Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:08:18
|
|
|
|
gigi1
|
Oj pupike Goldy pridna pikica. Za PDP se pa ne sekirat. Šteje se baje punkcija kot ovulacija. Pa odšteje 14 dni in se dobi kao datum zadnje M. Tko so mene naučili in je edino logično. Saj je tistih nekaj dni tudi v epruvetki rasla. ET je samo datum prenosa zarodka. Se* prosim te pazi nase. Če bodo bolečine prhude pa hitro na urgenco. Veliko pij in počivaj. Stiskam pestke, da tole mine Bambika kako si mi ti? Bumo pazi nase. Želvica kako si mi ti? Tina pridna
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:11:17
|
|
|
|
bbpikica
|
Goldy kolk je to lepo brat. Men da to ful volje in energije za nadaljni boj, ker želim tudi jaz nekega dne videti in občutiti vse to. Res ti hvala ker te tako intimne dogodke deliš z nami. Tina saj nisem mislila da takrat moraš že delat test, sam da ga prej sploh raj ne poskušaj. Ti pa želim, da bi kmalu tudi ti pisala take zgodbice kot Lara, Lučka, Goldy in ostale nosečke.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:15:31
|
|
|
|
bbpikica
|
Shuka a je še prekmalu, da me daš na seznam za postopke? 05.jan. imam pregled pred začetkom postopka, s špikicami pa naj bi začela nekje 10. jan.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:25:10
|
|
|
|
želvica99
|
Čao dečve, se opravičujem za tako redko javljanje, ampak sem počivanje vzela zares, skratka upoštevam nasvete mojih rr prijateljic Gigi, Lučke, Zarje, Abre, mismisa itd. in izležavam Zdaj sem se potrudla in mislim, da sem večino prebrala. Ful mi je žal Netka, sem res upala da bo vse ok. Želim ti, da se ti vsa zdj izgubljena sreča povrne dvojno pri naslednjem poskusu. Bambi in SE* bravo za jajčka, mata kr fajn rezervo Shadow za dve . Tassi super za akcijo. Žogica tudi zate držim pesti že zdaj za naslednjič, bo prišel tudi tvoj čas, samo verjemi. Gigi a klomifen je pa taka piz......, a ni to da poveča možnost zanositve, zraven pa od slončkanja odvrača nimajo pojma teli farmacevti
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:25:54
|
|
|
|
zup2
|
bpikica tudi jaz sem pri Rešu in imam začetek postopka 5. januar ! Računam, da se bom takrat začela že špikat. Ob kateri uri pa si naročena petega. Midva sva ob 15:15, je pa to najin 3. ICSI. Lp.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:26:09
|
|
|
|
Tina1
|
bbpikica sej vem da nisi pisala v tem smislu: jutr nared test. Vem da je še prekmalu, vem da če bi ga delala dons jutr bi bli stran vrženi €, ker ne bi vedla a je res al ne. Ne mi zamerit, ampak se je pa fino bral 14dni po punkciji . Hvala ti
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:28:17
|
|
|
|
hedviga
|
A je kera našga Mišmiša vidla? A sem si prav zapomnila da se gre jutri smukat okol drD-ja? Mišmiška, če boš dons še tole kej čitala, jaz ga mam jutri ob 10 čez 11. Bom tam nekje ob 10:30 v leonišču, še mičkn prej pa na kofet... Netka Žižek, I say HII
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:29:14
|
|
|
|
gigi1
|
Želvi pridna da počivaš Tako je treba . A kakšno dobro knjigo bereš, al je klasika TV? Ta klomifen pa ne vpliva na vse isto. Ene sploh nimajo teh težav. Se mi nekak zdi, da so moje težave tud mal z leti pogojene
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:31:24
|
|
|
|
gigi1
|
Hedika HII back Kako si srce? A se bosta spet ju3 za drDja tepli z Miško? Pošlji ji mail ali sms, da bo ziher
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:34:41
|
|
|
|
gigi1
|
Pupike grem našega pokat na pot. Lep večer in nočko
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:38:18
|
|
|
|
mucica12
|
ojla še ena nosečka je tuki
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:39:00
|
|
|
|
Goldy
|
gigi - saj vem, samo cel kul naših ginekologov, tudi na GK v LJ, jemljejo ET. Pa saj je brezveze. Sam je pa hecno tudi. bbpikica - hvala , takrat si res tak čustven. Je pa fajn vam povedat, ko vem da smo bile v istem zosu in da greste za mano in seveda me razumete. Sploh, ker si mal bolj paničen in prestrašen...po vseh izzivih, ki jih preživiš. Tina1 - kar za mano, ni kaj!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:39:10
