mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes uf, danes pa je mene že tretjič vun vrglo! IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Noki nič nisem šnofala, sam mal čudno mi je bilo.. V čem je sploh problem z njo? Noki, Šukica katera je spraševa za včerišnje akterke? Evo kaj je Jazzy napisala: Včeraj smo imeli pri Rešu UZ...vse je super...srček noro dela, tudi poslušali smo ga. Plodek je zelo lepo napredoval, tako da je bil tudi Rešo fine volje. Hematom je izginil in vse je bp!! Itak sva bla z očijem čist blažena...sicer še ne dojamem, da sem res nosečka, razen zjutraj in zvečer me grozno mučijo slabosti. In utrujenost čez cel dan seveda. Vsem želi lep sončen dan, še lepši vikend.... takole, priznam, jst sem taradovedna , čestitke jazzyki in njeni pikici!! glede včerajšnjega ekscesa pa takole, zgodba je očitno kar kompleksna in ne razumem, da je moderatorji ne skenslajo. verjetno so že bili opozorjeni, pa bi po IPju lahko zablokirali dostop na portal. no, enivej. nastopa pod ful niki in se je na septembrskih mamicah predstavljala kot mamica 2 mesečne punčke, no, pri nas pa kot nosečka??? kar plodna je, ni kaj! pred tem je bila pod enim drugim nikom prijavljena, pa so jo našle in takrat je trdila, da ima 4 otroke, zadnja je punčka 2 meseca, predzadnji menda fantek, 9 mesecev, ki ima 17 kil!!!! ,razlika 7 mesecev!!! pa saj vam pravim, da je ful plodna!!! no, pol pa jo prinese k IVFjevkam, ki nismo tolerantne do takih hecov. pa sem bila mal tečna! me je včeraj zelo razkurlo branje njenih postov in sem pač odreagirala kot sem. je.-bat ga, si bo že opomogla, pri 5 otrocih bo malo težko mislila na naš forum. mišmiš, tvoj zmenek z drd-jem pa si rahlo podtalno izvedla! nič podčrtala, poudarila, odebelila?? ga hočeš samo zase?!! no, pa hedi, pa netka, pa še katera... zadnjič sem ga srečala pred GK, je.bela, se mi zdi, da se me spomni! jaz pa okice v tla, pa rdečica na liček, pa hitro za vogal se mal hihitat! no, to pa so hormončki!! sam še tole, pol pa laufam na wc: a je zvezdica prebolela en rota virus? al katera? ker mene prehlad spušča, a me na wc navija, da bom pop.izd.ila. pa malo mi gre na bruhanje. sem že mislila, da bo konec, pa še ni! bambi, zate držimo pesti, v soboto MORA bit ok! drži se in čaje pij, da razbremeniš ledvički! NOKI tut mene pridno zaj... tale net in me meče ven in ne pošilja postov... šparam živčke za kaj bolj pomembnega... pa sej človek ne more verjet, da so eni lahko tko prtisnjeni tja v bučo, da se jim da in imajo čas se norca delat iz folka... adijo pamet... svašta... Tele viroze pa očitno razsajajo vsepovsod... V moji okolici jih je vsaj 5 imelo težave z bruhanjem, prekomerno prebavo in slabim počutjem... Se bo treba fejst čuvat sam kaj, k virusi ne izbirajo žrtev...