|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moški in britje
31.3.2005 17:28:42   
Bejba
Kaj menite o moških, ki se brijejo po celem telesu? Mislim tudi pod pazduhami in na intimnih predelih? Meni ta "moda" sploh ne potegne. Se mi zdi, da mora bit ta prav dec malo poraščen. Ne pa preveč, da ne bo pomote. Ravno prav. Sploh mi ne potegnejo ta pobriti, se mi zdijo kot kakšni mali pobalinčki, ne pa ta pravi deci.
Pa vaše mnenje?

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moški in britje
31.3.2005 17:53:20   
ZARA
..moj se brije sam tm,k je treba...drgac mi je pa to mem...;)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moški in britje
31.3.2005 17:56:46   
Anonimen
Svašta. Adijo pamet :(

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moški in britje
31.3.2005 18:05:03   
SANDY
hahaha, u kaka gladka ritka :hudicek:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moški in britje
31.3.2005 18:14:23   
india
OK,poleti pod pazduhami iz higienskega vzroka, ostalo pa :(:(:(:(:( NJET!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moški in britje
31.3.2005 18:21:49   
Tricia
Edina stvar ki mi je pri moškemu nagraužna je poraščen hrbet.:( Samo za to je depilacija obvezna, za ostalo telo pa : nej ostane tako kot je, ker tako je lepo.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moški in britje
31.3.2005 18:22:45   
niki5
nekje je že fino če je pobrit :)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moški in britje
31.3.2005 18:38:41   
babylove
Meni je tudi ekstra ogabno, če ima hrbet tako poraščen, da mu dlake še iz ovratnika ven štrlijo :zmeden:

Pod pazduho pa mi je normalno, da se pobrije ali vsaj postriže, da nima tistih kilometrskih dlak zašvicanih :(.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Moški in britje
31.3.2005 18:46:14   
hruškica
Lepo in tudi higienično je, da se pobrije ali vsaj skrajša če je pod pazduho ful zaraščen, da vse ven gleda izpod pazduhe. Pa tudi kje spodaj je fino če je bolj urejen-pobrit, ko se stvari bolj razgrejejo da nimaš polna usta.... saj veste najbrž o čem govorim, mi ni potrebno opisovati... jaz sem zagovornica tega, ne bi ga pa prosila in mi tudi ni všeč če bi si bril noge in prsa-to mu pa paše, da je moški še vedno moški

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Moški in britje
31.3.2005 18:48:57   
Vera*
:bravo::bravo:Hruškica,se strinjam s teboj.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Moški in britje
31.3.2005 18:50:46   
cmokec
:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Moški in britje
31.3.2005 18:54:58   
mamsi
O ja, jest pa bi za foro probala:love::)-:)-:)-, kako to zgleda. Mogoče je pa fajn, sej more bit, če se že ženske gladimo na vse možne načine.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Moški in britje
31.3.2005 19:17:28   
Jančika_
Se popolnoma strinjam s Hruškico.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Moški in britje
31.3.2005 19:25:45   
tinica
Če moramo biti ženske spodaj urejene naj bodo tudi moški, veliko bolj zgleda.

Lp

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Moški in britje
31.3.2005 20:14:37   
borovnička
No, men tud ne bi pasal, da bi poleg mene ležal kočevski medved. Ker tega že vidit ne morem, kaj šele, da bi me žgečkale njegove dlake povsod :)-:)-:)- Sem se takoj spomnila na unga iz Sanjske ženske. Joj groza :)-:)-:)-:)-

Drugač se pa moj noče spodi brit, ker pravi, da ga pol pika, ko rastejo :)-:)-:)- Poleti pa se pod pazduho pobrije, zarad vročine pa tud bolj higiensko je ja.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Moški in britje
31.3.2005 22:00:13   
niki5
ja hruškica na to sem tudi jaz ciljala.. res je fino če nimaš polna usta dlak :)-

Drugače so pa meni bolj pomembne druge vrline kot pa to ali ima poraščen hrbet ali ne.. to je še najmanj pomembno..

