Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 12:25:02
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Jaz še kr čakam na mojo , priti bi morala 24-tega, pa je še ni in ni. Joške me tako bolijo za znoret, pa še predvčerajšnjem sem morala vzeti tableto proti bolečini, ker me je tako močno bolel levi jajčnik, da sem kr in ! BEBII, naredi test, ker če si nosečka, bi jaz na tvojem mestu šla do G. Ker to da te tako močno boli jajčnik v nosečnosti ni normalno in je treba malo prečekirat, da ne bi slučajno (zelo malo verjetno, samo 1%) bila izvenmaternična nosečnost v jajcevodu. Tako da ne čakaj s testom, prosim! Sicer pa upam, da te je do zdaj že nehalo bolet in da si srečka nosečka in je vse okej
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 12:33:22
|
|
|
|
sonček85
|
urša:super da je operacija ok in da je mami super ,kar se pa tiče umetne joške ima po moje mami lepše kot pamela za pogumno mami inčika:kaj pa če greš še po drugo mnenje če nisi prepričana.Samo kot pravijo punce imajo ponavadi hude bolečine,krče.Jaz nebi vedela in si tudi ne želim . počakaj in boš videla. bebiii:kako je sedaj s tabo punca,javi nam
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 12:36:27
|
|
|
|
ursa30
|
urša:super da je operacija ok in da je mami super ,kar se pa tiče umetne joške ima po moje mami lepše kot pamela hvala sonček. ti si tut za hece ej e edino pravilno
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 12:36:52
|
|
|
|
ursa30
|
bebiii:kako je sedaj s tabo punca,javi nam
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 12:38:56
|
|
|
|
ursa30
|
sonček, sem pregledala tvoje slikice. kok lep buši, iiiiiiii
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 12:55:00
|
|
|
|
crvicek
|
sonček, sem tudi jaz pogledala tvoje nove slikice in te moram pohvalit, da si zelo luštna bodoča mamica!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 13:07:50
|
|
|
|
sonček85
|
urša :ja seveda sem za hece ,kaj bo pa ena pumparca ,(čeprav morem priznat je je ženska in pol drugač)proti eni naravni ,ki jih ima zaradi nečesa drugega-zd.težav.Mami je zakon proti njej črviček in urša:hvala ,ja res sem ponosna na svojga bušija in se kar naprej slikam.res hvala komaj čakam ,da še ostale sporočite da ste in potem ko bom jaz že imela boste ve meni delale lušte z bušijem
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 13:08:02
|
|
|
|
kea
|
Inčika, tudi jaz sem imela pred leti SS in so me čistili v bolnici, bolečine pa sem imela kakšne 14 dni grozne , posebaj ob večjem naporu, saj sem bila doma samo 1 teden potem pa sem morala v službo (nova služba in mi ni preostalo drugega kot da grem!!!) Ampak saj bo minilo in ko boš zopet , bo vse drugače!!1
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 13:20:22
|
|
|
|
Inčika
|
Hvala punce za odgovore in spodbudne besede. Jah, sonček85, že razmišljam o drugem mnenju, ampak bom počakala malo, bomo videli, če se bodo bolečine umirile ali še celo stopnjevale. IZVIRNO SPOROČILO: giotti Koliko dni pa je preteklo od zadnje M? Na tvojem mestu bi jaz še nekrat poklicala in vprašala glede tvojega dvoma (kri v urinu) ter povedala za nenormalne bolečine. A si povedala, da te nenormalno boli? Mene je tudi bolelo, ampak tako kot med menstruacijo. Hormon pa je šele po štirih tednih padel na negativno, so pa z odvzemom krvi na par dni zagotovo izključili izvenmaternično nosečnost. Srečno že čez en mesec Bova skupaj januarja v boju, a prav? Od moje zadnje M je minili 37 dni (drugače jo imam na 26). Nazaj nisem šla zaradi bolečin, čudno se mi le zdi, da mi ni predpisal nobenih tabletk za krčenje maternice in nič, ta test nosečnosti njihov pa se mi zdi tudi neki čuden (ena palčka čudna). Ne vem, zakaj mi ni pregledal krvi - po moje me sploh ni obravnaval kot nosečnico in res sem se tam počutila kot budalo, kot da sem si izmislila, da mi je Clearblu dvakrat pokazal močan plus. Ne vem, tudi sama dvomim v svojega ginekologa. Drugače pa ja - bova si pa delale družbo v januarju
< Sporočilo je popravil Inčika -- 28.11.2008 13:22:57 >
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 13:38:17
|
|
|
|
sonček85
|
inčika:tako se govori ,pozitivno naprej
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 14:05:12
|
|
|
|
Ploha
|
Živjo! Sori ker kar tako neki uletavam in sprašujem,..ampak tud jest sem si ogledala tvoj album in so se mi dopadle tvoje hlače tiste kavbojke z naramnicami,..kje si jih kupila??? Drugače si ful lepa nosečka, želim ti vse dobro. Lp Špela
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 14:08:23
|
|
|
|
Ploha
|
ups punce se opravičujem, sem milsna na ZS poslat pa sm se mal zmotla,...ne bom več smetila (bilo pa je namenjeno sonček85)
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 14:39:59
