|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
2.12.2008 19:55:55   
punčka10
Dini te lahko vprašam kolk si stara? Čist tko me ferbc matra?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 876
2.12.2008 19:56:45   
dini
24 bom ta mesec, ti?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu punčka10)
Neposredna povezava do sporočila: 877
2.12.2008 19:57:50   
sonček85
sulfinija in dini:navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 878
2.12.2008 19:59:13   
Sulfinija
Sonček85,hvala ti.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 879
2.12.2008 19:59:29   
dini
Hvala sonček, fejst stiskaj pesti.user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 880
2.12.2008 20:00:54   
dini
Moj me je že spraševal če smuser posted image , ker sm rekla da mi je slabo, pa vrti.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 881
2.12.2008 20:01:55   
Sulfinija
Dini kaj boš pa jutri kuhala?Jaz mislim le nato  kaj bi jedla?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 882
2.12.2008 20:01:58   
Anonimen
user posted image
mislim sonček nalima tok lepe slikce ve pa govorite o hraniuser posted image user posted image

punce jaz vam pravim da boste nosečke  (če še niste pač poklicno tveganje zato vam dam 50% možnosti da me ne bi tožile k sm glih prej kavo spila pa tok da sm vidla kaj nam kej kažeuser posted image user posted image )user posted image
evo mali mi panča računalnik pa končno dela tko kot morauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 883
2.12.2008 20:02:41   
dini
Jutri nič, ker grem na obisk h babici, bo ona.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
2.12.2008 20:03:32   
Sulfinija
Larilu,hvala za lepo fotkico.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 885
2.12.2008 20:04:20   
punčka10
Jst pa sm 24. No pol sva pa tm tm. Midva bova ta mesc prvič probala,po operaciji. Me pa zanima,punce, kako so kej vaši parnerji prenesl to, da ni in ni user posted image . Razumljivo je veliko razočaranje,ko pride user posted image  ,za žensko, zato me pa zanima, kako pa kej to vaši partnerji prenesejo oz se na to odzivajo? Je razočaranje  prav tako močno?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 886
2.12.2008 20:04:29   
Anonimen
ni za kejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 887
2.12.2008 20:06:30   
dini
Jst delam testke ko sm sama, da ne bova oba user posted image ampak sam jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 888
2.12.2008 20:09:34   
sonček85
moj je bil izv meseca v mesec žalosten in sva skupaj to prebrodila ,ker sva vedela da nama bo prej ali slej uspelo in je .S skupno močjo se pride dalečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me je celo spodbujal da sej bo ,samo ni še čas  in tako sem mu verjela in sama sebi pravila ,ko bo bo in čas bo pokazal svoje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 889
2.12.2008 20:13:16   
dini
Itak da bo za use user posted image  sam ne obupat. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 890
2.12.2008 20:19:05   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Pozdravljene punce, kako smo kaj? user posted image Sem vam hotela samo svojo izkušnjo zaupat, če bo kateri pomagala. Nad merjenjem BT sem že davno obupala, ker sem totalno neorganiziran tip, predvsem pa vse, kar je jutranje, ni zame. Si pa včasih zvečer pomerim temperaturo. In dejansko, po ovulaciji imam vedno 36,8, pred njo okrog 36,3. Tako sem zadnjič dva dni pred predvideno user posted image pomerila temperaturo in je bila zvečer 36,8, ko sem jo pomerila naslednji dan, torej večer, preden je prišla user posted image , je bilo stanje že spremenjeno - temperatura je bila 36,2. Torej se temperatura spremeni že preden dejansko pride user posted image . No, če kateri kaj pomaga tale moja izkušnja ... Sicer pa itak napovedujem, da bomo ta mesec vse user posted image in do padca BT sploh ne bo pri nobeni prišlo! user posted image user posted image user posted image

še eno vprašanje, a tisti čas pred prihodom M je pa ves čas npr. 36,8? ker jaz si nikoli nisme š emerila BT, ampak ta mesec pa me zadnje dni tako zebe in imam 36,8 ali 36,9, 37 včasih pa mi vmes pade tudi na 35,4?!
ne vem, pa če je to moja običajna BT, ker kot sem rekla si je prej nikoli nisem merilauser posted image

