Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:33:34
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, jaz tekst označim in skopiram v word.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, jaz tekst označim in skopiram v word. Kam?In kako potem pogledas.Res se mi ne sanja...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:39:46
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo-jaz tudi tako naredim kot RMRM , označi tukaj besedilo, odpri word,notri prilepi tekst in shrani dokument na disk
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:40:29
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM oujeaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:42:43
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
RMRM-hvala za naslove-sem nekaj že prebrala, a bi bilo fino ponovno branje--takšne knjige je najbolje kar doma imet. Pišem seznam za špecerijo in podobne zadeve, da mož jutri prinese, pa se kar ne morem vsega spomnit-raje tu čvekam . Med tednom hodim z otroki bolj po sadje, zelenjavo, ribe, meso---ostale stvari se mi pa ne ljubi nabavljat in to prihranim za . Pa bi si čez teden lahko sproti pisala, ko se kaj spomnim, ampak neeee
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:43:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny kleo-jaz tudi tako naredim kot RMRM , označi tukaj besedilo, odpri word,notri prilepi tekst in shrani dokument na disk Kako?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:44:49
|
|
|
|
RMRM
|
AS, mi se še nič ne kotalimo, smo še kar mal zadaj, pa upam da bo tudi to kmalu nadoknadili. Danes je naš škratek šele pogruntal, da ima rokice in da z njimi lahko maha. Sem pa že zadnjič napisala, da ga je fizioterapevtka v RA ful pohvalila, da je močno napredoval v zelo kratkem času (na izvidu imamo namreč navedeno diagnozo izrazito hipoton). Kupla sem pralni stroj, ker sušilca v bistvu ne uporabljam. Sedaj sem imela kombiniranega s pralnim, pa tko al tko nisem bla zadovoljna. Imam pa dovolj prostora, tko da ni problema kam obesti perilo. Kar se pa tiče likanja, sem pa to zato napisala, ker vem da novejši stroji ne mečkajo perila in če ga takoj obesiš, tud ni treba likat. Upam da bo tud pri meni tako. Sesalc je pa kr neki. Sem bla navajena na Vorwerk, pa mi ni več delal kot bi moral, (seveda gre vse k , so 14 let dal skoz, brezhibno delali, tako da sedaj pričakujem še štedilnik in pomivalc ) pa sem zdej ena navadna jaj.,.., kupla . Sej sesa super, samo tako glupo krtačo ima.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:45:24
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo- na računalniku imaš siguno office, pa pojdi start gumb-programi in tam poglej za word
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:46:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny kleo-jaz tudi tako naredim kot RMRM , označi tukaj besedilo, odpri word,notri prilepi tekst in shrani dokument na disk Kako? Kleo--kje pišeš opravičila za punco in podobne reči? Na namizju si odpreš program WORD. Tu si izbrani tekst označiš, kopiraš, greš ven in na namizju poiščeš WORD, odpreš nov dokument in prilepiš.....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:47:17
|
|
|
|
Anonimen
|
AS pri nas se sedaj ene dva dni obrne šele na trebuh, pa danes ji je celo na postelji uspelo še kontra it.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:47:17
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny kleo-jaz tudi tako naredim kot RMRM , označi tukaj besedilo, odpri word,notri prilepi tekst in shrani dokument na disk Kako? z levim gumbom na miški označiš tekst (tako da gumb držiš), pol pa z desno tipko na miški copy, pol pa odpreš word in spet z desnim gumbom klikneš na paste in se ti prilepi. Pol pa samo shraniš dokument.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:48:55
|
|
|
|
Samsa
|
babike jaz grem , čeprav vem, da bo svetla noč Lepe sanje in čimdaljšo noč, pa da vas ne zamede Nočko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:51:44
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
RMRM- a so bili danes v merkurju popusti-tisti, ki jih izžrebaš? Sicer pa se je naš škrat začel te dni kotaliti-no, še v četrtek je bil bolj kot ne pri miru. Obrnil se je na trebušček, potem pa vik in krik--ga je bilo potrebno dati nazaj,... Pa super za napredovanje. Saj se itak razlikujejo med sabo in pri 15-ih več nihče niti ne ve, kdaj je shodil . Pri nas bi pa Patricia ostala doma z bratcema in ne hodila v šolo. Najraje bi vsak dan v šolo nesla polno torbo---IGRAČ. Danes je vse ven štrlelo iz vseh predalčkov, pa stranske zadrge se niso dale zapreti, tako polna torba --igrač,... Doma nalogo naredi, a povsem na hitro, ker bi se rada šla brž igrat,...jojojoj, kaj bo to?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:51:45
