|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ni spolnosti
5.12.2008 11:34:57   
Anonimen
Da vam na kratko opišem moj "problem"

Z partnerjem se razumeva, se spoštujeva,... vglavnem vse je super do večera, potem pa kar zaspiva. Nekaj časa se je trudil da bi me prepričal, zdaj pa več ne. Seksava 1 krat na mesec, al pa še to ne in to traja že kako leto.

Pa glavni krivec za to sem jaz in moja samozavest (strije, ful vidne žile po nogah, popokane kapilare,..vglevnem vse napake kaj so lahko na koži so na meni user posted image ), enostavno se svojega telesa tako sramujem, da zavračam partnerja in z tem početjem ga bom izgubila, čeprav se drugače razumeva super.

Denarja za kake lepotne posege nimam, vglavnem sama sebi grem na živce in ne vidim izhoda.

Kaj naj naredim sama z sabo??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ni spolnosti
5.12.2008 11:40:31   
Anonimen
Ugasni luč in uživaj! Če ne ti bo žal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2008 11:49:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ampak to ni to. Jaz želim svoje mišljenje spremenit, svojo samozavest, ampak nimam pojma kako. Če mogoče katera ve za kako dobro knjigo, prosim za naslov (o krepitvi samozavesti), kake druge rešitve pa ne vidim.

Vsak dan se pa bolj zavedam da ga bom izgubila, ker mu bo vsak čas "dokurčilo" prosit za seksuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2008 12:13:02   
kattix
Res je stvar v tebi. Začni delat na tem. Začni se ukvarjat s športom, ki ti bo vračal občutek
koristnosti. Razvajaj se: naredi si kopeli, manikuro,pedikuro..ni treba da greš k kozmetičarki.
Maži se s kakšno aroma kremo in uživaj v tem. Naredi nekaj koristnega zase in takoj
se boš počutila bolj privljačno. Pokliči kakšno prijateljico pa malo počvekajta. Moraš vedet da nihče ni popoln.
In če fant hoče sexat s tabo to pomeni da ga privlačiš. Če ga ne bi tudi s tabo ne bi bil. Pozabi na svet okoli sebe, predaj se mu in se zdivjajta kot najbrž že dolgo ne;)user posted image jej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2008 12:15:40   
tweed
Vsak človek ima napake, ki so na telesu vidne. Nekaterim se pojavijo prej, drugim šele čez nekaj let. Če so te te težave pestile že prej (kar predvidevam da so te), potem bi ti moralo dejstvo, da sta skupaj že eno leto vsaj malo dvigniti samozavest, saj te je sprejel takšno kot si.
Zelo dober je tukaj rek, da zaradi gozda ni videl dreves oziroma da ga je celotna podoba tako fascinirala, da se sploh ni obremenjeval s podrobnostmi...
Vedno je potrebno gledati kozarec in videti, da je napol poln in ne napol prazen...
Knjige pa v tem primeru ne znajo prav veliko pomagati, vsaj po mojem mnenju ne...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2008 12:18:43   
šema
Upam, da ne odgovarjam na kakšne provokacije nekoga, ki mu je dolgčas.

Niso vse zadeve plačljive. Iz lastnih izkušenj ti lahko zagotovim, da se stvari katerih se sramuješ opravljajo tudi na napotnico ( varikolog v KC Ljubljana ali pa dr. Kralj v Murglah).

Drugače pa menim, da seks ni vse in če je tudi sam mnenja da mora "fehtat" potem že v štartu nekaj ni OK z vajino zvezo

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2008 12:27:04   
Anonimen
Ko boš sebe vidla mal drugače kot sam kos mesa, se boš dosti bolje počutila. Pa tudi to kako partner gleda na tebe zna pomagat. Kako boš pa to spremenila je pa od tebe odvisno. Kako zgledaš ne opredeljuje to kdo si in kako te nekdo ljubi. Verjemi da ne.

