Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:27:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 PUNCE POMOČ RABIM !!! sem Nejcu dala danes frutek malina-jagoda za po 4.mesecu ob recimo 12h in malo še ob 15h....zdej je pa po bradi dobil fleke s suho kožico in po trebuščku tudi.. t je verjetno znak alergije...kaj naj naredim ? Mogoče ima alergijo na jagode, ki so drugače šele po enem letu. To sem jz tudi pomislila. Ne vem če lahko kaj narediš, mal ga opazuj, pa jaz ne bi več jagod dajala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:27:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj ženskice, meni se moj Gal tako smili - ima full teh izpuščajev in to kar po celem lasišču, vratu, hrbtu, malo po prsih in obrazu. Ga verjetno revčka tudi kaj srbi. Bogi a je kaj takega jedu kar do zdej ni? Ne, ker mi še s tistim kar je do sedaj jedel štrajka po celi liniji in sva skorajda popolnoma le na mleku. Naj bi bilo od viroze
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:28:19
|
|
|
|
jana81
|
ma sploh mu ne dam več jagod, sem misla da te pa lahko če piše po 4.mesecu...halooooo? pro.... proizvajalci anitka dala sem jih razvit na B5, pa je ful dobr prišlo...HVALA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:28:54
|
|
|
|
špelin@
|
edinaos, imaš ZS. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj ženskice, meni se moj Gal tako smili - ima full teh izpuščajev in to kar po celem lasišču, vratu, hrbtu, malo po prsih in obrazu. Ga verjetno revčka tudi kaj srbi. A si ga namazala s Fenistilom? Saj če se ne praska, njemu ni hudega, je tebi bolj težko IZVIRNO SPOROČILO: jana81 PUNCE POMOČ RABIM !!! sem Nejcu dala danes frutek malina-jagoda za po 4.mesecu ob recimo 12h in malo še ob 15h....zdej je pa po bradi dobil fleke s suho kožico in po trebuščku tudi.. t je verjetno znak alergije...kaj naj naredim ? Namaži z Riboderminom. Če ga srbi pa s Fenistilom. Ta nasvet sem dobila v bolnici.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:29:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj ženskice, meni se moj Gal tako smili - ima full teh izpuščajev in to kar po celem lasišču, vratu, hrbtu, malo po prsih in obrazu. Ga verjetno revčka tudi kaj srbi. za Gala Bogi a je kaj takega jedu kar do zdej ni? Ne, ker mi še s tistim kar je do sedaj jedel štrajka po celi liniji in sva skorajda popolnoma le na mleku. Naj bi bilo od viroze
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:30:23
|
|
|
|
tally
|
A vam tudi šteka RR ko hočete citirat post? Men traja celo večnost da ga potem pošlje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:31:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Namaži z Riboderminom. Če ga srbi pa s Fenistilom. Ta nasvet sem dobila v bolnici. po eni strani me je strah, da ne bi bilo še hujše reakcije na ribodermin, po drugi pa da če namažem, bom prikrila to reakcijo ki je lahko še hujša, srbi ga pa mislim da ne, ker se ne čoha...ga bom ponoč opazovala, pa če bo šlo naprej, greva k dežurnem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:31:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ edinaos, imaš ZS. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj ženskice, meni se moj Gal tako smili - ima full teh izpuščajev in to kar po celem lasišču, vratu, hrbtu, malo po prsih in obrazu. Ga verjetno revčka tudi kaj srbi. A si ga namazala s Fenistilom? Saj če se ne praska, njemu ni hudega, je tebi bolj težko IZVIRNO SPOROČILO: jana81 PUNCE POMOČ RABIM !!! sem Nejcu dala danes frutek malina-jagoda za po 4.mesecu ob recimo 12h in malo še ob 15h....zdej je pa po bradi dobil fleke s suho kožico in po trebuščku tudi.. t je verjetno znak alergije...kaj naj naredim ? Namaži z Riboderminom. Če ga srbi pa s Fenistilom. Ta nasvet sem dobila v bolnici. Tole podpišem, če pa ni srbenja pa pustit, da izveni. Pa zdaj mu ne dajat alergenov, da se mu ne nakopičijo v krvi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:31:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ma sploh mu ne dam več jagod, sem misla da te pa lahko če piše po 4.mesecu...halooooo? pro.... proizvajalci anitka dala sem jih razvit na B5, pa je ful dobr prišlo...HVALA Jana naj te potolažim, da sem jaz Anji prejšnji teden dala en mesec pokvarjen frutek (velik) in ga je celga pojedla in šele takrat sem ugotovila, da je pretečen rok. Saj kej hujšega ne more biti, lahko driska, malo prebavne težave, to je pa tudi vse. Pa jaz ti predlagam, da počakap z jagodami.