|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
29.11.2008 9:25:09   
Pat74
Pozdravljene v zasnežen dan!

Pospravli smo kokr tolk, zdej bo treba pa mal na sneg.

Lep vikend vsem.

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 301
29.11.2008 10:29:20   
malapikica
Vam kar mal zavidam. Povsod imate sneg le pri nas ga noče bit. Upam, da bo vsaj za praznike kaj.

Hvala za opozorilo. Sem se zmotila pri datumih. Pregled imam 1.12.

Pa veselo kepanje vam želim...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 302
29.11.2008 10:32:16   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Misek, pusenjak komentira:
Napisal: Stanko Pušenjak user posted image Datum: 26.11.2007 21:02

Pojma "nizko nošeje" pa sploh ne poznam, ker je "kr neki". Če je MV dolg in zaprt, je "višina" ploda popolnoma nepomembna! Ne vem kdo vas sicer obravnava, vendar je vse skupaj zelo čudno, da ne rečem brez smisla. Sama pa ne vem kaj dost o tem. Si ti na bolniski zaradi prvega prezgodnjega poroda? Imas cerklazo?Jaz bi na tvojem mestu pocivala kolikor lahko.

No, da malo bolj razložim. Moj G me je poslal na UZ morfologijo v bolnico, ker je menil, da imajo  tam boljši UZ. Tista G v bolnici mi ga je naredila in mi pač rekla, da nosim nizko. Pol ko sem prišla domov sem začela brati in videla prav to v zvezi z MV, da če bi mi zmerila MV, bi bilo vse jasno kaj je in kaj ni. Pa sem se spraševala, zakaj tega enostavno ni pogledala. Če bi jaz vedela, da bi bilo dobro dolžino MV pogledat, bi ji rekla. Ko pa nisem vedla pauser posted image user posted image user posted image Zdaj ne bi bila v strahu, če bi  bilo kritično bi pa kar v bolnici ostala. Tako pa moram trepetat vsaj do torka. user posted image user posted image user posted image user posted image
Drgač sem na bolniški prav zaradi prezgodnjega poroda, ki sem ga imela pred nekaj leti. Prav čveri so mi  še podaljšali bolnško do novega leta. Nisem imela strogega ležanja, ampak sem se morala bolj paziti, da nisem kaj težkega delala. V glavnem sem že do sedaj bolj ležala doma na kavču. Največ kar sem naredila je blo, da sem skuhala kosilo in obrisala prah. Od včeraj še tega nedelam. Imam pa doma še enga fantka, ki je pravi razbojnik. Na srečo mi  ga moji starši pogledajo.

Kljub vsemu sem v totalni paniki, da se ne bi spet zgodil predčasni porod, vsaj ne do 30. tedna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 303
29.11.2008 10:35:07   
malcekvita
BrinaBA imaš pa prav luštna 2 srčka. user posted image
Upam, da bo z našo Junono čimprej vse ok.
Čestitke vsem, ki ste že uspele oddati svoje diplome!!!!! Jaz se je bom lahko lotila šele januarja ali februarja, ko bom doma, zdaj ko sem spet v službi, je to praktično neizvedljivo, ker pridem šele zvečer domov in ne morem še takrat sedet za računalnikom. Grem raje malo ležat pred TV, ker me že pošteno skrbi tudi za moje krčne žile user posted image . Ah, sej bo vse v redu, sam da bo z našimi user posted image  vse v redu user posted image . Najlepše, kar se mi zgodi čez dan, je premikanje mojega user posted image  v trebuščku, pa tudi to, ko vidim, kako se pri premikanju user posted image  moj trebuh kar malce vzvalovi user posted image . Takrat se začnem pogovarjat s svojo pikico, ne morem si pomagat, da ne bi govorila v pomanjševalnicah, čeprav sem izključno proti temu, da se z otrokom pogovarja v nekakšnih popačenkah in pomanjševalnicah. No ja, moj user posted image  me takoj opozori, naj govorim pravilno, jaz pa pravim, da bo za to čas takrat, ko otročiček pokuka na svet user posted image .

