crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: Inana Pozdravljene punce, kako smo kaj? Sem vam hotela samo svojo izkušnjo zaupat, če bo kateri pomagala. Nad merjenjem BT sem že davno obupala, ker sem totalno neorganiziran tip, predvsem pa vse, kar je jutranje, ni zame. Si pa včasih zvečer pomerim temperaturo. In dejansko, po ovulaciji imam vedno 36,8, pred njo okrog 36,3. Tako sem zadnjič dva dni pred predvideno pomerila temperaturo in je bila zvečer 36,8, ko sem jo pomerila naslednji dan, torej večer, preden je prišla , je bilo stanje že spremenjeno - temperatura je bila 36,2. Torej se temperatura spremeni že preden dejansko pride . No, če kateri kaj pomaga tale moja izkušnja ... Sicer pa itak napovedujem, da bomo ta mesec vse in do padca BT sploh ne bo pri nobeni prišlo! še eno vprašanje, a tisti čas pred prihodom M je pa ves čas npr. 36,8? ker jaz si nikoli nisme š emerila BT, ampak ta mesec pa me zadnje dni tako zebe in imam 36,8 ali 36,9, 37 včasih pa mi vmes pade tudi na 35,4?! ne vem, pa če je to moja običajna BT, ker kot sem rekla si je prej nikoli nisem merila Tane, jaz sem si lani merila BT in za O mi je narasla (36,8) in ostala visoka do . Če mi je na 28. dan temperatura padla na 36,5 - 36,6, se mi je čez par ur res ulilo. Ko pa mi naslednji mesec temperatura na 28. dan še ni padla, je bilo že sumljivo. Na 30. dan sem še vedno imela visoko in ko sem delala test, sem že vedela da bo . Če pa si ne meriš BT cel cikel, boš težko ugotovila, če je tvoja temperatura visoka ali nizka.