Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Namizne igre za 8 letnika 4.12.2008 7:27:32
|
|
|
|
Volga
|
Tik tak bum (igra z besedami) ter scrable Junior. Prvo že imamo, drugo bo dobil za praznike. Prva je zelo v redu, za drugo še ne vem, ampak mislim, da tudi. Če je vsaj pol toliko kot Scrable navaden, potem že bo. Twisterja pa nimamo. Pa une, k si prvo omenila, tudi ne.
|
|
|
|
RE: Namizne igre za 8 letnika 4.12.2008 8:03:17
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Tik tak bum (igra z besedami) ter scrable Junior. Prvo že imamo, drugo bo dobil za praznike. Prva je zelo v redu, za drugo še ne vem, ampak mislim, da tudi. Če je vsaj pol toliko kot Scrable navaden, potem že bo. Twisterja pa nimamo. Pa une, k si prvo omenila, tudi ne. Super! Verjetno se vse to dobi v Šparu, a ne?
|
RE: Namizne igre za 8 letnika 4.12.2008 8:03:23
|
|
|
|
Pupsika
|
Naš nečak je star 9 let in obožuje Pictionary, pa Hotel, Naseljenci otoka Catan, Riziko...
|
|
RE: Namizne igre za 8 letnika 4.12.2008 8:04:24
|
|
|
|
*sato*
|
Mi imamo Twister- v škatli pospravljen. Se pa moja osemletnica zelo rada igra z mano Veliki kviz za otroke http://pasadena.si/knjigarna/?id=i267 . To je tudi meni super igra, se veliko naučiš skozi igro. Vprašanja so iz vseh področij- zgodovina, geografija, risanke, narava...Vglavnem- pri nas je ta igra že leto dni na prvem mestu, potem pa Enka, pa tombola.
|
|
|
|
RE: Namizne igre za 8 letnika 4.12.2008 8:07:40
|
|
|
|
Pupsika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *sato* Mi imamo Twister- v škatli pospravljen. Se pa moja osemletnica zelo rada igra z mano Veliki kviz za otroke http://pasadena.si/knjigarna/?id=i267 . To je tudi meni super igra, se veliko naučiš skozi igro. Vprašanja so iz vseh področij- zgodovina, geografija, risanke, narava Ja tega imamo tudi mi Ta je tudi res dober. Pa za odrasle tudi, se ga dostkrat s prijatelji igramo .
|
|
RE: Namizne igre za 8 letnika 4.12.2008 8:11:25
|
|
|
|
pety78
|
Se pa moja osemletnica zelo rada igra z mano Veliki kviz za otroke http://pasadena.si/knjigarna/?id=i267 Hitro povejte, kje se ga dobi. Čez eno uro grem namreč s svojo 5 mesečno štruco v Kranj v Qlandijo, pa se mi ne bo dalo z njo preiskati vseh štacun.
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?