blackcoffee
|
dobro jutro, zadnji dan novembra! jutri bomo že decembra!! ninica04: glede tistega tipa ki ti je povedal tvoj datum poroda pa upam da se je zmotil, ker če ima prav boš ti rodila kar veliko čez rok!!! Mislim!! Pa itak že komaj čakaš na vse skupaj, ne? Ka pa cena, je kaj računal? Upam da ne lej jo! ti upaš, da se je zmotil, jaz pa upam, da bom rodila šele takrat!! pa meni se niti ne zdi veliko čez rok. rok je itak postavljen po zadnji menstruaciji, ki ti ga določi G... jaz pa sem se od samega začetka nagibala h kasnejšemu datumu in za to mi ni panike. spim spet solidno zadnje dni, poleg tega se mi zdi, da še nisem pripravljena za it rodit. zdaj berem eno knjigo "Kompetentni otrok" in rabim še kaka dva, tri dni, da jo prečitam - glede na to, koliko tle gor visim.. pa mi pol cajta zmanjka. knjiga je vzgojna... nima veze s porodom ali nosečnostjo. vsaj do zdaj, koliko sem je uspela prebrati, ni bilo govora o tem... skratka, potem pa rabim še dodatno nekaj dni, da se še psihično pripravim na sam porod. sicer sem že začela z vizualiziranjem pred spanjem - da v mislih še malo predelam kako naj bi rodila (to sem dolžna napravit zase, da bom imela boljši občutek), pa četudi se morda na koncu v porodni ne bo tako izteklo. kar zadeva plačila, nisem nič nikomur plačala.. kako naj bi, ko pa ne vem kdo je. sicer pa je očitno tip postal malo previdnejši... saj mi ni napovedal točnega datuma, povedal je le okvirno kdaj bi se naj to zgodilo, od - do, saj se je v napovedi pri tej deklici, ki sem jo prosila za posredovanje, bil zmotil. in je reva čakala čez rok in še preko njegovega napovedanega datuma - kar me čudi, saj koliko sem slišala ravno od nje, je v večini primerov ženskam baje uganil točen dan poroda!!! kakorkoli... morda je res le za lase privlečeno vse skupaj. in se zdi isto, kot da bi eno od vas tukaj gor vprašala, kdaj bom rodila - pa bi si ta izmislila neki datum... skratka, blablabla...
|