|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
27.11.2008 22:26:47   
@lina
čer!

Midva s tamalim na bolniški. user posted image  Ma vročino, zaenkrat samo to. Danes se je malo več crkljal, men pa tudi paše mal doma odklopit.
Tavečjega zjutraj peljem v vrtec, ampak ga grem že po kosilu (pred spanjem) iskat. S tem mu izpolnim eno veliko željo, ker to je v vrtcu zelo fensi, če gre nekdo po kosilu domov. Večkrat me tako sprašuje, kdaj ga bom prišla po kosilu iskat, ampak ko sem v službi, mu tega ne morem privoščiti, no danes in jutri pa lahko in je ful srečen.

Utrujena pa sem... zato lahko noč!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
28.11.2008 8:19:04   
muki1
Dobro jutro.

@lina, upam, da virus čimprej gre stran, da boste imeli fajn vikend, pa da se še kateri ne okuži. Le pocrkljajta se, jaz opažam, da si punci resnično data duška s crkljanjem kadar je katera sama doma in ni druge zraven. Še posebej Iva, ki me res maltretira u nulo takrat, da je prav očitno, da si daje duška, ker Neže ni zraven.
Po kosilu domov je pa tudi pri moji starejši večna želja.......

Sivkamivka...takih, skoz celo leto je še en kup. Najbolj seveda petki user posted image , nakupovanje cotk od hrane pa lignji in čokolada. Pa kakšne župce zelenjavne.

Frrrr, ti kar zapisuj Jaševe zgode in nezgode. Je res car s temi izjavami.

Pikapolona, a tvoj mož bo zdaj vseeno šel v Bombaj ali ga je prpa? Meni bi sploh ne bilo vseeno, kdo ve, kaj majo še naštudirano te mrhe.

Lu, če imaš kakšno slikico kako zgledajo te zvezdice se priporočam, ker tega pa še nismo delali in me zanima, kak zgleda.

Anč, tudi meni je všeč tvoj nasvet. Ja, vse prevečkrat pozabljamo kaj je bistvo.....

Torej punce, danes ga boste žurale, a? Lepo se imejte, pa dobro se najejte.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
28.11.2008 8:35:29   
muki1
Jah, piškotov pa včeraj nismo pekli, ker sva se z možem na brzino odločila, da greva v Ikejo. Še neke poličke rabiva in mizico pa dva stolčka sva še vzela. Je vseeno obveljala moja, punci bosta imeli svoj kotiček v dnevni sobi pa basta user posted image .
Ja, pa še malo sva zavila po trgovinah in spet sem - budala jaz, preveč potrošila. Imam en malček problem zadnje čase, se mi zdi. Obsedena sem z mislijo, da nimam nič za oblečt, pa kupujem user posted image user posted image . Ampak danes sem si čekirala stanje na računu in delala bilanco za prejšnji mesec, pa sem zabredla v rdeče številke, mater sem glupa. Zdaj sem se odličila, da je konec. Imam kar rabim, oziroma rabim še kaj, ampak do pomladi nič. Šparamo, zategujem pas, basta, finito. To pa mi res ni treba, da grem zaradi cot v minus. Saj nisem **** Bridget Jones. Grrrrrrrrrr. Pa še veseli december moram prebroditi.

Če bi pisala Božičku, naj mi pamet presvetli, a mislite, da bo kaj pomagalo?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
28.11.2008 8:54:29   
frrrr
jutro.

@lina, sva očitno obe na bolniški zaradi malih škratov. sej kr paše. čeprav bi raje videla otroka zdravega. našemu se je v sredo zabasal nosek in je včeraj začel prav grdo kašljati. sicer že prej kašljal, le da je zdej kašelj bolj produktiven. no, s spiranjem noska in veliko tekočine bi mogli tut to prebrodit. kolkr se mi je v ponedeljek zdelo, da samo paničarim, se je popoldne z visoko vročino izkazalo, da je resno. v torek ni bilo sledu o bolezni... zdej bom pa zgleda še drug teden vsaj en dan doma user posted image

muki - včasih nas malo zanese pr šopingu... mene je s tole sedežno... si jo umislim čist iz nule, pol jo pa še tolk prehitr pripeljejo... sem računala, da bo do takrat že druga plača prišla, pa jo bomo mi že 14 dni teptali, ko bo kej eurčkov na račun priletelo user posted image user posted image eh, sej je pa fajn... to preguramo, pol bomo pa le neki imeli... sicer pa tut eurčkov ne bi blo na računu, ker bi izpuhteli kr nekam kot vedno user posted image

eno od včeraj sem se spomnila... sem si lase pobarvala in se zvečer crkljava... se mali vsede, me gleda in reče: mamica, laske barvala... fuj smrdijo user posted image

zdej pa tu okol neki smrdi... bo treba rito previt user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
28.11.2008 8:57:42   
piskot
dan.

kok je pa tezko delat ce zunaj sije soncek na beli sneg ...

