|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
29.11.2008 10:17:22   
Pupa7
Ma kje ste vse?

Tasa se je zgleda včeraj tok najedla dobrot da dans vstat ni mogla hehehe user posted image

vse ostale pa se skrivate user posted image

men je pa dolgčas...  ne morem nit štirkat, ker me boli roka od teh cevk not... user posted image za brat mi ni, križanke so čist prelahke, pol pa ratam tečna hahaha

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
29.11.2008 10:40:55   
Dali*
MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) ?, Izola  user posted image   +6 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 15.12, Ptuj user posted image
+6 kg 
hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
30.12. , LJ user posted image +3 kg, 110cm
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12, Ptuj user posted image +6 kg, 88 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) 3.12., LJ user posted image   +2 kg
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, ?    user posted image    +6,5 kg    
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.12., LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE user posted image
+8,5 kg, 99cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 90cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12, CE user posted image +7,5 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola user posted image +5,5 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)2.12., MBuser posted image user posted image +6,4 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 23.12., LJ user posted image    -1 kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12., Ptuj user posted image +12,5 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 4.12., ? user posted image  user posted image +8 kg
trinity22 (30)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, ?    user posted image
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ITA user posted image +12 kg, 105 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., MB user posted image   +5kg, 91 cm
MalaČebelica (27)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MB user posted image +10kg, 96 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE user posted image
+ 7 kg, 90 cm
buksi                             (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., PO user posted image +8 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +5,5 kg, 104cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.12, CE, user posted image + 9 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., MB user posted image +7 kg, 95 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 4.12., Izola user posted image  +8 kg,93cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   22.12, FRAuser posted image +0kg ,88cm
  21.3.
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)?,TRB user posted image +0,5kg,118 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 2.12, LJ user posted image +7 kg, 97 cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 107 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., LJ user posted image +6 kg, 90cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 3.12., NM  user posted image +6 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 2.12., LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  15.12., KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.12., MS user posted image +7,5 kg, 103 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +4 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+7,5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) ?, LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 16.12., LJ user posted image   +5,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12.,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
drevozivljenja (22)     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., ? user posted image +9 kg
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 19.12, KR user posted image
 +2,5kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ user posted image +4,5 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 1.12., ? user posted image +3,5 kg, 84 cm
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.12., PO user posted image , +4 kg, 91 cm

user posted image  - 21 fantkov
user posted image  - 15 punčk
user posted image  - 29 presenečenj 

Skupaj nas je 62 marčevskih nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
29.11.2008 10:51:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Ma kje ste vse?

Tasa se je zgleda včeraj tok najedla dobrot da dans vstat ni mogla hehehe user posted image

vse ostale pa se skrivate user posted image

men je pa dolgčas...  ne morem nit štirkat, ker me boli roka od teh cevk not... user posted image za brat mi ni, križanke so čist prelahke, pol pa ratam tečna hahaha

DOBRO JUTRO PUPE MOJE!!! user posted image
Pupa ni blo take sile, sem pojedla malo narezka pa gotovo..sem prešaltala na mandarine. Niti sladkega nisem nič..se moram zdaj pazit do tor. da nebo spet kaj narobe user posted image  z totim mojim sladkorjem.
Ja, Persida sneg imamo user posted image !  Jupijeeeee user posted image . Ko sem vidla kak je včeraj zapadel sem si začela pet
http://www.youtube.com/watch?v=MPQakRkMArk   user posted image user posted image
Končno ven pogledam in vidim sneg user posted image , pa še za moj roj.dan je zapadel..user posted image  še me ma nekdo rad tam zgoraj..user posted image

Pupa upam, da boš čimprej boljše..ko pa boš doma pa te povabim na kranjsko k meni.. user posted image  
MalaČebelica drži se,..vse bo ok user posted image

zdaj pa vas grem malo nazaj brat. Sem v izostanku eno stran..user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 29.11.2008 10:52:20 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
29.11.2008 10:54:58   
helimaša
jutro!

