|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
26.11.2008 22:36:11   
muzika
Vrtnica, ja žal mora biti nad 18. Po moje zato, da že orng hodi, pa program ima tako zastavljen, da moj mali štrudlek še ne paše tja. Mi tako imamo varuško za 1 leto, za potem pa mi bo prav prišlo, ko bo 3 leta, pa tako gre v vrtec.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
26.11.2008 22:36:37   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Saraya   kje pa se je kopala A.? 

Mi smo pristaši Fontaneuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
26.11.2008 22:37:45   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....sicer pa ugotavljam, da ga v bistvu sploh ne rabim user posted image  ...ker nič kaj dosti ne čvekamuser posted image  ...mislim po mobiteluuser posted image

Saj jaz ga tut nisem zdaj glih full rabla ( novega mobitela mislim ) samo, če sem ga dobila tak za đabe itak, da sem ga vzela user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
26.11.2008 22:38:43   
arabela*
user posted image pa šraufa na 10 minut,ji hodim buhec masirat.groza,kdaj se bo to nehalo.Se mi smiliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
26.11.2008 22:41:14   
Vrtnica79

Tu pa še imam zdaj na rač. mizi polno skledo pistacije user posted image  user posted image  user posted image
Jo imam full rada, še katera druga? user posted image

user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
26.11.2008 22:41:22   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Mi smo pristaši Fontaneuser posted image

Ja, saj tam je vredi user posted image

Fajn je blo, ker dokler se je moja sestra aktivno oz. profesionalno ukvarjala z hokejem, so jim ble Terme Maribor sponzor in pol so vedno dobili karte za Fontano oz. Habakuk in smo se me3 primadone ( mami, sestra in jaz ) hodle zastonj tja kopat user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa je hokej pustila in ima šolo drsanja user posted image uči male otročke drsat user posted image
Zalo bom ziher dala na led hitro user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
26.11.2008 22:42:30   
Pandica

user posted image pa šraufa na 10 minut,ji hodim buhec masirat.groza,kdaj se bo to nehalo.Se mi smiliuser posted image

Boga mala miška user posted image
Zalo je šraufalo nekje do 5 meseca, nič kaj vzpodbudno, ne?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
26.11.2008 22:43:03   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Vrtnica, ja žal mora biti nad 18. Po moje zato, da že orng hodi, pa program ima tako zastavljen, da moj mali štrudlek še ne paše tja. Mi tako imamo varuško za 1 leto, za potem pa mi bo prav prišlo, ko bo 3 leta, pa tako gre v vrtec.

aha, hvala. Me je zanimalo če slučajno ne dobim vrtca do februarja ko bom verjetno šla delat.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
26.11.2008 22:44:12   
Pandica
Pistacija   res je full dobra, samo kaj, ko je hudiča tako draga kot, da bi zlato kupovala? Izpod 3 e se mi zdi, da je sploh nikjer nimajo pa še to on mali paklček

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
26.11.2008 22:44:46   
Vrtnica79

Zdaj pa je hokej pustila in ima šolo drsanja user posted image uči male otročke drsat user posted image

aja, nič mi nisi reklauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
26.11.2008 22:46:01   
Vrtnica79

Pistacija   res je full dobra, samo kaj, ko je hudiča tako draga kot, da bi zlato kupovala? Izpod 3 e se mi zdi, da je sploh nikjer nimajo pa še to on mali paklček

ja, a mi neboš malo ponudilauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
26.11.2008 22:47:56   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

aja, nič mi nisi reklauser posted image

Saj me nisi nič vprašala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3912
26.11.2008 22:49:12   
Pandica
Vrtnica79   izvoli user posted image  

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
26.11.2008 22:50:56   
arabela*

Zalo je šraufalo nekje do 5 meseca, nič kaj vzpodbudno, ne?

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
26.11.2008 22:52:05   
arabela*
dajte nehajte že s to hrano user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
26.11.2008 22:52:42   
arabela*
grem raje se k svojemu user posted image  stiskatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
26.11.2008 22:59:14   
gold fish

brez zamere,samo mi je tisti lepši.Si ga vidla splohuser posted image

kateri pa? nisem sploh mobitelov ekstra gledala, ker ga ne rabim, me moj pikec nekaj gnavi, da bi ga on imel.... mu njegov S.E. ni več dovolj dober...je rekel, da bi ga nesel nazaj in si drugega izbraluser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
26.11.2008 23:00:46   
gold fish

Tu pa še imam zdaj na rač. mizi polno skledo pistacije user posted image  user posted image  user posted image
Jo imam full rada, še katera druga? user posted image

user posted image ...user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
26.11.2008 23:04:46   
gold fish

