|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
2.12.2008 10:08:56   
Pupa7
in še vedno čakam user posted image user posted image user posted image semuser posted image že prav jezna.... naj mi že povejo kaj in kako... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
2.12.2008 10:09:23   
Nina00
Yassy dobrodošla! Jaz sem skoz v zaostanku user posted image

Mali pa je že boljše, tako da grem jutri spet v službo, potem bo pa sploh zaostanek user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
2.12.2008 10:09:34   
Tijaša
Pozdravljene Marčevke 2009!

Vsem želim najprej čestitati in vam povedati,da bom tudi jaz marca (PDP 3.3.2009);mogoče tudi kaj prej, končno videla svojega user posted image .
Sem nova tu gor na forumih,tako da vsega še ne poznam dobro.
Vsem lepo user posted image  predvsem pa brez kakršnih koli zapletov.

Tjaša

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
2.12.2008 10:48:26   
Yassy
spps,

ojla, ja upam da ti bo dan res drugace minil. pa upam da ne zaspis kje na poti do doma potem,...se tipkamo

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
2.12.2008 10:49:15   
mama_milchy
Tijaša, dobrodošla med nami; pa vesel klepet ti želi. Boš mogla mal več podatkov povedat za seznam; tvojo starost, število nosečnosti, otok, kraj poroda, spol , kg, naslednji pregled in pol te da Dali na seznam;

Najaa, kam na meil user posted image  nič nisem dobilauser posted image

Kaj boste kuhaleuser posted image danes?

(odgovor članu Tijaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
2.12.2008 10:49:46   
jjasna85
Aaaaaa... meni se zdi, da sem falila forum... me ni blo malo več kot 1 teden gor, pa ste popisale 94 strani!!! kaj ste normalne??user posted image  dio bono... zdej pa res ne vem kako bom prišla na tekoče.. pojma nimam kaj se kej dogaja z vami... sej se bom počasi lotla branja... ampak 90 strani prebrat... uff... mislim, da bom še 3 dni tle gor.. al ma kakšna povzetek alpa kej podobnega?user posted image

u glavnem.. sem vas pogrešalauser posted image

(odgovor članu Tijaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
2.12.2008 10:51:37   
Yassy
helimasa,

tud jst danes nisem mogla spat, sploh pa zaspat ne,...cela umetnost,...jao svasta,....skoz sem se premetavala z boka na hrbet pa nazaj na bok, pol me je neki zeblo , pl vroce,...obup,...k vstanem iz pojstle, sem pa cist zakumirana, k da 3 mesce skupi nisem spala,...user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
2.12.2008 10:52:04   
mama_milchy
jjasna85, uuuu, smo te pogrešala; sem ravno danes zjutraj mislila nate; pa zadnjič na kavici z Najo sva se spraševale, da kje si ti. Kako si, vse OK? Kako z user posted image ? Brca že veselo, ne?

Samo da si spet z nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ;
Smo pač klepetulje, kaj češ, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
2.12.2008 10:56:51   
dolči
yassy in tijaša dobrodošli!!!!user posted image user posted image user posted image

yassy moram reči,da imaš prav zanimivo zgodbo,pa tud slikce so super. kako bo to ena lepa punčka.user posted image

danes sem se prebila čez vse poste od sobote naprej. ste mi kar dale nakaj dela.

včeraj sem imela pregled.  pravzaprav smo sam poslušali srčka pa izmerila mi je dolžino od sramne kosti do popka pa je blo 21 cm jaz pa sem danes noseča 23 tednov. (pravijo pa da je naša user posted image  malo manjša).

ali vam tudi merijo to dolžino? ali je skladna z trajanjem nosečnosti (kolikor cm toliko tednov naj bi ble noseče)???????????????????????????????

drugače pa sem imela še test za sladkorno.
podatki za seznam:
obseg trebuščka:89 cm
kg: +6
naslednji pregled: 22.12 (bomo delali UZ.mi je G sama ponudila)

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
2.12.2008 10:58:28   
Yassy
pupa7,

drzim pestke da bo vse kul, da danes ze odjadras v topli domek ,....sam da si nam prste polomila od tiscanja pesti skupej heheheuser posted image , mene pa danes neki trese,...nevem kaj je to,...upam da nau nc hujsgauser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
2.12.2008 11:01:15   
Grahec
pupa 7user posted image naj te pikapolonca odnese domov user posted image , samo obljubi sama sebi in user posted image  da boš tudi doma pridno počivala, sicer je bolje, da te še kak dan zadržijo!
jasna85 pozdravljena po kupu popisanih strani vmes.
Ah, jaz sem tudi čisto preveč pozabljiva, da bi zmogla napisat povzetek dogajanja tle na RR (včasih bi mi prav prišel!), a je kaka junakinja, ki to zmore????user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
2.12.2008 11:02:59   
Grahec
no pa dokaz o pozabljivosti

Yassy dobrodošla!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
2.12.2008 11:03:12   
čebeica maja
DAN

Jjasna- ja dolgo te ni bilo, mene tud neki časa ni bilo, tako da sem predvčerajšnem šele prišla do tam kosi ti nazadnje pisala, da rabiš odih. Upam da je vse ok. jse sem te pogrešala.

