|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
28.11.2008 21:27:00   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

PUNCE POMOČ RABIM !!!

sem Nejcu dala danes frutek malina-jagoda za po 4.mesecu ob recimo 12h in malo še ob 15h....zdej je pa po bradi dobil fleke s suho kožico in po trebuščku tudi.. t je verjetno znak alergije...kaj naj naredim ?

Mogoče ima alergijo na jagode, ki so drugače šele po enem letu.

To sem jz tudi pomislila. Ne vem če lahko kaj narediš, mal ga opazuj, pa jaz ne bi več jagod dajala.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 626
28.11.2008 21:27:09   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Joj ženskice, meni se moj Gal tako smili - ima full teh izpuščajev in to kar po celem lasišču, vratu, hrbtu, malo po prsih in obrazu.user posted image user posted image Ga verjetno revčka tudi kaj srbi. 

Bogi a je kaj takega jedu kar do zdej ni?

Ne, ker mi še s tistim kar je do sedaj jedel štrajka po celi liniji in sva skorajda popolnoma le na mleku. Naj bi bilo od virozeuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 627
28.11.2008 21:28:19   
jana81
ma sploh mu ne dam več jagod, sem misla da te pa lahko če piše po 4.mesecu...halooooo? pro.... proizvajalci

anitka dala sem jih razvit na B5, pa je ful dobr prišlo...HVALA

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
28.11.2008 21:28:54   
špelin@
edinaos, imaš ZS.

Joj ženskice, meni se moj Gal tako smili - ima full teh izpuščajev in to kar po celem lasišču, vratu, hrbtu, malo po prsih in obrazu.user posted image user posted image Ga verjetno revčka tudi kaj srbi. 

A si ga namazala s Fenistilom? Saj če se ne praska, njemu ni  hudega, je tebi bolj težko user posted image

PUNCE POMOČ RABIM !!!

sem Nejcu dala danes frutek malina-jagoda za po 4.mesecu ob recimo 12h in malo še ob 15h....zdej je pa po bradi dobil fleke s suho kožico in po trebuščku tudi.. t je verjetno znak alergije...kaj naj naredim ?

Namaži z Riboderminom. Če ga srbi pa s Fenistilom. Ta nasvet sem dobila v bolnici. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 629
28.11.2008 21:29:18   
tally

user posted image user posted image user posted image za Gala

Bogi a je kaj takega jedu kar do zdej ni?

Ne, ker mi še s tistim kar je do sedaj jedel štrajka po celi liniji in sva skorajda popolnoma le na mleku. Naj bi bilo od virozeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 630
28.11.2008 21:30:23   
tally
A vam tudi šteka RR ko hočete citirat post? Men traja celo večnost da ga potem pošlje user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 631
28.11.2008 21:31:05   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Namaži z Riboderminom. Če ga srbi pa s Fenistilom. Ta nasvet sem dobila v bolnici. user posted image user posted image user posted image

po eni strani me je strah, da ne bi bilo še hujše reakcije na ribodermin, po drugi pa da če namažem, bom prikrila to reakcijo ki je lahko še hujša, srbi ga pa mislim da ne, ker se ne čoha...ga bom ponoč opazovala, pa če bo šlo naprej, greva k dežurnem.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 632
28.11.2008 21:31:12   
barbaw

edinaos, imaš ZS.

A si ga namazala s Fenistilom? Saj če se ne praska, njemu ni  hudega, je tebi bolj težko user posted image

PUNCE POMOČ RABIM !!!

Tole podpišem, če pa ni srbenja pa pustit, da izveni. Pa zdaj mu ne dajat alergenov, da se mu ne nakopičijo v krvi.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 633
28.11.2008 21:31:25   
Anonimen

ma sploh mu ne dam več jagod, sem misla da te pa lahko če piše po 4.mesecu...halooooo? pro.... proizvajalci

Jana naj te potolažim, da sem jaz Anji prejšnji teden dala en mesec pokvarjen frutek (velik) in ga je celga pojedla in šele takrat sem ugotovila, da je pretečen rok. Saj kej hujšega ne more biti, lahko driska, malo prebavne težave, to je pa tudi vse.