....sicer pa ugotavljam, da ga v bistvu sploh ne rabim user posted image  ...ker nič kaj dosti ne čvekamuser posted image  ...mislim po mobiteluuser posted image

Saj jaz ga tut nisem zdaj glih full rabla ( novega mobitela mislim ) samo, če sem ga dobila tak za đabe itak, da sem ga vzela user posted image

saj zato ga bom jaz tud...tisti 1 cent bom že not spravlauser posted image ........   pa bom mela ta telefon za rezervo, če mi še kdaj v avto vlomijo  ....(ma ne se samo hecam) .... Sem morala še na sodišče zaradi tega, sem s trebuhom tam skakala...pa jim kar povedala, da me naj ne kličejo na kako obravnavo ker me ne bo......  Te tek zaslišujejo tam kot da si ti zločinecuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
26.11.2008 23:07:21   
Pandica

Sem morala še na sodišče zaradi tega, sem s trebuhom tam skakala...pa jim kar povedala, da me naj ne kličejo na kako obravnavo ker me ne bo......  Te tek zaslišujejo tam kot da si ti zločinecuser posted image

Pa daj nehaj no...res al kaj? user posted image

Zakaj si te mogla zarad tega na sodišče? A niso samo zapisnika naredili in fertik? Mislim glede vloma v avto?

Neposredna povezava do sporočila: 3920
26.11.2008 23:08:02   
gold fish

user posted image   ....... da čimprej mine

od začetka pa je ni tako šraufalouser posted image    A imaš brinjevo mazilo za masirat?   

Pa nisi danes spet neki sadni sok pila - višnjev?     Daj probaj bit en teden brez sokov - sadnih, pa pij raje čaj - mogoče pa pomagauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
26.11.2008 23:10:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

aha, hvala. Me je zanimalo če slučajno ne dobim vrtca do februarja ko bom verjetno šla delat.

imaš/boš imela podaljšano porodniško/nego?

Neposredna povezava do sporočila: 3922
26.11.2008 23:10:32   
Pandica

Pa nisi danes spet neki sadni sok pila - višnjev?     Daj probaj bit en teden brez sokov - sadnih, pa pij raje čaj - mogoče pa pomagauser posted image

Se podpišem user posted image

Jaz sem pila samo vodo z okusom, Za Harmony, no, saj to še zdaj, ker mi je full dobra user posted image in nobenih drugih sokov ali pa česa drugega.

Neposredna povezava do sporočila: 3923
26.11.2008 23:15:36   
gold fish

Sem morala še na sodišče zaradi tega, sem s trebuhom tam skakala...pa jim kar povedala, da me naj ne kličejo na kako obravnavo ker me ne bo......  Te tek zaslišujejo tam kot da si ti zločinecuser posted image

Pa daj nehaj no...res al kaj? user posted image

Zakaj si te mogla zarad tega na sodišče? A niso samo zapisnika naredili in fertik? Mislim glede vloma v avto?

nardili zapisnik, vso okolico prečekirali, ništa...
...dala sledenje telefona....ništa...niti en klic narejen...., vse kartice hvala bogu neuporabljene, vzel keš ostalo adijo....,

ker so se vlomi nadaljevali v šentilju, kungoti, miklavžu, rogaški, - vedno pri šoli ali vrtcu ...... so že imeli nekoga na sumu ...v bistvu že takrat, ko mi je vlomiluser posted image

...čez več kot 1 leto jaz dobim domov od sodišča (vlom nov.2006, sodišče maj2008), da če se ne udeležim kot priča zoper **** me čaka denarna kazen in prisilni prigon na sodišče.... veš, da sem šla...povedala kako in kaj...in odšla....pa upam, da se v tem primeru več tam ne pojavim

< Sporočilo je popravil gold fish -- 26.11.2008 23:17:45 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
26.11.2008 23:23:55   
Pandica
user posted image   ojoj, to pa je bila ****rija user posted image
No, saj zdaj si rešena, pa ne puščaj več torbice v avtu. Jaz je nikoli ne. Res ne. To pa sem dosledla kar se tega tiče. Ravno zaradi kraj. Tak, da mi v bistvu nimajo kaj ukrast iz avta, ker nikoli ne puščam nič vrednega not. So mi že tut vlamali 1x, ko sem še bila v mestu doma, samo nič odnesli, ker jih je verjetno kdo presenetil in niso imeli dovolj časa. So mi samo potem več škode na avtu naredili user posted image pa je policija samo zapisnik naredila in nikoli nobenga našla user posted image user posted image user posted image ti naši policaji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?