|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
28.11.2008 12:09:18   
tasa_m
 BUŠIJI MARČEVK 2009
user posted image   trezika

user posted image  =jasna=
user posted image  
 Pupa7
user posted image spps
user posted image  Piruri
user posted image lejca
user posted image dali*
user posted image Lolita23
user posted image   čebeica maja
user posted image felix7
user posted image yania
user posted image mojčika
user posted image   Najaa
user posted image tasa_m
 user posted image  Mala Čebelica
  user posted image mama_milchy

user posted image user posted image user posted image  ko sem nazadnje pogledala na RR še jih ni bilo, ko pa mi je sporočilo pokazalo nazaj pa vidim da me je že spps prehitela!! user posted image user posted image

No, pa pač imamo 2 krat naše bušije. Itak so tak lepi da bi jih lahko imele na vsaki strani.. user posted image
Kje pa ste ostale punce z slikicami ??

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.11.2008 12:15:50 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
28.11.2008 12:11:56   
spps
tasa-sem te prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image

sliko od mameM porihtaj,da bodo vse enako velikeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
28.11.2008 12:14:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

tasa-sem te prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image

sliko od mameM porihtaj,da bodo vse enako velikeuser posted image user posted image user posted image

bom raje kr zbrisala pol vse slikice.. Saj pa veš da se tega nisma učile user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
28.11.2008 12:16:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

bom raje kr zbrisala pol vse slikice.. Saj pa veš da se tega nisma učile user posted image
lahk kar greš na moj post,pa kopiraš.
drugače pa te slike v albumu odpreš,si jih shraniš na comp-in greš na shrani.siuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
28.11.2008 12:16:31   
spps
vidiš,da greuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
28.11.2008 12:17:14   
tasa_m

drugače pa te slike v albumu odpreš,si jih shraniš na comp-in greš na shrani.siuser posted image user posted image user posted image

RAZUMEM mama! user posted image user posted image  Kakor ukažete,.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
28.11.2008 12:18:21   
spps

RAZUMEM mama! user posted image user posted image  Kakor ukažete,.. user posted image
saj en ,ko mem ubogauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
28.11.2008 12:20:50   
tasa_m

ma naj ti te bo, ker si pač ti user posted image

morama se malo pohecat, ker drugač je tak prazno tu pri nam .. malo pa morava strani napolnit..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
28.11.2008 12:22:20   
spps

morama se malo pohecat, ker drugač je tak prazno tu pri nam .. malo pa morava strani napolnit..user posted image
zgleda,da bo tale stran kar najinauser posted image user posted image user posted image vse druge so zgasnaleuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
28.11.2008 12:34:03   
tasa_m

zgleda,da bo tale stran kar najinauser posted image user posted image user posted image vse druge so zgasnaleuser posted image user posted image user posted image

user posted image  verjetno so se vstrašle ko samo midve piševa. Je pač najin dan danes, jaz sem pa včeraj z mamo_milchy imela svojo stran..
Hjoj, bom mogla jaz poačsi nehat, saj bo me na vsaki strani polno..user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
28.11.2008 12:34:55   
tasa_m
user posted image user posted image  kaj dosti postov tak več ne manjka, da naju vrže na 81 stran..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
28.11.2008 12:49:57   
spps

user posted image user posted image  kaj dosti postov tak več ne manjka, da naju vrže na 81 stran..user posted image
sem morala it jest kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image  
ma,zdaj,me pa spet vse tišči,ko je naša beba neki ritala v rebreuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
28.11.2008 12:53:09   
dana
mama milchy ko sem vidla tvojo slikco sem pa rekla no hvala bogu še ena taka kot jaz, kar se velikosti trebuha tiče. Sem bla že kar zasekirana ko sem gleda slikce od drugih, ko majo manjše trebuhe. Mene prav skrbi kako bom izgledala na koncu. Bom res kot en hrošč, ki mu bojo mogl drugi pomagat da se bo kotalil naokroguser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
28.11.2008 13:03:54   
Pupa7
hojla pupe,

