|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
28.11.2008 9:24:57   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Tin vse najboljše za 1 rojstni dan - zelo lepo napisano( si me spravila v jok)user posted image user posted image
Vse najboljše pa seveda tudi Laniuser posted image user posted image user posted image  in Tianni user posted image user posted image user posted image  

Se kar podpišem ... VSE NAJBOLJŠE!!!! user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 626
28.11.2008 10:03:05   
sliva10
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Tin vse najboljše za 1 rojstni dan - zelo lepo napisano( si me spravila v jok)user posted image user posted image
Vse najboljše pa seveda tudi Laniuser posted image user posted image user posted image  in Tianni user posted image user posted image user posted image  

Se kar podpišem ... VSE NAJBOLJŠE!!!! user posted image

tudi od nas-VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 627
28.11.2008 11:04:19   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: barika
TIN, LANA IN TIANNA VSE VSE NAJ NAJ BOLJŠE!!!!

Se podpišem..predvsem pa Tianni ogromnooooooooooooooo zdravja.....

me že res skrbi, kje sta VB in njena princeska...user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem in lepo praznujte...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 628
28.11.2008 11:18:41   
Mamathea
Pozdravček

Vse najboljše današnjim eno0letnikom in enoletnicamuser posted image user posted image user posted image . Bodite zdravi, veseli, razigrani in nasmejani.
Jaz sem pa danes čisto "out of order", se tako čudno počutim, me glava boli in nič se mi ne da. Moj malček je pa naspidiran sto na uro, trenutno odpira in zapira predale v dnevni sobi, joj spet bo treba lepit:)))))
Lep dan želim vsem in upam, da se nasldenji teden v sredo res dobimo v Lj, v Areni.
Lp

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 629
28.11.2008 11:46:38   
total
 Dragi moj nečak, želim ti vse najboljše za tvojo 1 svečko,bodi še naprej tako priden in vesel fantek,tako nasmejan in razigran...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želimo ti vsi skupaj nepozaben prvi RD in vedi,da te ma tvoja tetika najrajši na svetu....pusauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 630
28.11.2008 12:04:21   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Ajtak...še enkrat ti res hvala in upam, da boš res mamica 10im, ker vidim, da jih z lahkoto obvladaš, pa še otroci te imajo izredno radi. Naša ne gre kar tako h komu. Tjaš je pa res neverjetno priden otroček. Sigurno po mamiciuser posted image . Skratka vesela sem, da smo se dobili in da se bomo še kdaj.

Lahko noč!

ej Kanarka, tule se pa kr podpišem.

joj punci user posted image , mi je kr nerodno

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 631
28.11.2008 12:06:06   
ajtak
Sem tok zrasla da sem prehitr potrdi stisnla user posted image .

Tudi od mene en kos poljubckov vsem slavljencem!

A GB pa Tianna mata pa tok skupi rojstne dneve, nisem vedla...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 632
28.11.2008 12:55:32   
total

[/quote]

< Sporočilo je popravil total -- 28.11.2008 12:56:37 >

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 633
28.11.2008 14:25:42   
Oranža
Evo ura in taška

user posted image

user posted image

Pa še moja dva mulčkauser posted image

user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 634
28.11.2008 19:18:44   
Dajica
Tianna, Lana in Tin, zelim vam vse najboljse za prvi rojstni dan!

user posted image

Vikend je koncno tu, takoooo sem ga cakala. Kaja ze spi, je bila full zaspana. Me pa zanima, kdaj bo zjutraj budnica. Zdej se zbuja ze pred 7 zjutraj. Skoraj takoj, ko jaz grem od doma.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 635
28.11.2008 19:21:59   
zirafa76
pozdrav od nas...

najprej opravicilo...dolgo se nisem javla, tezave doma, racunalnik, posli itd......user posted image ..tako da brez zamere...