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha Živjo! Sori ker kar tako neki uletavam in sprašujem,..ampak tud jest sem si ogledala tvoj album in so se mi dopadle tvoje hlače tiste kavbojke z naramnicami,..kje si jih kupila??? Drugače si ful lepa nosečka, želim ti vse dobro. Lp Špela ja ni panike ,sem videla sedaj ko sem ZS že prebrala.Sem ti napisala nazaj ZS.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 14:50:58
|
|
|
|
dini
|
Ojla, čestitam usem novim in za tiste ki so dobile ,Inčika zate ful in črviček za tvojo kužiko. Men so ti znaki in testi ratali kr neki, tako da me sploh ne ganejo več. Sm učeri delala test kot smo se zmenli in je bil---,in cel kup znakov,haloooooooooooooo????? Pr meni zmer kaže BC eno črtico in čist zraven nje še eno(kot da bi bla ena debela). Tudi nočm več, dost je blo tega zajebavanja v glavo.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 15:28:47
|
|
|
|
kalypso
|
js sem danes bla pri G na bojnem posvetu ;) Sem potolažena enmalo, tud je rekla, da kratka lutealna faza ni problem, razen če bi bla vsak mesec grozno kratka (manj kot 10 dni). Rekla je tudi, da moje bolečine po O (ker jih imam od O do M) niso nič posebnega, in da je moja O pač taka, malo boleča, verjetno zaradi proste tekočine od počenega folikla. Tudi prav. Rekla je tudi, da ni noben problem, če ciklus par dni skače gor dol (moji ciklusi so od 29 - 32 dni. Je rekla, da je večji problem, če so ciklusi čisto vsak mesec enako dolgi oziroma, da je M vedno na isti dan (takrat je dobro it malo na pregled jajčnikov). Dobrodošla info mogoče za katero. dini naredi Clear Blue zjutraj s prvim jutranjim urinom. Baby Check ni extra zanesljiv. Glede na to, pa da si mi že enkrat napisala na ZS, da imaš zelo neredne M in celo vmeesne krvavitve, pa bi tudi ti mogoče šla malo G na obisk. Mogoče potrubuješ samo kakšno kratko hormonsko terapijo, ker bo pri tebi že tako leto počasi okrog ane? No v vsakem primeru, mejte se radi ;)
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 15:37:39
|
|
|
|
dini
|
Ja, men se že o d usega tega skakanja. Eno jutro ko sm ustala mi je blo slabo in vrtelo se mi je, to je use nek čudno, v lekarno pa ne upam več ker se mi zdi da bi me una že čudno gledala ker sm dostkart tam.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 16:27:12
|
|
|
|
giotti
|
O, Dini, si delala testek? Pridna Saj veš, da je še zgodaj zate, kajne? Počakaj še do ponedeljka na primer, pa pojdi v kakšno drugo lekarno ali pa kar v DM, kjer si sama vzameš testek. Pridi počasi k decemberkam , se tam prav zabavamo. Je že fino praznično vzdušje, pa mal bolj so tam pupe "poredne", kot smo bile navajene do zdaj Kalypsi, super novičke. Pogumno naprej
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 16:28:29
|
|
|
|
dini
|
Kje pa ga majo v Dm? jst ga še nism kupla tam. Kolk jih ti drgač kupš?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 16:34:08
|
|
|
|
giotti
|
Kar malo pobrskaj po trgovini, odvisno, kako imajo postavljeno. Ponavadi so kakšni vložki, kondomi zraven... malo raziskuj, saj boš našla Ponavadi jaz nič ne kupim, ker čakam do najdaljšega cikla, pa vedno prej pride
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 16:39:44
|
|
|
|
dini
|
Ma ni mi čist nč do teh testov, ker so kr neki. MEN SE JE TO POKAZALO V TEM TESTU, IN SO BLE ČIST SKUPI.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 17:02:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ma ni mi čist nč do teh testov, ker so kr neki. MEN SE JE TO POKAZALO V TEM TESTU, IN SO BLE ČIST SKUPI. počakaj in naredi test čez teden.Držim pesti zate in tudi jaz jih vedno kupujem -sem jih kupovala v dm(CB ali baby check,ki sta dva not.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 17:04:53
|
|
|
|
dini
|
Ja sej jst zmer BC kupm ampak zdej je pa že preveč. Kolk jih pa uzameš da te ne gledajo čudno? A je možno da so čist, čist skupi al so ful narazen na testu?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 17:34:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ja sej jst zmer BC kupm ampak zdej je pa že preveč. Kolk jih pa uzameš da te ne gledajo čudno? A je možno da so čist, čist skupi al so ful narazen na testu? jaz sem jih kupila 2-4(samo letos,prej ne) na leto in še to vedno v dm.črtica niso ena poleg druge čist ampak je mal razmika vmes (mislim) tako nekako je na uni paliččki
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 17:38:22
|
|
|
|
dini
|
Ah kje, pr men ni blo tako narazen.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 28.11.2008 17:38:56
|
|
|
|
kalypso
|
Ne dini, milsim, da črtici ne moreta biti tako skupaj, razen če je test zanič... Črtici sta vsaj pol centimetra narazen... Jaz tinres priporočam, da greš in kupiš Clear BLue ampak ga naredi šele po prvem dnevu izostanka pa takoj zjutraj s prvim urinom.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?