Pupa-DRŽIM PESTKE.

Tijaša-Dobrodošla, podatke še napiši.

Dali- si gledala 89stran, tam se nam je javla Mihaela20 nova marčevka pa ni nobena opazila,,da jo povabmo

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
2.12.2008 11:04:59   
Yassy
mama _milchy

ja pozdravcek prvo,..pa hvala za lepe zelje, tudi jaz upam, da se vse uredi cimpreje,...drugace pa ja sej poskusam skombinirat tko da ostaneva pri mojih,..mam vsaj sreco da je mami faca pa vlece z mano hehe,..bomo videli kaj in kako,....pa lep dan,....

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
2.12.2008 11:08:08   
Yassy
Nina hvala za dobrodoslico :)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
2.12.2008 11:09:18   
Yassy
Tjasa,

dobrodosla, kaj in kako naj ti pa kr ostale pupe povejo,..sm jst tud pr ta novihuser posted image

(odgovor članu Tijaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
2.12.2008 11:13:11   
Pupa7
hojla pupe,

jaz sem še vedno v bolnici... še vedno čakam da se me kdo usmili in mi pove kaj za user posted image se dogaja...

so mi vmes predčasno izklopli še internet in sm bla že čist huda... in mi potem rekli naj pridem na recepcijo po novi password--- halo jaz pa vstajat ne smem....

hvala za pestke user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
2.12.2008 11:13:31   
Yassy
dolci,

pozdravcek tudi tebi,ja hvala za komplimente,...sem se glih uceraj pritozevala, da upam da bo mojemu podobna,...moj a ustrajno upa nasprotno,...hehehehuser posted image , je pa zanimivo, da vsakic ko se pogovarjam o njem,...mala tako brca, kot da iga nogomet heeheheheuser posted image oz. zgleda da navija da bo ocka cimprej tu,..no kr kr ji pomagam ;)

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
2.12.2008 11:14:02   
Pupa7
in ja TJAŠA dobrodošla !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
2.12.2008 11:15:33   
Pupa7
sem pozabila vprašat, ali katera ve kaj je z našo MALO ČEBELICO????? SRČNO UPAM DA JE VSE OK, ČE IMA KATERA NJENO TELEFONSKO DAJTE MALO POVPRAŠAT ALI JE VSE VREDU!!! DRŽIM PESTKE JAZ ZANJO user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
2.12.2008 11:17:36   
Pupa7
Al sem raztresena hahahah JASNA85 DOBRODOŠLA SPET NAZAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja ja kar loti se branja, same orto dogodivščine user posted image Samo da si spet dobro in med nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
2.12.2008 11:18:59   
Yassy
Grahec,...hehehehe hvala, pa da ne bos mislila, da si edina,..jaz se za 5 min nazaj ne spomnim a sem vzela zdravilo al ne heheheheuser posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
2.12.2008 11:20:13   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

Grahec,...hehehehe hvala, pa da ne bos mislila, da si edina,..jaz se za 5 min nazaj ne spomnim a sem vzela zdravilo al ne heheheheuser posted image

yassy vse smo ko zlate ribce s polminutnim spominom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to delajo hormončki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
2.12.2008 11:22:17   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Al sem raztresena hahahah JASNA85 DOBRODOŠLA SPET NAZAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja ja kar loti se branja, same orto dogodivščine user posted image Samo da si spet dobro in med nami user posted image user posted image user posted image

Ja hvalaaa user posted image
kaj je pa s tabo, da po bolnici šetaš?!?!?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
2.12.2008 11:22:28   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

pupa 7user posted image naj te pikapolonca odnese domov user posted image , samo obljubi sama sebi in user posted image  da boš tudi doma pridno počivala, sicer je bolje, da te še kak dan zadržijo!
jasna85 pozdravljena po kupu popisanih strani vmes.
Ah, jaz sem tudi čisto preveč pozabljiva, da bi zmogla napisat povzetek dogajanja tle na RR (včasih bi mi prav prišel!), a je kaka junakinja, ki to zmore????user posted image

Grahec obljubljam da bom ta najbolj pridna ležeča nosečka, samo da me dajo domov počivat... user posted image user posted image user posted image in pa hvala za ZS lahko pa objaviš slikico z umetnino user posted image saj veš o čem govorim user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?