se s svojo nisem nikoli razumela. Že od malega me je non stop poniževala,govorila bedarije,tepla.Mlajšo je pa crkljala in vse drugo. Najbolj me je bolelo,ko sem ji za materinske dneve iz šole nosla stvari,ki smo jih izdelali,pa jih je pred menoj vrgla v smeti,sestrino pa še dandanes hraniuser posted image . In za vsako sem poslušala,da sem ko tta pa tta teta,da ji je žau da me ni zadušila,ko me je rodila,da sem js kriva za vse,da ona trpi. Ne razumem jo. Nikoli ji nisem delala težav,zmeraj sem delala vse doma,vsi so me hvalili. Ona pa ne. Niti enkrat mi ni rekla da me ima rada,ali da bi me objela,nikoli. Ko sem dopolnila 18.let,sem končno lahko kam zvečer šla ven s prijatelji žurat. Me je čakala, in ko sem prišla,se drla ki sem bla,s kom, ****,****,ka jo sramotimuser posted image . Ko sem našla prvega fanta,je govorila kak drekač je zihr ni nč bolši od mene in take bolane fore. Kasneje sem se tako preselila  k njemu. Mi je bilo zelo lepo z nejgovo mamo,kr je bila ljubeča do mene, me objemala,devala lupčke ko sem kej postorila ali kar tako. Dokler še tu ni šlo navzdol. Berite temo Začaran krog...

Nimam sreče v življenju,res.user posted image

Povrh me je še fotr od malega mlatiu da sm bla skoz plava,ona pa na to nič ni rekla,še rekla je,dej jouser posted image .

Sem prebrala tudi drugo temo...pa saj to ni res.user posted image user posted image Je zdaj z mamo kaj bolje,ko si se vrnila z otrokoma?

(odgovor članu Kodrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
7.12.2008 13:28:50   
Kodrček
Lep pozdrav!

Nič bolje ni. Takoj mi je očitala da jo sramotim,ker sem se vrnala neporočena in z otrokomuser posted image . Oba se zapirata v spalnico po cele dneve. Sem sama s tamalo v dnevni sobi kjer tudi spima. Poslušam očitke in prigovarjanja,grožnje. Da me bojo vn vrgli,naj grem nazaj svojmu pa gor trpim. Mama je tečna za varstvo,čeprav ne dela. Je rekla naj pustim šiht. Niti slučajno! Iščem si stanovanje,prej si moram še priskrbet varstvo,pol lahko grem svobodno stran. Prejšn tedn me je fotr udariu,sm mu rekla naj me še enkrat,pa mu bom policijo obesla za vrat,ker mam dost že tega. Pa je reku da me bo v vojnik zapru.

Ma eh,ne vem s čim sem si to zaslužila. Partner pa ne ve za to. In se mi tudi ne govori,ker mu ne zaupam več,pa tako in tako bo meu kej za rečt,sem ti reku, in pa prid nazaj. Je pa pohvalno s strani partnerja,da si od mojega odhoda sam pere in lika perilo,pospravlja ter hodi ven jest.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
7.12.2008 14:23:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kodrček

Lep pozdrav!

Nič bolje ni. Takoj mi je očitala da jo sramotim,ker sem se vrnala neporočena in z otrokomuser posted image . Oba se zapirata v spalnico po cele dneve. Sem sama s tamalo v dnevni sobi kjer tudi spima. Poslušam očitke in prigovarjanja,grožnje. Da me bojo vn vrgli,naj grem nazaj svojmu pa gor trpim. Mama je tečna za varstvo,čeprav ne dela. Je rekla naj pustim šiht. Niti slučajno! Iščem si stanovanje,prej si moram še priskrbet varstvo,pol lahko grem svobodno stran. Prejšn tedn me je fotr udariu,sm mu rekla naj me še enkrat,pa mu bom policijo obesla za vrat,ker mam dost že tega. Pa je reku da me bo v vojnik zapru.

Ma eh,ne vem s čim sem si to zaslužila. Partner pa ne ve za to. In se mi tudi ne govori,ker mu ne zaupam več,pa tako in tako bo meu kej za rečt,sem ti reku, in pa prid nazaj. Je pa pohvalno s strani partnerja,da si od mojega odhoda sam pere in lika perilo,pospravlja ter hodi ven jest.

Kodrcek,drzim pesti na rokah in nogah,da hitro najdes stanovanje in se osamosvojisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Za tvoje starse je skoda izgubljati besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Si pa grozno mocna oseba,da vse to zdrzis in ne pades....saj ves.
Cimprej stran,tudi od partnerja.Zelim ti vso sreco tega svetauser posted image .

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 7.12.2008 14:24:32 >

(odgovor članu Kodrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
7.12.2008 15:12:52   
ksenci
medve imava nek preprost odnos, ampak nikakor ona ni oseba, ki bi ji lahko zaupala svoje probleme in bi me lahko razumela. se ne kregava, vendar si tudi blizu nisva. še bolj oddaljena sva si z očetom. za njujo je bilo vedno na prvem mestu delo. in še je. sam sem si rekla, da s svojimi otroki želim imeti bližji in toplejši odnos.
boš videla, tako pač je, sedaj si bolj čustvena, ampak bo ta misel izginila takoj, ko dobiš v naročje svojega ljubljenega otročičkauser posted image

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 47
7.12.2008 15:15:08   
tanikaa
Kodrček občudujem te. In želim ti vso srečo tega sveta. Tebi in otročku.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 48
7.12.2008 15:25:15   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Kodrcek,drzim pesti na rokah in nogah,da hitro najdes stanovanje in se osamosvojisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Za tvoje starse je skoda izgubljati besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Si pa grozno mocna oseba,da vse to zdrzis in ne pades....saj ves.
Cimprej stran,tudi od partnerja.Zelim ti vso sreco tega svetauser posted image .

Se povsem strinjam s Kleopatro!. Drži se - vsi mislimo nate in držimo pesti, da ti bo kljub vsem preprekam uspelo obrniti življenje na bolje! Bodi še naprej močna - zaradi svojega user posted image . Vso srečo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
14.12.2008 14:42:28   
Kodrček
Lep pozdrav!

Hvala za podporo punce, zlate ste user posted image user posted image .

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?