muki ne mi od tega kaj imas za oblect. jest bom pocasi zacela fotrove bunde nosit. se mi zdi neumno zdej za en mesec kaksno gromozansko stevilko kupit. samo filing pa glih ni najboljsi. user posted image

teli evrcki pa itak frcijo naokoli da sploh ne morem sledit. zdaj pa se december, pa darila ... aiiii. saj so malenkosti, samo glih kamor gres moras kaj nest za pod smrekco. pa se nabere.

aja, mi ne bomo ustvarjali, ker je vse za ustvarjanje se vedno nekje po skatlah. no razen ce vzamem ene dva dni dopusta, pa vse skatle prelozim. samo zaenkrat to ni izvedljiva varianta.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
28.11.2008 9:07:31   
Anonimen
ma ne mi zdaj o teh velikih številkah...jest sem sama nad sabo že čist obupala, ker sem si toliko lepih hlač in bluzic nakupila že v NY, sedaj pa so mi vse premajhne. Ko jih bom naslednjič oblekla, bodo pa že ''out''. Najbolje da naredim kar jard sale.

Sicer pa dobro jutro, končno je petek. Pa spet napovedujejo sneg, tako da bomo res lahko doma, čeprav kakšna avanturistična potovanja prav pogrešam. Bomo pa po city parku šetali pa kidali.....user posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1231
28.11.2008 9:15:05   
frrrr
a sem preveč tečna s temi izjavami malega?
sicer bi bil blog mogoče bolj primeren... samo tam vas ne bi mogla vprašat za kakšno mnenje, pa vaših prigod ne bi prebrala in se mogoče kakšnih naših ne bi smonila zaradi tega... dveh stvari pa ne utegnem furat... torej vam težim user posted image

zdej na previjalni sem mu rekla, da bova nosek sčistila, da bo lahko dihal... pa mu sterimar mau preseda in mi reče mamica, sej js lahko diham. glej! in demonstrira svoje dihanje user posted image

drgač pa nč novega... mau me jezi, ker je mali slabši kot v torek... jutr imamo abrahama, pa je logistika problem... eh...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
28.11.2008 12:16:28   
pikapolona2
evo naše dete je v postelji...še vedno šmrka in je zahripana ampak vročine nima več.user posted image

muki...upam da ne gre....jst sem včeraj moledovala naj ne bo prfukjen in naj ne rine tja....on pa pravi jah sej če je kriza bodo letališče zaprl...adijo pamet.....v torek ga priklenem na posteljo pa bo!user posted image ...in potem mi po zemljevidu kaže kolk je njegov hotel daleč stran od teh ki so jih zdej napadl....matr moj bi bil za med une novinarje ki po kriznih žariščih hodil

pozdravite se....predvsem jaša da bo lahko jutri malo na abrahama pogledal.....frrr a zna pesmico...abraham ma sedem sinov....naša jo ful poje ji je zelo všeč.

moci ti uživaj na morju.....a to grete v kak hotel z bazenom?....boste stijev gleženj razgibavali?

Piškot ti pa škatle pr mir pusti da nebo kej narobe!

sivkamivka jutri nas na bo na bazar...sem hotela z Brino...ampak še ni za v družbo s tem noskom.....fajn opravite

papa...lep vikend

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
28.11.2008 12:20:07   
pikapolona2
aja...frrr...jst se režim izjavam Jaše...men nč ne utrujaš.....sama sebe brcam ker nimam nikjer nič zapisano kaj naša izjaviuser posted image user posted image
je pa večkrat tako da se midva zlooo na glas pogovarjava ali pa da moj nekaj trdi jaz pa nekaj drugega in potem zadnjič brina pride k nama in reče ati pa mami kregata se??????pol sva se pa režala in ji razlagala da se ne kregava....user posted image

pa zadnjič nama varuška tako bajdevej omeni kakšna čveka je...pa da baje besedi joškice in rit velikokrat omenja....OMG...sm misla da bom dol padla...še dobr da varuška neve kaj pomeni beseda rep (to je pri nas lulek.user posted image )....jst se ne sekiram....pač faza v razvoju...ko so ji te stvari zanimive midva se pa o tem normalno z njo pogovarjava

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
28.11.2008 12:23:17   
Lu
Oli!

Jaz imam pa danes D O P U S T !!!!!!!!! Iiiiii sem že pokupila pol trgovin v LJ. Tako, da je za Miklavža preskrbljeno. Sama sem si kupila še eno budno plašč. Se mi je pri prejšnji podloga strgala? Ma ja, ker jaz ne zdržim skoz pri istih cotkah si raje umislim bolj čip varijante pa večkrat sem nova user posted image

Muki glasovanje poteka samo tako, da greš na to mojo fotko z Majo gor in vidiš spodaj ***** in klikneš na 5.-to zvezdico user posted image če ti je slika všeč. Ampak jaz vem, da ti je in samo klikaj.