pupa user posted image user posted image user posted image  mislim nate......sej bo vse kul......
mi imamo pa snegec.....uf ga je včer nametal.....je kr dobr padal.....
drgač sm pa ful zaspana....tamala mi je ponoč neki štrajkala in potem sem mogla že ob petih vstat in it risanke gledat.....zdej bi pa tko spala.....komi gledam.....upam da mi popoldan vsaj mal zaspi....zdej pa harmoniko  igra user posted image user posted image ......mamo pestro....mož pa itak dela....je reku da do kosila pride domov....pol pa mormo it mal vn na snegec......da se Maša mal vrže not in dela angelčke.....
jadrnica za MŠ se ti ni treba nč prjavt.....vsaj takrat k sva midva hodila se ni blo treba nč....ti sm poklič kdaj se začne....in to je to.....
grem še krompir nalupit za kosilo....pol pa počas kuhanje.....sm pa že kr lačna dons.....ni še nč konkretnega v želodček padl.....

papa

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
29.11.2008 10:57:49   
helimaša
aja pa tasa vse najboljše....upam da si lepo praznovala,,,,,kaj ti je pa tvoj kupu če ni skrivnost.......jst bi pa dons tortico jedla če bi mi jo kdo naredu.....njami.....al pa neki sladkega.....tasa a je pr teb kej ostaluser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
29.11.2008 11:03:44   
Pupa7
hojla user posted image

mene so dal dol s flaše jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sicer mam še kanal v roki za vsak slušaj če se kaj ponovi ampak jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zdaj opazujemo če se nič ne ponovi sem v parih dneh lahko že doma jeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, samo kako naprej še niso povedali (al bom mogla ležat skoz al kako....)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
29.11.2008 11:16:25   
felix7
super, pupa, to je pa res krasna novica. Me veseli.

MalaČebelica, tudi zate držimo pesti, da bo vse ok, jaz sem prepričana, da bo, ker se meni pritisk pri G vedno dvigne za ene 30... Če imaš doma kakšno napravo za merjenje pritiska, se za pol ure uleži in umiri, pa potem zmeri pritisk. Takrat ti bo verjetno vse ok pokazalo.

Pri nas je tudi zapadlo obilico snega, kar 20 cm... No, jaz žal nisem ljubitelj belega, ampak kidat mi pa ni bilo treba user posted image

No, pridem naokrog še kaj kasneje.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
29.11.2008 11:16:53   
lejca
Dobro jutro tudi od mene..

Danes sem koncno po dolgem casu spet mal potegnila v postelji, sploh nisem imela namena vstat. Pa dans bi mogla it na plavanje pa se mi ne da...bom sla naslednjo soboto.
Vceraj sem mela izpit in sem ga nardila z 28 od 30 user posted image user posted image user posted image , zato se vam tud nisem neki casa javljala. Zdej se pripravljam tudi za naslednji teden ,ko mam spet en nepricakovan izpit.user posted image  Pa sem le mislila,da mam zdej do januarja mir..user posted image  No sej ni vazno, bom ze nekako. Zal mi je samo,ker se ne morem javljat tako pogosto kot bi zelela.
Na pregledu v ponedeljek je vse bilo v redu .mali tehta ze kar 730 g, izvaja akrobacije in me zbuja zgodaj zjutraj. Danes ne, ocitno je vedel,da mam fraj dan.user posted image

Vsem ,ki ste imele oz ,ki imate rojstni dan zelim vse vse najboljse user posted image user posted image user posted image .

Ma,a je res v Sloveniji sneg? Madonca se ze veselim,da pridem, nekaksno snezeno vzdusje me daje zadnje case.user posted image

Ok,se oglasim se kasneje, ti PUPA pa pocivaj!!!!!

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
29.11.2008 11:46:28   
Pupa7
LEJCA PIFLARKA HAHAHAHAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ŠE ENKRAT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz čakam kosilce in mojga lubija...

bodte fajn!!!user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
29.11.2008 12:35:32   
buksi
Dobro jutro!

pri nas je pa dense dez!!!!!!!!!!!user posted image je prav smotana cesta in se zmrzuje.