(odgovor članu šema)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2008 12:37:21   
zinkazi
Ljudje smo različni. tudi do drugih ljudi imamo različne poglede. na druge ljudi tudi vi gledate različno, tudi na moške. prav tako imajo različne poglede moški do žensk. so moški, ki jim je lepo telo najpomembnejše. ženska, ki ni lepa za pogledati je za nekoga nekaj kar sploh ne opazi. so tudi moški, ki jim videz ni pomemben. pri ljudeh in tudi pri ženskah, so jim pomembne druge stvari. ti moški običajno razmišljajo kakšna je ženska po srcu. kako razmišlja, kakšne so njene druge kvalitete. TV in reklame so naredile, da ženske, če niso lepe same sebe podcenjujejo.
vaš partner se je za vas odločil zaradi drugih kvalitet. pomislite katere dobre stvari imate, bodite ponosna na to. lepota je minljiva, dobro srce pa ostane za vedno. povejte partnerju, česa vas je strah. naj ve, da ni ljubezen tista, ki vas ovira, ampak vaše razmišljanje. povejte mu, da ga ljubite. mogoče se delno zaveda vaših stisk, zato vstraja ob vas.
če je pa za to prezgodaj vam svetujem knjigo Susan Jeffers "Čar samozavesti", je še več knjig Louise L. Hay, potem še Barbara De Angelis "Samozavest". preglejte si v knjižnjici katera bo prava za vas. jaz sem jih precej prebrala in res pomagajo, da najdeš samega sebe.

Otroško srce je zaklad

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2008 12:37:28   
Anonimen
Ni provokacija!

Skupaj sva 7 let imava enega user posted image in po porodu se je vse začelo. Že prej je bila samozavest nizka, zdaj je pa sploh ni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2008 12:40:08   
Anonimen

Ni provokacija!

Skupaj sva 7 let imava enega user posted image in po porodu se je vse začelo. Že prej je bila samozavest nizka, zdaj je pa sploh ni.

A misliš da je telo vse kar lahko ljudem ponudiš?
Mislim a misliš če bi bila brez roke, noge, nosa....te nebi več imeli radi?
Al te imajo radi zato ker jih nasmejiš, ker si topla oseba, ker se ob tebi počutijo ljubljeno, zaželjeno....?
In zakaj imaš ti svojega partnerja rada? Zato ker je lep?
Misliš da so samo lepi ljudje srečni?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.12.2008 12:40:42   
zinkazi
z veseljem bom še več podebatirala o tem, ker sem sama veliko naredila na tem področju. lahko se oglasite na Z.S.

Otroško srce je zaklad

(odgovor članu zinkazi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.12.2008 12:53:55   
Anonimen
Tud jst jih imam,pa kaj?Dva otroka sem mu rodila,zato pač ne morem bit več taka kot pred parimi leti.Moj me ma rad tako kot sem,zato sem jst ful samozavestna v postli.Najbolj važn mi je to,da me sprejme tako kot sem.Sicer pa tud sam ni idealen.Sprejmi se takšno kot si,ne si govorit,da ni nič lepega na tebi.

(odgovor članu zinkazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.12.2008 12:55:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zinkazi

z veseljem bom še več podebatirala o tem, ker sem sama veliko naredila na tem področju. lahko se oglasite na Z.S.

Hvala. Se bom oglasila jutri, zdaj grem delat!

Vsem hvala za odgovore, mi kar solze tečejo po licu ko berem in razmišljam kako ste lahko srečne tiste ki veste bit srečne. Jaz ne znam bit srečna in sama sebi skozi otežujem življenjeuser posted image

(odgovor članu zinkazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.12.2008 12:56:54   
Anonimen
Jaz mam tud po porodu strije, pa mal preveč kil...pa nimam težav, ker če je odnos pristen, se ne bom sekirala pri seksu zarad parih strij in ostaluh lepotnih napak. Preštudiraj malo sama sebe kaj si in kdo si. Ne glej tiste strije pa popokane kapilare kot ovira pri seksu. Zveza je v odnosu(razumevanje, spoštovanje...)