Pa jaz ti predlagam, da počakap z jagodami.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
28.11.2008 21:31:35   
tilči

A vam tudi šteka RR ko hočete citirat post? Men traja celo večnost da ga potem pošlje user posted image user posted image

Zaenkrat normalno dela

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 635
28.11.2008 21:31:58   
špelin@

po eni strani me je strah, da ne bi bilo še hujše reakcije na ribodermin, po drugi pa da če namažem, bom prikrila to reakcijo ki je lahko še hujša, srbi ga pa mislim da ne, ker se ne čoha...ga bom ponoč opazovala, pa če bo šlo naprej, greva k dežurnem.

Naredi tako, da boš ti mirna user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 636
28.11.2008 21:32:32   
Anitka

ja tou je tudi meni čudno - jagode odsvetujejo, oni pa naredijo že za po 4. mesecu

Ni za kajuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 637
28.11.2008 21:33:20   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jana naj te potolažim, da sem jaz Anji prejšnji teden dala en mesec pokvarjen frutek (velik) in ga je celga pojedla in šele takrat sem ugotovila, da je pretečen rok. Saj kej hujšega ne more biti, lahko driska, malo prebavne težave, to je pa tudi vse.

pa mislim a veš ko vem da jagod ne sme do enga leta, sam sem pač zaupala tem proizvajalcem če piše po 4.mesecu, da pol lahko...
Joj kok sem jezna sama na sebe ej...
Grem jest....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 638
28.11.2008 21:33:38   
špelin@
ja tou je tudi meni čudno - jagode odsvetujejo, oni pa naredijo že za po 4. mesecu

Tudi jaz sem Gregiju že večkrat dala to kašico, ampak na srečo ni imel nobene reakcije...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 639
28.11.2008 21:33:57   
barbaw
Mene drugače ne pogrešat in ne pričakovat na čveku, ker delam venček. Jutri bom cel dan sama in še zdaj ne vem, kako bom zvozila. user posted image
Sem si zdaj vzela malo časa, ker se mi pištola za "vroče" lepljenje greje. Sem dobila neko idejo, pa sem vse skupaj zakomplicirala. Ne bi bila jaz jaz, če si ne bi nakopala odvečno delo.

Je že vroča.  Adijo!!!!

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 640
28.11.2008 21:34:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

edinaos, imaš ZS.

thanksuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
28.11.2008 21:35:35   
Anitka

edinaos, imaš ZS.

Ne kapljice Fenistil sem dobila

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 642
28.11.2008 21:35:48   
tally
Kja pa je Estrella?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 643
28.11.2008 21:36:35   
sesil
špelin, a tisti sudoku na wc papirju je res za reševat? mislim je res kombinacija, al je kr neki. (sorry, sem lih z wc-ja prišlauser posted image )

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 644
28.11.2008 21:36:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

pa mislim a veš ko vem da jagod ne sme do enga leta, sam sem pač zaupala tem proizvajalcem če piše po 4.mesecu, da pol lahko...
Joj kok sem jezna sama na sebe ej...
Grem jest....

Saj vemuser posted image

Zdaj je kar je, boš vidla da mu ne bo hudega, Nejc pa je že pravi pobček, da mu te jagode ne bi smele preveč ponagajatuser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
28.11.2008 21:38:16   
Anonimen

Kja pa je Estrella?

Mislim, da Aljo rihtauser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
28.11.2008 21:38:43   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

špelin, a tisti sudoku na wc papirju je res za reševat? mislim je res kombinacija, al je kr neki. (sorry, sem lih z wc-ja prišlauser posted image )

A ti je bilo dolgčas?user posted image Jaz ponavadi kakšno revijo vzamem  s sabouser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 647
28.11.2008 21:39:08   
Anonimen
Jaz vas počasi počasi zapuščam, želim vam lahko in mirno noč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
28.11.2008 21:40:09   
sesil
jaz sem tudi rekla da bom naredila adventni venček za mamo, pa še sedaj nimam storžev. jutri bo pa dež. joj sem pozabljiva.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 649
28.11.2008 21:40:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

user posted image
Ma po moje je možno tudi reševat. Samo ne vem, s čim gor pisat, ker se sekret papir hitro strga user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?