Tane, jaz sem si lani merila BT in za O mi je narasla (36,8) in ostala visoka do user posted image . Če mi je na 28. dan temperatura padla na 36,5 - 36,6, se mi je čez par ur res ulilo. Ko pa mi naslednji mesec temperatura na 28. dan še ni padla,  je bilo že sumljivo. Na 30. dan sem še vedno imela visoko in ko sem delala test, sem že vedela da bo user posted image .
Če pa si ne meriš BT cel cikel, boš težko ugotovila, če je tvoja temperatura visoka ali nizka.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 891
2.12.2008 20:20:01   
Sulfinija
Tudi midva tale neuspeh prenašama skupaj 6.leto.V začetku je bilo ful hudo sčasoma vse mine,vse se navadiš.Najhuje nama je bilo ko je končno po 2,5letih ratalo naravno potem ss 8t1dan in potem spet dve pa pol leti neuspehi vmes trije IVF in nato letos po lapari spet naravno zanosila in spet ss 10t1dan sedaj pa čakamo na 4.ivf in datum za sprejem zdravil pa nekaj štrajka in me ob obup spravlja tale moja user posted image .

Dini jaz sem se predala????Pri temle mučnem čakanju???Ne grem se več vem da iz tega ne bo spet nič.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 892
2.12.2008 20:21:38   
crvicek
Sulfinja, dini navijam za vaju, da naredite otvoritev decembra!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 893
2.12.2008 20:24:32   
dini
Sulfinija neeeeeeeeeeeeeeeeeeee obuuuuuuuuuuuuppppppaaaaaaaaaaaatttttttttttttt JASNO?

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 894
2.12.2008 20:24:59   
Anonimen
lep pozdrav, vas občudujem kako ste vse obtimistične. meni gre pa skoz na jokuser posted image  ko se spomnim kako dolgo se že trudiva pa še nič novega pa sem imela take znake nazadnje pa se je spet prikazala manstruacija.
in res čisto sem že na dnu...par dni nazaj sem zvedela da je še ena moja prijateljica noseča in to da se je zgodilo pomotoma. pa vse so okrog mene noseče, vse prijateljice jaz pa še vedno ne. najraje se jim izogibam,da se ne slišmo nič po telefonu ker potem govorijo o sebi in svoji nosečnosti. moram priznati da sem s psiho čisto na tleh. oprostite punce da vas tle sekiram s tem ampak resnično hudo mi je pri srcu.

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
2.12.2008 20:27:48   
Sulfinija
Anonimna,če ti bo lažje se mi javi na zs.Mam pogumna za 1000 norih.

dini ne obupujem,če v šestih letih nisem obupala pa še sedaj ne bo,velja?

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 2.12.2008 20:28:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
2.12.2008 20:28:18   
dini
crvicek hvala ful. Mene že ne bo ena pra....od user posted image zje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 897
2.12.2008 20:29:07   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

moj je bil izv meseca v mesec žalosten in sva skupaj to prebrodila ,ker sva vedela da nama bo prej ali slej uspelo in je .S skupno močjo se pride dalečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me je celo spodbujal da sej bo ,samo ni še čas  in tako sem mu verjela in sama sebi pravila ,ko bo bo in čas bo pokazal svoje

Kot bi brala svojo zgodbo.

Ja res je, v slogi je moč. Prepričana sva, da bo prišel tudi najin user posted image , ko nama bo namenjen. Le rada se morava imeti, si stati ob strani in se razumeti. Vse ob svojem času....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 898
2.12.2008 20:29:39   
Sulfinija
Dini kaj tale stavek pomeni?

Poglej moj napis podaj kaj pišem lepega?Ujej mojemu trakecu za Otočec se je zmešalo šele sedaj je nakazal,da grema tja čez 28.dni zjutraj pa vse do sedaj je kazal 29.dni.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 899
2.12.2008 20:30:53   
strumf
anonimna user posted image user posted image . vem kako ti je. pri nas v družini imamo dve majhni punčik (bratranec), pa se samo o njiju pogovarjajo, pa soseda je rodila pred tremi meseci, pa so vsi tako lušni in oh in sploh. samo to poslušam vsaki dan. mi gre kar na živce. sam se ne predam in ta teden greva z dragijem v nove boje. navijam za vse nas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?