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 5.12.2008 12:57:08 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.12.2008 14:08:31   
tetka5
oila

js sm mela podoben problem, res je da se to pr meni ni vleklo celo leto, ampak samo kakšen mesec.
mi je ena kolegica rekla, da nej razmislim kaj vse mi gre na mojem telesu na živce npr.:prevelik trebuh,... potem naj vzamem list papirja in napišem na list pozitivne trditve oz naj spremenim negativno mišljenje v pozitivne trditve in naj si jih vsak večer preberem. npr.:moj trebuh je lep raven,...itd
meni je to kej hitro pomagalo. upam,da bo tudi tebi kej v pomoč.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.12.2008 14:22:08   
MLADAMAMICA
neznam ti pomagat, ampak upam pa da bos nasla resitev preden ga izgubis. ce se lepo razumeta in sta srecna je skoda da izgubita vse zaradi sexa. po drugi strani pa se vsi dobro zavedamo, da pa brez tega ne gre. Srecno

(odgovor članu tetka5)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.12.2008 15:02:27   
hrchy
Kot kaze ga ze privlacis in vzburjas dovolj, da si te zeli. Kar pomeni, da si zanj dovolj lepa :)

Ne prkrajsuj njega in sebe za uzitke zamo zaradi predstav v svoji glavi.

Ljubezen gleda skozi drugacne oci.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.12.2008 15:32:10   
Anonimen
V soboto ali nedeljo, ne vem točno, je bila na TV3 ena oddaja o načinu oblačenja, kjer je bilo en kup žensk, ki so bile nezadovoljne s svojo postavo, predvsem ritjo. Pa gledam to oddajo- vse so se poniževale, kako imajo grdo rit, je debela, povešena, celulitasta,... in gledam tiste riti... čisto vse so imele boljšo od moje, ampak o njej sploh ne razmišljam. Pride mimo moj mož, gleda in pravi: "ne razumem, kaj jim fali, vse so seksi, vsaka po svoje, lepe, posebne. Ali se ženske res tako malo cenite, gledate sebe skozi perspektivo svoje postave?"
In sem bila prav žalostna, kako ljudje smai sebe spravljajo v nič.

Strije? Ne. Si mama, čez si dala nosečnost, porod, materinstvo. Ja, pa če to niso junaška dejanja, res ne vem.
Krčne žile? Jah, pač nimaš več 16 let. Postajaš starejša, modrejša, marsikaj si dala že čez, in tvoje izkušnje ter modrost se odražajo tudi na tvojem telesu. 
Gubice? Nisi neizkušena frajla, si ŽENSKA. In tvoje telo je ženstveno. Lepo!
Celulit? Ja, pa saj si človek, ne supermanekenka, ki se odreka hrani, da bi ustregla nemogočim zapovedim sodobne mode. Ta ni realna, je pravljična. Ti pa si to, kar svet je - nepopoln. In zato lep, unikaten.

In tvojemu dragemu, sem prepričana, si všeč ravno zato, ker si ženska, enkratna, neponovljiva. Pusti mu, da odkriva tvoje čare. In odkrivaj svoje telo z njim.

Smaozavest izhaja iz nas samih. Karizma. Če se dobro počutiš v svoji koži, potem blestiš. In ti je malo mar, kako zgledaš. Verjamem, da lahko tudi ti to zmoreš, počasi, po korakih.

Vse dobro ti želim!

(odgovor članu hrchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
5.12.2008 15:48:35   
matejchy
Ja v glavi bo treba pošlihtat, ker na ta način trpiš ti in partner. probaj se sprostit pa pozabit na probleme, ki jih imaš. Pa veliko sreče ti želim pa probaj čimbolj uživat.

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.12.2008 16:46:49   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu matejchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
5.12.2008 18:39:42   
kajajaka

Ampak to ni to. Jaz želim svoje mišljenje spremenit, svojo samozavest, ampak nimam pojma kako. Če mogoče katera ve za kako dobro knjigo, prosim za naslov (o krepitvi samozavesti), kake druge rešitve pa ne vidim.

Vsak dan se pa bolj zavedam da ga bom izgubila, ker mu bo vsak čas "dokurčilo" prosit za seksuser posted image

Za začetek ugasni luči in uživaj, pa bo tudi samozavest prišla.... Jebuser posted image  knjige za samozavest.

Kako samozavestna boš, ko bo mož končno spokal? (vsak normalen po določenem času bi - ali pa si bo vsaj ljubico našel...). Punca vzemi se v roke - sebe, ne knjige o samozavesti. Pa imej majico na sebi, če se sramuješ strij...