A slucajno tud kera izmed vas malega malo manj čuti, a je to normalno?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
29.11.2008 12:47:23   
Dali*
Jaz pa glede na to, da se grem zdej odpravit, ker sva povabljena na kosilo k Verdiju, si vseeno nisem dala miru in sem naredila kruhove cmoke za jutri. Sem sprobala mal drugačen recept, pa tko fino dišijo. No, sedaj so v hladilniku in čakajo na jutrišnjo kuho.

Zdej pa morem it...do potem...

Pa dober tek vsem ki boste papcale.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
29.11.2008 12:48:09   
Dali*
Waw Pupa super za to novičko...sem začutila kr drugo energijo...sedaj pa še malo in boš spet doma...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
29.11.2008 12:56:21   
čebeica maja
POZDRAVLJENEuser posted image

VSEM ČESTITKE ZA ROJSTNI DAN TASI-M IN ZA VSE PREGLEDE IN OSTALO.

Mi smo imeli za kosilo skutne-sirove štrukle in zelje, povejte će gre to skup, tako kuha tašča, sej sem se skoraj že navadla tega okusa, prinas nismo nikol to skupi jeli.

PUPA- lepo da je bolš,da nisi več priklopljena.
Men pa je bila hrana v bolnici dobra(v NM),  je pa res samo trikrat nadan, tud na otroškem odelku, kar mi je ćudno, naš mihec je petkrat na dan al pa še večkrat, dobr da je bil zdej sm en dan tam. Jaz sem bila v porodnišnici tud skoz lačna, so mi še od doma nosil da sem imela za vmes, pa od cimre sem jogurte jela, se je zmišlevala da ona takih ne je. dojenje te izčrpa saj mene je.

SNEG-je pa včeri tudi prinas zapal, moja pa niblo dopoldne doma, ko se bo pa mihec zbudil bo pa že skopnel in bo vzunaj sm blato, ah ko sm pa privezana na postel  PUPA- zdaj veš kako je to težko.
Bom pa spet prekršla ležanje, gremo popovdne dojenčka Jakoba pogledat, v potodnišnico, v p. je dvigalo, prijateljica pa živi v petem nadstropju brez dvigala.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
29.11.2008 13:11:17   
Anonimen
Sam na hitro se vam javim, da ne boste rekle, da vas zapostavljam in se nič ne oglasim.  Žal pa pretekli dnevi niso bili nič kaj dobri. Stric je namreč imel hudo prometno nesrečo, pa se še vedno ne ve kaj bo z njim - ali sploh bo. No, mi vsi upamo, da bo.
Jaz sem še vedno 2 v 1, saj imava z mojo punco pogodbo, da ostane pri meni do februarja, potem pa je odločitev na njeni strani kdaj bo pripravljena na prihod na ta svet. Sicer pa imam do konca še 3 mesece! Pa danes bom šla na podstrešje iskat cunjice, ker ne zdržim več. Moram malo pogledat te stvari za naše male pikice, ki so mi tolk cortlih. Pa drugi razlog je tudi ta, da se prepričam,d a je cunjic takšnih in drugačnih še preveč, d ane bo nepotrebnih nakupov. No, kakšno cortlih stvar za iz P bom vseeno še kupila, pa še kakšno za dušo.
Aha, pa nov comp imam, tako da ne bom imela več razlogov zakaj zabušavam z diplomsko. Do konec tedna bo šla že na pošto.

Ob priliki in ob malo več časa vas pa še preberem in pokomentirat, do takrat pa bodite fajn! user posted image

P.S.: Najaa - spet jst težim... glede srečanja. Bo? Uro smo rekli, da po 17ih, ta petek, kje pa?

