|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
30.11.2008 18:01:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image

a to si misla? s slikico?

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,kako si to zacoprala?

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
30.11.2008 18:01:24   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

k...va?Sem hotla nekaj hudga pripopat,pa mi seveda ni uspelouser posted image
Sej sem nova,ravn iz trgovineuser posted image .

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 802
30.11.2008 18:02:24   
Samsa
ko si pripopala tisto klobaso, bi morala izbrisati besedo link na začetku in koncu 

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 803
30.11.2008 18:03:04   
RMRM
Dan!

Ema in Taj user posted image   user posted image    user posted image  user posted image    user posted image   user posted image   user posted image    user posted image  vse naj naj za 5 mesecev

Ninny, mi tudi vpijemo in se kregamo, ko zmanjka jabolka ali banane. Danes je drugi dan ko sva probala banano, njami, njami. Mu pa sedaj dam najprej mleko, pol  pa šele probavava, ker drugače mleka sploh noče pit.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 804
30.11.2008 18:05:01   
Anonimen

ko si pripopala tisto klobaso, bi morala izbrisati besedo link na začetku in koncu 

Pa saj ko jaz sliko gor dam jo lepo kaze. A mislis pol  drugo,ko mi je pokazalo besedilo?

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
30.11.2008 18:08:59   
Anonimen
Ninny, mi tudi vpijemo in se kregamo, ko zmanjka jabolka ali banane. Danes je drugi dan ko sva probala banano, njami, njami. Mu pa sedaj dam najprej mleko, pol pa šele probavava, ker drugače mleka sploh noče pit.

sva na istem, ker sva midve tud danes drugi dan na bananiuser posted image

Hvala vsem za čestitke

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
30.11.2008 18:13:06   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Pa saj ko jaz sliko gor dam jo lepo kaze. A mislis pol  drugo,ko mi je pokazalo besedilo?

ja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 807
30.11.2008 18:15:39   
babysolza
Ojla bejbe!

Jaz sem si privoščla vikend premor od RR, ne me kregat. user posted image user posted image

Smo bili predvsem doma, dobili na obisk nonote in none in imeli en kos generalke po stanovanju, pripravljala sva sobo za Sabino, pospravili smo zibiko in take reči. Kot nalašč je prišlo tole zanič vreme, drugače nikoli ni časa za take reči. user posted image user posted image

Jaz sem še kar z zdravljem nekam na psu, dejte mi kej pikapok poslat, pliiiiis. user posted image

Ema in Taj - VSE NAJ NAJ za 5 let... ups, mesecev! user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 808
30.11.2008 18:18:09   
babysolza
Ninny, mi tudi vpijemo in se kregamo, ko zmanjka jabolka ali banane. Danes je drugi dan ko sva probala banano, njami, njami. Mu pa sedaj dam najprej mleko, pol pa šele probavava, ker drugače mleka sploh noče pit.

sva na istem, ker sva midve tud danes drugi dan na banani

uf, kaj nas še čaka. Mi smo pa 2 dni jedli korenček, se 2 dni postiliuser posted image , potem 2 dni krompirček, danes pa krompirček+korenček. In vsak dan mami bolje kuha, ker danes je že z veseljem odpirala usta. user posted image user posted image  Računam, da bomo še 2 tedna pokušale stvari, potem bomo pa začele zamenjevat obrok. In nato nastopi še kako sadje, da ne bo vse na kupu. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 809
30.11.2008 18:33:50   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
Jaz sem še kar z zdravljem nekam na psu, dejte mi kej pikapok poslat, pliiiiis. user posted image

Sam zate: user posted image user posted image user posted image user posted image   za zdravje

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 810
30.11.2008 19:08:35   
Anonimen
čer...no in kje sem ostala...pri zobekihuser posted image ..vglavnem mi že imamo spodnja dva zobeka,kar že seveda veste,pa tko vztrajno čakamo zgornje sprednje...in pol jst za hec potipam malo bolj globoko in imamo  zgornja kočnika na novo,vsakega na eni straniuser posted image user posted image ,o sprednjih zgornjih pa ne duha ne sluha...tko da bejbe mi smo že na 4user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 30.11.2008 19:09:16 >

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 811
30.11.2008 19:10:14   
slovenka
BS - vikend premor od rr? Vidim, da ti ni uspelo, ker vikenda še ni konec user posted image user posted image user posted image user posted image Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe!