ne ne boste same na tej strani, se moram pofočkat še jaz user posted image

ravno sem imela nesrečno kosilo, si celo župo zlila po pižami ... user posted image user posted image user posted image še tist kar je blo užitnga od kosila je šlo adijo... še dobr da je bil moj lubi tuki, ker sm se kr cmizdit začela (kok je zoooooprno ko si odvisen od drugihhh da je za znoooret) in pol je on pojedu neko ribo in kuhano korenje ki je bilo glavna jed (bljahhh), še dobr da mi je lubi posebej prnesu skledo motovilca da sm ga zmazala ker tukaj ne poznajo solate očitno... joj kok spet jamram hahaha

joj kake stavke tvorim, se vid da se mi že meša tle not, jaz pa bi šla ven na sprehod na prvi sneg... user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
28.11.2008 13:22:55   
PERSIDA
dana - kako ,pa sem se zdaj nasmejala.Ne rabiš drugih pridem,kar jazuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
28.11.2008 13:24:22   
tasa_m
no, me veseli da nisma s spps same načvekali cele strani. To pomeni, da nas drugi tud spremljate samo pišete nič ne. user posted image

mene pa je zdaj klicala iz ZD pa mi rekla, da naj pridem v tor. zjutraj po napotnico, da moram še enkrat kri dat za sladkor user posted image  očitno tud zvečilke nebi smela imet v ustih, preden sem šla kri dat, pa čeprav je pisalo suggar free.. user posted image . Ma kaj ko sem se spomnila, takrat ko je blo že prepozno, da moram bit na tešče... user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
28.11.2008 13:30:46   
tasa_m
dana kje pa je tvoja slikica??

jaz pa moram poštara čakat user posted image  sem dobila stroga navodila, da ne smem nikamor it, ker me prej ni poštar doma dobo in bo mogo zdaj ponovno vozit telegram nazaj. Hja, zakaj pa ne..saj še ni veseli december da bi eli gužvo. user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
28.11.2008 13:41:42   
Pupa7
tasa ja bogica, ko morš poštarja čakat, ka pa veš mogoče je pa pun telegram ojrčkou hahahahauser posted image se splača čakat...

in mojmu lubiju je v tem snegu 100 m od bolnice počla guma, še dobr da v zoni 30 na uro user posted image in da ni nič zbil, samo pravi da ga zebe ko je 45 min menjal gumo hahahaha (ja bo treba bolj trenirat pa bo manj časa rabu naslednjič)

mene pa že lakota matra, pa to ni res... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
28.11.2008 13:52:09   
Pupa7
oj, ma kje ste vse,
ko pridm jst gor ni pa nobene user posted image

men pa tak tečno ... user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
28.11.2008 13:53:33   
Pupa7
ja nič, ni druge, grem brat pa malo spat...

pa le glejte da tacajt kaj spesnite user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
28.11.2008 13:57:31   
Najaa
tasa_m, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image  Danes ima tudi moja dobra prijateljica RD. Dobre babe so strelke! user posted image user posted image

Na MF je bilo zelo lepo. Vse je ok, tako kot mora biti. Mali se je prekimal in me brcal, ko je s tisto napravo drsela po trebuhu, samo nogice je skupaj tiščal. user posted image  Je rekla G, da nerada pove spol, če ni ziher. Meni je pa itak vseeno, samo da je vse bp. Izmerila mi je tudi pretoke in vse štima.

Tijin prstek je boljše. mama_milchy in tasa, nismo šli danes h P, ker je bilo včeraj bolje. Midve sva zdaj v Lj.Ko bi vedle, kako je tu mrzlo! user posted image  Moram si bundo nabavit, ker drugače bom zmrzzzznila!user posted image

Spanje na levem boku pa meni ful paše. Ko si dam med noge blazino, se mi križ in medenica sprostita in spim ko angelček. user posted image  Mi je pa še danes rekla G, da naj bom čimveč na levem boku.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
28.11.2008 14:00:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

tasa ja bogica, ko morš poštarja čakat, ka pa veš mogoče je pa pun telegram ojrčkou hahahahauser posted image se splača čakat...

