|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
29.11.2008 23:58:54   
Anonimen
Jaz pa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj gremuser posted image ,sorci se je ze zacel...TV.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
30.11.2008 0:09:19   
Anonimen
Ja, sam stran obrneš, pa popihaš.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
30.11.2008 0:20:00   
Anonimen
Da bo Samsa lahko dlje spala, vam serviram zajtrk:

user posted image
[/link]
[link=http://image42.webshots.com/43/4/29/79/341942979AnZHyy_fs.jpg]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
30.11.2008 0:39:10   
Anonimen
A takle mini?user posted image

Mi smo zmagal,zdaj grem pa lahko spat.Lahko nocuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 30.11.2008 0:40:37 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 754
30.11.2008 7:38:02   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Da bo Samsa lahko dlje spala, vam serviram zajtrk:

user posted image
[/link]
[link=http://image42.webshots.com/43/4/29/79/341942979AnZHyy_fs.jpg]

Hvala Didlinaa, res sem dlje spala user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro mamice

Vam pa skuham user posted image .... danes je spet imel nočno dežurstvo moj user posted image in sem spala od polnoči pa do 6.30.... je pasalo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 30.11.2008 7:43:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
30.11.2008 7:44:35   
Samsa
Se vidi, da je vikend, ko je ful zatišje tu user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 756
30.11.2008 7:55:21   
Anonimen
Kaksno zatisje,evo meneuser posted image .
Pa dobro jutro

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
30.11.2008 7:56:32   
Samsa
Vse najboljše malim obmesečnikom user posted image za Emo, Taja in vse ostale user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 30.11.2008 8:03:35 >

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 758
30.11.2008 7:57:31   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kaksno zatisje,evo meneuser posted image .
Pa dobro jutro

lej jo lej .... jutro... danes si pa hitra user posted image

Kuhaš juho? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 30.11.2008 7:59:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
30.11.2008 8:00:14   
Anonimen
Ane.Se je Meri prej zbudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sicer je bila pa zelo pridna,saj je spala od 18-7huser posted image .Jaz pa komaj gledam.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
30.11.2008 8:01:21   
Samsa

Ane.Se je Meri prej zbudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sicer je bila pa zelo pridna,saj je spala od 18-7huser posted image .Jaz pa komaj gledam.

Kaj je to spanje od 18-7 ?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
30.11.2008 8:04:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Kaj je to spanje od 18-7 ?? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Ja saj,jaz pa spat ob 1ih,potem pa duda ene biljonkrat....user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
30.11.2008 8:08:16   
Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image user posted image
Ja saj,jaz pa spat ob 1ih,potem pa duda ene biljonkrat....user posted image user posted image

Znano se mi zdi....(glede dude), a si ti bla to ponoči pri meni? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 763
30.11.2008 8:13:24   
Anonimen
user posted image

Kaksno traparijo sem naredila vcerajuser posted image .Sem kupila suho sadje,potem sem pa cez noc namocila slive...ampak v vodi IZ PIPEuser posted image user posted image ,ta pri nas ni pitna...zdaj lahko prec vrzem.Mi sploh ni na misel padlo,da bi jih dala v Humanouser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 764
30.11.2008 8:17:48   
Samsa

user posted image

Kaksno traparijo sem naredila vcerajuser posted image .Sem kupila suho sadje,potem sem pa cez noc namocila slive...ampak v vodi IZ PIPEuser posted image user posted image ,ta pri nas ni pitna...zdaj lahko prec vrzem.Mi sploh ni na misel padlo,da bi jih dala v Humanouser posted image

se zgodi user posted image user posted image user posted image user posted image

Men se tudi take čudne stvari dogajajo, da je joj (predvsem povezano z mojim spominom oz. Emšo-jem) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 765
30.11.2008 8:26:32   
Anonimen
Samsa,jaz te zapuscam,pa se pisemo kasneje.Ciaouser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 766
30.11.2008 11:06:43   
Anonimen
malo temo dvigujemuser posted image user posted image

