|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
2.12.2008 17:25:06   
brkn83
majchy - boš res imela sedaj 10 dni živčno vojno, ampak poskusi se malo pomiriti in s pozitivnostjo gledati na vse skupaj. Vem, da je težko.

Majchy - js sem dobila na zadnjem pregledu samo potrdilo o predvidenem roku poroda. Druga pa še nič Js mislim, da bom dobila sedaj na naslednjem pregledu

balonchy - a si že kaj bolje?  Upam, da se kmalu pozdraviš.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
2.12.2008 17:26:17   
Maksi1
Majchy - tale novica mi ni nič všeč. Čeprav sem videla, da si se že pozanimala, koliko pravijo v knjigah, da mora biti velik user posted image . Tako da verjamem, da je bila tvoja G samo premalo natančna in si se zdej malo potolažila. Samo je pa res, da moraš čim več počivat in kako stvar nabavit raje preko neta, kot pa iskat naokrog.
Držim pesti zate in otročka, in to močno, močno ter verjamem, da bo 12.12 zelo ugoden dan.  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
2.12.2008 17:49:43   
Majchy držim pesti da bo z vašo pikico vse tako kot mora bit in seveda počivaj počivaj in še počivajuser posted image user posted image user posted image ...

Jaz vas ne dohajam od tega včeraj sem hin in še enkrat hin sem premeščena bila iz ene trgovine v drugo tle pa sem od 07 do 14:30 na nogah in naj povem da sem čist fučč noge imam kot buhtljuser posted image user posted image  utrujena in še kaj bi se našlo...

odhajam pod tuš in k poznemu kosilu oz.lahko rečem večerji in spet sama doma kot ponavadi moj dela sevedauser posted image user posted image user posted image ...se še kaj javim ampak sledit tko ne morem ste prehitre za meneuser posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
2.12.2008 18:00:49   
sunny24
cita, a te matrajo? Se mi prov smiliš, pa še cel čas na nogah bit...PA sej še malo in bo konec! Se boš takrat lepo spočila!user posted image

maksi, hvala za odgovor glede MŠ! Sej v bistvu sploh ne vem, če ga v PO potrebuje...user posted image

Sem pa zadnjič sanjala, da mi je G rekla, da bo potreben carski za rodit in pol full nism vedla, kam naj grem rodit...In sem se pol v budnem stanju nekako prepričala, da če bo že carski, bom šla verjetno v Šempeter, saj grem v PO lih zaradi EA, čeprav po drugi strani ti carskega (če ni nujni) nardijo s spinalno in mi to bolj diši kot popolna narkoza v Šempetru...user posted image  Ku bi se vi odločle?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
2.12.2008 18:09:21   
tanci29
halo bejbike

majchy-100.000user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  zate...držim pesti da bo vse ok...drugače pa so lahko na uz odstopanja kilaže..tako da ni nujno da to drži..meni ni nikoli meril koliko tehta user posted image ..razen na morfologiji..tudi pri eriku mi ni meril...no do . bo kar dolga ampak vidim da si kar lepo optimistična...bravo in drži se

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
2.12.2008 18:15:05   
Maksi1
Sunny - mislim, da če tvoj plača nekaj evrov, v PO ne rabi potrdilca. Sicer pa mislim, da je dobro, če se partnerji vsaj malo udeležijo MŠ, ker drugače se jim samo zdi, da jih že celo nosečnost neki gnjavimo. V MŠ pa dobijo občutek, da niso edini zmedeni.

Glede carskega pa je moje mnenje, da je boljša EA, ker si pri zavesti in bejbiko hitro vidiš, slišiš in čutiš.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
2.12.2008 18:18:42   
tanci29
pa še za seznamček

nasledni pregled 6.1. 2009
danes smo poslušali srčka, izmeril mi je trebuh od sramne kosti do vrha maternice...pritisk ok kile ok...to je mislm da vse...naslednjič pa uz...

lp

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
2.12.2008 18:22:09   
Maksi1
Cita, žal mi je, da te na šihtu preganjajo. Izbori si vsaj nekaj minut za počivanje. Beseda ni konj.

Tancy, user posted image  za pregled.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
2.12.2008 18:39:26   
sunny24
tanci, bravo za pregled!user posted image user posted image user posted image

maksi, sej zato bi tudi jst rajši tega, ko si pr sebi, čeprov čutiš, da ti neki žokajo po trebuhu, sam bolečine ni. Si pa prej spet pr sebi, pa jok slišiš, čeprav ti ta malega baje ne dajo za nevem kolko cajta, ga takoj vidiš...

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
2.12.2008 19:08:06   
Pupka
majchy... vidiš... ni vse tako črno kot najprej zgleda... Mene so že v prvi nosečnosti strašili ker je prevelik... pa zdaj je tudi velik, ampak je G nekak seštela 1+1 in vedno doda še: "no, saj ste tudi vi in vaš partner kar visoka oba"

Prvič sem odila fantka 4220g ena ko je rodila pred mano je mela pa mislim da pupo ampak več kot pol kile manj je mela... saj je tudi ženska bla ene 15 cm manjša od mene, pa tudi taka suhica... Tak da po moje ni rodila nič lažje od mene.

Je pa res, da je včasih bolje kakšen pregled več kot pa premalo!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
2.12.2008 19:10:21   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

katjusa a res? user posted image user posted image user posted image a vidva mata to tko urejeno?