in mojmu lubiju je v tem snegu 100 m od bolnice počla guma, še dobr da v zoni 30 na uro user posted image in da ni nič zbil, samo pravi da ga zebe ko je 45 min menjal gumo hahahaha (ja bo treba bolj trenirat pa bo manj časa rabu naslednjič)
mene pa že lakota matra, pa to ni res... user posted image user posted image user posted image

user posted image  ko bi le bil pun €, no upam,da nebo kaki stari pa tečn pol bo itak sitnaro, da moram dol prit.. Vem da je telegram in rožica tak da če mi je že moj ni mogel dat osebno in me je hotel presenetit, upam, da je vsaj kak mlad poštar da lahko vsaj pogledam mal..user posted image  (hormončki delajo)
Bogi tvoj dragi, ja verjetno 45 min. res ni fajn zunaj stat pa neke šraufat oz. menjavat user posted image

Pupa7 kak pa neboš lačna če pa si še juhico polila, ostalo pa ti je tvoj pojedel..user posted image Kaj da bi šla  it še po malo juhice pa ni možno? No, da ti jo prinesejo ti itak ne moreš nikamor.
Saj pravim, bi bila bližje pa bi te marčevke obiskale in ti prinesle kaj bolj užitnega, kot pa dobiš tam. Pa saj boš kmalu doma in se boš najedla, za vse te dni v bolnišnici. 

Jaz tud moram zdaj it kuhat,..še malo pa pride dragi jaz pa nimam še nič nareto user posted image  

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
28.11.2008 14:09:51   
dolči
pozdravček!

da ne boste mislile,da me več ni. vas berem samo kaj,ko komaj dohajam,tako da pisat mi sploh ne uspe.
vidim,da imate debato o vozičkih. sama sem že skoraj kupila predvčerajšnjim PP SKATE v akciji v Pikapolonici za 500 eur.
no pa sem rekla,da bom še malo razmislila in zdaj sem spet v veeeeeeliki dilemi. ko je voziček nameščen na košaro ima ta precej lufta in se maje. druga stvar je ta,da se mi zdi da ni tako vodljiv kot naprimer Buzz. nekje sem še zasledila,da naslonjalo ni najbolj primerno za otroka (športni del),tako sem brala na nekem forumu. je pa res,da mi je ta voziček najbolj všeč. vsi ostali trikolesniki,ki imajo napihljive gume (vse tri enako velike) imajo tisto tretje kolo tako naprej potegnjeno,da mi je prav grdo.
gledala pa sem tudi BUZZ-a ampak ta pa sploh nima mreže spodaj (skate ima vsaj malo),pa torba pride pripeta nekje bolj na tleh,pa tudi športni del se mi zdi,da je tako minimalističen. če gledam kak drug voziček se mi zdi,da ima športni del kot fotelj,ta pa... je pa na pogled spet luškan. všeč sta mi ta modela ker mata sprednja kolesa manjša in ne tista ogromna glomazna.
danes sem po netu gledala še maxi cosi 3 rider.
je pa baje precej težak pa širok se mi zdi. kaj pa vem. sem že čisto zmedena. kaj menite ve?

drugače pa sem imela danes teden morfologijo in Pušenjak je ponovno rekel,da bomo  dobili deklico. Vse ostalo je tako kot mora biti le bolj majhna je.
noseča sem 22t in 3d in ne čutim tako intenzivnih brcik kot jih opisujete. naša mala se še vedno nežno premika in to bolj zjutraj in zvečer. konkretnih brc še ni bilo ampak samo nežne,tako da jih niti moj še ni uspel začutiti.
ima še katera podobne izkušnje,ki ima rok proti koncu  meseca?

pa slikala sem se malo prej in sem šla na slikco,desni klik in kopiraj potem pa sem šla na tole sporočilo in dala desni klik in ne morem dat prilepi. HELP

pregled pri mojem G imam v ponedeljek in vam sporočim nove mere.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
28.11.2008 14:49:48   
Dali*
Ejla punce...

ecco spet malo mene...estrih je položen, danes sem že šla čekirat kako se suši in je OK.

tasa_m - vse najboljše in najlepše...pa veliko razvajanja in cartanja...

Full slabo spim zadnje čase...tko da ta noč je bila tudi kr utrujajoča...danes pa sem cel dan spet nekaj urejala po mestu in sedežno sem šla plačat, pa 100 drugih stvari... zdej sem pa čist fertik in grem kr mal v postlo na počitek, da si naberem mal novih moči za pozno popoldne...

do potem...ciaooooo

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
28.11.2008 15:11:50   
PERSIDA
cita - javi se.user posted image .

Pa grem še jaz malo po dolgem se mi oči zapirajo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?