(odgovor članu čebeica maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2089
29.11.2008 13:20:02   
Lolita23
buksi ma men se tud dogaja, da jo en dan bolj čutim en dan manj, ampak kot me je spps pomirila, pač si je mala našla nekaj drugega za brcat, kar pač ti ne tak občutiš.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
29.11.2008 13:36:50   
čebeica maja
buksi- glavno je da čutiš user posted image .

Glede ležanja, pa jst raj ne na hrbtu, ko sem bila prvičuser posted image  bol proti koncu me je kot vsak večer moj namazal trebušček, potem sem pa kar tako ostala na hrbtu in gledala tv, mal sem zadremala in zbudila s takim glavobolom, da se opisat nezna, da me je moj peljal v bolnico, tam so mi dali nek tablet in not bi mogla ostat pa nisem hotla, sem raj zutraj prišla na kontrolo, vzrok je bil verjetno ležanje na hrbtu. tako da levi ali desni bok.Je pa res tako kot pravi pušenjak, če sem na hrbtu se zbudim in obrnem.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
29.11.2008 14:05:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

aja pa tasa vse najboljše....upam da si lepo praznovala,,,,,kaj ti je pa tvoj kupu če ni skrivnost.......jst bi pa dons tortico jedla če bi mi jo kdo naredu.....njami.....al pa neki sladkega.....tasa a je pr teb kej ostaluser posted image

helimaša hvala oz. vsem puncam še enkrat hvala za čestitke.. user posted image
Letošnji roj.dan je bil pri meni očitno v znamenju user posted image  in naše user posted image  ker so vsi nosli samo za njo, bodoči mami pa samo čestitali pa kako rožico prinesli. Sicer sem sama rekla, da ne potrebujem ničesar razen zokne user posted image  in to sem dobila.
Dragi pa je kupil tudi za našo user posted image (saj pravim vse se vrti okoli user posted image  user posted image  )  baby art - http://www.babyart.si/site/index.php?view=BA_3d_deluxe in http://www.babyart.si/site/index.php?view=BA_roka_noga po pošti pa mi je poslal telegram s šopkom user posted image .
Drugače pa Helimaša ti kr pridi na pecivo. Jim nekaj ni najbolj ležalo,..so raje nazdravljali in jedli narezke.. tak da ga je polno ostalo..
Pridejo zdaj še moji in zdaj se lahko zgodi da bo pecivo v nevarnosti..bom ga mogla malo skrit pred mami, ker bo mi drugač vse zmazala user posted image user posted image  

Pupa7 full,full sem vesela, da so ti umaknili tisto flaško. Zdaj pa držimo pesti,da boš čimprej doma user posted image
Lejca user posted image  za izpit... Držim pesti,da tud nasl. tedn tak uspe. Sicer pa nič ne skrbi, ti samo iozpite naredi pol pa bomo že nadoknadli zamujene trenutke na RR user posted image
buksi- tudi jaz našo tamalo te pa te malo čutim. Ampak tak kot ti je rekla Lolita23 ni nič narobe. user posted image

Zdaj pa moram it pomagat, moji prihajajo..

Sva bila že pridna, sva omare pospravla tak da je tamala spet dobila eno novo omaro,..ko pa samo vsi nosijo od kombinizona do majčk,hlač,bodyev.. da je bodoči ati reko da jo bo očitno mogel imet na očeh že od vsega začetka... Aha, malo ga je pa že strah, ko bo on mogo delat, me pa se same okol šprancirale user posted image user posted image

se slišimo zvečer

pa dober tek vsem..  