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 304
29.11.2008 10:43:30   
malcekvita
Miška 2006 saj bo vse ok, boš vidla. Držimo pesti zato user posted image . Včasih imam občutek, da zdravniki nimajo ravno enakih pogledov na določene zadeve, zato se mogoče tisti G ni zdelo tako pomembno, da bi ti zmerila dolžino MV, pač pa je to prepustila tvojemu izbranemu G.. Če pa bi bilo kaj alarmantnega, pa bi po mojem mnenju kljub pomanjkanju časa ukrepala, tako da ti zdaj enostavno ne preostane nič drugega kot to, da se sprostiš in se o svojih strahovih pogovoriš s vsojo G. Samo pozitivno punca!!!user posted image

Evo vsem želim lepo soboto, pa čeprav mrzlo user posted image user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 305
29.11.2008 11:01:49   
detelja
Miška 2006 vem, da je težko, ampak ne preveč primerjat prve pa zdajšnje nosečnosti...pa ne se preveč obremenjevat s tem, da bi spet prezgodaj rodila...meni je gin. rekla, da lahko prezgodnji porod že sama psiha sproži...psiha je itak največja človeška mora...mi aprilčice 2009 bomo vse lepo na rok rodile tako, da bomo v sloveniji postavile rekord, se strinjate???

naša user posted image  je zelo živahna...včasih celo noč igra nogometuser posted image ...obožuje moj poln mehur, kar naprej po njem brca/boksa...pa tudi, ko mamica je rada boksa...verjetno hoče mamico opozorit, da naj že neha toliko jestuser posted image user posted image

imate tudi ve zadnje čase povečan apetit???...no, meni se ful luštajo sladkarije...včasih se glih tako počutim kot, da bi bila pred menstruacijo, takrat sem tudi imela take sladke napade lakote...user posted image user posted image  se mi zdi, da grejo kg gor, če jem ali ne..potem pa je itak boljše, da jem pa vsaj vem od česa se redim...mi smo itak luštni debelušniuser posted image user posted image user posted image  ati pa je ful vesel, da mamici tako lepo rasteta balončkauser posted image ...mi je zadnjič rekel, da imam neke velike joškice, da mi kar lezejo iz modrca...sem mu rekla, vidiš bi mi lahko kupil novegauser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 306
29.11.2008 12:16:29   
nmag
user posted image

Lep zasnežen pozdrav,BrinaBA,lepa sončka imaš,tukaj so pa moji sončki.lp

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 307
29.11.2008 17:05:10   
Blueeyes
BrinaBA... kok sta dobra kle na tej sliki... dej mi jo pošlji na mail... jz bi ju tud mela... to si ju zdej enkrat mogla slikat a ne?

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 308
30.11.2008 8:36:58   
Pat74
Lepo deževno nedeljsko jutro vsem.

BrinaBA in nmag imata pa res luštne otroke. Nmag zdaj te bom spoznala pa po otrocih, čeprav se mi zdi že tvoj tanajvečji nekam znan, kot da bi ga že večkrat videla.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 309
30.11.2008 11:56:44   
akina
Miška 2006 in Junona držim pesti za vaju in za vse aprilke, da bomo aprila srečne mamice. Težko je to, ko ti zdravniki nekaj povedo, da ne štima, pol pa ne veš, če je resno in nevarno ali ne. Dejstvo pa je, da sekiranje nič ne koristi. Samo to je lažje rečt, kot pa se tega držat.

Jaz sem imela do zdaj že polno ultrazvokov, se včasih vprašam, če je to ok, samo kaj čem, če pa morjo preverit, če je lijak še vedno viden in kako je stanje.

Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 310
30.11.2008 12:05:56   
nmag
Pat74,mogoče si ga pa že,sedaj ko je že tako velik že malo sam hodi okol,čeprav sem glede tega zelo stroga in ga ne puščam kar tako pohajati okrog,15 let je še vseeno premalo.Na kateri šoli pa ti delaš?Mogoče si ga tam vidla,je treniral judo in so hodili po šolah na tekmovanja.
Danes je pa res en kilav dan tale megla in dež nič kaj fino,se mi zdi da me križ še bolj boli,če je tako slabo vreme,moj mož me heca,da sem kot stara mamca sedaj,da me skoz neki boli in da bi lahko pomagala napovedovati vreme.Kaj bi bilo punce moje,če bi morali moški zanosit,po moje bi bilo še manj otrok user posted image .
Grem kuhat in odločila sem se da bom še štrudelj spekla,vseeno lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 311
30.11.2008 12:07:03   
nmag
Sonček,kako kaj Junona?

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 312
30.11.2008 16:34:51   
april09
user posted image

Anybody home? user posted image user posted image user posted image

Je kar zatisje tukaj... Evo mi smo kul pupa ravno brca, ima malo bolj mirne dneve zdaj... imamo danes ze 22 tednov jupiiiii

Ju3 pa imam G, me prav zanima, kaj porece na bolnisko user posted image  sicer je moje pocutje 100x boljs, ampak ene 2 urici spanja na dan mi sploh ne bi skodili user posted image

Se zvecer se kaj javim :)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 313
30.11.2008 17:21:57   
Cveta28
še jaz, še jaz...
Sonček85 se ti je junona že kaj oglasila?
Miška 2005 boš videla, da bo tvoja nosečnost trajala in trajala ter da si boš na koncu želela, da bi čim prej rodila user posted image
Nmag in BrinaBA iiii kako čudoviti otroci, komaj čakam, da pride na svet naš koderček. Jaz sem si od nekdaj želela imeti 4 otroke - 3 pobalinčke in eno princezo user posted image user posted image user posted image Enega od njih smo že pridelali user posted image user posted image user posted image
Drugače pa vam lahko opišem svojo grozno izkušnjo s snegom....v petek zvečer sva s kodrom obiskala njegovega bratranca na Vrhniki in ko sva se ponoči (okoli 22h) vračala v LJ niti avtocesta ni bila splužena. V največjem metežu sva porabila najmanj 45min, da sva prišla do doma...ker je tako medlo in se sploh ni videlo na cesto, so avtomobili vozili kar po 2 voznih pasovih...najhujši pa so bili tovornjakarji, ki se sploh niso zmenili za sneg in so divjali več kot 100 km/h...jaz pa v user posted image in komaj sem zdržala do doma. NEVER AGAIN!
V soboto sva jo pa mahnila v Graz, malce v Ikeo in malce v šoping v Seiersberg. Kupila bolj malo ampak sva lahko premerila vse po dolgem in počez ter se na lastne očke prepričala kaj bomo kupili za prihod našega koderčka. Potem pa sva skočila še k sorodnikom v MB na kosilo, za večerjo pa sva se ustavila na trojanskih krofih.
Topel nedeljski večer vsem skupaj!

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 314
30.11.2008 17:52:02   
sonček85
briina:lepa otročka ,samo sta pa že bolj odrasla tako da se bo mali član lepo prilegal poleg,boste mala lepa družinicauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: detelja
...obožuje moj poln mehur, kar naprej po njem brca/boksa...pa tudi, ko mamica je rada boksa...verjetno hoče mamico opozorit, da naj že neha toliko jest
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nmag:joj kko so lepi in srčkani ,no sedaj pa še peti otroški član in vas bo 7user posted image user posted image user posted image user posted image
april:jupi za 22tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cveta:evo poročanje ,še prej pa :razumem te mene je tudi sedaj strah vožnje po takem ,ko pa me prej nkol ni bilouser posted image
Danes in včeraj sem govorila z JUNONO in bebici vsak dan poslušajo srčka,bolečine so manjše ,včeraj je dobila samo ketonal prej pa tramal tako da napreduje na bolje.Upa pa na jutrišnji dan da bo kaj več zvedela kako in kaj.Otroček veselo brca in ji ne da pustiti da zaspi ,saj je ponoči na soboto šla spat komaj ob 3user posted image user posted image user posted image -bravo bebiuser posted image
no to bi bilo to od nje in vas lepo pozdravlja in jutri poročam kaj več.
Seveda prej nisem mogla ker smo včeraj imeli koline pri mamici in sem prišla šele danes domovuser posted image user posted image napokana k hlod -non stop sem jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 30.11.2008 17:57:34 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 315
30.11.2008 17:54:08   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št. user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
1.metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                       
2.srečka82(26)            (št. 1, št . 0)            04.12 MF          user posted image   CE 
3.miška2006                
(št.2, št 1)               12.12                user posted image GO
02.04.
4.supermiška(28)         (št. 3, št. 1)            18.12UZ,23.12   user posted image    LJ
5.malcekvita                  (št. 1,št. 0)             01.12MF,12.12LJ/PO
6.ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)                                 user posted image
7._malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                              user posted image   PO
10.bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                               user posted image
11.SuzyB                            (št. ?, št. ?)
12.balbina                       
  (št. ?, št. ?)                                    SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                           (št. 5 ,št. 3)           09.12 MF     user posted image PO  
15.kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)          

