|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ojla
3.12.2008 19:58:28   
Dali*
včeraj in danes vas je full punc imelo preglede...kje so podatki za seznam in seveda sveže novice o vašem malčku/malčici.....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
3.12.2008 20:01:41   
Dali*
halllloooooo...piše da se tema imenuje RE: Ojla... tle na zadnji strani...ma kaj delajo danes, da je čist vse pobrklano....

Pa tam na desni strani pišejo zadnje odgovore na teme in vidim RE: Ojla...Dali 19.58 uri...halooooo

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
3.12.2008 20:04:27   
felix7
živjo, punce,

se javljam na petkovo druženje, ampak samo če ne boste zamujale user posted image  ne, resno, ker sva z mojim dobila frej hišico v Čatežu, on dela do 17h in bi potem čim prej šla, tako da se vam pridružim za pol urce, več žal ne bi šlo. Ampak vsaj narisala bi pa se user posted image  Kje se pa dobimo? Zvezda ali tista druga lokacija, ki je še bila predlagana? Bo katera prevzela organizacijo in rezervacijo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
3.12.2008 20:08:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

sem šla mal za foro gledat,kako kaj poteka glasovanjeuser posted image user posted image user posted image

In jaz sem tud šla preverit... Lahko bi glasovala za tiste, za katere še nisem, za vse vas marčevke, ki sem vas že včeraj poklikala (in vsem dala 5-ico user posted image ), pa danes žal ne morem user posted image  Čudno?!

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2779
3.12.2008 20:10:12   
Dali*
No...to sem vam pa pozabla povedat....

To noč sem se ob 2.00 zbudila in začela iskati telefon, češ da moram vsem poslati SMS, da sem rodila...

Ja, full v živo sem sanjala, da sem rodila 19.3.2009 ob 7.23 uri sinček z imenom...ki ga ne izdam..., da je bil full fajni porod, hiter in predvsem nasmejan in da sem malega takoj podojila in da je bil full fajni...

Zdej si morem pa to zapomnit, da vidimo, če se bodo sanje uresničile...

Nadaljevanje sledi marca....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
3.12.2008 20:11:41   
felix7
jasna, spomnim se enega drugega glasovanja, kjer si ravno tako lahko glasoval enkrat na dan. Ampak je moralo vmes miniti najmanj 24 ur. Mogoče si glasovala pred manj kot 24 urami, pa moraš še malo počakat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
3.12.2008 20:13:39   
felix7
Dali, to so pa že preroške sanje user posted image  da vidimo, koliko sanje držijo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
3.12.2008 20:14:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

halllloooooo...piše da se tema imenuje RE: Ojla... tle na zadnji strani...ma kaj delajo danes, da je čist vse pobrklano....

Pa tam na desni strani pišejo zadnje odgovore na teme in vidim RE: Ojla...Dali 19.58 uri...halooooo
user posted image user posted image user posted image user posted image
sem že jaz prej gledala,sam da prej je še pisalo marčevke ,ko sem oddala postuser posted image user posted image user posted image

smo po novem ojlačanke 09user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
3.12.2008 20:16:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jasna, spomnim se enega drugega glasovanja, kjer si ravno tako lahko glasoval enkrat na dan. Ampak je moralo vmes miniti najmanj 24 ur. Mogoče si glasovala pred manj kot 24 urami, pa moraš še malo počakat.
jaz sem včeraj popoldan glasovala ,in danes zjutraj,tk,da tud to ne bo držalouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
3.12.2008 20:17:22   
Dali*

user posted image user posted image user posted image user posted image
sem že jaz prej gledala,sam da prej je še pisalo marčevke ,ko sem oddala postuser posted image user posted image user posted image

smo po novem ojlačanke 09user posted image user posted image user posted image

ma sej...ker na prvi strani smo pa marčevke, na zadnji pa ne...heh

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
3.12.2008 20:19:00   
spps

včeraj in danes vas je full punc imelo preglede...kje so podatki za seznam in seveda sveže novice o vašem malčku/malčici.....
user posted image user posted image user posted image  jaz sem javla tist,kar je blo za javituser posted image user posted image user posted image user posted image

a vam so kaj rekli,da boste 3 UZ morale plačat?

jaz nimam pojma,al ga bom morala plačat al ne( ga bom pa imela 6.1),pri mojem G pride 35€

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
3.12.2008 20:22:14   
felix7
jaz samo vem, da na naslednjem pregledu nimam UZ - to je naslednji teden. Kako pa za naprej, se moram pa še pozanimat.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
3.12.2008 20:22:38   
spps
mama_m- na raport,ker te vidimuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
3.12.2008 20:23:09   
spps

mama_m- na raport,ker te vidimuser posted image user posted image user posted image
pa je ne vidim večuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
3.12.2008 20:25:58   
felix7

jaz sem včeraj popoldan glasovala ,in danes zjutraj,tk,da tud to ne bo držalouser posted image user posted image

hm, jaz tudi ne morem glasovati, ampak včeraj sem prvič glasovala okoli 20.58. Počakajmo še pol ure, pa bomo videli, če moja teorija drži user posted image  mogoče si pa ti lahko glasovala, ker imaš veze user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
3.12.2008 20:30:27   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
3.12.2008 20:30:39   
spps

hm, jaz tudi ne morem glasovati, ampak včeraj sem prvič glasovala okoli 20.58. Počakajmo še pol ure, pa bomo videli, če moja teorija drži user posted image  mogoče si pa ti lahko glasovala, ker imaš veze user posted image
s kom?user posted image user posted image a glede na število postov,da imam posebne ugodnosti?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
3.12.2008 20:35:41   
tasa_m
danes je z RR nekaj narobe.. Men dela vse kontra. Kliknem nekaj pa se mi odpre čist druga tema.. halo..user posted image

