|
9 mesecev ,posvetovalnica in še ena o plazenj... 1.4.2005 20:45:16
|
|
|
|
willma
|
Joooooj a res se še ne palzi???? Uf, pa pincetni prijem šepa???? AAAAAAA Šit no!!! Jaz sem še hujša koklja kot pa ti!!! Ja, baje sem ga rodila z zavidljivo težo, pa ga danes v teži skoraj vsi šišajo....in se sekiram! Halo!!!! Pa tako ali tako bi najraje videla, da bi z vsem prehiteval...najsrečnejša bi bila, če bi bil super otrok in bi vsakemu, ki bi kaj vprašal, rekla...."Ja, že zdavnaj....ravno včeraj je rešeil en itegral;)" To mi gre na meni najbolj na živce! Potem pa se drznem še sekirat, če me kdo kaj vpraša ali kaj pove! :pujs: IN ZAKAJ VSE TO???? Ker si je nekega dne, za devetimi gorami,.... nekdo izmislil, kdaj, koliko in kaj mora otrok že obvladat, da je normalen, nadpovprečen ali podpovprečen! Zato pa vsa smotana drhal, z mano na čelu, se podreja tem normam in samo čaka, kje nam bo svoj otrok pokazal, da zmore več! Noro...upam, da se bom čim prej pozdravla, da tudi drugim ne bom več zastavljala takšna vprašanja (se palzi?, spi?, hodi?, govori?,...). Frutka!!! Bodi extra mama in se ne sekiraj....če se boš počutila lažje, reči drugič, da že hodi in že celi šnicl požre:)-:)-:)- Aja, pa še to.....PRAVIJO, da so otroci, ki kasneje splazijo in govorijo, bolj intelektualni;););) Potem bo moj Žan pravo budalo:)-:)-:)- Dol z normami!!!! Se opravičujem če sem koga prizadela s tem, vendar takšna sem in jaz to zadevo tako vidim! LP willma:sloncek:
|
|
|