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
29.11.2008 14:09:47   
Pupa7
hojla pupe,

sem uspela dešifrirat zmazek na flaši in piše Gynipral... se mi zdi da me je ena vprašala kaj mi dajejo. Za enkrat se držim, 4x trdi buši, bomo vidl kaj bo do konca dneva. Jaz verjamem da bo vse ok user posted image user posted image user posted image ker mora bit user posted image user posted image user posted image

zdaj pa baje dobim obiske, taščo in obe sestri od mojga lubija, tko da pazte se, dež bo al pa sneg hahahaha user posted image user posted image user posted image

pa kaj se oglasite, da ne bo tak ničnapisan dan user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
29.11.2008 14:17:00   
felix7
buksi, po mojem ne rabiš nič skrbet. Sem na eni drugi temi brala, da je zdaj okoli otroka veliko plodovnice (med 22. in 25. tednom), pa ga zato verjetno čutiš malo manj.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
29.11.2008 15:40:01   
Pupa7
ma kje ste pupe?

ste se čist v sneg pogreznle al kako?

jaz sem imela obisk in dobla tortico (ma je bla tko suha user posted image ) ampak bolš kot nič user posted image

zdaj pa grem spat ker nobene ni, mi ne preostane druzga...

papa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
29.11.2008 15:52:51   
Najaa
Punce čao, kako ste? Za nazaj ne bom brala zdaj, verjamem pa, da ste imela hude debate! user posted image  Jaz sem pa ful utrujena od vsega letanja okoli, šopinga in danes je še Tija zakuhala tak da sploh ne vem, ali bomo jutri kaj praznovali ali ne. Če ne, bomo pa sami torto pojedli. user posted image  Praznujemo lahko še za nazaj. user posted image
Moj trebušček je vsak dan bolj poskočen. Zdaj se ga že oreng vidi, ko ima svoje akrobacije. Danes sem mu dala tisto igračko, ko za vrvico potegneš in igra in sem ga očitno zbudila. Je začel ful skakat. user posted image  In Tija je tako srčkana, ko jo vprašamo, kaj ima mami v trebuščku in reče "jenčka" user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
29.11.2008 17:08:31   
spps
ojla!
danes sem kot ,da bi me tramvaj pofural-sem imela mal čistilne akcije danes dopoldan,pa sem čist izmučenauser posted image
sem bila danes pri tašči na kosiluuser posted image user posted image user posted image ,ker je moj šel pomagat pr eni selitvi,da mi ni bilo treba danes kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image
po kosilu sem pa padla v transuser posted image user posted image user posted image ,pa si še zdaj nisem prišla k sebi.

mala čebelica-vse bo okuser posted image user posted image user posted image
pupa,tud teb čestitke ,da so ti odsrtanili infuzijouser posted image user posted image

in ostale?kaj dogaja?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
29.11.2008 17:37:29   
babyg
Pupa7 super,da se tako dobro počutite.Samo tako naprej,tukaj smo pa itak vse "na obisku" pri tebi!!user posted image
Pa še enauser posted image za srečo.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
29.11.2008 18:10:11   
Dali*
no...mi2 sva zdejle prišla s kosila...bilo je full fajn...ves ta vik in krik otrok...

...zdej grem pa mal počivat...ker sem se napokala vsega po malem in 4 ure skup sedela...grem mal kavč likat k lubiju...

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
29.11.2008 19:18:12   
tasa_m
hei punce, kak ste mi?
Moji so ravnokar odšli,..so mi prinesli pekače, ker sem si jih zaželela, tak da zdaj pa bom mogla začet pecivo pečt. Nebo moglo biti več izgovorov, da nimam pekača primernega, da pečem.. user posted image
Zdaj pa se grem malo odpočit, je moj spet kolege povabo (včeraj sva se zmenla, da samo 2, dans pa pridejo 4) tak da bo spet polno. Hjoj, jaz pa tak utrujena, da ne morem več nič user posted image  križ me boli kot user posted image , je pa mi noro da ležim ko so oni pri polni mizi...user posted image  

Punce, ker bi se vam rada zahvalila,da ste mi v tolikem številu izrekle čestitke, bom v zahvalo tudi z vami "praznovala" in vas postregla...
user posted image   zdaj pa navalimo... user posted image  Dober tek,pa naj bo to za večerjo..

..pridne bodite pa se slišimo jutri,danes bom verjetno res samo še padla..

Zdaj grem pa počivat pa če pride sam predsednik na obisk..

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?