05.04. 
16.april09                         (št. 3, št. 1)            01.12           user posted image LJ
17.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
18.Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )           02.12                      

19.Adelina                         (št. 3,št. 2)        
20.orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                       MB     

06.04. /7.4
21.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                              user posted image     LJ
22.bambocha (25
)           
(št.  1,št. 0)          
07.04.
23.Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
24.jernejav                      (št. 1, št.   0)        16.12.   user posted image / user posted image SG-JU       
25.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                      Trst
26.Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)          02.12.MF            KR  
27.jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
28.tia12

(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
29.katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
30.bineti                            (št. ?, št. ?)   
31.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
32.Nalini                           (št. 1, št. 0)                                    MS
10.04.
33.Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)            04.12               LJ
34.detelja                         (št. 2, št. 0)           02.12.             
35.linči 312                      (št. ?, št. ?)                                 

11.04.              
36.angelito (28)              (št. 1,št. 0 )            03.12MF           LJ
37.aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                       user posted image
38.matt                             (št. 1, št. 0)         
  09.12MF 
39.kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                     user posted image                                  
40.aprilcica09                   (št. 1, št. 0)           16.12               user posted image LJ
41.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
42.poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
43.baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
44.Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)            11.12MF          MB
45.diti(27)                       (št. 1 ,št. 0)             01.12MF          CE  
13.04.
46.tink@                            (št. 1 ,št. 0 )                                  NM         
14.04.
47. vud                              (št. 2, št. 1)                                   SG
48.zanchy                          (št. 3, št. 2)                                   
49.KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                              user posted image  
15.04.
50.mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
51.pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
52.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           23.12         user posted image   LJ 
53.ninaMM  (22)
             (št. 1,št. 0)            05.12MF           LJ      
16.04. 
54.krfjolca(25)                 (št. 2, št. 1)                                
55.lily32                            (št. 1 ,št. 0)                                 

17.04.

56.L & L(29)                     (št. 3,št. 2)                               user posted image KR
57.MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
58.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          09.12MF      user posted image LJ
59.*nana*                          (št. 3 ,št.1 )                                  SG
60.klavdyk                          (št.  2,št.1)                                  SG
61.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)            03.12MF
62.pikatara                        
(št. ?, št. ?)  user posted image user posted image 23.12        user posted image user posted image LJ
63.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0)          
18.04. 
64.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
65.blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         09.12.MF,29.12  PO  
66.malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         01.12 ,08.12MF  MS

67.čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
68.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                        LJ                          
69.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           17.12 MF        user posted image TRB
20.04.
70.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                        
71.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          09.12MF         user posted image LJ
72.Akina (25)                    (št. 1,št. 0)            03.12           user posted image MB        
73.tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

74.frutolina                        (št. 1, št. 0)          03.12.             

