evi28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Repca 1. Mož naju bo v porodnišnico prišel iskat z lupinico (od vozička). zanima pa naju, v kaj naj oblečeva otročka? Kaj naj pripravim možu, da prinese v porodnišnico? Kakega zimskega pajaca, bundico ... Kakšne so vaše izkušnje? 2. Nameravam dojiti, če bo le vse ok, vendar me zanima, kakšne flaške moram kupiti za novorojenčico, koliko flašk ... 3. Ali uporabljate sterilizator? 1. Odvisno malo tudi od temperatur. Jaz sem ta malo, ki je bila rojena januarja, oblekla, če se prav spomnim, v bodi, žabe, nogavičke, kompletek iz pliša, copatke, kapico, na vrh pa debelejši pajacek. Če bodo pa nizke temperature, ko boste šli domov, pa še kako dekico za pokrit. 2. Če boš dojila, ne boš rabila flašk, razen če si boš črpala mleko. Fajn pa je, da imaš za vsak slučaj doma kako. Jaz imam vse od Aventa, črpalko, posodice za shranjevanje mleka in flaške. Preden sem rodila, sem si kupila, po nasvetu mamice, ki ni dojila, cel komplet flašk, ki pa jih potem skoraj nisem rabila, ker sem sama (oz. še) dojila. 3. Sterilizatorja nimam, niti se ga za moje pojme ne rabi, razen če imaš višek denarja . Kar rabiš sterilizirat, lahko enostavno prekuhaš v vodi. Tako imamo mi .
|