|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
30.11.2008 8:26:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Aja Tally super da je Emilija jedla skuto s takim veseljem. Kolk je pa kej ostalega pojedla? Več kot včeraj?

Ja precej več. Popila Je 380ml AM, 100g skute, 140ml sadje + 2 piškota, pa 190g hipp-ove mlečne kašice za Lahko noč, pred tem sem ji ponudila Krompir-cvetačo-brokoli pa ji je šlo na bruhanje user posted image .

Pridna Emilija user posted image  Gregi pa danes pije samo tisti svoj razredčen sok, drugega skoraj noče user posted image  Sploh zadnja dva obroka - popoldne in zvečer, sem spravila vanj le par žličk, pa še tisto je večinoma izpljunil... Upam, da bo kmalu bolje, tale moj mali bogi bolanček user posted image user posted image user posted image user posted image

špelin@: Mi imamo pa ravno obratno. Moja Anja pije iz flaške samo mleko. Sem včeraj kupila jabolčni sok in sem ga zmešala z vodo, pa ni hotla, tako da noče ne čaja, ne vode, ne soka.... . Tako, da pri nas tvoja varianta ne pali. Tudi po žlici sem ji probala dati vse sorte tekočine in noče nič. Zato ji pa vsak dan naredim fejst razdrečeno sadno kašico, da vsaj tam dobi tekočino.

Kako gre pa mesek Gregiju?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
30.11.2008 9:19:33   
Naty*
Anitka upam, da ste danes kej bolš spali in da so tud izpuščaji že kaj manj vidni user posted image . Men je sicer P rekla, da otrokom z atopičnim dermatitisom izpuščaji ob virozi vedno nastanejo, ne vem pa kako je z drugače zdravimi otroci user posted image .

barbaw, kasso, tally, tilči, špelin@, Estrella moj mali  user posted image  se vam zahvaljuje za user posted image user posted image ! A vesta, da js tud komi čakam, da bomo še mel kazga pa da se bosta skupi igrala. Ampak pri nas je to še toooolk daleč user posted image ...

barbaw user posted image user posted image  za tvojga, da ti je kupil čevlje. Pa še z love user posted image . Venčki so pa fuuul lepi!!

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty: user posted image  za Žana. A ni hiter razvoj po 6m, po 9m pa še hitrejši.  Šele sedaj so meni osebno ratali user posted image zanimivi. Naty, katastrofa od alergije za Aljouser posted image Moji sumi so bili žal kar pravilni. Pri Andražu je rekla, da ni tipičnialergik, smo pa ugotovili alergijo na kiwi, ki ga on obožujeuser posted image Ugotovila mu je , da ima nagnejnjena bronhitise, pri Alji so pljuča b.p, je pa rekla, da ima težave z debelim črevom, in da mora biti dostikrat zaprta. Mislim, kot, da bi brala Aljin dnevnik
Na kaj je bil Žan alergičen???

Ojoj user posted image user posted image ! Veš včeri sm vidla sms, ko sm šla že spat, tko da je bil že tud računalnik ugasnjenuser posted image . Pol ti je pa ženska res u nulo trofla a? No sej je hudo, da je alergičen na kivi, ki ga ima Andraž rad, ampak je vsaj samo ena stvar, pa da še za to veste kera je. Pri Alji pa še zaprtje ugotovila? Madonca sploh nisem vedela, da tud to pokaže user posted image ...
Žanu je pokazalo alergije na (zdej morm prav spomin vklopit): mleko (ne laktozo in ne na jogurte), jajca, pšenico (ne gluten), svinjino, kivi, beli sladkor, orehe, arašide, konzervanse, barvila, detergente, kovine, hišni in cvetni prah, mačjo dlako. Mogoče sem kej pozabla, ne vem, ampak to je to v osnovi.
Kaj je pa Alji pokazalo? A sm že našla... če boš rabla kake podatke o hrani, kar vpraši, mam že vse naštudiranouser posted image . A ste se odločili za terapije al še ne?
Na kandido pa Žan HB nima alergije, ker mam pa js kandido (tko kot večina).
user posted image user posted image user posted image user posted image upam da tud vamačimprej mine!!