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:31:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally A vam tudi šteka RR ko hočete citirat post? Men traja celo večnost da ga potem pošlje Zaenkrat normalno dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:31:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Namaži z Riboderminom. Če ga srbi pa s Fenistilom. Ta nasvet sem dobila v bolnici. po eni strani me je strah, da ne bi bilo še hujše reakcije na ribodermin, po drugi pa da če namažem, bom prikrila to reakcijo ki je lahko še hujša, srbi ga pa mislim da ne, ker se ne čoha...ga bom ponoč opazovala, pa če bo šlo naprej, greva k dežurnem. Naredi tako, da boš ti mirna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:32:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ma sploh mu ne dam več jagod, sem misla da te pa lahko če piše po 4.mesecu...halooooo? pro.... proizvajalci anitka dala sem jih razvit na B5, pa je ful dobr prišlo...HVALA ja tou je tudi meni čudno - jagode odsvetujejo, oni pa naredijo že za po 4. mesecu Ni za kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:33:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ma sploh mu ne dam več jagod, sem misla da te pa lahko če piše po 4.mesecu...halooooo? pro.... proizvajalci anitka dala sem jih razvit na B5, pa je ful dobr prišlo...HVALA Jana naj te potolažim, da sem jaz Anji prejšnji teden dala en mesec pokvarjen frutek (velik) in ga je celga pojedla in šele takrat sem ugotovila, da je pretečen rok. Saj kej hujšega ne more biti, lahko driska, malo prebavne težave, to je pa tudi vse. Pa jaz ti predlagam, da počakap z jagodami. pa mislim a veš ko vem da jagod ne sme do enga leta, sam sem pač zaupala tem proizvajalcem če piše po 4.mesecu, da pol lahko... Joj kok sem jezna sama na sebe ej... Grem jest....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:33:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka ja tou je tudi meni čudno - jagode odsvetujejo, oni pa naredijo že za po 4. mesecu Tudi jaz sem Gregiju že večkrat dala to kašico, ampak na srečo ni imel nobene reakcije...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:33:57
|
|
|
|
barbaw
|
Mene drugače ne pogrešat in ne pričakovat na čveku, ker delam venček. Jutri bom cel dan sama in še zdaj ne vem, kako bom zvozila. Sem si zdaj vzela malo časa, ker se mi pištola za "vroče" lepljenje greje. Sem dobila neko idejo, pa sem vse skupaj zakomplicirala. Ne bi bila jaz jaz, če si ne bi nakopala odvečno delo. Je že vroča. Adijo!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ edinaos, imaš ZS. thanks
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:35:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ edinaos, imaš ZS. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj ženskice, meni se moj Gal tako smili - ima full teh izpuščajev in to kar po celem lasišču, vratu, hrbtu, malo po prsih in obrazu. Ga verjetno revčka tudi kaj srbi. A si ga namazala s Fenistilom? Saj če se ne praska, njemu ni hudega, je tebi bolj težko Ne kapljice Fenistil sem dobila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:35:48
|
|
|
|
tally
|
Kja pa je Estrella?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:36:35
|
|
|
|
sesil
|
špelin, a tisti sudoku na wc papirju je res za reševat? mislim je res kombinacija, al je kr neki. (sorry, sem lih z wc-ja prišla )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:36:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ma sploh mu ne dam več jagod, sem misla da te pa lahko če piše po 4.mesecu...halooooo? pro.... proizvajalci anitka dala sem jih razvit na B5, pa je ful dobr prišlo...HVALA Jana naj te potolažim, da sem jaz Anji prejšnji teden dala en mesec pokvarjen frutek (velik) in ga je celga pojedla in šele takrat sem ugotovila, da je pretečen rok. Saj kej hujšega ne more biti, lahko driska, malo prebavne težave, to je pa tudi vse. Pa jaz ti predlagam, da počakap z jagodami. pa mislim a veš ko vem da jagod ne sme do enga leta, sam sem pač zaupala tem proizvajalcem če piše po 4.mesecu, da pol lahko... Joj kok sem jezna sama na sebe ej... Grem jest.... Saj vem Zdaj je kar je, boš vidla da mu ne bo hudega, Nejc pa je že pravi pobček, da mu te jagode ne bi smele preveč ponagajat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:38:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Kja pa je Estrella? Mislim, da Aljo rihta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:38:43
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil špelin, a tisti sudoku na wc papirju je res za reševat? mislim je res kombinacija, al je kr neki. (sorry, sem lih z wc-ja prišla ) A ti je bilo dolgčas? Jaz ponavadi kakšno revijo vzamem s sabo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:39:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vas počasi počasi zapuščam, želim vam lahko in mirno noč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:40:09
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem tudi rekla da bom naredila adventni venček za mamo, pa še sedaj nimam storžev. jutri bo pa dež. joj sem pozabljiva.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:40:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil špelin, a tisti sudoku na wc papirju je res za reševat? mislim je res kombinacija, al je kr neki. (sorry, sem lih z wc-ja prišla ) Ma po moje je možno tudi reševat. Samo ne vem, s čim gor pisat, ker se sekret papir hitro strga
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?