|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   interesne dejavnosti
4.12.2008 23:34:09   
sanja nk.
hello
jaz bi pa vprašala koliko in kakšne aktivnosti  in dejavnosti imajo vaši otrociuser posted image ,pa ni pomembna starost

sprašujem pa čisto tako informativno da vidim koliko so aktivni user posted image

moja dva (12 in 14) trenirata nogomet, sta v modelarskem društvu, igrata kitari , plavata in hodita še na verouk
ostalo pa je bolj za hobi ali pa počnemo skupaj( tek, tenis, kolesarstvo.....)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: interesne dejavnosti
4.12.2008 23:40:00   
Marogica
Ta starejši(7,5 let) ima v okviru šole nogomet, pevski zbor, nemščino. Na vse to se je prijavil samuser posted image . Drugače pa igra hokej 3x tedensko.
Ta mlajši(4 leta) ima v okviru vrtca "plesno-pevsko" uro 2x tedensko in se prav tako počasi navaja na led...vendar je  zanj še hokej bolj igranje, kot pa trening.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2008 23:45:57   
sanja nk.
oau hokejuser posted image to sta moja dva trenirala 2 leti uffff ko sta bila tam okoli 8 let , samo sta na moje razočaranje opustila ker sta imela že nogomet in vse ostalo........hokej super stvaruser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2008 7:13:11   
Volga
Moj ima v šoli angleščino pa športni krožek, izven šole pa dvakrat tedensko karate in enkrat tedensko glasbeno šolo.

Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2008 7:57:29   
Kerensa*
Moj starejši sin (11 let) ima v šoli računalniški in planinski krožek. Mlajši sin (3 leta) nima v vrtcu nič. In nobeden od njiju nima izven šole/vrtca nič.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2008 8:03:05   
al1*
Tavelika (9 let) - v šoli ima nemščino, računalniški krožek, aikido in dramski.

Popoldan ima 1x tedensko plesne in 1x tedensko nemščino.

Tamali - 1. razred v času podaljšanega bivanja en kup krožkov, kamor se je sam prijavil, popoldan ima pa nogomet - spomladi in jeseni 2x tedensko, sedaj pozimi pa 1x.

lp

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2008 8:19:22   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

hello
jaz bi pa vprašala koliko in kakšne aktivnosti  in dejavnosti imajo vaši otrociuser posted image ,pa ni pomembna starost

sprašujem pa čisto tako informativno da vidim koliko so aktivni user posted image

- judo
- anglescina
- plavanje

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2008 8:22:08   
muška
moj večji (5 let) ima 1x tedensko plavanje, zdaj pa gre še na smučanje user posted image  . Komaj že čaka user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2008 8:38:41   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

oau hokejuser posted image to sta moja dva trenirala 2 leti uffff ko sta bila tam okoli 8 let , samo sta na moje razočaranje opustila ker sta imela že nogomet in vse ostalo........hokej super stvaruser posted image

Ja, res je...saj bomo videli kako dolgo bo trajalo to navdušenje....jaz vedno rečem, če drugo ne, se bo naučil vsaj  dobro drsatiuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2008 9:15:39   
Luni
11-letnik ima letos tedensko: 2x košarko (ŠKL), 1x računalniški krožek (v šoli), 1x angleščina, 1x verouk.
7-letnik: 3x glasbena, 1x verouk, 1x angleščina (v šoli), 1x športni krožek (v šoli)
2-letnica: user posted image  še nič user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.12.2008 12:22:12   
Lenny
2,5 letnik obiskuje telovadbo in plavanje.
Prvošolček ima izven šole 2xtedensko telovadbo, v šoli pa se je vpisal v zbor, med pohodnike, k dodatni telovadbi in k angleščini. Za moje pojme več kot preveč. Bomo videli, pri čem bo ostal.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2008 8:30:31   
mala zirafa
Ali se te interesne deajvnosti v šoli plača?

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2008 11:57:41   
al1*
Pri nas je tako, da so tiste dejavnosti, ki jih vodijo učiteljice zastonj, tiste z zunanjimi izvajalci pa se plačajo.
Pri nas tako imajo zastonj(1. razred): nogomet, ročnodelski, nemščina/angleščina, pevski zbor pa verjetno še kaj. Večino športnih dejavnosti imajo zunanji izvajalci, tam pa je cena bolj ugodna, kot pa recimo, če bi jih vodili kam drugam - recimo gimnastika je 20€ za 3 mesece.

lp

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2008 12:08:07   
Rožica I
Moj prvošolček ima 1x/ teden izven šole:

- tabornike (letna članarina 33€)
- gimnastiko (60€/3 mesece)
- telovadbo (starši + otroci) (50€/2 meseca)

V okviru šole oz popoldanskega varstva pa ima 1x/teden glasbeno šolo (30€/mesec).

Ja, sedaj ko sem malo izračunala... Precej enga dnarja user posted image !
V bistvu imam v zimskih mesecih recimo december/januar/februar cca 80€ stroškov z otrokovimi interesnimi dejavnostmi user posted image .

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 7.12.2008 12:10:37 >

ROŽICA

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2008 12:21:52   
sanja nk.
huuu jaz imam pa samo z interesnimi ene 400 za obauser posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.12.2008 12:22:23   
sanja nk.
no malo pretiravam ene 300 pa zihruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
8.12.2008 10:22:12   
Lenny
Kar je v šoli v okviru interesnih dejavnosti-krožkov-je zastonj. Plačamo pa športno šolo.

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?