Svojeglava držim pesti, da boš čimprej preseljena in z novim netom user posted image . Drgač pa verjemi, da jih je včasih tud s hitrejšim netom težko dohajatuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

Ojla majčice.

Sporočam vam lepo novičko in sicer da je pita54545 rodila novembrčka Marka, težak je bil  34545! g in velik 51 cm.

Lep dan še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale pa sploh ne obupa user posted image user posted image user posted image . Pa še kake domišljije z niki nima poleg vsega user posted image user posted image user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24
tak da punce, vaša špelina je zakon! user posted image

U tole pa sploh nikol nisem dvomila user posted image user posted image user posted image user posted image !

lyra* ne tale definitivno ni normalna, verjetno je mal motena oseba al pa kaka smrklja. V vsakem primeru nima čist pošlihtano.

tally user posted image user posted image  da Emilija spet je!!!

edina ja sej alergeni so itak eni in isti in če je otrok nagnjen k alergijem, ponavadi pokasira tiste, ki so najbolj običajne, zato mata neki istih. Je pa res, da se ne kažejo na isti način pa tud ni nujno, da so vse isto močne. Js mogoče ne bi verjela v bioresonanco, če ne bi te ženske s parimi stvarmi sprobala. Ker je prav povedala, predvidevam, da drži (pa tud po dieti se vidi). Očitno pa tud pri Estrelli, če je ugotovila, da ma Alja probleme z zaprtjem. Upam, da se Anji ne bo ponovila alergija in da bojo flekci minili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
30.11.2008 9:20:34   
Naty*
Aja dobro jutro!!!! user posted image  Grem zdej dol, ker gremo na kofetek, čaw

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
30.11.2008 9:32:06   
Estrella*
Jutro!

Naty: pri nas je podobno kot pri vas z razliko: da je poleg mleka tudi laktoza, enako pšenica brez glutena. Nima pa alergije na pelode, dlake......Ma se bova mi mal v živo pogovorile, bo lažjeuser posted image Drugače pa sadje razen kiwija je OK in vsa zelenjava. So pa orehi in arašidi problemetični, medtem ko je mandel in lešnik OK. Kandido pa Andraž nima, Alja pa ja, ker jo imem jazuser posted image Pa pri Andražu je zaznala prisotnos herpes virusa. Jaz ga nimam, nikoli ga nisem imela, Matej pa ob vsaki možni priliki in  Andraž tudi. Torej to je ugotovila in nagnjenje na bronhitis. S tega stališča je zadela v nulo. Z terapije se nismo odločili, ker je mnenja , da ni kake hude alergije pri nobenmu, če pa bi se stanje poslabšalo, naj jo pokličem. Pri Alji sa naj izogibam predvsem jajca in kiwija, ker je kazalo kar močan odklon, ostalo pa ni tako hudo. Čakam, da prerasteuser posted image

edina: intoleranca na mleko pri user posted image in odraslih je zelo pogosta, kot tudi na barvila, detergente....zakaj? Ker nas način življenje sili, da uporabljamo tega v prevelikih količinah.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
30.11.2008 9:42:50   
špelin@
Dobro jutro user posted image

No, noč je mimo... user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Aja Tally super da je Emilija jedla skuto s takim veseljem. Kolk je pa kej ostalega pojedla? Več kot včeraj?

Ja precej več. Popila Je 380ml AM, 100g skute, 140ml sadje + 2 piškota, pa 190g hipp-ove mlečne kašice za Lahko noč, pred tem sem ji ponudila Krompir-cvetačo-brokoli pa ji je šlo na bruhanje user posted image .