Hvala za čestitke, kar ne morem verjeti, da je že 5.mesecev.
Midve sva včeraj poskusile banano, pa samo z 2 žličkama ni bila zadovoljna, sem ji morala mal več datiuser posted image Spi mi pa spet celo noč do 7.30,potem sem ji dala flašo in k nama v ta veliko posteljo spat in je zaspala nazaj do 10.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
30.11.2008 11:07:23   
Anonimen
Samsa, Didlinaa hvala za zajtrk

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 768
30.11.2008 11:07:49   
Anonimen
Čestitke tudi Tajuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
30.11.2008 11:08:14   
Anonimen
sedaj pa grem, da ne bom imela spet za celo stran monologovuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
30.11.2008 11:12:35   
mtinca1
dobro jutro SLO, NEM., ZDA...

vse najboljše za 5. MESECEV:
- Ema (ninny)
- Taj (anamor)
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kleo - a ti daješ svoji tamali kakšne baby uspavalne tablete? user posted image za dooolgo spanje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 771
30.11.2008 11:17:10   
mtinca1
ninny - tudi tvoja Ema super spi user posted image  user posted image  user posted image . naša se je pa dvakrat zbudila preden je dokončno zaspala. Včeraj in predvčerajšnjim pa v prvo. spi pa potem celo noč. 

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 772
30.11.2008 11:36:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

dobro jutro SLO, NEM., ZDA...

vse najboljše za 5. MESECEV:
- Ema (ninny)
- Taj (anamor)
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kleo - a ti daješ svoji tamali kakšne baby uspavalne tablete? user posted image za dooolgo spanje!

dan..češtitke tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..jap za kleo sem se že pa tudi sama spraševala..če imaš kako pilulo viška se priporočamuser posted image ,pa Ema tudi raztura v spanjuuser posted image ..go Emauser posted image user posted image ..ninny kaj ko bi malo Emo malo pripeljala k meni da pokaže Žanu kako se spiuser posted image user posted image ..no šibam,danes žan papa špinačko..papa

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 30.11.2008 11:37:02 >

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
30.11.2008 11:38:43   
slovenka
Ojla babe, jaz sem se pa glih vstala user posted image Spat sem šla ok polnoči, moj je gledal boks... mala se je zbudila ob pol 1, ko je on še bedel, tako da jo je nahranil (to nam je od žlahte, ki so izmučili otroka, da ni mogel prav povečerjati), potem se je pa zbudila ob 4 in sva bedele do pol 6. Previjanje... pa smejala se je in zadnje dni ji je hit kričanje. Ne vem, ali je jezna ali kaj - bolj izgleda, da je navdušena, kake glasove lahko spušča. Strašno pač. Potem je pa zaspala do 8.45. Smo bedeli pol ure, potem jo je pa moj odnesel v dnevno, da je mami še malo spala, no sedaj pa ona spi...

Kleopatra, to ni nobeno narečje, malo štajersko, ampak potem pa še miks kakih drugih besed, ki sem jih kje pobrala... user posted image user posted image user posted image OB tem me spomniš, kako sem enkrat predavala za farmacevte v Lj in me po predavanju en gospod iz uprave Krke vstavi in je rekel, samo eno stvar sem se spraševal med vašim predavanjem - od kod ste kaj doma? user posted image user posted image user posted image Ampak na splošno pa med predavanji ni tega slišat. No, pa da še povem, da so mi v Grčiji enkrat rekli, da imam tak glas, da bi lahko igrala v grških tragedijah... Mislili so pozitivno, v bistvu pa imam glas primeren za davčne izterjave po telefonu. user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 774
30.11.2008 11:40:11   
slovenka
Tudi jaz čestitam vsem za rojstne dneve user posted image user posted image user posted image

In pa za spanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj sem vam fauš! user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?