Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 13:39:39
|
|
|
|
urška76
|
Midva sva nakupila solni cvet iz solin , pa mal slanih pralin tud v solinah (ene sva probala in so full dobre). Pa marelice sem dala v med in kozarčke. Neki orehovega likerja imam še za prelit v stekleničke. To bo letos kar to.
|
|
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 14:27:51
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Midva sva nakupila solni cvet iz solin , pa mal slanih pralin tud v solinah (ene sva probala in so full dobre). Pa marelice sem dala v med in kozarčke. Neki orehovega likerja imam še za prelit v stekleničke. To bo letos kar to. zelo dobra ideja. jaz še ne vem, najrajši bi naročila darilne pakete (avon, oriflame) za tuširanje in kreme za roke, pa naj se iumivajo, kopajo, mažejo... lani sma za starejše dala kuhano vino, rokavice in prijemalke za kuhanje, čaje itd... gledama da pridema čim ceneje skoz, ker se vsako leto najdejo cvetke, ki niso zadovoljne z darilom (stari so pa 40+ ). Za otroke pa pobarvanke, barvice, sladkarije,sadje, kakšna "mobi" kartica za 5 € in to je to.
|
|
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 14:30:11
|
|
|
|
Ribica **
|
Od prijateljev bomo obdarili najverjetneje samo otroke in pse, za doma sem pa jaz kupila sestri in vd svaku diseco sveco in predpasnik, pa se nekaj bom za zraven, mami bom naredila ogrlico, ociju pa bom kupila kake nogavice - to se itak vedno rabi. Sem/smo pa prejsnja leta podarjali pomarancno marmelado (eni ji pravijo tudi bozicna), pa paketek doma narejenih piskotov, pa med s suhim sajem in orescki, lani sem pa naredila krogle za na jelko - s slikco mojega psa, ki ga imajo itak vsi radi
|
|
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 14:35:12
|
|
|
|
tanikaa
|
Od nas bodo dobili vsi isto in vse bom naredila sam. V olivno olje bom vložila pet različnih vrst sira, feferon, pa kako začimbo zraven. V drug kozarec bom dala sol z zelenjavo za juho. Naredila bom en liker. Vsak bo dobil par domačih klobas in zraven bom spekla grško lazanjo. Vse to bom spakirala v darilne škatle. Amen.
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 14:43:03
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Od prijateljev bomo obdarili najverjetneje samo otroke in pse ta je pa najboljša
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 14:45:32
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Od nas bodo dobili vsi isto in vse bom naredila sam. V olivno olje bom vložila pet različnih vrst sira, feferon, pa kako začimbo zraven. V drug kozarec bom dala sol z zelenjavo za juho. Naredila bom en liker. Vsak bo dobil par domačih klobas in zraven bom spekla grško lazanjo. Vse to bom spakirala v darilne škatle. Amen. Uau, to bi pa tudi jaz.
|
|
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 14:47:14
|
|
|
|
sanja nk.
|
pri nas, je pa kar nekaj teh bodočih obdarovancev , ati pa mama moja bosta dobila 3 dnevno razvajanje v toplicah, prav tako tašča in tast, za ostale(prijatelji in drugo sorodstvo) sva pa obiskala čokoladarno , pa čajarno , pa vsak bo dobil še kakšen šampanjec.......pa kakšno stvar za gospodinjstvo in kakšen kos elektronike...., najstniki v družini dobijo vsi denar, otroci pa igrače, pa kaj za obleči, psi pa tudi igračke ......., gledava vedno na to da so darila nekaj posebnega in praktična........, v družini pa verjetno tako kot povsod največ gledamo na otroke , ker zmeraj največ dobijo
|
|
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 14:47:33
|
|
|
|
glen
|
Od kar imamo otroke smo z prijatelji zmenjeni, da obdarimo samo otroke,med seboj pa mogoče kakšna flaša vina če greš lih na obisk in to je to. Nonam in nonotom smo letos naredili foto knjigo na digifotolab-u. Mojim prijateljicam iz šolskih dni s katerimi se že več kot 10 let,dobimo na decemberski( novoletni-enkrat sredi dec.)večerji,pa podarim kako malenkost svečke,svečnik, itd itd. Nas je 8. Letos sem razmišljala da bi kupila čokolatine na kg v čokoladnici v Piranu.Imajo zraven tudi take luštne male škatlice(seveda jih plačaš) ,pa bom pol v celofan zavila in mislim da bo to to. Z dragim pa se ponavadi obdarujeva tako ,da si vsak sam zbere,greva skupi in en drugemu kupiva kar pač tisti trenutek potrebujeva oz si želiva. Jaz si bom letos najbrž kako torbico ali pa škornje izbrala,glede na to da mam feb. rok in drugo nepride v poštev Ideje za otroke. - komplet krožnik in kozarček spaiderman - enako samo winx -nogavičke,šali,kape rokavičke, -kake puzle,.........
|
|
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 14:50:07
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Od nas bodo dobili vsi isto in vse bom naredila sam. V olivno olje bom vložila pet različnih vrst sira, feferon, pa kako začimbo zraven. V drug kozarec bom dala sol z zelenjavo za juho. Naredila bom en liker. Vsak bo dobil par domačih klobas in zraven bom spekla grško lazanjo. Vse to bom spakirala v darilne škatle. Amen. Uau, to bi pa tudi jaz. Javi naslov.
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 16:08:56
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tanikaa, a lohk še jaz se javim...
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 16:14:39
|
|
|
|
tanikaa
|
Kaj? Za pomoč?
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 16:20:42
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ma ja.... Za darile.... dobit....
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 16:22:06
|
|
|
|
tanikaa
|
Čakaj da grem naredit spisek koliko paketov moram zrihtat, da mi ne bo preveč.
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 16:29:36
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ja, spisek ti je osnova, punca...
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 16:38:46
|
|
|
|
tanikaa
|
Samo 9
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 17:10:28
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
A to takih "znancev" kot sem jaz..???? Kaka se vam zdi ideja, za bližnje sorodnike, ki se obdarujemo, komplet posteljnine...?
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 17:12:18
|
|
|
|
tanikaa
|
Znanci ne dobijo darila. Obdarimo se samo v najožjem družinskem krogu.
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 17:12:26
|
|
|
|
migrena
|
jaz sem sestrama kupila gumijaste plehe za peči pecivo...sem ga pred časom sebi in je super res......potem še malo sladkega.....par stvari pa moram še kupit......zavila bom v blago kot culje.....in to je to
|
|
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 17:17:54
|
|
|
|
kokosowa palmica
|
mi2 kakšno malenkost, da čim ceneje pridem skoz,ker nočem do konc življenja živet pri tašči
|
|
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 17:21:30
|
|
|
|
migrena
|
ker nočem do konc življenja živet pri tašči imaš prav
|
|
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 17:26:34
|
|
|
|
sanja nk.
|
ja kaj ni fajn pri tašči, ko ti pa toliko pomaga ..............
|
|
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 18:59:15
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ja, ja taščica... Kolk vam je pa potem neka okvirna cena, ki jo zagonte za darila....govorimo o bližnji žlahti, kot je sestrična, svakinja, tašča...
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 18:59:40
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Ja, ja taščica... Kolk vam je pa potem neka okvirna cena, ki jo zagonte za darila....govorimo o bližnji žlahti, kot je sestrična, svakinja, tašča... Nič.
|
|
|
|
RE: Božično-novoletna darila - IDEJE??? 1.12.2008 19:09:51
|
|
|
|
KOZLEK
|
tanikaa, kaj pa kakšen recept, bi šlo?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?