Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:32:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, a ti veš, kako malo imava še razlike v št. postov?? špelin@ čuvaj se Estrella te bo vsak čas pihnila ooo a danes masaža odpade???? Iskreno: trenutno poteka masaža stopal, tako da komot pišem ko me ne bo več je znak da maseramo kej druzga OMG Primož je pa zdresiran v nulo A si slučajo pri kom drugem????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:33:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, a ti veš, kako malo imava še razlike v št. postov?? Naju hoče po vsej sili ujeti Saj naju očitno tudi bo edinaos, bom morala fajn zašponat s posti če bom hotela Estrelli* uiti A se čudiš zakaj so majčice že tik pred 7 delom: same težkokategornice so na temi Ko gledaš druge, jih ni veliko v luxuznem hotelu A se naj hvalimo s tem? moj je rekel, da je to moja služba
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:33:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, a ti veš, kako malo imava še razlike v št. postov?? Naju hoče po vsej sili ujeti Saj naju očitno tudi bo edinaos, bom morala fajn zašponat s posti če bom hotela Estrelli* uiti Včasih sta imele več časa za RR. Potem pa priden eden malo bolj zahteven dec pa je konec. mi2 z barbaw že veva kako je s fanti zato sva naročile punce in upava, da bo bolje vsaj upave lahko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:34:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, a ti veš, kako malo imava še razlike v št. postov?? špelin@ čuvaj se Estrella te bo vsak čas pihnila ooo a danes masaža odpade???? Iskreno: trenutno poteka masaža stopal, tako da komot pišem ko me ne bo več je znak da maseramo kej druzga ker smajli je že za fovšarijo Tale bi bil kar ok:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:34:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, a ti veš, kako malo imava še razlike v št. postov?? Naju hoče po vsej sili ujeti Saj naju očitno tudi bo edinaos, bom morala fajn zašponat s posti če bom hotela Estrelli* uiti Včasih sta imele več časa za RR. Potem pa priden eden malo bolj zahteven dec pa je konec.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:35:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, a ti veš, kako malo imava še razlike v št. postov?? špelin@ čuvaj se Estrella te bo vsak čas pihnila ooo a danes masaža odpade???? Iskreno: trenutno poteka masaža stopal, tako da komot pišem ko me ne bo več je znak da maseramo kej druzga ker smajli je že za fovšarijo Lahko bi bil ta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:36:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja vam se je pa čisto zrolalo Jaz vas ne dohajam več, ne vem o čem teče debata in sploh ne vem, če naj v 6.del še kaj pišem O ANitka,kje si se potikala? Danes sem bila cel dan odsotna - sva šla z Galom najprej v shoping, nato k babi po Miklavževa darila, nato sva dobila darila na dom, zdaj sva se pa kopala in pakirala spat. A je Gal sam zaspal? Sva se sicer malce nosila nato pa je sam zaspal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:36:41
|
|
|
|
špelin@
|
Anitka, sem si zapomnila tega smajlija tally, saj se bo tudi Emilija lepo navadila drugih in bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:36:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja vam se je pa čisto zrolalo Jaz vas ne dohajam več, ne vem o čem teče debata in sploh ne vem, če naj v 6.del še kaj pišem O ANitka,kje si se potikala? Danes sem bila cel dan odsotna - sva šla z Galom najprej v shoping, nato k babi po Miklavževa darila, nato sva dobila darila na dom, zdaj sva se pa kopala in pakirala spat. A je Gal sam zaspal? Sva se sicer malce nosila nato pa je sam zaspal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:37:38
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, lovi me, lovi me
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:37:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, a ti veš, kako malo imava še razlike v št. postov?? špelin@ čuvaj se Estrella te bo vsak čas pihnila ooo a danes masaža odpade???? Iskreno: trenutno poteka masaža stopal, tako da komot pišem ko me ne bo več je znak da maseramo kej druzga OMG Primož je pa zdresiran v nulo A si slučajo pri kom drugem???? ne ne, me kar možek padena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:38:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, a ti veš, kako malo imava še razlike v št. postov?? Naju hoče po vsej sili ujeti Anitka: kako vam gre? ste poslkusili ad. mleko? Ne nismo še. Sta me vidve s tistim kakanjem malce prestrašili. Sicer pa se čez dan ne dojiva več dosti. Pa vidve? jah to je pa res!!! Mislim, da sem ga jaz pobiksala, ker je mala spila fuuul mleka pila mi ni pa čisto nič Jah mi smo se danes precej dojile, pa spila mi je 2x po 100 ml mleka, pa malo GH, malo sadja, saj bo..... Anitka: lahko eno vprašanje zanima me kako to da imaš ti toliko postov, glede na to, da je Gal tvoj prvi ? A tako, ja jaz še tudi malo oklevam ravno iz tega razloga, ker mi sicer zelo malo tekočine popije (čaja ali vode). Toliko postov imam pa zato, ker je pri meni trajalo kar nekaj časa, da sem dočakala .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce jest vas zapuščam. Se tipkamo jutri,mirno nočko vam želim,papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:38:34
|
|
|
|
Estrella*
|
edina, ti imaš tud veliko postov, pa imaš prvo Anitka je sodelovala že pred zanositvijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:38:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, lovi me, lovi me
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:39:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, lovi me, lovi me
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:39:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, sem si zapomnila tega smajlija tally, saj se bo tudi Emilija lepo navadila drugih in bo A tega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:39:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Punce jest vas zapuščam. Se tipkamo jutri,mirno nočko vam želim,papa nočko tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:39:36
|
|
|
|
barbaw
|
kako se fouš reče po angleško?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:39:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Punce jest vas zapuščam. Se tipkamo jutri,mirno nočko vam želim,papa Mirno noč vam želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:40:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw kako se fouš reče po angleško? Halooo Estrelllaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:40:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina, ti imaš tud veliko postov, pa imaš prvo Anitka je sodelovala že pred zanositvijo ma ja razlika je minimalna okrog 3.500 postov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:41:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw kako se fouš reče po angleško? Halooo Estrelllaaa še niti pravilno knjižno ne vem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:41:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, lovi me, lovi me Jaz bolj na mestu capljam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:41:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Toliko postov imam pa zato, ker je pri meni trajalo kar nekaj časa, da sem dočakala . Anitka, jaz se še spomnim tvojih postov izpred nekaj let, ko se mi je srce trgalo... In kako sem bila potem vesela, ko si po bivšem smotkotu spoznala svojega , ko pa si zanosila, sem kar skakala od veselja Ti si res dala skozi ogromno grenkobe in ti iz vsega srca privoščim srečo!!!!!!!!!!!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.