21.04. 
75.tojeto1(30)                     (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
76.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)          23.12 MF          SG
77.PikaV                              (št.3,št.1 )                          user posted image                

23.04.
78.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    
79.NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12.      user posted image LJ             
80.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)     
24.04.
81.Sonček 85 user posted image (23)        (št. 1 ,št. 0)           16.12.       CE
82.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)         
83.duda1                     
     (št.  3,št. 2 )            04.12        MB                     
25.04. 
84.pikaro                          (
št. 1 , št. 0)                              MS
85.Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)              05.12.MF  PO
86.Patrica                          (št. ?,št. ?)
87.rmmaja                        
(št. 3,št. 2)  user posted image user posted image             Dolenjska
26.04.
88.anca(27)                       (št.  
1,št. 0)              18.12    user posted image LJ         
89.zoja B                            ( št. 4 , št. 1)             16.12MF LJ
90.olea                                (št. 1,št. 0)               09.12    LJ
27.04.
91.štorkljica                      (št.   2,št.  1)                                   
92.barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
93.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
94.anchika                           (št. 2 ,št. 1)              04.12 MF
95.rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)              04.12NM/LJ                            

28.04.
96.narcisa (26)                   (št. 2,št. 1)              17.12  ZASAVJE
29.04..
97.mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            15.12MF.BREŽ
30.04.
98.*junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            15.12.MF  CE
 1.5.                     
99.copka(28)                      (št. 2,št. ?)             18.12.MF     
xx.04.
100.ančula                             (št. ?, št.  ?) 
101.vesa13                           
(št. ?, št.  ?)
102.taškica   
                         (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                    LJ
103.Blueeyes                         
(št. ?, št.  ?)           07.01 MF  LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V NASLEDNJEM  TEDNUuser posted image
1.12
diti MF
april09
malcekvita
malapikicca
2.12
detelja
Artičoka MF
Mici7
3.12
frutolina
Akina
tabletka Dor MF
angelito MF
4.12
anchika MF
rea27
duda1
cveta 28
srečka82 MF
5.12
pat74
ninaMM MF

Trenutno imamo:

user posted image :15+1
user posted image :9 +1
user posted image :79+2                    

TRENUTNO NAS JE: 103 nosečk 
OBJEMČKOMETER:
   8  user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
  NUHALNA SVETLINA      SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
 NOSEČNOST                  ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.        VSE O NOSEČNOSTI
 MAMA.SI                       NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
 LINK                                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                              TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 316
   RE: aprilčice 2009-II.del
30.11.2008 17:56:06   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
anchika :24.2
Urnebes :12.2
frutolina :10.2
srečka82 :26.2.1982

user posted image
narcisa :3.3.
uka7: 7.3.
Anca :12.3.1981
kunda :5.3.
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979
bambocha :11.4.1983

user posted image
pikaro :2.5.
duda1 .8.5.
jernejav :19.5

user posted image
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

.user posted image
Blancica: 12.8.
Srečka82 :16.8.1982
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
vud :
.rea27 :19.9.1981

user posted image
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.
simonaa :19.12.1979
diti :29.12.1981

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 317
30.11.2008 21:34:19   
*Junona*
Pozdravljene pupike mojeuser posted image user posted image user posted image

Nisem vas še brala za nazaj, ker se mi mudi, mi je cimra v bolnišnici posodila računalnik.
Hvala vam, ker mislite name in držite pestke za naju z bebicouser posted image user posted image user posted image

Počutje: bolečine so še prisotne, najhuje je zjutraj, čez dan se nekako umiri. Nič ne vedo, kaj mi je, sumijo na ledvice, mehur, vkleščen živec... ampak z bebijom je vse okuser posted image user posted image user posted image . Upam, da tako tudi ostane. Zdaj čez vikend mi niso delali nič preiskav, komaj čakam jutri zjutraj vizito, ko pride sobna zdravnica - dr. Pelkičeva. Sem namreč v mariborski porodnišnici, ker me je zagrabilo tukaj v Mb in nisem uspela priti do Celja. Poskusila se bom dogovorit, da me premestijo v Celje, ker je lažje zaradi obiskov in tudi moj osebni G dela v celjski porodnišnici. Drugače pa vsakodnevno poslušam otroški jok - v zgornjem nadstropju so novorojenčki. Komaj čakam april.

