|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
3.12.2008 8:07:03   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Sulfinija dobra si, da še nisi letela delat testa, ker meni vse diši po prvi srečki user posted image . Jaz navijam zate user posted image   user posted image   user posted image , naj se ti konec tedna sanje uresničijo in naj ti prvi dobri mož podari tako želene user posted image  ali user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image stiskamo pesti!!!!!!!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 951
3.12.2008 8:07:52   
cori
uuu,  kako smo pridne, smo že na 39.strani, pa se je čvek komaj začeluser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 952
3.12.2008 8:12:27   
cori
hitro postrežem še z zajtrkom, ker ko pride larilu bodo tipčki padliuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 953
3.12.2008 8:13:21   
cori
user posted image

no meni kaj takega bolj pašeuser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 954
3.12.2008 8:13:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Dobro jutro!

Pri meni nekaj novičk.Moje user posted image  ni,niti izcedka takole,da sem sama sebi resno sumljiva.Mam pa ene grozne mozolje.Pred štiri meti je itak bilo takole tri dni fejst rjav izcedek,hudi mozolji potem pa + na testu.Navijajte dalje kajti tampon je totalno čist.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image
sulfinija,že držim pestke....user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 955
3.12.2008 8:14:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cori

user posted image

no meni kaj takega bolj pašeuser posted image

nisi edinauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 956
3.12.2008 8:20:30   
S*
Zdej sem pa že lačna, pa kje je še malicauser posted image !

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 957
3.12.2008 8:24:18   
Sulfinija
Punca jaz šibam po test?Katerga naj kupim?Samo cvikam da bo prehitro ker je danes 28.dan.Samo meni ne da miru tale 26.dan kaj je bilo tole za izcedka?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 958
3.12.2008 8:27:44   
cori
Sulfinija, jaz bi še počakalauser posted image ...meni so do sedaj vsi testi pokazali pravilno, BC mini in first sign....je pa prav nekaj smešno, vedno ko sem bila noseča, se mi ni nikoli mudilo delat testa.....resnouser posted image ....ma sem verjetno podzaveszno vedelauser posted image , sem z lahkoto počakala user posted image kar nekaj dni....

Neposredna povezava do sporočila: 959
3.12.2008 8:35:09   
Sulfinija
Cori,saj ga ne mislim danes delati le firbec me matra,da bo doma v predalu čakal.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 960
3.12.2008 8:46:32   
ursa30
dobro jutro vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

sulfinija, men si full sumljiva, res upam, da bo tokrat uspelo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 961
3.12.2008 8:55:57   
cori

Cori,saj ga ne mislim danes delati le firbec me matra,da bo doma v predalu čakal.

ti kar skoči ponj, da bo pri roki.....user posted image user posted image user posted image Jaz bom sedaj nasvete delilauser posted image user posted image user posted image veš kako je to pri meni nazadnje izgledalo? Sem mislila, da bom zdržala...sicer mi je M zamujala, kaj vem koliko,...ker so se mi cikli daljšali.....v soboto popoldan, ko je pri nas vse zaprto....hočem teeest...no dragemu niti povedat nisem upala, kaj me je obsedlo,...ma se niti ne spomnim kaj sem ga nahecala, da smo potem divjali v DM v nek nakupovalni center oddaljen kar nekaj km....tako da....
No jaz ga bom tudi kupila vnaprej, ker če je pri meni ne bo do božiča....potem je 2 dni zaprtouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 962
3.12.2008 8:58:17   
eva Ana
ola punce user posted image

kako smo kaj?

sulfinija držimo pestke user posted image user posted image user posted image

cori jaz bom tisti prvi zajtrk user posted image  in superca, da sta z dragim uredila zadeve, sem full vesela za te user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 963
3.12.2008 9:02:42   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

in superca, da sta z dragim uredila zadeve, sem full vesela za te user posted image

je bilo že prav trapasto....kr neki....sem bila tako razočarana,....no včeraj je pa že sijal sončekuser posted image user posted image Ga bom danes mal pocrkljalauser posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 964
3.12.2008 9:18:27   
tane
pa kaj je zdaj to, še vedno nobene nosečke? jaz bi seznam user posted image barvalauser posted image

sulfinija, ti kar po testek, jaz pa še vedno držim pesti zate in resnično upam, da je to to. joj, kakšna napetost...

cori, vidiš da je šlo...danes ga pa res pocrkljaj, da mu bo še žal kaj se je sploh šel. pa hvala za zajtrk jaz bom kar ta  2. +kavo.

S*, dobra si, da boš čakala do nedelje...če boš seveda zdržalauser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 965
3.12.2008 10:45:12   
Sulfinija
Poznate tole???

user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 966
3.12.2008 10:46:31   
spps

Poznate tole???

user posted image
a si ga naredla? ne morem poveat slikce,bi bi vidla .drugac pa zadeco poznam,ker sem tud jaz pol leta nazaj imela opravke z njouser posted image user posted image user posted image <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<med drugim<<<<<<<<<<<<<<<<<

< Sporočilo je popravil spps -- 3.12.2008 10:47:52 >

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 967
3.12.2008 10:47:29   
Sulfinija
Klikni na sliko samo klikni pa bo videla moj +

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 968
3.12.2008 10:47:44   
aqua77

Poznate tole???

user posted image

SULFINIJAAAAAAAAAAA?????????????????

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 969
3.12.2008 10:48:04   
Sulfinija

Klikni na sliko samo klikni pa bo videla moj +,Ker e jaz le kliknem na njo mi ful povea slikico.

Neposredna povezava do sporočila: 970
3.12.2008 10:49:46   
spps

Klikni na sliko samo klikni pa bo videla moj +

ne gre mi za odpret,ker mi vre prvo stran albumov gor.

e je pa plusek,pa itak ni druge,kot,da ti od srca cestitamuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 971
3.12.2008 10:50:59   
aqua77

Klikni na sliko samo klikni pa bo videla moj +,Ker e jaz le kliknem na njo mi ful povea slikico.

KONNOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa smo doakale Mojin +++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!

ESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 972
3.12.2008 10:53:22   
pikapolonica 24
ESTITAMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!

Jupajdi, jupajda.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Upam, da bo pri meni tudi tako.

Neposredna povezava do sporočila: 973
3.12.2008 10:53:59   
eva Ana
e prav razumem si user posted image , fullll semmm vesela, tio user posted image ti poiljam, super  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 974
3.12.2008 10:54:11   
Sulfinija
Punce sem odprla album,daje javem pa tam poglejte moj +.

(odgovor članu pikapolonica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?