Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 10:13:18
|
|
|
|
Volga
|
Zanima me, če so komu na NS določili spol otroka in se je pozneje spremenil? Meni in se ni spremenil.
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 10:35:28
|
|
|
|
evi28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Zanima me, če so komu na NS določili spol otroka in se je pozneje spremenil? Meni in se ni spremenil. Enako.
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 10:36:33
|
|
|
|
pob@linček
|
Tudi meni so uganili
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 10:57:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
50-50% moznosti je... vcasih ga pac napacno napovejo.. baje je tist k ti na morfologijo pove najbolj tocno... upam da res... jz jo ze nestrpno pricakujem
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 11:43:23
|
|
|
|
danijela in taja
|
rekla je da bo punčka in je tudi bla...bila sem pri dr.Strah v Domžalah....in pol moja G še ni vidla spola dobro na morfologiji v 22. tednu....k ma una baje tuk boljši ultrazvok kot G....nevem,,,,,js sm ji verjela...
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 11:49:17
|
|
|
|
naia
|
na nuhalni v 13.tednu nosečnosti, povedali da bo verjetno punčka (nič zihr), na morfologiiji v 22.tednu in na 3D v 26.tednu isto povedali...čez 11 tednov zvem za zihr, če so imeli prav
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 11:52:47
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes 50-50% moznosti je... Če bi bilo 50-50% možnosti, potem ne bi rabili ultrazvoka in ginekologa in bi si spol določili sami, potem bi bilo pa 50-50%, da bi zadeli.
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 11:58:24
|
|
|
|
tia12
|
Meni je na nuhalni falila....pa tko je bla 100%...hihihi
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 12:05:23
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes 50-50% moznosti je... Če bi bilo 50-50% možnosti, potem ne bi rabili ultrazvoka in ginekologa in bi si spol določili sami, potem bi bilo pa 50-50%, da bi zadeli. UZ in ginekologa rabimo, da vemo, če je vse v redu z nami in otročkom, pa še to je do konca poroda 50:50% A je res tako življenjskega pomena, katerega spola je otrok Kaj je potem toliko bolje, če veste spol? Da slučajno ne kupite kakšne roza cunje ali kaj? Sori, če sem groba, ampak eni ste res obsedeni s tem spolom.
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 12:07:11
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes 50-50% moznosti je... Če bi bilo 50-50% možnosti, potem ne bi rabili ultrazvoka in ginekologa in bi si spol določili sami, potem bi bilo pa 50-50%, da bi zadeli. lenika, tudi tako je 50:50. Uganejo ali pa ne. Kaj ti ni jasno ?
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 12:16:43
|
|
|
|
jernejav
|
Meni je na nuhalni dejal da je punčka, na Mf pa je potem isti G. spremenil v fanta, pa da še to ni čisto prepričan če prav vidi, ker je popkovina bila med nogicami, tako da bom sedaj počakala do poroda da vidim kaj bo...
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 12:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Eni naši junijki so skozi napovedovali fantka, rodila je pa deklico.
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 12:52:30
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 Meni je na nuhalni falila....pa tko je bla 100%...hihihi Hvala enako ,rekla je da bo fantek,na morfi da bo punčka,v 32t punčka in rodila se je punčka.
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 12:54:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes 50-50% moznosti je... vcasih ga pac napacno napovejo.. baje je tist k ti na morfologijo pove najbolj tocno... upam da res... jz jo ze nestrpno pricakujem nam so na NS napovedal fanta,na morfologiji se pa ni vidlo,da bi ovrgli al potrdili spol,ker nam je bebica ritko kazala
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 12:59:40
|
|
|
|
bati
|
jaz se strinjam s tabo.....sam eni so verjetno radovedni in želijo vedeti kaj bo.....jaz nisem vedela 9m...sm se pustila presenetit...pomembn mi je bilo samo to da bo najin otrok živ in zdrav....radovenost me ni premagala.....ne rečem pa da bo pri drugi nosečnosti enako..... tko da ljudje so različni.....