Felix jaz sem za user posted image  da ne bomo zamujale.. ampak jaz res nebi organizacije prevzela ker priznam, da me v Ljubljani lahko prodate..nimam pojma kje je kaj. Zdaj mi je pol oproščeno,ker sem priznala..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
3.12.2008 20:36:56   
mama_milchy
pa kaj si ti nor user posted image user posted image user posted image  tolko ste se naklepetale danes da sem komaj utegnila vse prebrat;

današnji pregled pri G: vse je OK, mi ni delal UZ ampak me je gin.pregledal, vse je še zaprto, malo nižje nosim - zato me hrbet tudi boli ampak mi ni treba skozi ležat oziroma počivat, je reku da grem lahko na kakšno telovadbo, bazene (ne več kot urco na teden), sprehode po gozdu; jutri pa moram it dat kri in vodo za izvide; naslednji pregled imam 06.01.09 in bo delal UZ; kilice pa +8, je reku, da naj malo pazimpri hrani kao več zelenjave in sadja ter manj nezdrave prehrane (čipsi, pice, hamburjerji in podobno) ampak kaj ko je to zelooo dobro, v bistvu ne zaradi kil ampak zaradi vode mi je to reku; drugače pa moram obvezno začet uporabljat kostanjevo kremo za te žile po nogah in tudi najlonke oziroma čez noč naj si dam kakšen povoj gor kr do lulike user posted image  naj si noge povijem. Kako pa bomo potem user posted image ???user posted image user posted image user posted image  Sem kaj pozabla napisat user posted image

Bolniška; meni je dal danes bolniško do konca, nisem čisto nič jamrla; samo me je vprašal, da kako je delat, kolko časa stojim na nogah kolko pol počivam in ko sem mu rekla, da ustajam ob 4:30 zjutraj in grem ob 5-ih od doma ter pridem ob 16-ih domov oziroma ko sem popoldan da pridem ob 22:30 ter da včasih prestojim 6ur; je reku G to kliče po bolniški, ker je za nosečnico to preveč - sej ne da sem se upirala.

spps, vziček od Peg perego; jaz imam tega še od Žigca (novembra 05 je kupljen in je stal cca.70tisoč starih SIT) http://www.mami.si/si/pliko-p3-completo-bubbles-red-i7445.shtml sicer v oranžni barvi, posebej pa sem dokupla (oktobra 08 iz druge roke in je super ohranjeno) košaro in avto sedež v rdeči barvi (skupaj sem dala 110€) - poglej v moj album. Sem pa zadovoljna s tem vozičkom; mi je fajn ker je vse lepo pralno, ko se zamaže vzameš vse dol, opereš in daš nazaj na voziček; vreča mi je OK, pozimi ko pri nas piha burja, pride še kako prav. Če te še kaj zanima, kr vprašaj.

Kopanje v bazenu; ravno danes na pregledu sem G vprašala, da kako je s kopanjem v bazenih in mi je reku, da glede na to da sem vsa čisto zaprta, grem lahko v bazen plavat kakšno uro na teden (zaradi hrbtenice), po kopanju pa obvezno mokre kopalke dol in pod tuš.

Srečanje 5.12.; jaz žal ne morem; je prva obletnica smrti moje babice user posted image user posted image user posted image  in gremo z družino skupaj na pokopališče in pol imamo skupno kosilo v spomin na mojo babico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
3.12.2008 20:40:05   
spps
mamaM,boš user posted image  kot mumijauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
3.12.2008 20:43:33   
mama_milchy

mamaM,boš user posted image  kot mumijauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti jih pa tudi ustreliš user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
3.12.2008 20:44:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti jih pa tudi ustreliš user posted image

ja pa to lahko samo spps ustreli user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
3.12.2008 20:47:47   
tasa_m

najaa, najaa kje se pa nam ti potepaš ?? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
3.12.2008 20:50:58   
mama_milchy
tasa_m, sej samo spps usp kaj takega ustrelit, drugi skoraj da nobeni; kaj zdaj, je bil ta frizer pri tebi al ne user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
3.12.2008 20:51:59   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Felix jaz sem za user posted image  da ne bomo zamujale.. ampak jaz res nebi organizacije prevzela ker priznam, da me v Ljubljani lahko prodate..nimam pojma kje je kaj. Zdaj mi je pol oproščeno,ker sem priznala..user posted image

če se dobimo v Zvezdi, lahko tudi jaz jutri pokličem, pa vprašam, če majo frej. Če bi se pa dobile na uni drugi lokaciji, sem pa izgubljena, ker si še imena nisem zapomnila user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?