slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Naša je tud prej nekam čudno začela tulit.Kot bi se nekaj pratrašila. Didlinaa, pa naša tudi. Sem jo držala in sva sedeli in kar naenkrat... Je moj rekel, kaj pa je bilo, pa res ne vem... Potem se je pa hitro pomirila in že dolgo spi. SAmo je ful malo jedla pred spanjem, tako da se bo verjetno že hitro spet zbudila. Kleo, imaš pa večino rdečeličnih smeškov gori. Jim je nerodno, ne? Samo Kleo, jaz pa nisem videla še nobenih tvojih slik - bi tudi primerjala malo z avatarjem Mtinca, eh, saj jaz tudi nisem nek fen, samo se probam malo navadit, da ne bom naslednjič tako , ko bom spet v Portorožu vidla kaka dva , ki se držita za roke Ali pa kje drugje... Drugače pa je rekla zdaj Severina pri Zrncu in Biz, da bo za poroko dosti, da je ded, ne bo iskala dlake u jaju. I.daisy, tvoji so pa zdaj že ziher močni, ko imaš dva taka fanta za dvigovat. Še naša 6 kilašica je mamici prinesla mišice na rokah. RMRM za božično vzdušje. Mi moramo tudi do Miklavža zunaj okrasit. Samo še mora prej moj zgoraj na balkonu dva stebra pobarvati, da bo lahko lučke okrog navil (smo na novo priseljeni in zadnje mesece ni bilo prav časa). Kdaj bomo imeli smrekico okrašeno, pa še ne vem. Moj je za božični večer, samo meni je škoda, da je potem tako malo okrašeno, ker meni januarja smrekica nima več efekta. Najboljše, da jo enkrat, ko bo on v službi, kar postavim in okrasim Bi se verjetno ločil, če bi kaj takega naredila. Zdaj pa grem, da še bolj ne zabluzim.