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija RMRM-hvala za naslove-sem nekaj že prebrala, a bi bilo fino ponovno branje--takšne knjige je najbolje kar doma imet. -ja, se strinjam. Jaz imam kar nekaj teh priročnikov doma, pa vedno preberem tisto, kar je trenutno aktualno. Nikol nisem brala tega od a do ž. Pišem seznam za špecerijo in podobne zadeve, da mož jutri prinese, pa se kar ne morem vsega spomnit-raje tu čvekam . Med tednom hodim z otroki bolj po sadje, zelenjavo, ribe, meso---ostale stvari se mi pa ne ljubi nabavljat in to prihranim za . Pa bi si čez teden lahko sproti pisala, ko se kaj spomnim, ampak neeee
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa lahko noč
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:53:37
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija RMRM- a so bili danes v merkurju popusti-tisti, ki jih izžrebaš? - pojma nimam, so pa bile v Mercatorju dvojne pike Sicer pa se je naš škrat začel te dni kotaliti-no, še v četrtek je bil bolj kot ne pri miru. Obrnil se je na trebušček, potem pa vik in krik--ga je bilo potrebno dati nazaj,... Pa super za napredovanje. Saj se itak razlikujejo med sabo in pri 15-ih več nihče niti ne ve, kdaj je shodil . Pri nas bi pa Patricia ostala doma z bratcema in ne hodila v šolo. Najraje bi vsak dan v šolo nesla polno torbo---IGRAČ. Danes je vse ven štrlelo iz vseh predalčkov, pa stranske zadrge se niso dale zapreti, tako polna torba --igrač,... Doma nalogo naredi, a povsem na hitro, ker bi se rada šla brž igrat,...jojojoj, kaj bo to?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:55:27
|
|
|
|
RMRM
|
ninny, a maš novo slikco? Luštkani sta obe Nič, jaz tud grem počasi, lepo se imejte in mirno nočko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:57:48
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ja, nočko Samsa. Jaz čakam, da bo ura 22, pa se grem potem tuširat, pa seznam dokončat , potem bo pa itak polnoč in spet merjenje cukra. Še to. A ve kaj šivate? Jaz nič, ampak res nič. Je bil oče en dan pri meni, pa je nekaj rabil šivannko in mu rekel, če mu jo dam..HALO ŠIVANKO--iiiiiii tega pa nimam,.. Imam pa igle Pa mož ima na hlačah veliko žepov potrgani (ključi, GSM,...)---on pa je našel šivanko in si ravno nocoj šival en žep. Ampak obupal in gre jutri v Hervis. Je rekel, da bo vzel 6 hlač, pa dobi jutri 2-je zastonj!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:58:58
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Nočko,...še eno tako mirno noč.Nič, jaz tud grem počasi, lepo se imejte in mirno nočko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 21:59:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ninny, a maš novo slikco? Luštkani sta obe Nič, jaz tud grem počasi, lepo se imejte in mirno nočko ja mam hvala nočko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 22:00:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Še to. A ve kaj šivate? Jaz nič, ampak res nič. jaz zelo,zelo malo Me je še zadnjič Maša vprašala, če jaz znam šivat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 22:00:47
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,Ninny,uspelo ,pa hvala . Pa ne mislit da sem toliko casa studirala ,Tali je sla spat,pa sem jo morala pokriti . AS,saj Patricija je se majhna,normalno,da so igrace najpomembnejse.Pocaki pol,ko bodo fantje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 22:03:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pocaki pol,ko bodo fantje Upssssssss, a hočeš reči, da bo iz igrač prešaltala na fante? Kaj pa šola?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 22:03:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Še to. A ve kaj šivate? Jaz nič, ampak res nič. jaz zelo,zelo malo Me je še zadnjič Maša vprašala, če jaz znam šivat Smo ze tri.Jaz samo odpadne gumbe zbiram in cakam,da se sami zasijejo .No,ok.kaksen rob,ce se odpara...ampak to je bolj za v mize gledat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 22:03:50
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Me je še zadnjič Maša vprašala, če jaz znam šivat
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?