Blacky30
|
Nejc je danes prinesel domov pismo iz vrtca o vseh decembrskih aktivnostih. Juhuuu, komaj čakam, to mi kar adrenalin dvigne, ko imajo prav po dnevih določeno, kaj bodo počeli. In zdaj moramo starši pomagat. Prinest si mora lonček za sajenje (nimam pojma, kaj bodo sadili), pa prinest mora knjigice o zimi, dedku mrazu in snegu, pa stekleni kozarec in praznično servetko, ker bodo naredili lanterne, da bodo dedku mrazu posvetili na pot, ko se pripelje mimo, to se imenuje palčkovanje. In bodo ti mali pikeci imeli vsak svojo prižgano lanterno v rokah in čakali nanj. Mi stari pa zraven, ker je hkrati tudi božični sejem in lahko tam zapravljamo. No, za božični sejem so nas prosili za pomoč, da prinesemo neke stvari za srečolov, nimam pojma, kaj. Lani so imeli ročno izdelane okraske in sveče, pa zašite igrače iz blaga, pa tako. Nekaj bom že našla. Babike, zdaj pa potrebujem vašo pomoč. Ena od nalog pa je tudi, da morava narediti okrasek za zunanjo jelko, ki jo imajo pred vrtcem in mora biti odporen na sneg in dež. Pomagajteeeee, plis, s predlogi na plano, ker jaz nimam pojma o teh stvareh. Kaj in iz česa naj narediva??? Pa domačo hišo iz papirja morava skup spravit. Ok, nekak bomo že, moram jutri vprašat, če jo morava v vrtec prinest. Mogoče ne bo treba.
|