Lepo se imejte, držite še prosim pestke za naju. Javim se vam takoj, ko bom prišla do interneta, drugače pa vam bo moje pozdravčke pošiljala Sonček.
Kot sem že rekla, za nazaj vas nisem nič brala, vem pa to, da je BrinaBa dobila izvide in ji iz srca čestitam. Bravo puncauser posted image user posted image user posted image

Lahko noč in božajte svoje bušije.

papauser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 318
1.12.2008 6:50:29   
april09
Veseli december je tu
user posted image user posted image user posted image user posted image

O junona, lepo, da si se javila user posted image  Le pogumno naprej user posted image  

No zdaj pa malo igranja z malecko, pol pa akcija pri G user posted image  Papa

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 319
1.12.2008 7:25:06   
janja*
Junona vesela sem ,da si bolje in da je z otročkom vse okej.
Punce december je že tukaj in jaz sem napolnila 5 mesecev,še 4 in otroček bo tu.No glede na zadnjo nosečnost,ki sem rodila v 37 tednu se tudi tokrat lahko zgodi kaj prej.Bomo videli.
Komaj že čakam pregled.
Vreme je pri nas grozno.Lepo preživite dan.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 320
1.12.2008 7:32:41   
detelja
Junona user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da bo vse ok...želim ti, da bi bilo čim manj bolečin...

janja* tudi pri nas je tako čudno vreme...skoz neki rosi ali se pa vliva ta dež...ne vem kdaj bo snežilo...

naša žabica tako brca...jutri imam UZ in pregled...me že kar pri srcu stiska...nazadnje sem imela malo probleme z povišanim RR...držte pesti, da bo vse ok...

lep dan uživajte

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 321
1.12.2008 8:08:46   
Miška2006
Lep deževen pozdrav vsem.

Junona, držimo pestke zate.user posted image user posted image user posted image

Jst pa komaj čakam na jutrijšnji dan, da pokličem mojega G in se z njim dogovorim, kaj in kako naprej za pregled. Bom zahtevala, da pridem čimprej do njega, ker se mi že blede od vseh slabih misli, ki me prepletajo.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 322
1.12.2008 8:34:54   
malcekvita
Junona lepo, da si se oglasila user posted image . Valda, da misliva na vaju s pikico in držimo pesti, da bo vse ok. user posted image .
Dobro jutro vsem, user posted image .
Danes imam pa MF, komaj čakam, imam kar tremo user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 323
1.12.2008 9:05:37   
Cveta28
Deževen začetek decembra želim
Junona user posted image user posted image user posted image za user posted image in tebe! Ti samo počivaj, bebica pa naj pridno raste, da bo močna in zdrava!

diti, april09, malcekvita, malapikicca - dobro opravite na pregledih in potem čim prej poročajte kako je šlo user posted image

Pa še moja nočna dogodivščina...bum, bum...em, koder daj rokico na mojega bušija...bum, bum...joj čisto prave prve BRCIKE user posted image user posted image user posted image ...srce, po moje se našemu lkoderčku kolca...a potem tako močno misliva nanj user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 324
1.12.2008 9:47:12   
frutolina
Dobro jutro! Namesto s snegom bomo december začeli kar z dežjem hehe...user posted image

Junona super da je z bebijem vse vredu!!user posted image user posted image  Upam da ti bo pelkičeva danes kaj lepega povedla in da se ti bo uspelo preselit v Celje.

Nmag in BrinaBA - mata pa res luštne otroke!user posted image user posted image

diti MF ,april09 ,malcekvita ,malapikicca  .. uživajte danes na pregledih in poročajte! user posted image

Jaz sem pa nosečka celih 20 tednov user posted image  Moja bebica je pa tudi prava brcolinka...

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

ker radio poslušate?
marjetica23

j

antena (13%)

center (11%)

radio 1 (24%)

ognišče (2%)

hit (13%)

drugo (38%)

Število vseh glasov: 110

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!