|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
4.12.2008 19:07:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

MamaM sam da je vse okuser posted image user posted image user posted image  pa ne bit preveč pridna,ker nam enim povprečje kvarišuser posted image user posted image user posted image

točno tak!! Nekateri so pridni doma, drugi pa na RR user posted image
Če bi danes delili kako nagrado za največ napisanih postov bi verjetno ble absolutne zmagovalke! user posted image
Greš na forum pa prvo kaj vidiš: Najbolj pogoste debate: pa kr vse  Marčevke 09 user posted image user posted image , druge sploh na ta seznamček ne pridejo.. user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
4.12.2008 19:09:43   
felix7
novo leto? doma na kavču user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
4.12.2008 19:10:23   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Irena83

hej hej, sem že bila na seznamu in me zdaj kar nekaj čas ani bilo gor in sem zdaj s seznama izginila, ne vem kako to :(
v glavnem kaj moram še dodat? Vem da bo punčka, čeprav, sem na nuhalni zvedela da bo fantek, mi je potem na MF rekla da je punčka, jupiiii... Drugače ste pa res tukaj same čveke, vas kar ne dohaja, hehe, pa saj prav, saj je veseli december :) že morda veste kje boste za novo leto?

vzamem nazaj user posted image user posted image user posted image si se opogumla bravo pupa naša si user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bom za novo leto zgleda v postelji, kot vsak dan user posted image user posted image user posted image zdaj že s humorjem jemljem ker drgač nea gre ane ČEBELICA (se skriva)

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
4.12.2008 19:10:39   
Dali*

hej hej, sem že bila na seznamu in me zdaj kar nekaj čas ani bilo gor in sem zdaj s seznama izginila, ne vem kako to :(
v glavnem kaj moram še dodat? Vem da bo punčka, čeprav, sem na nuhalni zvedela da bo fantek, mi je potem na MF rekla da je punčka, jupiiii... Drugače ste pa res tukaj same čveke, vas kar ne dohaja, hehe, pa saj prav, saj je veseli december :) že morda veste kje boste za novo leto?

jah...tiste ki ne čvekajo brišemo s seznama...tko da se javi vsaj na en teden, hehuser posted image

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
4.12.2008 19:12:31   
Dali*
...zdej pa res...grem gledat dnevnik...da se mal zresnim, ker danes so vam popustile vse zavore...

bravo punce

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
4.12.2008 19:12:57   
Irena83
ne smete brisat, ok se bom zdaj potrudila in malo večkrat javila :)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
4.12.2008 19:13:07   
mama_milchy
Novo leto; moj dela 31.12. nočno tako da bova z Žigcem kr v postelji oziroma morda pri mojih starših

A sem prav zasledila, da je blo govora o srečanju 12.12.al ne?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
4.12.2008 19:13:10   
Yassy
spps- kukrkol se trudm ne znam slikce prpopat,...sam link skoz,..pomagi prosim :D

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
4.12.2008 19:13:13   
spps
sem šla za foro gledat kol časa je trajalo,da smo prvi del popisale na 200 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image celih 6mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj na drugem delu,pa še en mesec ni okol,pa imamo že skor 130 straniuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
4.12.2008 19:13:36   
Dali*
aja, pa ne naklofat spet 20 strani v dveh urah...heh...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
4.12.2008 19:14:12   
Irena83
eh smeš se dat, zdaj je še zadnje leto, ko bo bolj sproščeno, sam pit ga ne boš smela :D
drugo leto pa bomo že svoje bonbončke cartale na novo leto, komaj čakam

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
4.12.2008 19:14:22   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Novo leto; moj dela 31.12. nočno tako da bova z Žigcem kr v postelji oziroma morda pri mojih starših

A sem prav zasledila, da je blo govora o srečanju 12.12.al ne?

jaz sem za

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
4.12.2008 19:14:22   
spps

ti se kr potrudiuser posted image user posted image če ne smo pol ene in iste skoz na tapetiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
4.12.2008 19:14:29   
Dali*

točno tako...večkrat se kaj oglasi, pa boš z nami do konca na seznamu...pa še naprej do P

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
4.12.2008 19:15:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Dali,saj dnevnik ne traja dve uriuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
4.12.2008 19:16:01   
Dali*

sem šla za foro gledat kol časa je trajalo,da smo prvi del popisale na 200 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image celih 6mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj na drugem delu,pa še en mesec ni okol,pa imamo že skor 130 straniuser posted image user posted image user posted image

na začetku smo ble še fiull sramežljive, zdej pa po fotkah sodeč ne več user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
4.12.2008 19:16:07   
tasa_m

ja do konc marca bo ziher 4 deli . user posted image  Saj pa smo te čveke. Kako bo še te ko bomo rodile..veselica na RR user posted image  ko bomo napeto čakale prvega oz. prvo marčevko junior 09

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
4.12.2008 19:16:14   
Pupa7

a zato te ni blo tok časa user posted image sm te že pogrešala user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
4.12.2008 19:16:17   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

spps- kukrkol se trudm ne znam slikce prpopat,...sam link skoz,..pomagi prosim :D

saj vedno ne gre slikce prilepit,ker so nekatere slike zaščitene in ti sam link ven vrže,če kopiraš.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
4.12.2008 19:17:06   
Irena83
ok se bom potrudila, sam vas je res težko sledit :D
vidim da bodo spet večina fantki. Meni je preav smešno, ker sem na nuhalni zvedela da bo fantek in sem ga potem skoz po imenu klicala, potem na MF pa zvem da je punčka, oba z mojim sva se tako smejala.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
4.12.2008 19:17:33   
Dali*

...čuj....sej se še nisem odpravila proti TV...vas ni lahko zapustit...

pol si bom privoščila eno najstniško komedijo na HBO, ma se začne ob 20.30...do takrat pa...bi lahk šla mal kej pametnega delat...hmmmm

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
4.12.2008 19:17:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

a zato te ni blo tok časa user posted image sm te že pogrešala user posted image

te še me  pa boš enmal spet pogrešala,ker moram it nekaj za jest naredit,pa malo v posteljo spravit-mogoč še mi pa rata prit danes  kaj nazajuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
4.12.2008 19:17:47   
Yassy
http://www.intimna.si/upload/products/Copati_prsi[1024x1024].jpg tale je dobra ce mas tako sedezno v crki l,...ponavad vedno lezi kdo pr mojih nogah,...bom tole kupla k moj pride, dokler se mene ni dobr dotikat heheheheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
4.12.2008 19:18:18   
spps

...čuj....sej se še nisem odpravila proti TV...vas ni lahko zapustit...

pol si bom privoščila eno najstniško komedijo na HBO, ma se začne ob 20.30...do takrat pa...bi lahk šla mal kej pametnega delat...hmmmm
ma kaj češ zdaj kaj delat,se ti ne splačauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
4.12.2008 19:19:08   
Dali*

ok se bom potrudila, sam vas je res težko sledit :D
vidim da bodo spet večina fantki. Meni je preav smešno, ker sem na nuhalni zvedela da bo fantek in sem ga potem skoz po imenu klicala, potem na MF pa zvem da je punčka, oba z mojim sva se tako smejala.

pa si ziher da je punčka zdej...hmmmm...da nista celo 2

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Zanositev
SpetGaja

Koliko časa ste potrebovale za zanositev?

1-6 mesecev (68%)

6-12 mesecev (8%)

1-2 leti (8%)

dlje od 2 let (16%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!