Hvala se enkrat vsem za podporo Sofiji....user posted image ....res depresivni dnevi...ampak nekako je slo...dolgo bo se trajalo pri meni tole....user posted image

Drugace pa smo dobro, danes se je odprl bozicni market, smo sli malo pogledat, jutri gremo pa babnce same...KOMAJ CAKAM.....user posted image ..res potrebujem malo oddiha, ker se mi zdi, da se bom razpocla od..vsega....

Imeli smo tudi krst, 23.11., ce se ne motim je bil to moj uradni rok poroda leto nazajuser posted image ....kaksno naklucje..

verjetno sem dosti zamudila, bom malo prebrala danes kasneje, moram zirafco dat spat...user posted image

pa se vsem CESTITKE ZA OBLETNICE, ROJSTNE DNEVEuser posted image user posted image ....zdaj bo ze pocasi mir..ker je november ze mimo..user posted image user posted image

picasaweb.google.sk/cintaelu/KRST?authkey=Lna_qYc8okM#

ce bo prijelo....slikce krsta...

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 636
28.11.2008 19:23:59   
zirafa76
http://picasaweb.google.sk/cintaelu/KRST?authkey=Lna_qYc8okM#

mogoce sedaj<??

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 637
28.11.2008 20:18:10   
Dajica
Cestitke bratrancu, ki je danes dobil ze cetrtega sina!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 638
28.11.2008 21:08:04   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Cestitke bratrancu, ki je danes dobil ze cetrtega sina!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitamouser posted image

Čer,

Se samo na hitro javim preden padem ko muha....smo imeli bizi popoldne.......smo delali okraske(za na steklo - okna in to) z božično novoletnimi motivi pa piškotke smo pekli, danes 2 rundi pa še ju3 2 rundi, pa kakšni bodo verjeten še v nedeljo padli, ker v ponedeljek grem v službo in med tednom ne bom pol stala za šporgetom ampak bom rajš tisti čas z otrokoma, tko da bom po večini poskusila opravit ta vikend(za Miklavža, pa Timonov RD.....), vsaj kar se piškotkov tiče, pa jutri mormo dokončat okraske da jih pol lohk v nedeljo napopkamo na okna in vratauser posted image user posted image user posted image ...vse skupi je blo pa zlo lčepo in pravljično, ker je zunaj celo popoldne snežilo in še vedno sneži........nam pa cela hiša diši po domačih piškotki, cimetu, sveže pečenemu kruhku........ajd zdej pa grem......
Nočko!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 639
28.11.2008 21:11:41   
kanarka
Dober večer

Tin, Tianna in Lana...tudi mi se pridružujemo čestitkam.

Žirafa, zelo lepe slikce in wau...bogata cerkvica.

Dajica...čestitke tvojemu bratrancu.  

Total...čigava teta pa siuser posted image  Aha, mi je vkloplo...Tinova ..."nečak".....edini fantek na seznamu za danes.

Ajtak, naj ti nč ne bo nerodno...sej 10 ti jih nobena ne bo foušuser posted image .

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 640
28.11.2008 21:36:18   
scubadiver
Čer,

Najlepša hvala vsem za čestitke user posted image
Naša slavljenka se je odločila, da sedaj ko je stara eno leto pa lahko ponočuje in kr ni hotla zaspat. Se je smejala in vriskala namesto da bi pančkala. No sedaj končno spi. Sem pa danes cel dan tko hecno razpoložena. kar jokala bi od sreče. Pred enim letom si nekako še nisem zares predstavljala kaj pomeni biti mama, čeprav sem ta trenutek komaj čakala. Sedaj, po eno letnem stažu pa vem, da je to res nekaj najlepšega.
Draga moja Lana, hvala za vse nasmehe, objeme, poljubčke. Hvala ker sem lahko tvoja mamica in hvala da si tako zlata hči. Mamica te ima neizmerno rada user posted image .

Iskrene čestitke tudi Tinu in Tianni.
VB prosim javi se in poročaj kako je Tianna. Tudi mene res skrbi za vas. Upam, da je operacija že za vami, da je Tianna dobro okrevala in da danes srečni pihate svečko.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 641
28.11.2008 21:58:34   
Ilije
Ojla!

