Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 22:19:29
|
|
|
|
glugluglu
|
hruška, pol imaš kar ok kile, 62 je ideal (kao 10 majn od višine), jaz sem pa 165cm, pa rabim 55kg no pa povem zgodbo štajerskih mamic: tisti vikend ko smo bili na rd v Europarku,( če se spomnite ko sem pisala, da smo bili čez vikend pri prijateljici v ZG. Polskavi) smo starši sedeli nasproti McDonaldsa v enem lokalu ali pizzerija ali kaj to je. Otroci so pohajali naokoli v bližnjih igralih, mi pa malo jegre tolkli pa se "pogovarjali". In pride mimo najprej Kumerček - in ga opravljamo, itd., ker se je res zdelo, da se je samo razkazovat prišel. No to je bilo še v redu. Pa 10 minut kasneje pride mimo Murček, mi smo že bili v elementu (še pod vtisom prejšnjega obiskovalca ), pa potem ena od mamic na ves glas zakliče DAAAAMJAAANNNN!!!, on ves blažen pogleda , ona mu maha s prikazanim nasmeškom kao oboževalke , njemu se je fino zazdelo - mi smo pa crkavali od smeha . Zdej ko to pišem zgleda res otročje, ampak je bilo pa takrat vseeno za crknt od smeha.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 22:20:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 22:20:27
|
|
|
|
Inigo
|
aja, pa se mi n ne zdi, da bi dlje spal, kr dobi mal bolj gosto... gruška, tut jst opažam, da zadnje dni manj je... ne vem, če tut pr nas ne bo kak zboek, ker ma pa spodaj čist belo čeljust, se prav skos vidijo in ga lahk kar otipaš. ampak zunaj ga pa še ni!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 22:21:09
|
|
|
|
petra1984
|
mi imamo pa norice!!! Tud moj mlekec ni pomagu! Tko da lex..pošilka je šla danes nazaj, ker sem kuhana in pečena doma, ker je mali siten ko in ga moram skoz božat ker ga srbi.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 22:21:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ja lex, dela res lepo, sam da pa kej ven priteče, rabiš pa še mleko inigo, luka tut sploh ne mara nič. uf kaka stavek. drugač pa je danes ena napisala, da njen otrok samo iz kozarca pije, iz flaške pa noče. pa sem poskusla in je mali pomagal prijet kozarec, ga nesel proti ustom in pil pil pil... in pol vse ven zbruhal.. ampak res jim je hec kozarec.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 22:21:49
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Inigo jst mu pa kr u flašo dam kašico. sam je dans sploh ni hotu. žlice pa niti videt ne more. sm mu dala malo jabolke, že neki časa nazaj, je neki blo, pol pa nič več. kr stran se obrne tk, da sm obupala in bom počakala do... dokler ne bo skapiru, da je na žlici 100x bolj okusna hrana, kot sam mamina ziza ja moja 2 dni ni vedla kaj naj počne z žlico v ustih, zdej je pa že 2 dni zapored pojedla vse kar sem prpravla...sam me jezi k čez pol še rokice not bula, pa mi žlico hoče vzet iz roke...pravi show mava klok ji pa pripraviš?
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 22:23:04
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj te heca lex? si hotla sem sliko dat? petra bele pa res ne maram, tak čudni okus mi ma
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 22:23:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 22:23:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 22:24:08
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1984 mi imamo pa norice!!! Tud moj mlekec ni pomagu! Tko da lex..pošilka je šla danes nazaj, ker sem kuhana in pečena doma, ker je mali siten ko in ga moram skoz božat ker ga srbi. ok zdaj mi pa ni več nič jasno - a kapljice pridejo nazaj? ti jih pošljem še 1x OK?
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 22:25:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 22:25:16
|
|
|
|
glugluglu
|
o petra, bogi, , malo za srečo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 22:25:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 22:25:53
|
|
|
|
lex
|
včeraj so mi na novo naložili računalnik oz. windowse zdaj mi pa slikic noče lepit pa nimam mozile populis kako lepo , no zobozdravnika glih ni treba
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 22:26:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 22:27:16
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa povem zgodbo štajerskih mamic: tisti vikend ko smo bili na rd v Europarku,( če se spomnite ko sem pisala, da smo bili čez vikend pri prijateljici v ZG. Polskavi) smo starši sedeli nasproti McDonaldsa v enem lokalu ali pizzerija ali kaj to je. Otroci so pohajali naokoli v bližnjih igralih, mi pa malo jegre tolkli pa se "pogovarjali". In pride mimo najprej Kumerček - in ga opravljamo, itd., ker se je res zdelo, da se je samo razkazovat prišel. No to je bilo še v redu. Pa 10 minut kasneje pride mimo Murček, mi smo že bili v elementu (še pod vtisom prejšnjega obiskovalca ), pa potem ena od mamic na ves glas zakliče DAAAAMJAAANNNN!!!, on ves blažen pogleda , ona mu maha s prikazanim nasmeškom kao oboževalke , njemu se je fino zazdelo - mi smo pa crkavali od smeha . Zdej ko to pišem zgleda res otročje, ampak je bilo pa takrat vseeno za crknt od smeha. murkooo to smo me delale, ko je kak policaj šel mimo nas. si dal na obraz tak narejen strah in spoštovanje in ga gledal z velikimi okami, pa zraven tak : lej policaj. in so hodli kot pavi mimo..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 22:27:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 22:28:00
|
|
|
|
lex
|
petra kaj pa ta nova pena za vodene koze, naj bi preprečevala srbenje. joj bogec mali. moj aleks je bil že "velik" ko jih je dobil, je bilo lažje
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 22:28:30
|
|
|
|
Anonimen
|
hruška pojma nimam. sam po moje se ti pol ne splača tega kupovat. ker bi rabla več avent flašk, iz katerih bi pol mala kr pila. ne, vem tako je moje mnenje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 22:29:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 22:29:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 22:29:44
|
|
|
|
lex
|
jaz sem prelivala mleko pol v njeno flašo, tak da sem mela samo 1 flašo od Aventa
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?