A ni škoda zveze zaradi par razpok v koži???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.12.2008 18:45:11   
Gina
A si do vseh ljudi tako zelo kritična, kot do sebe? Najprej moraš kritzerstvo spravit ven iz malih možganov. Zakaj kritiziraš koga, ki ni popoln? Zakaj ne vidiš lepega v celulitu in krčnih žilah in v mal trebuha in podobnih rečeh? Stvar je samo v tem, da si naučena, da je to grdo. Tvoje bistvo tega ne vidi tako. Noben dojenček ne vidi nikoga kot grdega zaradi par kg preveč ali zaradi krčnih žil. Ti si naučena in imaš spumpano glavo od zunaj, od ljudi, s katerimi si živela ali bila obdana in si jim verjela in to z oslarijami. Stvar j esmao v tem, da jim nehaš verjeti, kar so te pumpali. Uporabi svoje male možgane, al pa večlike, vseeno je, glavno je, da nehaš kritizirat in videt grdo kogarkoli. Ko ti bodo vsi ljudje všeč, boš tudi sama sebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.12.2008 15:41:55   
ksenci
moraš vedit, da on te ima rad tako kot si! pazi, ker spolnost je del partnerstva in zaradi pomanjkanja lahko nastanejo nepotrebni zapleti.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.12.2008 19:48:40   
komarka
Hoj, men je blo tud tezko po porodu, sem se zdela sama seb čist "popačena". Sploh prsi-ki so mi ble vedno tok všeč nisem mogla sprejet v novi vlogi-dojenje. Ves čas sem tezila mozu: pa glej kok mam grozne joške ipd. on pa se je ponavad nasmejal in pol prijazno vprašal: "a ti niso vsec?" ;itak da ne, lej kok so ogromne!" " a prevelike se ti zdijo?" se je spet nasmejal...user posted image
Ful pomaga, da ti tvoj pove, da si mu všeč in zakaj.

No, počas sem dojela, da njemu so še vedno všeč in vse bolj jih amm spet rada.user posted image

Ja, čist mamo sprane mozgane od teh reklam in fotk. Mogoče bi ti pa pomagal, če bi tud tebe stilisti enkrat uštimal in te slikal-kaj če se prijaviš na kakšno tako akcijo?

Sem pa vidla, da je ful pomembno, da sem tako oblečena,d a se dobro počutim-ker če sem bla skoz v eni zvelečeni trenerki, pa nepočesana, si itak nisem mogla bit vseč ...

Mam pa izkušnjo, da kritičnost izhaja iz tega ker se primerjamo-kdo je lepši, pametnejši, uspešnejši... ker nesmisel! Vsak-a je lahko najlepša. In lepotna tekmovanja pravo poneumljanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.12.2008 8:24:24   
Anonimen
Oprosti, ker sem Anonimna.

Moj predlog je, da ugasni luč in seksaj v temi.....Vse svoje sanje daj izživeti, kar v temi......Komot si lahko zamisliš, da si takšna, kot hočeš biti......

Tako MORAŠ začeti....Seksajta VSAK VEČER!!!

Povej partnerju svoja razmišljanja, strahove in razlog, zakaj ugašaš luči......

NE SMEŠ pa zanemarjati seksa!!!

In....

verjemi meni, da se bo vse drugo začelo počasi pa vendar zagotovo tudi reševati in urejati....

Ta nežnost in občutki, ki so bodo pojavljali(sprejetosti, pomembnosti, strasti...) in ki so nujni za naš samozavestni obstanek, pa bodo naredili svoje......
Začel se bo proces samozdravljenja.....samozavesti in še kaj drugega.....

user posted image Če pričakuješ, da boš prebrala kakšno knjigo, se pogovorila s strokovnjakom in bo v karatkem času nastal čudež?!?!?!, se krepko motiš......To ti ne bo nič pomagalo.....

Tvoje telo, tvoja duša, tvoja psiha....vsi našteti rabijo izkušnje in občutke, ki sem jih že naštela (sprejetosti, pomembnosti, ljubezni.....), če hočeš, da se stvar premakne.

IZKUŠNJO!!!!

Ki jo z odklanjanjem spolnosti ne boš nikoli doživela!!!

Pa srečno!!!

(odgovor članu komarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?