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Sedaj, po eno letnem stažu pa vem, da je to res nekaj najlepšega.
Draga moja Lana, hvala za vse nasmehe, objeme, poljubčke. Hvala ker sem lahko tvoja mamica in hvala da si tako zlata hči. Mamica te ima neizmerno rada user posted image .

Sem vas prebrala in se moram zahvalit scubi, ker ji je uspelo, da jokam za lahko nočuser posted image

oranža  jaz vam ful zavidam to pravljično idilo s snegom... upam, da tudi pri nas pade dovolj snega čez noč, da gremo jutri mal na sanke.

No pa LNuser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 642
28.11.2008 22:07:23   
Nana Liza
Draga Lana, Tiana in Tin! Lepo praznujte svoj prvi rojstni dan. user posted image user posted image user posted image Mamici dajajte poljubčke, očiju pa lahko tudi malo ponagajate! user posted image

Spet obožujem petke!  Kolk je fajn, ko ni treba nič pripravljati za naslednji dan. Prav ležerno se danes premikam po stanovanju.

Po 1 letu me je sedaj obiskala spet Ga. Menza. Sploh ne vem v bistvu kaj je že to. Med Elo in Tevžem je bila pristona ene dvakrat. Na srečo nimam nobenih hudih bolečin in upam, da tako tudi ostane.

Tevž je imel velike fleke zadnji teden in spraskal se je do krvi okoli vratu. Najverjetneje je kakšna alergija. Po kremici belo baza je občutno boljše. Namesto skute mu sedaj zmešam tekoči jogurt, baby piškot in banano in moram priznati, da tudi meni zelo tekne. Njami. Na srečo se nič ne praska. Upam pa, da mu sedaj piškot ne bo škodoval. Sicer pa jih je od 6. meseca že tok pojedel. Ma to je res čudno, kaj mu sedaj ne paše. Še vedno mislim, da sem mu dajala preveč frutzwerga skutk. Jih obožuje.

Zbuja se sedaj približno dvakrat. Ponoči okrog 1ih zjutraj, da gre zraven mene v posteljo ter okoli 5ih zjutraj za flašo mleka. Spi pa potem kar dolgo, tudi do 8ih, če ga Ela ne bi preje prebudila.

Lep vikend in obilico snežnih radosti!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 643
28.11.2008 22:31:57   
gruška
Čeeer,

Scuba, res si lepo napisala .... user posted image

No, jaz sem danes dobila Tevža nazaj s tabora, imeli so se super, bi še kar ostali tam ....

Oranža, tudi mi smo danes pekli, pa jaz sem dokončala adventni venček, ki sem ga delala za Pikino skupino v vrtcu in sem zadovoljna s končnim izdelkom ...user posted image Sem že Sonchku obljubila fotke na FB ...  

Drugače pa že čez dva dni pride moj user posted image  domov, je že en teden mimo in sem vesela, da je šlo hitro ... Me je včeraj klical in povedal, da so jih peljali z enim manjšim letalom na ogled Mont Everesta (okrog vrha so se peljali ...) user posted image ... to pa res ne doživi vsak ... sem mu fouš ...

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Total...čigava teta pa siuser posted image  Aha, mi je vkloplo...Tinova ..."nečak".....edini fantek na seznamu za danes.

user posted image  Kanarka, ti si faca ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza
Spet obožujem petke!  Kolk je fajn, ko ni treba nič pripravljati za naslednji dan. Prav ležerno se danes premikam po stanovanju.

user posted image  Jaz pa študiram zdele zakaj obožuješ petke (na čevljih) in kaj majo petke (na čevljih) veze s pripravljanjem za naslednji dan in ali se v njih ležerno premikaš po stanovanju ... user posted image user posted image