Pridna Emilija user posted image  Gregi pa danes pije samo tisti svoj razredčen sok, drugega skoraj noče user posted image  Sploh zadnja dva obroka - popoldne in zvečer, sem spravila vanj le par žličk, pa še tisto je večinoma izpljunil... Upam, da bo kmalu bolje, tale moj mali bogi bolanček user posted image user posted image user posted image user posted image

špelin@: Mi imamo pa ravno obratno. Moja Anja pije iz flaške samo mleko. Sem včeraj kupila jabolčni sok in sem ga zmešala z vodo, pa ni hotla, tako da noče ne čaja, ne vode, ne soka.... . Tako, da pri nas tvoja varianta ne pali. Tudi po žlici sem ji probala dati vse sorte tekočine in noče nič. Zato ji pa vsak dan naredim fejst razdrečeno sadno kašico, da vsaj tam dobi tekočino.

Kako gre pa mesek Gregiju?

Pridna si, da se trudiš in ji vsaj na tak način uturiš tekočino user posted image
Gregi je šele parkrat dobil malo meska za probat ob našem kosilu in mu je bil zaenkrat zelo všeč user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Anitka upam, da ste danes kej bolš spali in da so tud izpuščaji že kaj manj vidni user posted image . Men je sicer P rekla, da otrokom z atopičnim dermatitisom izpuščaji ob virozi vedno nastanejo, ne vem pa kako je z drugače zdravimi otroci user posted image .

Tudi meni je to rekla zdravnica v bolnici. Pa da nasploh viroze pri majhnih otrocih rad spremlja izpuščaj user posted image

Anitka, kakšna je bila vaša noč? user posted image user posted image user posted image

Joj, upam, da so novemberke verjele, da jih ta pita-rita zaje.ba.va v živ mozak... Že samo iz namišljene porodne teže namišljenega user posted image  je jasno, da laže... V LJ porodnišnici vržejo user posted image  na vago z cagri (kazalci) in ga ni boga, da bi znal na 2 grama natančno stehtati user posted image user posted image user posted image

Imejte lepo nedeljo user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 30.11.2008 9:43:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
30.11.2008 9:47:47   
Estrella*

Joj, upam, da so novemberke verjele, da jih ta pita-rita zaje.ba.va v živ mozak... Že samo iz namišljene porodne teže namišljenega user posted image  je jasno, da laže... V LJ porodnišnici vržejo user posted image  na vago z cagri (kazalci) in ga ni boga, da bi znal na 2 grama natančno stehtati user posted image user posted image user posted image

Imejte lepo nedeljo user posted image

To je tud meni takoj padlo v očiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Mi pa še ni jasno a ona to nalašč dela, da vidi koliko smo glupe al je ženska totalno "despret" in na vsak način želi sodelovati v neki debati okroguser posted image ?user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
30.11.2008 9:53:23   
špelin@
Mi pa še ni jasno a ona to nalašč dela, da vidi koliko smo glupe al je ženska totalno "despret" in na vsak način želi sodelovati v neki debati okroguser posted image ?user posted image user posted image

Ej, isto se sprašujem tudi sama... user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
30.11.2008 10:21:53   
tally
Dobro jutro!

Pri nas je bila normalna noč razen tistega zbujanja ob polnočiuser posted image . Ona bi se kr pogovarjala sredi noči.

Za vse, ki ste imele user posted image noč en user posted image .

Tole je pa za Žana user posted image

user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
30.11.2008 10:26:04   
tally

Mi pa še ni jasno a ona to nalašč dela, da vidi koliko smo glupe al je ženska totalno "despret" in na vsak način želi sodelovati v neki debati okroguser posted image ?user posted image user posted image

