Yassy
|
No pa zacnimo s podatki,.....aja najprej pa se zahvala vsem za dobrodoslico no bom najprej malo situacijo objasnila. To je moja prva nosecnost, zanosila sem v tujini, od koder sem se vrnila par dni nazaj. Tam vodenje nosecnosti,...totalni poden,..nikakrsne materinske knjizice, nicesar, vsakic na koncu samo obvestilo o pregledu z pomankljivimi podatki. Nicesar o plodu, nic o tezi, velikosti,...vse kar vem, je to da naj bi bila puncka,...mislim katastrofa. Hvala Bogu da sem prisla sem da vsaj zadnje preglede opravim tu. Danes sem takoj klicala zdravnico in ji obrazlozila, tako da moj naslednji pregled je 8.12.2008.Predvidem datum poroda naj bi bil 21.03.2009.Stela pa naj bi 25 let,..se 2 meseca pa bomo v 26,..tako vsaj pravijo hehehehe Drugace od prej nimam nic otrok,.ta pa naj bi bila samo ena, po besedah zdravnice Glede kilogramov je pa zelo smesno,...pred zanositvijo sem bila ker precej precej pri sebi, tako da mi je ob prvem pregledu ko je ugotovila nosecnost svetovala dieto,...morem povedat da se je nekaj prav posebej nisem drzala,...gre pa se sedaj dol kar samo od sebe,..tako da v 6 mesecih nisem dobila niti kilograma, zgubila pa sem jih 22,...res pa je da je bil zacetek od prvega do skoraj konca 4 meseca zelo tezaven,...bruhanje non sto,...kar koli sem pojeda,...sem zbruhala,...slabost non stop,...sedaj je mao bolje,..hvala Bogu obseg trebuscka pa se nisem merila,....ups,....bom sep potrudila,....cimpreje:) drugace pa nameravam roditi v lj. porodnisnici,...no bomo videli kaj bo zdravnica dobrega povedala v ponedeljek
|