Pikapolonica_
|
Sej je to ful odvisno, kje in kaj delaš: - osebno se mi ne zdi sprejemljivo, če delaš v bančništvu, zavarovalništvu, v kakšni odvetniški pisarni, kot odvetnik ali kot tajnica itd, itd, da noseiš jeans. Enostavno ne. Pa saj je zdaj že ogromno luštkanih kostimov in modnih dodatkov, ki malo popestrijo stvar. Pa sem tudi ne spadajo - mrežaste nogavice, prekratka krila, majčke brez rokavov, preveč odprti čevlji, sandali, japonke, cargo hlače, jeans krila, vpadljiv makeup, čudne frizure itd. - druga stvar je če delaš recimo v kaki trgovinci, potem je meni ful lepo, da se ženska zna 'prilagodit' taki trgovini. Zadnjič me je skor kap, ko je ena prodajalka imela špičake pa kostimček gor v Leonardonu. HALO? Ne paše mi, pa basta. Tko kot mi je čudno, da pridem na banko stvari urejat, pa me pričaka frčafela v kavbojkah. Trenutno jaz mojemu malo pomagam v njegovem biznisu, je malo bolj sproščen, pa sem danes šla v službo v kavbojkah Dotty p's, v zelenem puloverčku, zelenih Artkah s pletenino in vijoličnim plaščkom. Samo nimam pa stika z njegovimi strankami drugače, kot preko telefona ali računalnika, pa občasno katera zajadra v pisarno (bolj poznana)