Gruška pejd spat, k tud brat ne znaš več user posted image

< Sporočilo je popravil gruška -- 28.11.2008 22:33:50 >

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
28.11.2008 22:33:07   
gruška

Sej grem no ... Nočko! user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 645
28.11.2008 23:05:23   
barika

Sej grem no ... Nočko! user posted image

ja pa barvo zamenjaj (malo bolj temno zeleno), da te bo lažje brat, in ne boš ob petkih v petkah po bajti hodlauser posted image

snegujeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image , jutri se grema kepatuser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 646
29.11.2008 0:54:25   
tabi
čer al zgodnje jutrouser posted image

Evo tortice na mestu-delno,otroc spijo,moj je prišel iz šihta,jst iz pod tuša,zdej pa hop pod kovteruser posted image

Lana,Tianna in Tin vse najboljše za prvo svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas tudi sneži pa baje je ful zoperna cesta,to bom zutri uživala na poti v službouser posted image

če sem kej pozabla pokomentirat mi oprostite ker se mi mudi v mižuleuser posted image
NOČKO

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 647
29.11.2008 8:46:34   
barika
Jutrouser posted image

pri nas je pa snegec, iiii kok je lepouser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 648
29.11.2008 9:21:53   
mklks
jutro tudi od mene po dolgem časuuser posted image

sem bla tko zaposlena, sem zdej dva dni delala promocije in hodila domov ob sedmih zvečeruser posted image , dobro da imam tako fino hčer, da me je počakala in sva lahko zadnje urice preživeli skupaj:):)user posted image user posted image

drugače pa VSE NAJBOLJŠE ZA VSE SLAVLJENČKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BODITE PRIDNI IN RAZVESELJUJTE MAMICE IN OČKE, TAKO , KOT STE JIH TUDI DO SEDAJ!!!

vidim, da ste mele kar neki čvekov, mogoče v sredo uletiva tudi medve z emo, če bo nehala kašljat, nočem, da bi katerega novembrčka okužila s čimuser posted image

aja, zdej pa še novica dneva, ne spomnim se, če sem že povedala...moj spomin pa touser posted image ....EMA JE SHODILAuser posted image user posted image user posted image
zdej je že tok sigurna, da lepo ko pade na ritko, se pobere in gre naprej, prav lepo jo je opazovat, včasih kar ne morem verjet, da je šlo to zadnje leto tako hitro naprejuser posted image ...včasih si kar želim, da bi bla spet tko majhna, kot takrat ko sem jo prinesla domov iz Puser posted image

ajtakuser posted image user posted image user posted image  za službo

gruška...upam, da ti ni blo preveč dolgčas brez tvojih moškihuser posted image user posted image

pri nas je tudi včeraj zapadel sneg, sem pelala domov iz mesta 40 na uro, do doma pa kmal ne bi pršla, ker smo čist na vrhu hriba in itak, ker smo bl na samem se seveda noben ne spomni, da bi blo treba tud pr nas kej posipat po cesti....jih bo treba kar spoment, ker peš pa ne mislm hodtuser posted image user posted image user posted image

glede zimskih čevljev....ema jih je dobila za RD od babice pa sma vzele kar gležnarče od super fita, sva doble tud garancijo za nepremočljivost, so pa ful tople, ker so podložene z ovčjo volno, tko da nosi samo žabice brez nogavič in sem ful zadovoljna z njimi, ker v njih res lepo hodi....ble so pa 44€.....mela je pred parimi mesece ful navala rasti noge, zdej se je pa umirilo mal, tko da upam da jih bo nosila vse do marca:):)

Oranža....super torbica, ure pa ne vidm dobr...aja, bom sliko povečalauser posted image

ajdi

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 649
29.11.2008 10:32:15   
mklks
žirafa....super fotke, tvoja mala je tkoooo lušno dete user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Naj gre otrok v šolo?
Preden naženete ta isti strah v kosti vašega malčka, poskusiti sami ugotoviti, česa vas je strah in zakaj pomisleki. Je ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......