Bolančki naj virusi čimprej zbežijo. Naš mali je zdaj kar ok. Trkam.

Omenajm vse in se javim pop. Se grem piflat.

lp

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 1235
28.11.2008 12:28:04   
Lu
Evo Muki takole izgleda

user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
28.11.2008 12:40:28   
muki1
Lu, jaz sem mislila une zvezdice, ko si rekla, da sta z Majo lani delali božične voščilnice. Nekak kapneš gor tempero, potem pa z palčko razpacaš, da pride zvezdica.

Drugače pa dajanje zvezdic obvladam še od Jaše user posted image . Ki mi BTW ne gre na jetra in rada poslušam njegove finte, tak da Frrrr, ti kar pridno obveščaj. Si vsaj ažurna, kar jaz na žalost nisem več user posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
28.11.2008 12:45:08   
Lu
Aja muki pa tko povej. Slik nimam je pa zelo simpl.

Narediš voščilnico, na sredino daj barvo-tempero stisni, mogoče malo bolj vodeno vse skupaj ( kot da bi kaplja padla na papir) in tako z zobotrebcem vlečeš črte. Pridejo prav posrečene. Dodaš še kaj bleščic in ekola.
Grem malo pošnofat. Mogoče najdem kaj.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
28.11.2008 12:50:51   
Lu
Mogoče še kateri kaj prav pride:
http://med.over.net/forum5/read.php?109,2071056

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
28.11.2008 12:56:36   
Lu
U še eno vem-angelček voščilnica. To je fajn za tamičkene.

Iz šeleshamerja izrežeš velikost voščilnice, otroku pobarvaš roke in ju odtisneš na papir, kot krila angela; se pravi da slo dlani gor in vmes narišeš še glavo, učke, usta. Te so bile tudi lepe. Po robovih kril sem pa uporabila lepilo in posula bleščice. Vošičnica preprosta, ampak lepa. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
28.11.2008 13:09:58   
@lina
moci in pikabu, moram vprašatuser posted image : ali sem vajine besede danes prebrala v eni družinski reviji?
Je praktično nemogoče naključje, da bi se imena mamice in otrok ter starost otrok tako ponovile s katero drugo osebouser posted image

< Sporočilo je popravil @lina -- 28.11.2008 13:10:24 >

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
28.11.2008 13:16:48   
@lina
naše počutje kar v redu. Na momente se mi zazdi vroč, vendar nič ne dajeva sirupov, naj skuha kar ima.

Muki, poznam ta občutek in glede cot in glede hipnega zapravljanjauser posted image  Trudim se nazaj držat.... zadnjič je npr. ena sodelavka prinesla en katalog za kaj naročit, sem ga že vzela k sebi v pisarno da bi si kaj zbrala, pa sem se prepričala da nič ne potrebujem in ga vrnila brez naročila. Po trgovinah pa raje ne grem, če res nimam nekega namena...

Frrrr, nič nisi tečna z izjavami... Jaz jih zelo rada beremuser posted image
A misliš da se Jaša ne bo pocajtal do ponedeljka... tolk se to vleče?user posted image

Mali zdaj spi, zdaj se grem pa malo posvetit tavelkemu, ki je ves srečen, ker je šel domov po kosiluuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
28.11.2008 13:40:14   
Anonimen
ampak res, kje se je izgubila Pikabu ?

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
28.11.2008 13:55:37   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

moci in pikabu, moram vprašatuser posted image : ali sem vajine besede danes prebrala v eni družinski reviji?
Je praktično nemogoče naključje, da bi se imena mamice in otrok ter starost otrok tako ponovile s katero drugo osebouser posted image

Če je Supermami, potem sta sigurno oni.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
28.11.2008 14:02:53   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Če je Supermami, potem sta sigurno oni.

Ni Supermami, Otrok in družina.

Pa muki, ravnokar sem hotela dodati, ker mi je uspelo prebrati še tretjo stran članka: objavljeno je Nežino pisemce Božičku?user posted image user posted image

sem si zapomnila tiste rjave copate, pa takšno ki se vrti, in tri cigarete user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
28.11.2008 14:14:28   
muki1
Aha, torej je izšla user posted image . Moram kupit. Ja, prijateljujemo z urednico na enem forumu.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
   [Brisano sporočilo]
28.11.2008 15:44:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1247
28.11.2008 16:12:14   
pikapolona2
seveda gremo...ob 8 00 v Bufu

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
28.11.2008 16:17:06   
pikapolona2
pr nas spet sneži...sam tako na rahlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1249
28.11.2008 18:07:33   
Lu
Punce lepo se imejte zvečer.

Pri nas že oreng pada sneg. So že ceste bele user posted image

A sem jaz danes slučajno napisala da smo ZDRAVI, no vzamem nazaj. Majo imam doma z angino. Drek. To pomeni še 1 teden bolniške user posted image

Se gremo cartat.

lp

< Sporočilo je popravil Lu -- 28.11.2008 18:21:51 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.