Kleo - ja, bor je kot jelka, samo da ima drugačne iglice - daljše...

GH - mi tudi še ne nadomestimo obroka, ampak bolj vadimo - žličko, okuse, požiranje... Gre pa nam vsak dan boljše user posted image user posted image user posted image

Lep večer, morda se vam še kaj utegnem pridružiti.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 812
30.11.2008 19:12:29   
Anonimen
tanikaa čestitke za zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
30.11.2008 19:18:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

tanikaa čestitke za zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeej hvala ninny..ampak kakšen vrstni red izraščanja mislimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
30.11.2008 19:28:50   
*anamor*
Haj,

se samo oglašam in vam povem,da ima danes moj Taj 5 mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
30.11.2008 19:29:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

jeeeeeej hvala ninny..ampak kakšen vrstni red izraščanja mislimuser posted image user posted image user posted image

ja, ni čisto po knjigiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
30.11.2008 19:30:25   
alea01
živjo lepotičkeuser posted image

Kako kaj? Pridno čvekate, vidim....Berem pa vse sproti pozabljamuser posted image . No v glavnem....
taanikaa- user posted image user posted image user posted image  za še dva zobeka
sasa.vracko-user posted image user posted image user posted image  za avtosedež------Luki je pa pravi frajerček

mtinca-user posted image user posted image user posted image za kakanje in kidanje

hm...še kaj?

aja.... pa mi smo tudi končno dobili zobekuser posted image user posted image user posted image . sicer se nismo nič slinil, tako da slinčki pri nam niso bili v uporabi. Spimo še vedno od 19.00 do 6.00 v kosu.. papcamo in še mal potegnemo...odvisno od razpoloženjauser posted image

Tečni nismo... razen da, čez dan mal manj spimo

Aha, obraza ne mažem...razen, če je zelo suha koža namažem z mustela kremo... drgač pa ne

< Sporočilo je popravil alea01 -- 30.11.2008 19:32:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 817
30.11.2008 19:31:21   
alea01
Taj, Ema----- vse najboljše....in veliko daril

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 818
30.11.2008 19:35:09   
Anonimen
Alea-čestitke za zobeka še iz moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image ..jeeeej..danes je dan zobekovuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
30.11.2008 19:35:46   
Anonimen
ljudi pravkar sem pridelala 5 zvezdicouser posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeej

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
30.11.2008 20:04:41   
D.anna 76
Čer,

Čestitke za vse zobke in za vse pridne jedce GH.
Mi še vedno brez zobkov in brez GH.
Preklinjamo tole vreme in upam da bo kej suhega vremena ta teden da bomo lahko kej ven šli.

Drugače sem pa v H & M danes našla obuvalo za našega Maksa. Juhuhu!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 821
30.11.2008 20:22:34   
Samsa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse zobke in zvezdice user posted image user posted image user posted image user posted image

za nostalgike oz. tiste, ki to poznajo user posted image user posted image user posted image http://www.youtube.com/watch?v=1-ViD1uEF_g&feature=related

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 822
30.11.2008 20:28:30   
Anonimen
Tanikaa,user posted image user posted image user posted image za zobka
Aleauser posted image user posted image user posted image za zobek.
Taj,vse najboljseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sasauser posted image user posted image za avtosedez in lustno fotkouser posted image
Tanikaauser posted image user posted image user posted image za 5touser posted image ,kdaj bom jaz na vrstiuser posted image
...kva seuser posted image user posted image ...
Ninnyuser posted image user posted image za da nasnji NEpozdrav meniuser posted image
BS,za hitro okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
D.annauser posted image user posted image za nakup ceveljckov
Kleopatrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Slovenka,saj vem KAJ JE BOR,samo sem mislila da je to spet ena tvoja fora..user posted image Pa nic nisi povedala,kaksen je bil un film-tatopeluser posted image !

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 30.11.2008 20:30:43 >

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 823
30.11.2008 20:33:07   
Anonimen
KLEO  prebrala sem te samo nisem nič komentirala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 824
30.11.2008 20:34:23   
Anonimen

KLEO  prebrala sem te samo nisem nič komentirala user posted image user posted image ......zato ker.....???????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?