Ne vem če ti je že kera odgovorila...
Za otroške se ti ne glede na to kje si prijavljena štejejo tvoji in njegovi dohodki. Če pa bi hotla igrat samohranilstvo pa bi ga mogla tožt za preživnino. Ni pa tko da bi se vsi zaposleni člani štel v otroške. Moj je bil z Neli prijavljen pri sebi doma, pa ne v lastnem gospodinjstvu, pa so se sam njegovi pa seveda moji dohodki štel. Kljub temu da drugač v njihovi bajti delajo še trije (tašča, tast, sestra od mojga).

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
2.12.2008 19:12:28   
Pupka
Drugače pa mam tudi jaz občutek da bom rodila pred rokom! Po UZ itak padem na januar... Ampak... bo ko bo... upam da bo kmalu!

Sicer pa se bom tudi jaz lotila priprav... Ker če ne me bo res čas povozil... Sicer sem tako da vedno vse zadnji čas... ampak, lahko me pa že jutri pošljejo v bolnico... Pa nimam še nič pripravljeno! No, saj bi že moji doma poskrbeli za vse... ampak tokrat hočem sama... tako kot bo meni pasalo- in seveda mojemu, čeprav gre sam za začasno rešitev, ker se bomo selili pol drugo leto!

No, evo... Pa sem pršla od "tolažbe" za majchy do selitve.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
2.12.2008 19:14:13   
Pupka
tanci user posted image za pregled... in kolko ste namerli trebuha?

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
2.12.2008 19:15:41   
Pupka
no, zdaj pa šibam pogledat kaj se dogaja doma in po svetu... da se mal raztegnem!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
2.12.2008 19:46:43   
tanci29
pupka- 28.5 cm

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
2.12.2008 19:55:37   
rebeka84
cavci!

evo, vrnila sva se iz šole za starše. sestra nam ji povedala koliko stvari je potrbnih za prve 4 mesece, kaj rabimo za dojenčke ko gremo domov, vse o negi, ležišču, itd.
zdaj sva lepla nalepke na steno. full je sladkouser posted image
dobila sem neko alergijo po prsih, me vse srbi, sem alergična na parfumeuser posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
2.12.2008 20:12:04   
brkn83
Punce, ko se takole pogovarjate o predčasnih porodih, me kar malo zaskrbi. Mi še nismo nič kupili in niti sobe še nismo pripravili. Imamo še kr nekaj dela. No js upam, da bom rodila na rok ali pa kakšen dan kasneje. Ampak to so samo želje, kako pa bo bomo pa videli.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
2.12.2008 20:15:41   
timy
En lep pozdrav vsem,

Majchy sem prebrala zateuser posted image  Mislim, da moraš gledati optimistično, pridno papcat in bo vse ok.

Tudi jaz sem imela danes pregled. Pupa je težka že 1760g. Dobila sem tudi že napotnico za porod in potrdilo o predvidenem datumu poroda. Naslednji pregled imam 12. januarja.

Bodite v cvetju!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
2.12.2008 20:17:24   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

Majchy drzim pesti, da se vse lepo iztece, kar na jok mi gre
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne morem verjeti majchy... mislim enako kot  vesnozaver.....

boma2 :)

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
2.12.2008 20:21:22   
glen
majchy 23user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
2.12.2008 20:53:17   
Čebel@
hvala vam punce za vse pikapoke in objemčke-upam da bojo pomagali.....sem naši mami povedala kako pa kaj stoji stvar in je rekla da je bila tudi ona s sedmimi meseci rojena.......sva šla pa z mojim v špar po vlakca za pod smrekco......sem pupi kupila še eno ropotuljico.......pa na britof sva šla pod tavelik križ eno svečko prižgat.....aja-sem pa mami rekla da se počutim kot bi bila malo pijana ali pa nora in je rekla da sem v šoku.....še dobro da imam mojga da mi stoji ob strani
no bova pa midva pohitela s pripravami na hano ker bom po vsej verjetnosti rodila prej.....sem pa tudi dobila napotnico za rešilca in porodnišnico.....upam da vas vseh ne prehitim
vsem čestitke za uspešne pregledeuser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
2.12.2008 20:59:47   
Čebel@
no po spalnici že vozi vlakec......jaz pa odhajam pod tuš......pridne bodite,božite bušije in se veselite vsake nove brcike......se jutri zjutraj kej tipkamo......nočkouser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
2.12.2008 21:15:51   
zwer
čer moje nosečke ... evo mene iz službe .... spet čez 12 ur dela.

Majchy - meni je tako žal, kar sem prebrala in je že meni težko, si ne morem predstavljati kako je šele tebi ... vem da nobene besede ne pomagajo ampak vedi da so naše misli s tabo in tvojo pikico, da bo vse v najlepšem redu.
z obema.

Drugače pa ... kako sem danes utrujena, čeprav je delo v pisarni je grozn tak delat ... zdaj pa čakam da drag pride domu, da pripraviva vkup kosilo za jutri ...

In kako ste kaj ve?

Love Zwer

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
2.12.2008 21:32:35   
Ajvy
Majchy...držim pesti za vaju s pupo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in seveda upam, na najboljši možni razplet.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo počivaj in veliko jej......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
2.12.2008 21:36:07   
Pupka
No, sem se lotla dodat kako slikco, da se malo pokažemo! Pa ne da bi to radi delali user posted image Ampak ker gledam vaše fotke, pa sem rekla da še jaz dam kako... Lih tolko da vidite- če hočete seveda!

Sicer pa mi ene nalaga ravnokar... Lahko pa vidite slikco iz UZ in pa mojega sinka! Kasneje še kako bolj počitniško tudi od mene user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......