Ej, isto se sprašujem tudi sama... user posted image
  1. Glupa je ker misli da smo me glupe in je ne bomo prepoznale
  2. Še bolj pa je glupa če to dela zato ker nima kaj bolj pametnega za počet. Naj vzame rajši kako knjigo in prebere kot da se tle gor smeši
  3. Seveda vse to  ob predpostavki, da gre za odraslo osebo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
30.11.2008 10:38:27   
Srčekgirll
Jutrouser posted image .
Sicer sm že dalj časa po konci.Vid je malo prej zaspal. Je malce prehlajen, tko de mamo zvečer "borbe"glede spanja. Zaspi, pa se čez nekaj časa zbudi, k ma nosek zamašen, pa mu ga spucam, pa pol spet,.....vse tja do polnoči. No, pol je pa ok. Včeraj je šel samo 1x spat popoldne. Ne vem kaj mu je blo. Nč, grem zdej, se še kej javim k se mi bo dalo.
Fajn bodte pa user posted image za vaše cukrčke.

Mož in žena sta se peljala z avtom po deželi in oba molčala. Malo pred tem sta se skregala in med vožnjo nista več spregovorila besede. Nenadoma pa sta peljala mimo pašnika z živino in mož je sarkastično izustil:
"Tvoji sorodniki!"
"Ja," je rekla žena, "moji sorodniki, odkar sem poročena s teboj!"

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
30.11.2008 10:54:04   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jutrouser posted image .
Sicer sm že dalj časa po konci.Vid je malo prej zaspal. Je malce prehlajen, tko de mamo zvečer "borbe"glede spanja. Zaspi, pa se čez nekaj časa zbudi, k ma nosek zamašen, pa mu ga spucam, pa pol spet,.....vse tja do polnoči. No, pol je pa ok. Včeraj je šel samo 1x spat popoldne. Ne vem kaj mu je blo. Nč, grem zdej, se še kej javim k se mi bo dalo.
Fajn bodte pa user posted image za vaše cukrčke.

Mož in žena sta se peljala z avtom po deželi in oba molčala. Malo pred tem sta se skregala in med vožnjo nista več spregovorila besede. Nenadoma pa sta peljala mimo pašnika z živino in mož je sarkastično izustil:
"Tvoji sorodniki!"
"Ja," je rekla žena, "moji sorodniki, odkar sem poročena s teboj!"

Naša tudi rahlo pokašljujeuser posted image No upam, da se pri Vidku ne razvije prehlad naprej in da se pocajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša enostavno poje tako male porcije, pa ne vem al kar tako  al zaradi prehladauser posted image  Če poje malo nad 100g je že uspehuser posted image  Je pojedla slive s piškotom in pomarančnim sokom  80g  , pol  se je pa hotla dojit in rezultat je bil tu. Zbruhalauser posted image Sedaj spi.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
30.11.2008 10:54:37   
Estrella*

Dobro jutro!

Pri nas je bila normalna noč razen tistega zbujanja ob polnočiuser posted image . Ona bi se kr pogovarjala sredi noči.

user posted image

Kako pa je jedla danes?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
30.11.2008 11:01:37   
tally

Dobro jutro!

user posted image

Kako pa je jedla danes?

Ob 5.30- 100ml AM
Ob9.30-120 ml Lino (riž-koruza+malo frutka)
Naslednj obrok ji bom dala zelenjavo pa bom vidla če ji bo šlo spet na bruhanje

Neposredna povezava do sporočila: 1163
30.11.2008 11:23:26   
jana81
Dobro jutro

na hitro vas pozdravim, Nejca ima babi..
Spali smo slabo, Nejc je celo noč kašljal, no spal je pa do 9.30, sicer zaspal šele ob 22.30.

Včeraj se ga je naš obisk napil in so mi bili prav tečni user posted image

Grem si po kafe, ker še ne morem funkcionirat.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
30.11.2008 11:35:53   
Anitka
Dober danuser posted image

Kako smo spali? Hmmm kaj naj rečem - sem bila spet dojilja na dve uriuser posted image user posted image . Mah sem včeraj prebrala en članek na internetu in komentarje pa sem si vbila nekaj misli v glavo pa je malce lažje za prenašati ta prebujanjauser posted image user posted image

Sicer pa moje kosili je že skoraj kuhano, Gal je ob enajstih zaspal svoj lepotilni spančekuser posted image , mami pa malce po RR-ji stika.