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Evo ti ga na tvojga! Ja to je pa moj. IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Na nuhalno pa me je kar Reš naročil k mag. Uršuli Reš Muravec v Dravlje. Mhm, poznam... Jo poznaš? Pa je v redu?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:41:55
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 bpikica tudi jaz sem pri Rešu in imam začetek postopka 5. januar ! Računam, da se bom takrat začela že špikat. Ob kateri uri pa si naročena petega. Midva sva ob 15:15, je pa to najin 3. ICSI. Lp. Midva sva pa 12.40 naročena in je to najin 5. IVF/ICSI postopek. pa pričakujem 8 ali pa 9 tko da 9 ali 10 računam že na prvo špikico Tina jaz biga najraj kar čez en teden nardila če bi veljal pa na žalost ne gre. Men je G rekla da 14 dan po punkciji že lahko pokaže ni pa sigurno, tko da kar lepo čakat na datum Želvica ti sam počivaj in ahtaj svoje pikice
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:48:47
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica12 ojla še ena nosečka je tuki A sem jaz kaj sfalila? Podnapise prosim
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:58:19
|
|
|
|
lara light
|
Lepotičke, naj vas pozdravim preden grem ninanana... Gigi, fajn mu spakiraj! Netkica, še enga , pa lubčka zraven! Lučka, tvoj je nekaj posebnega, bravo zanj in seveda zate! Mucica, čestitke, kje si bila v postopku?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:59:11
|
|
|
|
bbpikica
|
Goldy mi je čist jasno kaj hočeš povedat. Tisti ki niso okusili tega našega boja težko razumejo v kakšnem duševnem stanju smo. Vse je ena velika panika in strah, pa toliko kaj pa če... Najprej se tresemo do testa, pol od pregleda do pregleda pol tako kot je mislim da Konina napisala ne upamo zaspati ker poslušamo ali še diha.. Ampak je pa tudi toliko takih lepih in sladkih trenutkov ki jih opisujete nosečke in pa že vesele mamice, da bodo tudi strahovi počasi zbledeli in se umaknili uživanju v neizmerni sreči dejstva biti MATI. Joj sm se razpisala ja to pa takele čustvene prigode delajo
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 22:07:01
|
|
|
|
mucica12
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Mucica, čestitke, kje si bila v postopku? kaj? ne štekam te
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 22:14:41
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica12 IZVIRNO SPOROČILO: lara light Mucica, čestitke, kje si bila v postopku? A si zanosila naravno ali si bila v postopku OBMP? Oziroma kako in kdaj si zanosila? Tukaj smo same fejst ampak radovedne bejbe kaj? ne štekam te
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 22:23:49
|
|
|
|
pikovit
|
Punce moje, dober večer in lahko noč.Sem tolk zmatrana da komaj gledam. Uživajte.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 22:29:41
|
|
|
|
Goldy
|
mucica12 - na tej temi smo tiste v postopkih umetne oploditve in nosečke po teh postopkih. Zato te dekleta sprašujejo. Ker si se javila, da si noseča. Drugače pa čestitam za nosečnost!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 23:00:33
|
|
|
|
nokes
|
babike moje, mislim, da je z mucico nekaj narobe, so najprej septembrke opravile svojo detektivsko nalogo, potem pa še jaz. tako da, mucica pokaj, če ne te zatožimo. drgač pa smo prijazne, veš! no, tole je pa blo na ljubljančankah IZVIRNO SPOROČILO: tosja bibica1, riba5, mucica12 res izvirna imena a lastnica pa je ena??? sledi: miška15, zajčica20,...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 23:02:28
|
|
|
|
bbpikica
|
Punce jaz se poslavljam mirno nočko in sladke sanje vsem. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 5:03:39
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
lp
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 7:01:25
|
|
|
|
mojsonček
|
Topel jutranji pozdravček vsem skupaj! KRUCE THX za kofi, mi ga je dragi pred odhodom v službo privoščil po zelooo dolgem času. Jst še uživam v postelji, zunaj je kakih -7 in me niti ne mika še vstat. No, bom morala kmalu, ker čez kakšnih 15 min ustane moj sonček in se odpravi v šolo. Ekola, zdej grem pa prečekirat kaj se je dogajalo in kako so opravile včerajšnje akterke.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?