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 13:16:17
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bati jaz se strinjam s tabo.....sam eni so verjetno radovedni in želijo vedeti kaj bo.....jaz nisem vedela 9m...sm se pustila presenetit...pomembn mi je bilo samo to da bo najin otrok živ in zdrav....radovenost me ni premagala.....ne rečem pa da bo pri drugi nosečnosti enako..... tko da ljudje so različni..... Saj osebno nimam nič proti, da ljudje želijo predčasno vedeti za spol otroka, sploh če obstaja možnost za to ... ampak sem mi pa čedalje bolj zdi, da nekateri enostavno pozabljajo, čemu služijo uz pregledi, pa NS, pa morfologija. Pač spol otroka je tako za mimogrede zraven, če se pač vidi ... vse drugo je mnogo bolj pomembno. Ne vem, no, ampak res imam občutek, ko berem določene debate, da se folk NS in morfologije veseli samo zato, da bo zvedel otrokov spol, pa dobil slikco
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 13:35:05
|
|
|
|
marty5
|
Nam so se prvič zmotili - G je bila zelo prepričana, da bo - je kar sama vprašala, če lahko pove, pa smo potem odkrili, da imamo fantička. Drugič pa sem G prav vprašala, po čem sklepajo na spol tako zgodaj in mi je lepo razložila. Nima nobene veze z lulčki in lulikami, temveč z zgradbo "zametka", ki se kasneje razvije v spolni organ. In ko mi je vse to lepo razložila in pokazala, zdaj verjamem, da se da kar z veliko verjetnostjo napovedati spol že na NS. Je pa napoved največ 90, 95%, ker sklepajo spol glede na smer tega zametka in samo zgradbo, kjer pa včasih lahko pride do kakega odstopanja od povprečja in se zmotijo-kot so se meni prvič.
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 13:38:23
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes 50-50% moznosti je... Če bi bilo 50-50% možnosti, potem ne bi rabili ultrazvoka in ginekologa in bi si spol določili sami, potem bi bilo pa 50-50%, da bi zadeli. UZ in ginekologa rabimo, da vemo, če je vse v redu z nami in otročkom, pa še to je do konca poroda 50:50% A je res tako življenjskega pomena, katerega spola je otrok Kaj je potem toliko bolje, če veste spol? Da slučajno ne kupite kakšne roza cunje ali kaj? Sori, če sem groba, ampak eni ste res obsedeni s tem spolom. Mislila sem zakaj ga rabimo pri določitvi spola in ne drugače. Ni mi potrebno razlagat zakaj drugače potrebujemo ginekologa. Kar se tiče spola, pa pač sem takšna, da bi težko zdržala, da ne bi vprašala in ne vem kaj je s tem narobe.
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 13:39:29
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes 50-50% moznosti je... Če bi bilo 50-50% možnosti, potem ne bi rabili ultrazvoka in ginekologa in bi si spol določili sami, potem bi bilo pa 50-50%, da bi zadeli. lenika, tudi tako je 50:50. Uganejo ali pa ne. Kaj ti ni jasno ? Ja samo razlika je v tem, da mi dejansko ugibamo, ginekologi pa nakaj napovedo na podlagi videnega.
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 13:41:05
|
|
|
|
marty5
|
Na tem linku je lepo razloženo, kako se razvijejo spolni organi pri plodu in kako sklepajo spol pri NS.... http://baby2see.com/gender/external_genitals.html
< Sporočilo je popravil marty5 -- 3.12.2008 13:45:30 >
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 13:41:05
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: marty5 Nam so se prvič zmotili - G je bila zelo prepričana, da bo - je kar sama vprašala, če lahko pove, pa smo potem odkrili, da imamo fantička. Drugič pa sem G prav vprašala, po čem sklepajo na spol tako zgodaj in mi je lepo razložila. Nima nobene veze z lulčki in lulikami, temveč z zgradbo "zametka", ki se kasneje razvije v spolni organ. In ko mi je vse to lepo razložila in pokazala, zdaj verjamem, da se da kar z veliko verjetnostjo napovedati spol že na NS. Je pa napoved največ 90, 95%, ker sklepajo spol glede na smer tega zametka in samo zgradbo, kjer pa včasih lahko pride do kakega odstopanja od povprečja in se zmotijo-kot so se meni prvič. Ja meni je rekla, da vidi lepo razdeljeni sečnici na dve polovici in po tem vidi, da bo punčka.
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 14:30:40
|
|
|
|
misa4
|
Meni je dr.Strahova pri nuhalni napovedala punčko, Jurca pa fantka in rodila sem fantka.
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 14:36:03
|
|
|
|
African queen
|
Meni je rekla,da bo punčka,zdej pravijo,da je fantek.In sem prepričana,da to drži
|
|
|
|
RE: Določitev spola na Nuhalni svetlini 3.12.2008 15:02:00
|
|
|
|
Arwenko
|
Tak kot pravijo, če ti napovejo fantka, pol je ziher, če ti pa napovejo punčko pa se lahko zgodi, da je fantek in je imel pač v tistem trenutku še tak mickenega, da se ni nič vidlo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?