Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 8:07:03
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Sulfinija dobra si, da še nisi letela delat testa, ker meni vse diši po prvi srečki . Jaz navijam zate , naj se ti konec tedna sanje uresničijo in naj ti prvi dobri mož podari tako želene ali . stiskamo pesti!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 8:07:52
|
|
|
|
cori
|
uuu, kako smo pridne, smo že na 39.strani, pa se je čvek komaj začel
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 8:12:27
|
|
|
|
cori
|
hitro postrežem še z zajtrkom, ker ko pride larilu bodo tipčki padli
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 8:13:21
|
|
|
|
cori
|
no meni kaj takega bolj paše
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 8:13:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Dobro jutro! Pri meni nekaj novičk.Moje ni,niti izcedka takole,da sem sama sebi resno sumljiva.Mam pa ene grozne mozolje.Pred štiri meti je itak bilo takole tri dni fejst rjav izcedek,hudi mozolji potem pa + na testu.Navijajte dalje kajti tampon je totalno čist. LP Mojca sulfinija,že držim pestke....
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 8:14:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cori no meni kaj takega bolj paše nisi edina
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 8:20:30
|
|
|
|
S*
|
Zdej sem pa že lačna, pa kje je še malica !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 8:24:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punca jaz šibam po test?Katerga naj kupim?Samo cvikam da bo prehitro ker je danes 28.dan.Samo meni ne da miru tale 26.dan kaj je bilo tole za izcedka? LP Mojca
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 8:27:44
|
|
|
|
cori
|
Sulfinija, jaz bi še počakala ...meni so do sedaj vsi testi pokazali pravilno, BC mini in first sign....je pa prav nekaj smešno, vedno ko sem bila noseča, se mi ni nikoli mudilo delat testa.....resno ....ma sem verjetno podzaveszno vedela , sem z lahkoto počakala kar nekaj dni....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 8:35:09
|
|
|
|
Sulfinija
|
Cori,saj ga ne mislim danes delati le firbec me matra,da bo doma v predalu čakal. LP Mojca
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 8:46:32
|
|
|
|
ursa30
|
dobro jutro vsem sulfinija, men si full sumljiva, res upam, da bo tokrat uspelo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 8:55:57
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Cori,saj ga ne mislim danes delati le firbec me matra,da bo doma v predalu čakal. LP Mojca ti kar skoči ponj, da bo pri roki..... Jaz bom sedaj nasvete delila veš kako je to pri meni nazadnje izgledalo? Sem mislila, da bom zdržala...sicer mi je M zamujala, kaj vem koliko,...ker so se mi cikli daljšali.....v soboto popoldan, ko je pri nas vse zaprto....hočem teeest...no dragemu niti povedat nisem upala, kaj me je obsedlo,...ma se niti ne spomnim kaj sem ga nahecala, da smo potem divjali v DM v nek nakupovalni center oddaljen kar nekaj km....tako da.... No jaz ga bom tudi kupila vnaprej, ker če je pri meni ne bo do božiča....potem je 2 dni zaprto
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 8:58:17
|
|
|
|
eva Ana
|
ola punce kako smo kaj? sulfinija držimo pestke cori jaz bom tisti prvi zajtrk in superca, da sta z dragim uredila zadeve, sem full vesela za te
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 9:02:42
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana in superca, da sta z dragim uredila zadeve, sem full vesela za te je bilo že prav trapasto....kr neki....sem bila tako razočarana,....no včeraj je pa že sijal sonček Ga bom danes mal pocrkljala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 9:18:27
|
|
|
|
tane
|
pa kaj je zdaj to, še vedno nobene nosečke? jaz bi seznam barvala sulfinija, ti kar po testek, jaz pa še vedno držim pesti zate in resnično upam, da je to to. joj, kakšna napetost... cori, vidiš da je šlo...danes ga pa res pocrkljaj, da mu bo še žal kaj se je sploh šel. pa hvala za zajtrk jaz bom kar ta 2. +kavo. S*, dobra si, da boš čakala do nedelje...če boš seveda zdržala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 10:45:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
Poznate tole???
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 10:46:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Poznate tole??? a si ga naredla? ne morem poveat slikce,bi bi vidla .drugac pa zadeco poznam,ker sem tud jaz pol leta nazaj imela opravke z njo <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<med drugim<<<<<<<<<<<<<<<<<
< Sporočilo je popravil spps -- 3.12.2008 10:47:52 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 10:47:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Klikni na sliko samo klikni pa bo videla moj + LP Mojca
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 10:47:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Poznate tole??? SULFINIJAAAAAAAAAAA?????????????????
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 10:48:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Klikni na sliko samo klikni pa bo videla moj +,Ker e jaz le kliknem na njo mi ful povea slikico. LP Mojca
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 10:49:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Klikni na sliko samo klikni pa bo videla moj + LP Mojca ne gre mi za odpret,ker mi vre prvo stran albumov gor. e je pa plusek,pa itak ni druge,kot,da ti od srca cestitam
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 10:50:59
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Klikni na sliko samo klikni pa bo videla moj +,Ker e jaz le kliknem na njo mi ful povea slikico. LP Mojca KONNOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa smo doakale Mojin +++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!! ESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 10:53:22
|
|
|
|
pikapolonica 24
|
ESTITAMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!! Jupajdi, jupajda. Upam, da bo pri meni tudi tako.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 10:53:59
|
|
|
|
eva Ana
|
e prav razumem si , fullll semmm vesela, tio ti poiljam, super
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 10:54:11
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce sem odprla album,daje javem pa tam poglejte moj +. LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?