Naš Gal je pa danes celo pojedel 5 žličk skutkeuser posted image user posted image user posted image in popil nekaj čajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty izpuščajev danes ni več.user posted image Sem mu pa tudi te Fenistil kapljice prenehala dajati, saj sem malce brala o sestavini kapljic pa stranskih učinkih, ki niso samo tak. Se bom pa glede teh izpuščajev še malo posvetovala v torek pri P.

**** sem prebrala ganljivo zgodbouser posted image user posted image . Bomo nekaj prispevali.

In kako kaj naša pita rita danesuser posted image user posted image user posted image user posted image Špelin@ morda imajo pa že modernejšo vago v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image

Ja Tally pa se pogovarjaj z Emilijo. Če pa ji je dolgčas sredi nočiuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
30.11.2008 11:39:58   
Anitka
Aha naša prijateljica je za RR-jo zvedela kar v P, ima prenosnik v postelji, živi pri tašči in se bo preselila v NM, tipka in doji....

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
30.11.2008 11:41:05   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobro jutro

na hitro vas pozdravim, Nejca ima babi..
Spali smo slabo, Nejc je celo noč kašljal, no spal je pa do 9.30, sicer zaspal šele ob 22.30.

Včeraj se ga je naš obisk napil in so mi bili prav tečni user posted image

Grem si po kafe, ker še ne morem funkcionirat.

user posted image user posted image user posted image za babi in user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejca teruser posted image za neprijazen obisk.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
30.11.2008 11:41:49   
Anitka

Dobro jutro!

user posted image

Kako pa je jedla danes?

Ob 5.30- 100ml AM
Ob9.30-120 ml Lino (riž-koruza+malo frutka)
Naslednj obrok ji bom dala zelenjavo pa bom vidla če ji bo šlo spet na bruhanje

Upam, da bo naslednji obrok lepo sprejelauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
30.11.2008 11:43:48   
Anitka

Naša tudi rahlo pokašljujeuser posted image No upam, da se pri Vidku ne razvije prehlad naprej in da se pocajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša enostavno poje tako male porcije, pa ne vem al kar tako  al zaradi prehladauser posted image  Če poje malo nad 100g je že uspehuser posted image  Je pojedla slive s piškotom in pomarančnim sokom  80g  , pol  se je pa hotla dojit in rezultat je bil tu. Zbruhalauser posted image Sedaj spi.

Za oba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj ta hrana nam dela sive lase. Saj bouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1169
30.11.2008 11:45:23   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutro,

SS vidm, da sve trenutno edine zbujene, se vidi da nisve sodelovale v večernem čvekuuser posted image user posted image , kak ste spali? Mi slabo je moj smrčal ceeelo nočuser posted image

Sovražiiim smrrrčanje - naš je tudi ponoči žagaluser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
30.11.2008 11:45:51   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Aha naša prijateljica je za RR-jo zvedela kar v P, ima prenosnik v postelji, živi pri tašči in se bo preselila v NM, tipka in doji....

Ja sem brala. Mislim 4 dni star otrok in ona obvlada v nulo dojenje, da lahko zraven še tipkauser posted image Svaka ji čast in to že pri prvemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
30.11.2008 11:45:55   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

Najprej ena kavica user posted image  potem pa dolgo prebiranje včerajšnjih postov user posted image

Hvala za kafeuser posted image user posted image

A še nisi vsega prebralauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
30.11.2008 11:46:38   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ja sem brala. Mislim 4 dni star otrok in ona obvlada v nulo dojenje, da lahko zraven še tipkauser posted image Svaka ji čast in to že pri prvemuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1173
30.11.2008 11:47:53   
Anitka
Edinaos upam, da se izpuščaji ne pojavijo večuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
30.11.2008 12:25:38   
Anitka
Mi smo se najedli, zdaj gremo pa malce na sprehod.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?