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Moški in britje
1.4.2005 7:04:54   
čebelica maja
No, zdaj vam bom pa še jaz povedala svojo zgodbico. Moj mož je eden tistih, ki vam je "bljak", ker je poraščen tudi po hrbtu (in to kar precej - cel hrbet) in seveda, da ne bo pomote tudi meni to ni ravno prav všeč. Nasprotno - zelo, zelo me moti. Sicer je zelo dober človek in ga imam rada, vendar pa me to res pri njem moti in ga nikakor ne morem prepričati da bi se depiliral. Sem se že pri kozmetičarkah zanimala in trajno oz. lasersko odstranjevanje ni ravno poceni, vosek je boleč (moški so itak mevže), kaj potem ostane? Britvica? Ali ima katera oz. njen mož - partner izkušnje s tem. Poznate kakšnega, ki se brije po hrbtu - ali zelo srbi, ko rastejo dlake, ali se potem kaj zagnoji, če začne kakšna dlaka rast v kožo? Kako pogosto se je treba briti? Sej ne rečem, da pa se bo moj potem bril, ker ga bom morala verjetno še kako leto prepričevati. Kako naj ga sploh prepričam??? Sem kar slabe volje zdaj, ko sem prebrala vaša sporočila in ste me spomnile na to. Dejte mal predlogov? Hvala!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Moški in britje
1.4.2005 7:12:45   
Anonimen
Veš kaj, čebelica, pametnega nasveta nimam, jaz bi se sprijaznila s takšnim, kakršen pač je. Mene osebno to prav nič ne moti in četudi bi bil moj zaraščen po hrbtu, ga pri tej pameti, ne bi silala v depilacijo. Pa saj verjetno tudi sam ve, da ti ni všeč in verjemi, da mu ni vseeno. Če so samo dlake tisto, kar te moti na njem, si lahko srečna ;)

Moj ma pa dolg nos, pa kaj pol ;)

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Moški in britje
1.4.2005 7:32:48   
Natas@
Kj pa če bi se zmenila, da ga ti s tistimi trakovi po hrbtu. Potem ga pa po sredi hrbta, da bi imel tako pobrito črto. Verjetno pa ene take črtene bi maral ijn bi bil potem primoran pustit še ostali hrbet. Kljub bolečini. Lahko se pa tudi zmenita ti njemu hrbet, on tebi npr. noge. Drugače pa če ga ne moti preveč in tebe tudi ne toliko pa pustita tako kot je.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Moški in britje
1.4.2005 7:36:38   
kalimero
Po moje bi bilo še najmanj boleče z depilacijsko kremo.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Moški in britje
1.4.2005 7:53:57   
Grascakinja
Vsak po svoje - meni so všeč taki natur poraščeni, ne pobriti po celem telesu, se mi pa vseeno zdi fino, če so higiensko osveščeni in se pod pazduho pobrijejo.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Moški in britje
1.4.2005 8:01:57   
niki5
jaz tega ne bom nikoli razumela, da te lahko pri nekomu ki ga imaš rad moti poraščenost ali pa kakšna druga fizična lastnost.. drugače pa vse kar je na hrbtu zelo boli, od mazolja do puljenje dlak.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Moški in britje
1.4.2005 8:10:42   
Anonimen
No bom pa še jaz pristavila lonček, ker sem prebrala od čebelice maje. Tudi moj mož ima precej poraščen hrbet in tudi mene je to včasih pri moških zelo motilo. Zanimivo pa je, da me pri njem čisto nič. Ima čudovito postavo, pa se potem skoncentriram na to in hrbta sploh ne opazim. Edino to ga vedno opozarjam in porpavljam, da mu tiste kocine ne bi štrlele izza ovratnika.

Ne vem no, ampak meni bi bilo naravnost bedasto, da bi ga zdaj, dedca pri 30, začela vlačit okrog kozmetičark ali mu po hrbtu zlivati vosek. Meni je všeč točno tak, kot je.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Moški in britje
1.4.2005 8:14:39   
čebelica maja
Sej zato, ker je drugače super človek ga imam rada, vendar pa ne morem iz svoje kože, da me od časa do časa take stvari žrejo in ga enostavno ne razumem. Se pa tolažim, da bomo z leti vsi manj lepi in notranja lepota ostane in ta največ šteje. Lahko bi pa imela enega super lepotca in "gladkega" pa bi imel druge slabosti (skoki čez plot, smotan karakter,...)?????????????????

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Moški in britje
1.4.2005 8:16:39   
Anonimen
No, to sem ti prej poskušala povedat ;)

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?